- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
szerintem tök jó lenne.
ha már történelmihűségezünk. -
azon filóztam, hogy ki kellene harcolni a WG-nél egy olyan grafikai fícsőrt, amiben a tank személyzetének camo skill %-nak függvényében rakódnak egyre több faág, levél, bokor a tankra.
egy 5 fős td milyen állatul nézne már ki 100%os skillekkel. -
válasz
PC.fanatik #20185 üzenetére
lassan a vérrel... fent linkelték miért
-
válasz
Iron Funeral #20182 üzenetére
mekkora szar
köszi, spóroltál cirka 8ezret nekem. -
nyunyu
félisten
válasz
Cokerex #20166 üzenetére
Sziasztok,egy kérdéssel fordulnék hozzátok,felraktam az xwm módot és azóta jobb oldalon csata közben a tank iconok fordítval jelennek meg.Tud esetleg valaki erre valami megoldást?
C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.8.0\gui\flash\XVM.xvmconf fajlban legyen egy ilyen sor:
"mirroredVehicleIcons": falseAlapertelmezes szerint true.
-
válasz
Iron Funeral #20178 üzenetére
wtf?
egy darab működik? ne már...
mondjuk ezen a 39 literen is csodálkoztam, mert 21 literesre emlékszem.
akkor kapjákbe... -
törölt tag
válasz
Napfénysüti #20171 üzenetére
Dehogy!
Írt valamit, aztán írtam hogy nem igazán úgy van szerintem.
Erre ő, hogy "én ilyet sose mondtam".
Hát mondom te akkor egy tudathasadásos vagy, ha nem emlékszel mit írtál 3 hsz-el elöbb!
Erre törölve lett minden vonatkozó hsz és ki lettem tiltva -
Iron Funeral
őstag
Mivel az egyetlen működő Tiger Angliában van, innen kitalálhatod, hogy ez egy áthaxolt T-55, abban meg tényleg 39literes V12 dízel van
(#20169) jahrn: a 8.8cm L/71 simán átlövi a 9es centuriont még beforgatva is, egyedül a lövegpajzs ellenálló, a tier X meg kibővíti ezt egy jó UFP-vel (120mm@70°)
-
myckey
veterán
ugyan már....felőlem azt is állíthatod hogy a főőd kocka alakú a nap meg nem is süt hanem főz
ellenben a stílus...az már más tészta...és Uram bocsá...hogy megváltozz.soha nem is szoktam ilyet kérni neten keresztül,elvégre itt mindenki úgy teszi a fasza gyereket,ahogy neki jól esik...aztán a modik majd eldöntik hogy tetszik ééé vagy nem tetszik éééééé
Egyébként a jútubon van videjó...gyenge pontos...T54 es...170-es átütéssel megálmodott ágyúval.ennyit a 200-ról.
viszi a szovjetet mint a vajat. -
Antonius1978
addikt
Keppel kapcsolatban : nem lehet, hogy esetleg a kivett Swamp palya ? A falucska a hazakkal, meg a templommal ? Csak 1 otlet, most nem lesznek miatta almatlan ejszakaim, de kis aranyocska jol jonne 1 garazshalyhez, meg leszedni a felrakott cuccokat, amikor fejlettebb tankra valtok.
Nem is tudtam, hogy a Tigrisnek diesel motra volt...ez nem valami eliras ? Vagy a benzinest diesel-re csereltek idokozben ?
Oke, ertem, elirtak
vagy tettek bele dieselt, mert annak jobb a hatasfoka
a nemeteknek sem artott volna kicserelniuk
-
----------> KÖZÉRDEKŰ FELHÍVÁS!<-------------
A Military Fesztivál az Oldtimer Show kiegészítő rendezvénye. A rengeteg harci jármű és hadi eszköz mellet, a II. világháborús szárazföldi haderő sumóbajnokával, a Tigris tankkal is találkozhat a SYMA közönsége. Október 20-tól 23-ig a rettegett Tigrist nem csak nézegetni lehet, hanem a hangját is meg lehet hallgatni. Várhatóan óriási robaj lesz, amikor a V12-es, 39 literes hengerűrtartalmú dízel monstrum életre kel. Az indítást egy nagy teljesítményű akkumulátor és egy 100 bar nyomású kompresszor együttesen végzi. A szervezők a Tigris beindítását mind a négy rendezvénynapon délelőtt 1-1, délután pedig 2-2 alkalommal iktatják a programba.
