Hirdetés
- Hobby elektronika
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Pulsar
üzenetére
DJI store-ban ha Magyarországot választod, akkor 249 Euro az ár. Ha más országra mész, ott meg nem szállít hozzánk...
Illetve pl. árulnak Alin is eredeti Neo-t (ez nem tudom mennyire hivatalos), de nem annyira jók a garival kapcsolatos értékelések, mert előre beregisztrált termékeket adnak - ha jól értelmeztem a visszajeléseket.@SeniorTilla Milyen váltás van most?
A DJI-tól pedig pont azt nem tudom rendelni, amire nekem szükségem van. Vagyis a Fly more combo-t de távirányító nélkül. Az a Hungarian location shopban nincs :S -
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok,
Neo 2 vásárlás előtt vagyok. Figyelem a dji honlapot, de nekünk magyaroknak 249 euró áron jönne. Magyar oldalakon szintén 100k körül mocorog. Más régióban a dji store sokkal kedvezőbb áron lenne. Esetleg van korrekt beszerzési forrás máshonnan?
Amazon német oldalon is néztem, csak nem vagyok biztos miként működik a garancia probléma esetén.
Neo 2 érdekelne vagy a fls more combo távirányító nélkül, 3 akkuval. Köszönöm ha segitetek! -
korcsillio
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Eszembe sem volt a Minit egy FPV-vel összehasonlítani
Azzal azt akartam mondani, hogy nem maradok addig sem drón nélkül. Az építettel való repülés negatívumai meg ismertek számomra is
-
Tutu7030
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ez így van! Én is a mini 5 pro mellé vettem az avata 2-t. Még egy fpv controllert beújítok majd mellé, és el leszek velük egy darabig. 😃
(Az Air 2s még mindig hiányzik. Azt nagyon szerettem) -
válasz
total90
üzenetére
Ahogy gondolod. Csak figyelj az építettel, hogy nem maradjon ott valahol. Ott nincs RTH, akadálykerüléssel biztos nincs. Ezért nem építek, veszek építettet, mert úgyis leesne és ott maradna valahol.
Nincsenek rácuppanva a 360-ra, csak elhiszed a marketing bullshitet. Nem minden úgy van, ahogy a youtuberek mondják.

A Mini egy lapon sem említhető egy valódi FPV-vel. Max. mellé jó cine drónnak, de a kettő teljesen más. Próbálj ki egy 5"-es FPV-t, be fogsz sírni, milyen élmény.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szerintem lesz, ahogy nézem eléggé rá vannak cuppanva az emberek. Én kivárok, vagy a következő generáció, vagy egy Avata "3". Addig el leszek a Mini 5 Pro-val, vagy építek egy FPV-t
-
válasz
korcsillio
üzenetére
-
pumuklis1
csendes tag
Sziasztok! DJI Neo2 nem akar csatlakozni a az Appon a telefonhoz wifin keresztül. Már három Androidos telefonál próbálkoztam sikertelenül. A telefonok látják a drónt, csatlakoznak hozzá, de az Appon keresztül sikertelen csatlakozást ír. Kikapcsoltam, újraindítottam a drónt, és az appot semmi eredmény. Tud valaki segíteni?
-
korcsillio
addikt
Sziasztok
Hogyan tudom állítani hogy ne legyenek túlszaturáltak a videók?Ez másnál is "gond"?
Ha nem 4k-ban videózok jobb lesz?(Neo2) -
Tutu7030
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Részemről véletlen volt az off, fel sem tűnt. 😃
-
-
Tutu7030
veterán
válasz
korcsillio
üzenetére
Én anno megvettem a mini 2-re és és a mini 5 prora valamint az avata 2-re is. Az Air 2s-re csak azért nem, mert azt használtan vettem. 😃 Eddig még szerencsére egyszer sem kellett igénybe venni. Így kidobott pénznek tűnik, de ki tudja.. 😃
-
korcsillio
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nyilván nem célom!
Volt pár drónom már és egyiket sem törtem...
Akkor így fölösleges pénzkidobás...
-
válasz
korcsillio
üzenetére
hogyne, de csak ha összetöröd, egyébként nincs

