Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Finomítsuk úgy, hogy vannak helyek, ahol van, de ott értelmes ember úgysem repül érvényes papírok nélkül.
Kolléga is vette egy 2s-t, hogy vidéken, nyugis helyeken szépen MDS-sel repülget, erre 2 hónapja be sem tud lépni, ha igen, akkor a kijelölés közben száll el neki az egész hóbelebanc. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Tudod, hogy van ez. Ha bűntetni kell, arra van pénz (traffipax), ha költeni valamire, arra meg nincs (útburkolat). Én nem tudom, hány aeroscope van telepítve, de gondolom, azért van.
-
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Egyébként az a durva, hogy az ember regisztrál, aztán a retek MDS miatt nem tud szabályosan repülni, mert nem tudja lejelenteni a repülést, és esetleg van aeroscope a környéken, simán megmondják, ki volt az. Ha meg megveszed, nem regisztrálod és repkedsz, jó eséllyel mire kiérne bárki a terepre hozzád, már rég nem vagy ott, és bottal üthetik a nyomodat. Ha egyáltalán eljutnak odáig, hogy szánjanak erre időt/energiát. Kiszabni a bírságot regelt azonosíytó miatt sokkal hamarabb "veszik a fáradtságot", szerintem legalábbis. Undorító a rendszer, hiába Sípolnak neki örömmel néhányan.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm.

-
-
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nem tudom, mit kapnak meg, vagy mit látnak, de ha a légtér.hu térképe alapján nem korlátozott a légtér, és nem is engedély köteles, akkor nem hinném, hogy gondod lenne egy 20-30 méteres repülésből. Mondjuk Szegeden azért elég erős a légi forgalom a kórházak meg eleve a reptér miatt, ott azért használj majd MDS-t mindenképp. Most az, hogy 20-30 méterre felrepülsz tajgán, ugyan nem szabályos, de technikailag nem hinném, hogy bárkinek gondot okoz. Ünnepek kapcsán szerinted hányan kapnak majd ilyen-olyan drónt, és hányan veszik majd a fáradtságot, hogy egyáltalán regisztrálják? Menj jó távol a várostól, és nem hiszem, hogy bajod lesz 1 repülésből. Ahol én lakom, ott is van kórház helipaddal, mindig nagyívben kerülöm, és jelentem a repüléseket még a mező felett is MDS-ben, régebben pedig még az ATC-t is hívtam eseti aktiváláshoz, pedig a pampa közepén szálltam fel. Épp ezért idegesít az MDS szarsága, mert hiába használná az ember, ha egyszerűen nem megy.
Hívd fel a repteret, és kérdezz rá, nem hinném, hogy leszedik a fejed, ott is emberek dolgoznak, és pontosan tudják, mi a helyzet.
-
r3dsnake
nagyúr
Mivel pont szegedi reptér alá tartozó területről van szó, érdemes velük felvenni a kapcsolatot, a MDS-től függetlenül is? Egyáltalán ők kapnak valami alertet, ha én egy legelőn 20-30 méterről lefotózom a birkákat? Nagyjából ilyen célokra használnám, városban nem is próbálnám, meg nem is érdekel az ott drónozás.
-
válasz
r3dsnake
üzenetére
Tekintve, hogy az az ótvar hulladék egy jó ideje nem fut már rendesen, még újratelepítés és cache törlés mellett sem, nagyjából elméletinek tekinthető a kérdésed. Egyébként szerintem semmi, ha nem egy Szeged méretű város főterén, reptéren, vagy egy sztármajorság felett hajtod át, a kutyát nem fogja érdekelni. 5 vagy 6 éve drónozok alkalmanként, mindig követtem a szabályokat, de az MDS nagyjából lehetetlenné teszi. Állítólag iphone-on jól fut, de gyanakvó vagyok az ilyen állítások kapcsán, tekintve hogy android csúcsvason se hajlandó most menni, miközben mondjuk 3 éve simán ment az előző telefonomon is. Úgy veszem észre, hogy a 15-ös droiddal lehet valami baja.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
miresz
üzenetére
Köszi a választ, akkor ezt egyelőre nem piszkálom.
Amúgy mi történik akkor, ha a mydronespace-ben nem jelölöm be a felszállást, csak random felszállok egy puszta közepén? (szó szerint). Szeretném holnap kipróbálni, de még nincs meg a szükséges adminisztráció. (Privátban is jöhet válasz, ha itt nem fér bele). -
miresz
veterán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Ez egy C0-ás(250g alatti) minősítésű drón ehhez sem jogosítvány(bár szerintem jó ha van) és biztosítás sem kell. De ha nem így van majd kijavítanak. [Drónozás nyílt kategóriában]
-
bacus
őstag
https://myactioncam.hu/kamerak-557/sportkamerak-100/djikamera/dji-osmo-action-4-standard-combo
90e forint alatt, ez azért nem rossz ár ! -
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
DJI Flip új tulajdonosa lettem. Megcsináltam az A1/A3 "drónjogsit" az osztrák oldalon, valamint beadtam az UAS nyilvántartásba vételt ügyfélkapun, a következő lépésekkel kapcsolatban érdeklődnék.Ha jók az információim UAS üzembentartói regisztráció lenne a következő lépés, amihez kell a kötelező biztosítás kötvényszáma is. Ehhez melyik biztosító melyik konstrukcióját ajánljátok? Csak külterületen, pusztákon, nemzeti parkokon repülnék, de esetenként lehet, hogy külföldön is.
Van még bármi lépés, amit kihagytam?
Előre is köszönöm a választ! -
pumuklis1
csendes tag
Nekem a képkészítés másodlagos. Inkább repülni szeretek. A Mini 3-al is repkedek, néha megállok, körbenézek, és csinálok pár fényképet. Nem szerkeztem utána a képeket. Rámásolom DVD-re, és néha megnézem. A repülésről inkább videó készül. Azért gondoltam hogy lecserélném a Mini 3-at Avata 2-re, mert van egy Neo-m, N3 szemüveggel, és RC Motion 3-al. Így tudnám azzal irányítani az Avata 2-őt is. Meg én szemüvegbe szeretek reptetni. A Mini 3-nál ez egy kicsit macerás.
-
-
válasz
pumuklis1
üzenetére
Szia
Nekem van egy Mini 3 Pro-m és egy Avata 2-m is, szóval meg tudom konkrétan válaszolni a kérdésed
Annak ellenére, hogy az Avata 2 újabb drón, mint #10514SeniorTilla is említette, ez inkább repülésre és videózásra lett tervezve. Képeket lehet vele készíteni, de sajnos csak jpeg. A Mini 3 Pro-val tudsz RAW (dng) képeket is készíteni, amiket később bármilyen képfeldogozó szoftverben ki tudsz dolgozni. Ha ezt nem is akarnád, akkor is a Mini 3 Pro jobb képeket készít, mint az Avata 2.
Viszont, hogy ha nekem inkább a képkészítés a cél, akkor lehet érdemes lenne a Mini kategória felett keresgélni. -
-
pumuklis1
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy a DJI Mini 3-nak, vagy a DJI Avata 2-nek jobb a fénykép, és videó készítés képesége. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A nagyobb szenzor azért nem rossz dolog... meg van egy kedvezményem, amit csak kiválasztott termékekre tudok felhasználni. Az 5 Pro egyike ezeknek
-
-
Valaki vett már Mini 5 Pro-t? Tapasztalatok?
Tudom, van fent a YouTube-on egy csomó hands-on, de ritkán futni bele nem fizetett hirdetésbe, ahol megmondják, hogy mennyire "amazing" a drón.
Mini 3 Pro-t váltana. Csak a LOG miatt cserélnék. -
Osmo Nano jól sikerült, ajánlom mindenkinek
-
korcsillio
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Fcc-t.