üdv
mod:
írtam nekik, hogy benzines, de ezen ne akadjunk fenn, köszi -
jahrn
senior tag
válasz
#21346560 #20170 üzenetére
Vicc. Sosem ertettem h miert baj ha emberek nem ertenek eggyet, de ugy latszik bennem van a hiba. Mondjuk nem szandekozom megvaltozni...
Az elobb felreirtam
A Cromwell-nek az agyuja csak 75mm. A Comet kapja meg a 77mm-t.
(#20171) Napfénysüti Azert gondolom tisztaban vagy vele h sokszor nem te valasztod meg hogy hol es ki ellen harcolsz. Probalj meg flankolni egy beforgatott E-75-ot mondjuk SU-152-vel, meg hasonlokra gondolok (nem mellesleg sokszor ahhoz h flankolj kiszolgaltatod magadat mas tankok loveseinek).
De egy konkret pelda: ma tesz szeron egyedul maradtam egy fullos Maus ellen az AMX 13 90-ben, aminek ugye 170mm a penje...
Lehet mondogatni h weakspotok meg miegymas, de vannak helyzetek amikor nincs lehetoseged azokat loni. -
jahrn
senior tag
válasz
myckey #20164 üzenetére
Mi abban a kotozkodes ha ellentmondok valakinek?
No brit tankok kicsit bovebben:
Medek:
Tier 6 Cromwell: jo kis all-around med, pancelzat felejtos, 50 km/h, 77mm gun.
Tier 7 Comet: wolfpackban jo (jo mozgekonysag), amugy a gyenge alpha miatt szerintem kerulendo. De majd megyek meg vele ha ujra fellovik a tesztszerot.
Tier 8 Centurion Mk1: ez egesz jo, neha meg pattog is, az M26hoz hasonlithato stilusban.
Tier 9 Centurion 7/1: ez is jo cucc, agyu 105mm
Mind2 Centurion-nak jo a FotM erteke, jol gyorsulnak (hegynek felfele is turhetoen mennek) de a vegsebesseguk gyenge (40km/h), inkabb support medek. Mindketto szokott pattogni, a torony lapos es a lovegpajzs szeles. Jo gun depression.
Tier 10 FV4202: haat valahogy nem erzek ra vagy vmi, de nem igazan jott be.Hvy:
Tier 9 Conqueror: pancelzat kozepes, stilusban inkabb M103 jellegu, de annal alacsonyabb. Jo gun depression es gyorsulas, 34km/h a vege.
Tier 10 FV215b: 7.5RoF a 120mm-el szal a DPM-re nem lehet panasz. 2.6k HP, de a pancelzata enyhen szolva nem igazan eleg. Hatso torony annak minden hatranyaval egyetemben. Jo gun depression, stilusban hasonlo mint a T110.A brit tankok altalaban jo FotM acc-al rendelkeznek, jo gun depression es jo gyorsulas (itt most nem a Valentine-ra gondolok
) ill hatrafele is turheto a sebesseguk. Tamadast vezetni alkalmatlanok (se vegsebesseg se/vagy pancelzat nincs meg hozza), de supporternek nagyon jok.
-
Napfénysüti
nagyúr
És mégias miért? Hol mondtam hogy a frontját fogom bárminek is lőni, ha tehetem nem onnan támadok.
Amúgy meg az árakat elnézve én nem fogok venni gold ammot mert nem éri meg nekem. Kész enyni. Eddig is elvoltam nélküle ezután is elleszek. De köszi hogy te eldöntöd helyettem hogy játsszak... -
Fel
addikt
válasz
Patrick76496 #20157 üzenetére
Közben már frissült a kép, még több rész lett látható [link].
Szerintem is Tigris, a keresztbecsíkos barna-sárga-zöld nyári kamófestésben.
