- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Mégis miért akarod te előírni másoknak, hogy miről írhatnak? Állandó jelleggel ez van, valaki leírja, hogy éppen mi nem tetszik neki és te szaladsz cseszegetni, hogy ugyan fogja már be a pofáját, mert ebben a topikban csak szépet és jót lehet leírni.
Leszóllak én azért, mert neked ellenkező a véleményed? Nekem nem tetszenek az új hangok. Leírtam róla a véleményem. És akkor mi van? Te meg jössz megmagyarázni, hogy az márpedig képtelenség, mert neked viszont tetszenek, ezért jó lenne ha befognám a pofám.
Fenyegetve érzed magad ha idejön valaki és kritizálja a játékot, mert neki személyesen valamivel éppen baja van? Legyen az grafika, hangok, játékmenet, nerf vagy bármi egyéb... Neked mindig, minden áron be kell tömnöd az elégedetlen emberek száját egy ronggyal.
"...kétségkívül jobbak..."
Kétség kívül? Akad legalább egy user akinek nem tetszenek. Mondtam én, hogy emiatt vissza kell rakni a régieket? Petícióztam a megváltoztatásuk miatt? Nem. Csak leírtam a nemtetszésem. Problem? Én nem beszélek mindenki nevében, csak a saját véleményemet közlöm. De szerinted azt nem kéne.
(#18999) Mcray: Na nekem nincs SSD a Windows alatt, de alapesetben nálam is megvan a 40-50 fps (igaz már nem maximumon és 8x-os élsimítással, mint eddig, hanem inkább low-medium), viszont akadnak szituációk (főleg sniper módban, pedig az arra vonatkozó beállításokat is butítottam) amikor droppol. De a te szavad is bizonyítja, hogy vhw-nak nincs igaza abban, hogy én vagyok az összes WoT játékos közül az egyetlen aki ilyen fps zuhanásokkal találkozik. Pedig szerinte MINDENKI meg tudja oldani, hogy gyorsan fusson.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Konteó topic
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 8/256Gb-Sok tartozék-2027.01.17-ig garancia
- ASRock P4i65PE Retro 478 alaplap, 2 GB DDR RAM, 2,8 GHz Pentium proci
- MacBook Air (13 hüvelykes, 2014 eleje)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (243)
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest