Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz vhw #19003 üzenetére

Mégis miért akarod te előírni másoknak, hogy miről írhatnak? Állandó jelleggel ez van, valaki leírja, hogy éppen mi nem tetszik neki és te szaladsz cseszegetni, hogy ugyan fogja már be a pofáját, mert ebben a topikban csak szépet és jót lehet leírni.

Leszóllak én azért, mert neked ellenkező a véleményed? Nekem nem tetszenek az új hangok. Leírtam róla a véleményem. És akkor mi van? Te meg jössz megmagyarázni, hogy az márpedig képtelenség, mert neked viszont tetszenek, ezért jó lenne ha befognám a pofám.

Fenyegetve érzed magad ha idejön valaki és kritizálja a játékot, mert neki személyesen valamivel éppen baja van? Legyen az grafika, hangok, játékmenet, nerf vagy bármi egyéb... Neked mindig, minden áron be kell tömnöd az elégedetlen emberek száját egy ronggyal.

"...kétségkívül jobbak..."

Kétség kívül? Akad legalább egy user akinek nem tetszenek. Mondtam én, hogy emiatt vissza kell rakni a régieket? Petícióztam a megváltoztatásuk miatt? Nem. Csak leírtam a nemtetszésem. Problem? Én nem beszélek mindenki nevében, csak a saját véleményemet közlöm. De szerinted azt nem kéne.

(#18999) Mcray: Na nekem nincs SSD a Windows alatt, de alapesetben nálam is megvan a 40-50 fps (igaz már nem maximumon és 8x-os élsimítással, mint eddig, hanem inkább low-medium), viszont akadnak szituációk (főleg sniper módban, pedig az arra vonatkozó beállításokat is butítottam) amikor droppol. De a te szavad is bizonyítja, hogy vhw-nak nincs igaza abban, hogy én vagyok az összes WoT játékos közül az egyetlen aki ilyen fps zuhanásokkal találkozik. Pedig szerinte MINDENKI meg tudja oldani, hogy gyorsan fusson.

Aktív témák