A map biztosan valami újabb, vagy már felújított, mert a kép közepe felé lévő, piros cserepes, szürke homlokzatú ház új modell. Lehet Widepark ÉK-i, vagy DK-i sarka. -
Cokerex
csendes tag
Sziasztok,egy kérdéssel fordulnék hozzátok,felraktam az xwm módot és azóta jobb oldalon csata közben a tank iconok fordítval jelennek meg.Tud esetleg valaki erre valami megoldást?
Előre is köszi a helpet. -
vbbb
őstag
válasz
Patrick76496 #20161 üzenetére
Most,hogy mondod lehet tényleg csak az első 6 ember nyer és onnantól vége a játéknak....mert utána is ki tudnák adni az infot a haveroknak....neked lehet igazad!
Figyeld a következő feladványt és küld be rögtön ha megvan a megoldás. -
jahrn
senior tag
válasz
Napfénysüti #20133 üzenetére
"Amúgy is hozzászoktam már hogy ne vaktába lövöldözzek hanem keressem a gyenge pontokat."
bullshit
Sok sikert hozza 200 alatti pennel mondjuk T-54 fronton weakspotokat keresni.
-
vbbb
őstag
válasz
Patrick76496 #20159 üzenetére
De megpróbálhatod persze, csak 6 ember szerintem ma már be kellett, hogy küldje. Valószínűleg így védik ki, hogy terjedjen a megoldás és mindenkinek ki kelljen perkálni azt a nyüves aprópénzt...azért felemelhették volna a nyerési rátát legalább 100 emberre...
-
vbbb
őstag
válasz
kanyipicske #20153 üzenetére
We will award a prize for the first 6 correct answers that we receive.
Az első 6 beküldőnek? Na csináljanak azt ezzel a rejtvényes játékkal amire én gondolok...
(#20157) patrikgtaivs
Ha nem hajnali kettőkor szoktál kelni akkor ezt nem neked találták ki.
Bár holnap hajnalba 500 aranyért még be lehetne küldeni.... -
Patrick76496
őstag
Nekem van Henschel Tigris-em jelenleg, aki gondolja bejön velem gyakorlóba, körbefényképezzük és felrakjuk a képeket a fórum népének. Lehetséges pályák az ég színe, és a környezet tényezői szerint: Lakeville, Widepark. Ezt a kettőt kellene kipróbálni, még Erlenberg kicsit a gyanús... Nevem az aláírásban, írjon rám a játékban, aki benne van.
-
törölt tag
-
vhw
addikt
válasz
Patrick76496 #20151 üzenetére
Elég valószínű...
csak az a gond ez időre megy, szal minden nap csak a legelső, helyes megfejtést beküldő kap díjat. -
kanyipicske
tag
válasz
a templomnál a városban
szerintem.
És ezt hova kell beküldeni? -
vbbb
őstag
válasz
Na ez jó kis tank nézegető, köszi!
(#20150) vhw:
Nem nagyon vettem még gold ammo-t, de szerintem ezután se fogok.
-
Patrick76496
őstag
Szvsz ez tuti egy Henschel Tigris. A pálya pedig biztosan Lakeville, valahol a város környékén. Érdemes használni a WoT tank viewer-t az ilyen event-eknél, akármelyik tankot körbe lehet forgatni vele.
Kép:
-
vhw
addikt
Új contest:
linkÁáá... prem nélkül felejtsétek el...
-
Szilu
tag
Tier10 es csataban 1 percen belul meghalo 8 csapattars, osszesen 400 sebzest kiosztva...
... megfizethetetlen.
A tobbire ott a Mcard.
-
Fel
addikt
Hihetetlen, hogy ezt újra megeszi valaki... Az a kép a korábbi "Guess what?" kitalálósdi banner-je. Semmi más köze nincs az egészhez, nem ez a feladvány.