-
válasz
total90
üzenetére
Nem hiszem, hogy lesz több generáció belőle. A népnek az egyszerű kell, a 360-as vidószerkesztés pedig nem az. AI-s funkciók nevetségesek. Évek óta van Insta360 X4, X5-öm (sőt volt GoPro is), most DJI Osmo 360 van, eddig ez a legjobb. Ezzel készült a fentebbi felvétel is az FPV tetején.
Amit tudni kell: az FPV-zés alkonyatban életveszélyes, törtem már a sötét miatt így gépet, megkeresni sem volt egyszerű az almásban, amikor csörtettek az őzek körülöttem. Avata 2-vel lehet, mert nagyon jó a kamera fényérzékenysége, főleg ha felhúzod az EV-t, az fps-t pedig le. Goggles 3-ban van enhanced mode, ez ilyenkor kötelező, emeli a kontrasztot és a sötét részeket is.
Az Insta az Antigravity-vel megelőzte DJI-t, de xar lett, nincs fps, még közel sem, mert elégtelen a jelátvitel, sávszélesség, mittudomén. Xar az egész, nem lehet vele repülni. Az ugye megvan, hogy egy FPV-nél a 15fps, ami még droppol is, életveszélyes. Mert nem látod amikor már becsapódtál. Ja és élvezhetetlen is. DJI válasza volt ez az Avata 360, amit én ledegragáltam Neo360-ra, mert tulajdonképpen az. Csak a mérete avatás, a funkciói neósak. A kinézete meg morfeuszos, kék pirulával

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Van egy német YouTuber (RevealRabbit), ő csinált 2 videót az Avata 360-ról és kitért a negatívumokra is. Talán az eddigi legjobb review a neten. Tett fel letölthető tesztvideókat is.
Annyira nem lett ez rossz, de pl. az egylencsés minőség rosszabb mint egy Mini 5 Pro-ban, de a 360-fokos videó minősége is. Ha jók a fények, akkor egészen jó az eredmény, viszont alkonyatban durván zajosodik. A stiching meg DJI Studio-ban egészen jól javítható, de ha valami közeli tárgyat, személyt... veszel fel, azon durván látszik az illesztés.
Minden esetre számomra eldőlt, hogy nem veszem meg. Talán majd a 2., 3. generációt. Kezdésnek viszont egészen okés lett ez
-
BITBOYS
addikt
válasz
korcsillio
üzenetére
Sajnos ebben nem tudok segíteni, de azt gondolom úgy is sokat repülsz majd vele és akkor használni fogod az összes akksidat.
-
BITBOYS
addikt
válasz
korcsillio
üzenetére
Tessék: [link]
Remélem erre gondoltál. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Mi ezt sok sok éve analog rendszeren, és repcsin próbáltuk, de ott nem igazán volt 3D hatás. Nyilván ott nem is repülsz olyan közel dolgokhoz, mint egy drónnal, meg a kamerák / szemvegek is sokat fejlődtek azóta. Ha megcsinálod, kíváncsi leszek az eredményre

-
korcsillio
addikt
Üdv.
Neo 2 fmc rc-vel hol van a legjobb áron? -
FecW
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
-
-
FecW
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ilyenre gondolsz? Stereoscopic? Netes kép. Nem válalkoznék rá.😊

-
-
FecW
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Van dji is és van épitet is. Én nem hájpolom de mint újdonság ki fogom próbálni.
-
Akkor minek az fpv rc, ha nincs Manual? Ott az összes futó RC, azok megcsinálják a normál és sport módokat. Semmi értelme FPV RC-nek így. Próbáljunk már meg a lényegről beszélni, ha már beszélgetünk. A technika eleve nem adja a valódi fpv repülési élményt, de adhatná, ha a kamera 360 fokos lényege nem korlátozná be. A mindent egyben megkapsz policy alapján készült a drón, mint a neo2. Nem mondom, hogy rossz, de nem is jó. Más az irány. Instáék ellen ment az egész hadművelet. Osmo360 sokkal jobb lett mint insta x5, hát legyen drón is.
Ezzel nincs gond. De nem kell hájpolni csak mert a csapból is ez folyik. És nem kell butaságokat beírni. Ha te igazi fpvs vagy, akkor most leszel megkövezve
A valódi fejlődés a sztereoszkopikus drón lenne, 6,5cm távolságra két kamerával, mint a szemed. Az igazi 3D lenne.
-
FecW
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nincs benne M mód de kompatibilis a rc 3-mal. [link]
-
-
FecW
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Kompatibilis. De! Más valaki utána járt. A válasz. Thanks for waiting, it does not support M mode... the core design of DJI Avata 360 is to capture complete spatial information for you on the basis of smooth and safe flight, enabling diverse camera movement expressions through post-production creation. Our top priority is to enable more users to easily experience immersive panoramic creation without barriers, rather than focusing on professional-level manual parameter adjustments. On this basis, to balance creativity and ease of use, we have provided a variety of Easy ACRO features in the Goggles system. These features support creative camera movements to meet both daily and professional creative needs.
-
FecW
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Manual módban elforgatott gimballal lehet (single lens mode)
-
FecW
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Van egy pár. Gondolom te a dji fpv gépre gondolsz.
Itt találsz róla infót! https://www.dji.com/hu/mobile/avata-360/specs?startPoint=0 -
-
FecW
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Kompatibilis a fpv remote controller 3-mal.
-
Kint van YouTubeon egy csomó új Avata 360-as videó. Nagyon vártam, de szerintem nem veszem meg. Talán majd a 2.-3. generációban jobb lesz a lencsék összekötése és gyorsabb lesz a drón. 60 km/h elég béna…
-
-
-
_seth_
veterán
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Jaja, a permetezős egy elég látványos komoly műfaj
Ahhoz képest a felmérő drónozás egész egyszerű és szerény.Igen, lenne létjogosultsága, de a szabályozáson dolgozhatnának, pl eleve kar légteret kérni egy permetező dronnak, nem fognak fele pár méternél magasabbra repülni. A szerek engedélyeztetése is vicces, rég hagyni kellene, hogy használjanak amit szeretnének.
A héten láttam egy Mazotti Hidas gépet, igazi ufó

-
MaddeNNNN
addikt
válasz
_seth_
üzenetére
Igen ezzel tisztában vagyok, tavaly csináltattunk először Coragenes kezelést kukoricában. Platós kisteher rajta generátor, IBC tartály víznek, külön keverő tartály + drónnak hely és kis ponyvás utánfutóban pedig mobil klíma és az akksik egy Agras T50-nek. 10 hektáros kisérletünket pik-pak megcsinálták. Brutális az a gép élőben.
Mi nyilván nem szolgáltatni akarunk, csak a saját kisérleteinket kezelni mert sok partnernek nincs hidasa amivel bele tudna menni, meg őszintén nem is szeretem ha már a nagy kukoricába mennek mert általában több kárt csinálnak mint hasznot.
-
_seth_
veterán
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Naa én lassan 3 éve dicsekedtem vele hogy végre leváltottuk az M600-at a kisérletek adatfelvételezésére
De mezőgazdasági permetezés még nincs, viszont jó lenne mert sok területünk szenved kukorica moly kártételben és ez miatt úsznak el adatok. Arra meg hivatalosan engedélyezett a Coragen ahogyan a kolléga is írta. Csak még valahogy be kell adnom a vezetőségnél, hogy egy kis 20 litykós permetező drón és nekem jogosítványok kellenének
-
_seth_
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Látom már igen, neo 2, avata, mini a fő irány
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hobby elektronika
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azzal azt akartam mondani, hogy nem maradok addig sem drón nélkül.