-
Andreas2
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ez nem hamis kártya, Aqua-ban vettem, Hama volt az importőr.
-
-
FecW
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Most olvasgatom hogy mit pakoltak bele. 360 fokos védelem , halkabb forgószárnyak.
A dji o4 pro-ban mar van msgasság tartás és elvileg haza jön. Kb egy avata 2-t tudsz építeni. -
A Neo nekem eleve halott vonal, játékszer. Nem igazán számít. Egy rendes drón után / mellett nincs semmi használati értéke. Gyenge, hangos, xar a képminősége, az első szél elfújja... és nekimegy az akadályoknak, amiket egy Mini 4 pro simán kikerül, lekezel és követ téged.
-
válasz
Andreas2
üzenetére
Ha a kártya nem hamis, akkor nem lesz ilyen üzenet, 99% biztos. Sok olyanba belefutottam már, hogy a vevőm szólt, hogy olcsón vett kártyát emagon, árukeresőn, stb, és gagyi volt. Írta a gép, hogy kevés a sebesség.
Na jön a Nano, ha a DJI tartja a szokását, akkor holnapra itt is lesz.
Én nagyon jól elvagyok a DJI FPV-vel, de meg-megcsap a szele az épített gépeknek a long range vonalon. 7-10" 20km körüli repidővel. Most is van a tűzben 1-2 vas. Az a fő visszatartó erő, hogy jelvesztéskor baj lesz. Oda lesz a drón. A DJI gépek nagy előnye, hogy ilyenkor megállnak és elkezdenek hazajönni, majd visszajön a jel és tiéd a controll megint. Építetteknél ez nem teljesen így van. Nagyon nem teljesen
Ezt pl. melyik 5"-es géppel lehet lefotózni? Fotózni egyáltalán? Szinte álló géppel? Illetve melyiken van állítható kameraszög? Gimbal sincs, fix a kamera, ez is nagy hátrány. Meggondolandó dolgok ezek.
-
FecW
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
-
Andreas2
tag
Egy rendkívűl pozitív tapasztalat a DJI online support-tal.
Osmo Mobile 7P gimbal.
Xiaomi 13T telefonnal (Android 15) a dyna-zoom funkciót használva mindig összeomlik a DJI Mimo 2.5.4 alkalmazás.
Írok a online support-nak hogy mi a hibajelenség, mit tegyek? Kérték hogy küldjek képernyőfelvételt hogy mi történik, aztán küldjek debug log-ot. Közben készségesen segítenek, hogy honnan töltsem le a log-ot.
Utána elküldték az előzőleg kiadott DJI Mimo 2.3.3 verziót, teszteljem azzal.
Azzal működik, örülök.
Szuper, de adjak elérhetőséget, értesítenek ha van fejlemény.
Már másnap kapom a levelet, hogy javították a hibát, teszteljem a 2.5.6 verziót. Ez is tökéletesen működik és mindez nem egészen 1 nap alatt lezajlott. Persze nem kizárt, hogy már kiadásra várt a 2.5.6 verzió, de azért na
. -
Andreas2
tag
válasz
pietrrr
üzenetére
Nekem egy SanDisk microSDHC 256GB High Endurance kártya volt a drónban és egyszer egy 4k30 felvétel készítése közben és kiírt valami olyat hogy a kártya írási sebessége túl alacsony, a felvétel 1 perc múlva leáll. Meg is szakította felvételt 1 perc múlva. Ez csak egyszer fordult elő, de inkább vettem egy SanDisk microSDXC 512 GB Extreme PRO-t ami a kézikönyvben is szerepelt az ajánlott kártyák között.
Ha biztosra akarsz menni, U3, A2 jelölés legyen a kártyán. -
FecW
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nano-t azt megveszem én is. Építek a fiammal egy fpv-t és azon lesz majd használva.
-
-
FecW
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nagyon szuper!
Jöhetne valami értelmesebb 
-
FecW
csendes tag
Sziasztok! Elvileg október 30.-án Neo2! [link]
-
válasz
korcsillio
üzenetére
Mit?
-
korcsillio
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm!
Sikerült megoldani
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Azt azért el tudom képzelni, hogy ha másik kontinensen veszed a terméket és nem direkt a DJI-tól... de akkor meg a "világszerete garancia" csak egy marketing maszlag.
-
-
Hm... ez érdekes. Én a Mini 2-t annó Németorszában vettem és amikor átköltöztem Svájcba, utána romlott el. Simán tudtam garanciáztatni Svájcból. Lehet lényeges tényező volt, de mint minden DJI terméket eddig, direkt a DJI-tól vettem és nem márka vagy egyéb bolton keresztül.
-
PNP
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Please note that the warranty service is only available in the respective DJI service regions where you purchased your DJI product.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Majdnem

Ja hogy vilaggarancia van kínai modellekre is, ezt nem tudtam, köszi !
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Miért ne lenne rá jótállás? A DJI az egész világon érvényes jótállást ad. Nem kell hozzá más csak a gép SN száma. Csak nem Beijing?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sziasztok!
Teljesen új vagyok dronozas téren, tanácsot szeretnék kérni.Olyan helyen vagyok ahol márkaboltban ez [link] 100.000 forint (atvaltva).
Garancia értelemszerűen Magyarországon nincs rá. Megér ez jótállás nélkül ennyit ? Mennyire gyakori hogy garanciális javításra kell küldeni ?
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ha lesz rá alkalmam, akkor biztosan ki fogom próbálni
-
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Persze, ez így van. Én ha utazok (repülök), vagy több napra megyek túrázni, akkor mindig a Minit viszem magammal. Egyszer volt nálam az Avata és azt hitték, hogy valami titkos ügynök vagyok
Az országon belül (ha nem számít a súly) inkább az Avatával repülök, de mondjuk nekem nem bírja sok órányi repülés után (mármint összesen amit eddig repültem) sem sokáig a szemem a Gogglest. Egyszerűen nem tudom megszokni.
Amikor egy ilyet megmutatsz valakinek, persze, biztosan oda vannak érte, én is így voltam vele... aztán meg megfájdul tőle a fejem.Az Antigravity nem rossz, de magamt ismerve, nem sokáig lenne érdekes. Utána mennék vissza a sima drónra
-
válasz
total90
üzenetére
Látod, ki mit szeret és hogyan használja. Én 99,999%-ban autóval megyek drónozni, nem érdekel a súly (a legalitás más kérdés).
Akinek eddig megmutattam, mindenki oda volt a goggles-el repüléstől akár egy sima cinematic drónnal is (a te Mini 3 pro-d is tudja). A Goggles 2, Integra és 3 szemcsivel akár körbe is nézhetsz 360 fokban ott ahová berepültél. Sokkal nagyobb élmény mint az RC-n nézni. Az FPV-zés igen sokkal jobb, de vannak szituk amikor a kis miniknek is jól jön egy szemüveg. Más a perspektíva, többet látsz és részletesebben.
Amúgy az Insta (és gondolom a DJI is követni fogja) pont ezt emeli ki a januárban megjelenő Antigravity drónjánál, a 360 fokos élő panorámát.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én azt olvastam, hogy az EU-s szabályozás tartalmaz egy 3%-os toleranciát, amit a súlyt illeti, így marad a C0.
A lidar téma viszont érdekes. Tele van a net egy csomó videóval, ahol mindennek nekimegy és van egy csomó videó, ahol meg tökéletesen működik.
Nekem most (többek között) egy Mini 3 Pro-m van, de volt az első és második generáció is. Nálam kb. soha nem működött rendesen
A Goggles támogatásának a hiányát annyira nem tartom problémának, hisz nem egy FPV-ről beszélünk. Persze gyíkság, mert eddig támogatva volt.
Azért azt meg kell jegyezni, hogy a méret egy hatalmas előny. Pl. nem rég voltam egy túrán, két hét Lappföldön és a finn részen kb. bárhol repülhetsz 250 gramm alatt, felette viszont sok helyen kellett volna engedély. Ez a legtöbb EU-s országban így van.
-
válasz
forceberg
üzenetére
Nagyon egyszerű ügy: veszel 2 év care-t (amúgy is kötelező, ha már fél millát elköltesz rá), és a lejáratkor kapsz +1 év garit a DJI-tól, azaz megvan a 3 éved. A tesco-s mediamarktos, stb-s 3. év garit én nem szívesen tesztelném le, merthogy itt már ők adják, nem a DJI a támogatást.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Elvileg az EASA-nál benne van a tűrésben, ezt olvastam.
USÁ-ban nincs tűrés.
[link]A 3 év is számít, ha kicsi is az esély a meghibásodásra, de 2 és 3 év között használtan könnyebb eladni garival.
-
válasz
forceberg
üzenetére
250 grammtól nehezebb. Lidar nem sokat ér, nekimegy vele a dolgokank, tele van a net ilyen videókkal. A lidar miatt csak nehezebb és hamarabb lemerül vele. 1" kamera oké, ez az egyetlen fejlesztés, amivel jobb egy 4 pro-nál. Minden másban rosszabb. Nincs Goggles támogatás például. Ezt miért kellett kihagyni?
A súlya miatt nem tudom mi lesz vele, de fel kell készülni az EU baromságaira. Nehogy C1 legyen! Mondjuk Mini 3 pro után mindegy is
annak nincs semmi C besorolása. Én egyébként 500k-ért inkább Air 3-t, 3s-t vagy valami nagyobb modellt vennék. Ennyiért van már Mavic 3 pro is használtan, és hát a képek minőségét össze sem lehet hasonlítani. Sokan nem tudják, de az 1"-es kamera nem Hasselblad, nem is olyan minőséggel. A mini 5 pro-tól jobb fotókat csinál egy Mavic 2 pro szerintem.A mini nagy előnye, hogy kicsi és halk. A többi csak hátrány. Miniztem én is pár évig, de az utolsó 4 pro-t eladtam és azóta nincs minim. Van egy kilockolt Air 3, ami annyira jó, hogy ezt viszem mindenhová, még a Mavic 4 pro mellett is.
Neked a 120m nagyon kevés lesz, ha hozzászoktál az 500-hoz.
A 3 év gari a magyarok hüjjesége. Az egész világon 1 vagy 2 év. DJI-éknál 2 év, mint az egész EU-ban rajtunk kívül. Ilyen tempóban haladva a technikai fejlődében ki az a mxrxa, aki 3 év garanciára kötelez? (nem kell válaszolni, egy társaság van a világon: ahol az áfattya is a legmagasabb)
-
A DJI oldaláról rendelés kb. ugyanaz a szint, mintha itthon rendelnék kereskedőtől?
( 3 év gari, stb.)Ezzel együtt a kérdés másik fele, hogy a Mini 5 Pro-t próbálta már valaki?
A C0 és 120m korlát mellett nem igazán olvastam róla rosszakat.
Mini 3 Pro helyett lenne. -
A héten valamelyik nap betettem a kosárba egy Osmo Action 5 Pro Adventure Combo-t és 419 euró volt a végösszeg. Ez most 499 euró. Valami akció lehetett?
Gondolom szokott közben akciózni a dji, nem tudjátok esetleg legközelebb mikor várható hasonló?
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hát, ma is tanultam valamit...
-
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Már elb_sztam, mert este megrendeltem. Mindegy, max visszaküldöm, ha nem megy vele.
-
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Na, én pont azt tettem!
De nem ugyanaz a kettő? A kommented alapján nem. Egyébként a Plus-os verzió 32 EUR amazonon, azt is nézegettem. Alkalmi felhasználó vagyok, igazából évi néhány gokart lesz a feladata, nem akartam túltolni. -
32 euro a DJI-nál, ingyen szállítással. Amazonon láttam az Action 3 akkuját 15-ért, de most komolyan: pár ezer forintról van szó, én nem venném a régi akksit.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi az infókat, végül én is új gyári akku mellé tettem a voksom. Amazon.de-n most akciós az akku, és a Sandisk Extreme Pro is, úgyhogy lerendeltem egy szettet.
Az eladó feladta a többi részt, de mivel vízkáros volt a kamera, az akkut nem biztos, hogy merem használni, mert ott ázott be. Ez így nem volt a legjobb vásár, de most már mindegy. Valószínűleg éni s benéztem volna az eladó helyett.
-
-
Meg is válaszolom. A doboz alján ott a szériaszám felett egy excl.battery megjegyzés. Mondjuk úgy lenne korrekt, hogy nagyban ráírják a dobozra, azzal együtt persze, hogy semmilyen tartozék nincs a kamera mellett, kivéve a keretet. Első pillantásra a doboz pont olyan, mint egy retail termék, ez azért így elég meredek.
Kellene nekem egy akku gyorsan. Ez is olyan, mint a drónoknál, hogy csakagyári, vagy itt jó lehet minőségi utángyártott is? Patona vagy ilyesmi.
-
Urak, segítsetek. Vettem itt aprón egy OSMO ACTION 4 Standard-et, amit elvileg vízkár miatt cserélt Care-ben a DJI. Standard Combo van a dobozon, látszólag bontatlan volt, ennek ellenére az Accessories doboz tök üres volt, konkrétan akkumulátor sincs a dobozban. Ez normális, vagy ilyenkor mi van? Gemini szerint van ez így...

-
-
válasz
korcsillio
üzenetére
A távirányítón lehet, de fizetős. A drónon nem hinném, hogy menne még hackelve sem. Az új fw-ket tiltották.
Legálisan: ment már valaki 140-nel az autópályán? Vagy 40-nel az építkezés után hetekig ott felejtett 30-as táblánál? Ha igen, nem kérdezünk ilyeneket.
-
Andreas2
tag
válasz
korcsillio
üzenetére
Legálisan?
-
Andreas2
tag
Ha valaki mostanában tervez DJI terméket venni nézzen rá a DJI Store-ra. Néhány termékre elég jó árak vannak és úgy látom hogy néhány magyar oldal pl. a Myactioncam is beszállt.
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Dji Mini 4k Fcc módot hogyan tudom aktiválni? -
-
pumuklis1
csendes tag
Vettem egy DJI Goggles N3-at. Szerintetek használhatok két drónt az N3 szemüveggel, amikben van egy-egy DJI 04 Air Unit (lite)?
Természetesen nem használnám mindkettőt egyszerre. Tehát külön-külön csatlakoztathatom a 2 VTX-et a szemüveghez, és kiválaszthatom, hogy melyiket szeretném használni a szemüvegben? A szemüveg emlékezni fog a 2 különálló DJI 04 Air Unit (lite) VTX-re? Jelenleg egy Neo van hozzácsatlakoztatva. -
Grillo
őstag
Még annyit esetleg tud valaki segíteni, hogy hol kapható a fly-more-combo RC-N3 távval a hobbycity.hu-n kívül? Küldföldi rendelés nem játszik. Mindenhol csak az RC2-t látom.
-
krokk
senior tag
válasz
Grillo
üzenetére
én is max az akksihoz tudok hozzászólni, hogy bár jó hozzá de a súlyra hatással lesz, mert azt néztem hogy elvileg az 5ös akksija a 4esénél 7g-al könnyebb. És én amikor a 3 as akksiját tettem a 4esbe az is folyamatosan panaszkodott, hogy ok elmegy vele de a C0 így bukott.
De ha jól gondolom ez annyira nem fontos, illetveaz 5ösnél alapban necces a C0 megléte a súlya miatt is. Ha jól olvastam csak azokhoz került 250g alatti aki a megjelenés előtt tesztelhették a gépet.

Úgyhogy bár annyira nem para, de amíg ez nem tisztázódik addig én nem nagyon vennék 5öst.
-
Grillo
őstag
Mit ajánlatok? Az eddig használt Mini 3 Pro helyére keresek új drónt (főleg most, hogy sajnos elveszett). Sokat kell zárt, szűkebb helyeken is repülnöm (fotogrammetria), sőt, ez az elsődleges cél, persze emellett kontentkreálás és bizonyos területek légifotózása is feladat. A 3 Pro kamerájával nem vagyok teljesen elégedett, főleg a Phantom 4 pro mellett, ebben szeretnék mindenképp feljebb lépni. Kontroller most az RC-N1, tehát kijelző nélküli, nem is vagyok biztos benne, hogy kell-e a beépített, ha nagyobb képernyő kell, a 10" tabletet szoktam rádugni.
Először Air 3s-t terveztem beszerezni, de most, hogy kijött a Mini 5 Pro, nem kicsit meginogtam. A beltéri repülések miatt a mérete mindenképpen előny, az 1"-os érzékelő megoldja elvileg a kép és fényerő gondokat. Üzemidőben nekem jó a 30 perc körüli tudás. Ráadásul ahogy nézem, a 3pro akksik jók az 5 pro-ba is, és emiatt lehet nem is kellene a flymorecombo, hanem csak a sima RC-N3+drón, ezzel is lejönne vagy 150 ezer forint.
Mi a véleményetek?
-
pumuklis1
csendes tag
Szerintetek a DJI 04 Air Unit Pro antennáját lehet használni a DJI 04 Air Unit (Lite)-hez a Lite gyári antennája helyett?
-
-
kodoboy
tag
Sziasztok! Van egy DJI Air 3 gépem, mini 1-esről váltottam. Amit az új géppel készítek videót, azt PC-n nem tudom vágni, iszonyúan laggol, szaggat (CapCut).
Ha mindezt egy 2020-as Macbook Air-en(8 Gb RAM) teszem, hibátlan.A PC egy I7-es proci + 32 Gb RAM, de a videókártya csak egy régi GT640.
Ez utóbbi lehet a bibi PC-n? -
pumuklis1
csendes tag
Sziasztok! Több kérdésrm is lenne.
A DJIGoggles N3-at Dji Neo esetében tudom használni a DJI RC-N3 távirányítóval?
A Dji Goggles N3 szemüveget ha használni szerettém a DJI O4 Air Unit 4K légi egységgel, használhatom hozzá a saját Frsky táviránítóma! (Jelenleg Walksnail Goggles X-el használom a rendszert.)
Ha a Dji Goggle N3 szemüveget a Neo-hoz használom, ugyan azt a szemüveget tudom használni a DJI O4 Air Unit 4K légi egységhez is?
Ha igen, minden egyes váltáskor bindelnem kell, vagy csatlakozik mind a kettő géphez autómatikisan, mint a többi Fpv szemüveg? ( Persze nem egyszerre használnám a kettőt.) -
-
Nuparu
csendes tag
Sziasztok friss drónos lettem. Milyen appokat érdemes leszedni telefonra illetve pcre? ( Használtan vettem DJI Fvp)
Köszönöm
-
Rob Rob
tag
Ma jött javítás 1.17.7
-
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
A nemrég kijott dji fly frissites óta a telefonos app (android) nem tolti le a dronrol a videokat (dji neo), csak a previewet lehet megnezni. Telefon egy samsung s24, app ujratelepitve, a cache torolve.. valaki talalkozott mar ezzel?
-
-
M_AND_Ms
veterán
Ha eladom a Dji drónt, ami ugye az accountomhoz van kapcsolva és leválasztom onnét (ezt látom, hogy megtudom tenni), akkor a drónra kötött Dji Care megmarad? Az új tulaj, amikor a saját accountjához kapcsolja a drónt továbbra is rendelkezni fog ezzel a Dji Care-rel, annak érvényességenek végéig?
-
korcsillio
addikt
Dji Mavic Mini fcc módot hogyan tudom megoldani?
Fale gps-el nem működik... -
Rob Rob
tag
válasz
korcsillio
üzenetére
Mini4k most akciós
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Dji Mini -t érdemes (még) venni?
Milyen app-al növelhető a hatótáv?
1000 éve volt egy Vision plus-om,azóta nem követtem a dolgokat,de most újra szeretnék valami olcsó cuccot. -
-
Tigerclaw
nagyúr
360 fokos panorámát hogy szoktatok megosztani, már ha van rá mód.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
20-25 perc, -5 fok. De egyébként mondta, hogy jobb körülmények között sem bírja az X4/5 tovább mint egy óra. Nekem annó egy Insta360 R (ha jól emlékszem a típusra) volt, talán az első vagy a második generációs 360-os kamera. Nekem ott konkrétan soha nem bírt többet az akksi mint 45 perc.
-
-
Én igazából alig akartam elhinni a GoPro-k után, hogy a cucc ennyire jó. Egyébként említettél egy jó pontot, a mozgást.
Abszolút igaz, hogy ha mozgásban van a kamera, akkor még jobb a hűtés, jó dolog a fizika
Egyébként az Insta360-nál is lényegesen jobban meg van oldva mint a GoPro-kon. Nekem az Insta360-on inkább az volt a probléma, hogy tökéletes körülmények között is borzalmas az akku. Ha meg nem az, akkor még rosszabb.
Télen voltam síelni spanokkal és az egyiküknek van egy X4 (vagy X5, nem tudom pontosan) és kb. minden csúszás után cserélte az akkut.
Hát köszi, nem akarok hat kiló akkut magammal cipelni. Az A5P-val simán meg voltam egy akkuval. -
krokk
senior tag
válasz
total90
üzenetére
én A3Pről tudok hasonlóan nyilatkozni, 2 éve használom és egyszer volt túlmelegdési probléma vele és akkor 30fokban volt kinn a tűző napon. ott egy 10-15p után felmelegedett. Viszont egy helyben állt, máskor mindig mozgásban van. Illetve ilyen hosszan se szokott egyben üzemelni. Bár volt hogy bicón hosszabban be volt kapcsolva és akkor sem volt gond.
-
-
Nekem van egy A5P-m és volt már gondom a melegedéssel, de közel egy órát ment 35 fokban napsütésben. Szerintem ez teljesen normális.
Korábban volt pár GoPro-m, azok tudtak ilyen kondíciók mellett 15 perc után meghalni.
Egyébként teljesen okés. Nem rég volt egy bringás túra és közel 2 órát vettem fel egyhuzamban, 27-28 fokos hőmérsékletben és nem volt gond.
Francia-Polynésián sokat voltam a víz alatt, a víz hőmérséklete 25-27 fok volt és ott a vízálló házban valamivel jobban melegedett, de nem az a megsütöm a tojást rajta forróság.
A méretéből és a technikából adódóan ezek a cuccok mind hajlamosak a melegedésre ha nem optimális a környezet. Ennek ellenére a DJI nagyon jó munkát végzett. Lényegesen kevesebb a gond mint pl a GoPro-k vagy Insta360-ak esetében. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Félreérthetően fogalmaztam. Azt szerettem volna kérdezni, hogy bontatlan csomagolású terméket küldenek, nem elállásost, esetleg bemutató darabot.
A készletről lehet valamit tudni és hogy honnét fogják küldeni?
-
Engem ez zavar. Out of Stock! a kutyafáját neki, pedig nagyon szeretném megvenni.
-
-
A store.dji.com-ról biztonságos rendelni? Most jóval olcsóbb az action 5 pro kamera, mint itthon. Arra gondolok, hogy origit küldenek-e, beiztonságosan bevan-e csomagolva és hogy honnét küldik? Olvastam a topikban, hogy általában hollandiából, azt viszont nem látni, hogy az európai raktárban van-e a termék.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

max az alap verziókat.