Mellesleg, ha elolvasod a hírt, akkor rájössz, hogy változik a játék. Mostantól nem azt kell kitalálni, hogy milyen tank részletei látszanak, hanem, hogy melyik mapról készült a kép. "Guess where?" -
Paul119
addikt
valaki majd teszten meglesné mondjuk trainingben hogy az is7 páncélján mit mahináltak? köszi
-
virkir
veterán
-
emerico2004
aktív tag
valaki szakasz most..? játék nevem is ez...
-
jahrn
senior tag
A Hummelhoz meg a tier 9-10 britekhez 4k credit egy gold skulo, szal nem nehez kiszamolni h nem igazan eri meg meg premmel sem ha csak azt hasznalsz. De allitolag az SP meg profitot is hoz goldammoval.
Kiprobaltam az M10 Panther-t es nem gyozott meg arrol h szuksegem van ra live szeron. Meg az Su-122-44-et akarom kiprobalni.
-
takessz
senior tag
válasz
Napfénysüti #20127 üzenetére
telorol irtam igen
-
-
takessz
senior tag
válasz
psycroptic #20118 üzenetére
windows defender van azt nem tom kilöni szerintem bár nem tom meglesem
-
psycroptic
őstag
válasz
takessz #20114 üzenetére
Azt a képet+hírlinkeket a launcherben a netről szedi. Gyanítom, hogy tűzfal vagy valamilyen víruskergető zavar be. Lődd le az összes ilyenedet és úgy próbáld meg.
(#20119) takessz: a defendert is le lehet állítani, de mivel nem otthonról vagyok így nem tudok segíteni. De az is lehet, hogy vakvágányra viszlek ezzel a megoldással. Szóval nem biztos, hogy jó amit mondok.
-
takessz
senior tag
Kérelek szépen én 5x tettem ujra de ha eniyt is irtál volna neked is volt ien akkor megnyugszok és nem veszek uj gépet kb enyi ha beirtad volna akkor kusba maradok hangnemet illetöen meg valami válaaszt elvártam volna hogy nem volt még ien stb stb de ti halgatattok mint szar a fűben kb enyi ha kérdezel te is elvárod hogy válaszoljanak szerintem
-
AlexWolf
senior tag
Nekem is van egy ötletem.
Használj Firefoxot, és az esetek többségében hidd el neki, hogy jól tudja, és engedd kijavítani neki azt a szót, amit aláhúz. -
Mcray
senior tag
válasz
takessz #20108 üzenetére
Téged is úgy neveltek hogy odab*szol és megkapod, amit akarsz? Játékot is így játszod? Valaki nem tetszik, te is kilövöd?
Olvassad el hogy mások milyen hangnemben kommunikálnak itt egymással és alkalmazkodj, vagy menj Isten hírével és ne gyere vissza...
Komolyan leég az agyam az ilyen emberektől...
Kérdésedre válasz: Nekem is csinált ilyet hónapokig a launcher, aztán játék újrarakás után jó lett.
-
takessz
senior tag
válasz
Napfénysüti #20111 üzenetére
Vadi uj Nvidia Driver lett feltéve amit ujra is tetem azota max egy direct x ujra rakás még szoba eshet
-
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #20111 üzenetére
Azon kívül hogy erre spec. nemtudom a választ, én személy szerint nem reagálok olyan hsz-re, ami annyira tele van helyesírási hibákkal (sőt, konkrétan egy nagy katyvasz az egész), hogy fizikai fájdalom olvasni.
-
Bingisz
addikt
válasz
HungAryan #20102 üzenetére
Sorry elnéztem. Ha jól olvasom akkor az van benne, hogy a 8.1-től a 8.2-ig biztos benne lesz, utána pedig döntenek róla hogy marad-e?
Más: A contest képet a hivatalos fórumon csak bejelentkezés után lehet megnézni????
Mod2: Olga mindíg felvidít, amikor megnézem a hivatalos oldalt
(lenne tippem, hogy milyen képekkel lehetne még felpezsdíteni a propagandát...
)
-
Napfénysüti
nagyúr
-
takessz
senior tag
ti is marha segitö készek vagytok 5 ször kérdeztem meg mi a hiba a launchernek de basztok választ adni
-
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Napfénysüti #20099 üzenetére
szerintem T-49
Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest