-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
diegho #20897 üzenetére
A csaták számát szerintem csak azért kéne belevenni, hogy egyrészt kb. ugyanakkora térképismeret legyen a játékosoknál, másrészt. ha valakinek pl.: 500 csata után ugyanakkora az átlagsebzése, mint nekem 6000 csata után, akkor felmerül a gyanú, hogy ő sokkal jobb játékos. Ily módon ezt figyelembe lehetne venni.
-
diegho
nagyúr
Tehát győzelmi arány legyen nézve? Oké, ha fogok századba egy tier1 tankot, aki csak megy előre spotolni, de a század nyer mondjuk 85%-ban, akkor ezek szerint őt az istenek közé rakná az új MM 2000 csata után, pedig 0 lenne a sebzése, igazából semmi nem kell hozzá, csak egy lenyomott W gomb egy gépen. Win rate és lejátszott meccs alapján megítélni valakit a legnagyobb marhaság lenne, hiszen ezt még könnyebb manipulálni, mint a jelenlegi eff számítást.
-
Atlantis
veterán
válasz
Plasticbomb #20892 üzenetére
Parancsolj, ebben elvileg benne van a végén.
Azzal nem kerülhettél szembe T6-nál erősebb géppel, hacsak nem platoon-ban voltál egy erősebb géppel.
-
diegho
nagyúr
válasz
Plasticbomb #20892 üzenetére
Képet kaphatok róla, amikor tier8 tankokkal harcolsz egymagad szakasz nélkül egy ilyan M8-al?
-
Atlantis
veterán
Lehetséges...akkor lehetne csinálni egy "hivatalos" eff-értéket az általad említett paraméterek alapján (is). Ha nem, akkor csak az átlagsebzés és a csaták száma alapján szűrni. Győzelmi arányt, foglalást/védést én nem venném bele.
Nem baj, az elv az elv, itt kínai színekben "tündököl", eléggé keményfejű vagyok.
Xmodule: hát igen, a lomhaságát szokni kell erősen, de ebben a T34 sem sokkal jobb.
-
Xmodule
őstag
Jó kis kör volt 15:0.
Ilyen nagy tierben még nem mentem ilyet.Löwevel mentem most egy kört 5 kill 60ezer kredit tisztán. Tetszik nagyon pontos szépet sebez csak lassu nayon a tank.
-
Plasticbomb
addikt
-
válasz
Atlantis #20890 üzenetére
Az eff érték nem hivatalos, így soha nem lesz szempont a matchmaking-ben. Viszont a győzelmi arány, a csatánkénti sebzés és még pár dolog már lehetne. Igazából szerintem már az is nagy előrelépés lenne, ha a győzelmi arányt és a lejátszott meccsek számát nézné a matchmaker.
Type 59: omg, ez egy játék. Na meg amúgy is orosz eredetileg.
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #20887 üzenetére
Nem is az állományt kéne válogatni, inkább csatába kerülést tovább szűrni. Akármennyire is tökéletlen az "eff"-érték, kezdetnek jó lenne, ha csatába kerülés ez alapján dőlne el és - a jelenlegi súlyozási szabályok kiegészítéseként- 15-20% lehetne az eltérés egy csatában a játékosok között, így mindenki kb. a saját képességeinek megfelelő csapattal és ellenféllel játszana....legalább egyszer tesztként bevethetnék, háta működik a dolog.
Plasticbomb: az arty-k és a könnyű tankok mellett van pár kivétel. Engem soha nem sorolt 7.5 óta ettől a szabálytól eltérően a rendszer.
ollie: az kínai, ha jól emlékszem egyszer már írtam a kínai termékekkel kapcsolatos érzéseimről.
-
Xmodule
őstag
válasz
Napfénysüti #20881 üzenetére
Teljes mértékben. Löwe lett. Majd ha most megnyeri a golden dzsojsztikot akkor ugy emlekszem felarba lesznek a felszerelesek. Mit erdemes rarakni?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Atlantis #20884 üzenetére
Persze a prém tényleg csak akkor éri meg ha van az embernek ideje rendszeresen játszani. Heti mondjuk 1*2 óráért a fene se venne.
Tökéletesen egyetértek hogy a legtöbb gond a játékosokkal van. És erről sajnos senki nem tehet őket nem lehet megválogatni és távol sem lehet tartani hisz mindenkinek szíve joga ezzel az ingyenes játékkal játszania.
Ez inkább szimplán bosszantó hogy olyan emberek is játszanak (nem is kevesen) akik képtelenek gondolkodni. De ez van ezt kell szeretni.Plasticbomb: ahogy írták scout tankra és arty-ra nem vonatkozik a 2 szintes max különbség.
-
diegho
nagyúr
válasz
Plasticbomb #20885 üzenetére
Mivel is rakott be? Csak nem light scout tankkal, vagy artyval?
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #20881 üzenetére
Persze, ha rendszeresen játszol vele, akkor megérheti. Én nem szidom a WG-t, a játékosállomány összetételéről nem ők tehetnek, ámbár valamiféle szűrőrendszer tényleg lehetne...bár akkor lehet én se kerülnék be.
Még az MM-et kéne csiszolgatni, bár a jelenlegi max. 2 osztályos különbség már egészen elviselhető.
Én semmi mással nem szoktam játszani, sőt ez előtt kb. 8-10 évig semmi játék nem volt a gépeimen. Amit még megnézek majd, az a hajós változat lesz, ha lesz egyáltalán, más nem érdekel.Taragas: köszöntem. Akkor várok a vásárlással, hátha, kéne Patton-t, meg Lorraine-t venni.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Atlantis #20880 üzenetére
Prémet szoktam venni ennyivel hozzájárulok ha már aktívan játszom ezzel a játékkal.
Az az igazság hogy bármennyi hibája is van a WoT-nak mégis leköt és tetszik. És ezt szerintem itt a fórumban a sok szidás közben sem kérdőjelezhetjük meg. Márpedig egy játék lényege hogy lekössön és fenntartsa az érdeklődésed.
Ha nem lenne így én se költenék rá. Mondjuk T8-as prém tankot nem evszek többet én se mert drága és ez az egy elég belőle. De azt a havi cirka 2500 Ft-ot amibe a prém kerül én rááldozom.Remélem van aki azért egyetért velem valamennyire.
-
Atlantis
veterán
Hja, értem, akkor nem lesz...
Mikor dől ez el? Közeljövőben vagy nem érdemes várni rá?
Napfénysüti: én a prémiumot újabban hanyagolom, nyáron volt, de most eléggé hektikus, hogy mikor van időm/kedvem játszani. Egy jó T8-as prémium med kéne a játékba...azt még megvenném, másért tőlem többé nem kapnak pénzt az biztos.
-
Atlantis
veterán
Hát, az áruk valóban borsos a T8-asoknak, de tiszta 35k egy rosszabb csatában is könnyedén összejön T34-gyel vagy Löwe-vel. Elég hozzá 2-3 sebző találat, az meg még akkor is sikerülhet, ha esetleg túlerővel találod szemben magad.
Más: kb. 2 hétig nem voltam, fél szemmel belepislogva a topicba, mintha lett volna olyan, hogy akciósak lesznek a T9 körüli gépek? Van erről valami újabb infó?
-
nyunyu
félisten
válasz
vv5204 #20863 üzenetére
1.) Amerikai T4, T40-es TD-m van és azt szeretném tudni, melyikkel ágyúval
lehet hatékonyabban irtani a T5,T6-oskat. 76mm M1A1 vagy 105mm M3?Vastagabb pancelzatu tankokon a 105mm HE loszere alig sebez valamit.
Sherman hasonlo 105mm-ese alig 30-40-eket sebzett a hatos neheztankokon.Egyebkent meg jatekstilus fuggo, ha szeretsz az ellen moge settenkedni, es hatulrol lepuffantani, akkor 105mm, minden masra jobb az M1A1, mersekelten kempelni is lehet vele.
Hetzernel ha jol remlik, a rovidcsovu, HE-t kopkodo agyu osszessegeben volt, mint a hosszu csovu, T40-nel forditva.
-
Mcray
senior tag
Vettem éves prémium accountot. Dupla credites hétvégével együtt nagyon jól jött. Az utolsó 4 millió pénz nagyon hamar összejött az elmúlt két hét szorzós akciói miatt. Előtte vért izzadtam, hogy 2 millió összejöjjön.
Azért nem Tier 8-as prém nehezet vettem éves prém helyett, mert a teszt szerveren az összes prém tank közül, ami nincs meg és ki lett próbálva, az 5-ös T14 tetszett a legjobban. Nem egy alkalommal sokkal könnyebben össze tudtam vele szedni 35 000 pénzt tisztán mint a Löwe vagy T34-gyel. Féláron fogom megvenni, ha lesz mert azért a pénzért az a tank egy aranybánya és Wotos pályám legnagyobb hibája, hogy eddig nem vettem meg.
T34 és Löwe is jó, de annyiért, nem annyival jobb mint a T14 tized áron. Igaz még ki kell próbálnom az IS-6-ot.
A KV-4 a legnagyobb csalódás eddig a játékban. Fél stock állapotban borzalmas. Elite állapotban csak elmegy kategória, de ami a legjobban fáj. Átlag 4 ezer credittel drágább a javítása, mint az IS-3-nak és sokkal többet hal meg legénységem mint IS-3-ban.
Lehet feladom az álmom, hogy az összes orosz heavy meglegyen a garázsban (Csak KV-4, ST-1 és IS-7 hiányzik), és hagyom a KV-4-et a francba
Visszavettem a PZ II-őt. Még mindig szuper
Angol tankok: Volt szerencsém találkozni a gagyi angol tankokkal, de jó kezekben. Olyanokat láttam, hogy Pom pom löveggel szétcincált egy KV-2-őt a srác, majd még két hatost a tier 5-ös szutyok tankjával (Nem tudom melyik pontosan de vicces hogy a T14-em nem tudják szemből átvinni). Jó kezekben ezek is nagyon jó tankok lesznek.
-
Taragas
aktív tag
Na volt egy jó köröm....
-
Atlantis
veterán
Persze, alapvetően nincs baj vele, de városi pályákon a Löwe szerintem használhatóbb, dombosabb pályákon viszont a T34 van előnyben. Városban, ha lehet, sidescrapelni szoktam a T34-gyel, ámbár az se mindig kifizetődő és/vagy megoldható. Amúgy szerintem amit a T34 átvisz, azt a Löwe is.
Legjobban a lassú célzás zavar a T34-ben, érzésre sokkal rosszabb, mint amit a papír 3,4s alapján várnék tőle. Emiatt nem megyek már olyan szívesen vele, túl közismertek a gyenge pontjai, ezt a hosszú célzást nem mindig van idő kivárni, mert szétlőnek közben...pattanni erről semmi nem fog, legfeljebb ha a tornyát találják el.
-
válasz
Iron Funeral #20844 üzenetére
látod, most tudnám melyik replay az, ahol a t95öt facehugban megettem, akkor feltenném.
obj 704 ugyanez.
de várj csak.
itt egy obj-es videó. (meg mellette pár más is) -
válasz
Napfénysüti #20867 üzenetére
Igen, lehet facehuggolni vele, de sajnos nem minden tank ellen jó taktika, ugyanis a parancsnoki kupola lőhető. Ha meg alacsony tankkal facehuggolsz, akkor meg tudja lőni a felső hullt.
A lassú célzás igaz, de meg lehet szokni. Eleve lassú a tank, így nem olyan vészes, ha használsz vertikális stabilizátort. Na meg eleve vagy közepes távolságról célzol, ahol nem számít annyira, hogy mennyi ideig tart a célzás, vagy nagyon közelről, ott meg szintén ez a helyzet. A lassú célzásért meg kapsz cserébe nagy alfát és a tierjében kimagasló pent (tier 9-en normális ez a pen).
-
jozefgucci1
addikt
Nekem nagyon bejött a T34 Löwe-m nincs ugyan de nem is vágyom rá . Anno még én is kihúztam a T34-et így gyakorlatilag ingyen kaptam . Sajna mostanában nagyon gyakran rak be T10 csatába vele ahol már nehéz érvényesülni ,de ott jobban dől a lé . Ebből a megfontolásból inkább most Löwe mert az ahogyan itt olvasom jobban hozza pénzt .
Valaki nem akar délelőtt kicsit lődözni ? T4-T10 ig van minden !
Napfénysüti .: Nemcsak lassan céloz ,de lassan is tölt 12 ms az nem kevés .
-
Taragas
aktív tag
E-75 nagyon jó, múltkor forgattam mint állat, és megnyertem egy is-4 ellen egy párbajt...
Amúgy egy kérés. Van nekem egy vk2801-em. De kétségeim vannak most már egy ideje, hogy valójában milyen felszerelés való is rá!? Tippeket kérnék ez ügybe! THX
UI: A T34-re kötelező a vert. stabilizátor. Egy darabig volt, azt a célzás gyorsítót hagytam meg, utána rémesen ment vele a játék. Tegnap vissza vettem rá a célzásgyorsító helyett, azóta nem egy 1100-as köröm volt vele. Anélkül használhatatlan. De Löwe akkor is jobb...
-
Napfénysüti
nagyúr
Kár hogy a T34-et nem tudtam kipróbálni de többektől hallottam hogy rémesen lassan céloz. Nálam meg fontos volt hogy gyorsan célozzon és pontos legyen így nyert a Löwe. És ennek tényleg mesterlövész ágyúja van, sokszor olyan messzire tudok vele sebezni hogy csak lesek. Kíváncsi lennék T34-nél ez hogy menne.
Eddig úgy gondoltam annak az előnye az hogy keményebb ami miatt közelharcra jobb. -
válasz
Napfénysüti #20859 üzenetére
A közelharc csak végső esetben jó az amcsi heavykkel (értve: T29, T30, T34), mert puhatestűek. Sőt, a tornyuk is puha, csak a lövegpajzs acélos (arról még az arty is hajlamos pattanni
). Cserébe pontos ágyújuk van (a Löwe-é valamivel jobb, de nem nagyságrenddel) és agilisek (kivéve T34, de annak meg OP ágyúja van tier 8-hoz képest).
A lényeg, hogy meg kell próbálni a második vonalban maradni, és nem magunkra vonni az ellenfél figyelmét (kb mint a TD-kkel). Eredetileg amúgy is TD-knek készültek, csak valami miatt a heavy vonalra tette őket a WG (vár a T30-at utólag áttették TD-re).
A T34-nek amúgy nagyon tetszik a lövege, gyakorlatilag bármelyik T10-es tankot is simán lehet vele sebezni, akár szemből is (persze weakspotot kell célozni). Löwével ez már nem kivitelezhető, mert kisebb a pen.
(#20862) Atlantis: a városi pályákkal sincs gond, csak meg kell találni a megfelelő pozíciókat. Sőt, annyiban jobb, hogy legalább az artyktól nagyobb biztonságban vagy.
De amúgy senkit sem akarok lebeszélni a Löwéről, ki kell próbálni mindkettőt, ha van rá lehetőség.
-
echterion
nagyúr
És ezzel a super pershinggel mi van? Van, aki szerint nagyon pattogós, de itt senki sem ajánlja? Vagy mindenkinek vagy már egy rahedli prémje és nem vette meg senki?
-
vv5204
senior tag
Sziasztok!
2 kérdés.
1.) Amerikai T4, T40-es TD-m van és azt szeretném tudni, melyikkel ágyúval
lehet hatékonyabban irtani a T5,T6-oskat. 76mm M1A1 vagy 105mm M3?2.) Mennyi csaló van a játékban és ezt, hogy lehet tetten érni? Az NFS World-öt
például azért uninstalláltam, mert meguntam, hogy 10-ből minimum 2 ketten
pofátlan csíterek voltak/vannak és az EA semmit nem tett a kiszűrésükre. -
Atlantis
veterán
válasz
Xmodule #20857 üzenetére
Nekem van mindkettő. A T34-et már sikerült annyira lebutítaniuk suttyomban, hogy a Löwé-t jobban kedvelem. Gyorsabban tölt és céloz az ágyúja, talán pontosabb is, dinamikában érzésre már hasonlóan lomha mindkettő. T34-et mindenki tudja hol kell lőni, városi pályákon nem sokra mész vele, Löwe többször hajlamos pattintani a lövéseket, ámbár azt se nagy művészet átlőni.
Summa summarum: most már én is inkább a Löwe-t venném, de ezelőtt 2 hónappal még nem ezt mondtam volna.
-
Xmodule
őstag
köszönöm a tippeket. holnap kiprobalom teszt szerveren a löwet is mert ma csak a t34 re volt arany.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Xmodule #20857 üzenetére
Nekem T34 van, próbáltam a Löwét is, de nekem pont a T34 fekszik jobban. Nem kell vele rohanni az első sorban, ha mégis megteszed, szigorúan dugni kell az alját, aki meg rád lát, abba isteneset belezúzni, akkor majd elkotródik, ha mégsem, akkor ráb****tt.. Viszont a tornya átlőhető, ha nem figyelsz rá eléggé, amíg töltesz, vagy az is legyen takarásban, vagy mozgasd, rezgesd, mintha remegnél... Nagyobb az esély, hogy nem tudják belőni a gyenge pontot, mert nem tud ráfókuszálni, ha nem hagyod... Vagy próbáld megbillenteni a gépet, kicsit sziklára ráálni, éppen annyira, hogy amikor célzol, a torony hátulja kicsit lejjebb legyen, mint normál esetben..
-
Enzolord
addikt
válasz
Xmodule #20857 üzenetére
Nekem volt T34, most Löwe van, szerintem a Löwe jobb...
A T34nek kemény a tornya, de puha a teste, nagyot lő, de lassan, Löwe pontosabb, több az élete, elég pattogós tud lenni, gyorsabban tölt.. Cserébe kisebbet sebez, és a tornya sem olyan vastag..
Igazából attól függ, hogy milyen stílus illik hozzád.. -
Xmodule
őstag
Esetleg akinek T34 van? SuperPershing kiesett szoval most mar csak löwe vagy t34
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #20854 üzenetére
Na most nézem hogy sikerült feltornásznom a győzelmi arányomat 52%-ra. Alakul ez.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Xmodule #20851 üzenetére
Nekem Löwe van és örülök hogy megvettem. Nem kell a frontvonalba rohanni vele mert nagyon pontos az ágyúja és így messzíről is lőhetsz vele.
Dobi 562: E-75-től én speciel eléggé tartok, még az IS8-al is óvatosan közeledek hozzájuk. Tegnap volt egy csatánk South Coaston. Talán 3 a 3 ellen maardtunk és nekem volt olyan 106hp-m az IS8-nál. Az ellen E-75-öse meg foglalta a bázisunkat. Ha jól emlékszem olyan 430hp-ja volt még. Mivel én voltam a legközelebb visszamentem felé resetelni. Első lövésemet sikeresen mellélőttem...
Erre ez E-75 elindult felém na ott gondoltam hogy nekem kapáltak.
De érdekes módon lepattant a lövése a frontomról. Úgy meglepődtem hogy élek hogy csak lestem. Viszont mivel én ezután betöltöttem becéloztam a frontja alját és kilőttem.
Egy forintot nem adtam volna arra hogy én ott nemhogy életben maradok de még ki is lövöm. iszonyat nagy mák volt mert utálok 1 vs 1-ben E-75-el küzdeni. Tényleg nagyon jónak tűnik a páncélja. Lehet egyszer még visszaveszem a KT-t és ráhajtok. -
Dobi 562
addikt
válasz
Arpee78 #20845 üzenetére
Én a számokat nem ismerem, de a normalizáció változás óta nagyon pattogós lett az E-75 hasa is.
Múltkor 1 vs 1- ben E-75, E-75 ellen... Közelharcban mindketten riszáltuk, forgattuk a tank elejét, amikor búvónyílást akart lőni valamelyikünk akkor a torony-rázogatás is beindult. Tulajdonképpen mire végeztünk egymással lezajlott a csata, én pár % HP-ban maradtam, de csak mert az ellenfélnek 1-el több 0 sebzéses kritikus találata volt. Izgalmas volt.
-----------------------------------------------------
(#20851) Xmodule: ha van rá keret, akkor Löwe.
-----------------------------------------------------
(#20824) kugli81: vettél volna inkább prémiumot, 6-os szintig elég gyorsan el tudtál volna jutni és most lenne egy jól kifejlesztetett acc.-od, olyan statokkal amiket te hoztál össze...
-
Snooker
senior tag
Mikorra várható a 8.1 ?
-
Xmodule
őstag
Nezegetem itt a prém VIII -as tankokat de nem tudok dönteni. Löwe, T34 vagy SuperPershing. Szerintetek?
-
sequator
senior tag
üdv,
Kretén Hetzer benyögte Porton csata elején: all reverse into the ocean!
Hosszabb rövidebb csevej után, felkérték, hogy járjon elöl jó példával. Megtette. Aztán addig rinyált a vízből, míg egy Pz38t is ment utána World of Warship-et játszani
Persze jelentve lett.Ennek ellenére sikerült nyerni, de nem volt egyszerű.
Sautia
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #20831 üzenetére
az ám...végére bele jöttünk(értelmes csapatok)
de én párszor agyfaszt kaptam
rendszeresítenem kellene valamit,amit ütni lehet....fal már nem buli
én meg 2x is néztem ki a fejemből,hogy már megint nem lett testvériség.....mindkétszer 2 kill után beadtam a kulcsot....KAMIKAZE Rules
na majd legközelebb
-
Most is azt mondom, hogy a Loraine, a T-54 és az E-50 közül az E-50 a legbrutálisabb. Kb. olyan a másik kettőhöz képest, mint ha egy tier-el feljebb lenne.
Patton-ról nincs tapasztalatom, de az említett három tank az van a garázsomban.
Nagyon kíváncsi vagyok az E-50M-re. -
Stauffenberg
nagyúr
Miért csak aktív körben lehet feljelenteni valakit? Miért nem lehet a nevét kikeresve külön jelenteni?
Utálom az olyat akinek segítek és egy rohadt geci húzással hálálja meg. Idióta T1HT látom bajba került egy VK3601-el szemben, már nem sok volt neki hátra és be lett szorítva. Én M4-el megyek a segítségére, mire a VK lett szorult helyzetben. A T1HT pedig köszönet helyett csak úgy fogta magát és kitolt a VK elé ami persze kinyírt engem és a T1 a töltési időt kihasználva lőtte le.
Mire reportolhattam volna vége lett a körnek és utána már nem lehet. Vagy csak én nem találom a lehetőséget.
-
Arpee78
senior tag
válasz
Iron Funeral #20844 üzenetére
200m
Amennyiben a T95 az E-75 hasára lő, akkor ~60 fokkal kellene beforgatnia, hogy 50%-nál nagyobb eséllyel legyen lepattanó. Az oldalából több látszana.
Az UFP-t jóval kevesebb esély van átütni, beforgatás nélkül is 2:1 a lepattanó javára.
Már ha jól gondolom.
-
virkir
veterán
válasz
Stauffenberg #20841 üzenetére
Volt a második teszttől egy olyan bug, ha beléptél sniper nézetbe megakadt másodpercekre és ha zoomoltál szintén sniperben akkor is akadt.
A külső nézet az jó volt.Fel
Ahogy olvasom a fórumokot nincsenek elájulva a játékosok a brit ágtól szvsz nem lesz nagy roham azokért a tankokért.
Inkább az új US ág lesz érdekes majd ha jönni fog. -
Stauffenberg
nagyúr
Mit értesz nézet váltáson? Nálam akkor van ha két kör között kilépek az asztalra, majd vissza (esetleg amíg várok a visszaszámlálásra a kör elején) és visszalépve leesik az fps 20 alá, miközben más esetben megvan az 50-60 fps. Aztán néhányszor le kell zongoráznom az Alt+Tab kombót és helyre áll a rend.
De nagyon bosszantó.
-
kugli81
aktív tag
irtam nekik majd kiderül mi lesz.....
-
Fel
addikt
válasz
kugli81 #20820 üzenetére
Saját kárán tanul az ember...
Ha már elkezdted a supporttal a "tárgyalást", akkor már vidd is végig. Korábban itt írta valaki, hogy vele, vagy egy ismerősével ugyanez megesett, és visszakapta az accountot a supporton keresztül (e-mail változtatás után). Ha tudod bizonyítani, mikor, kitől mennyiért stb. vetted, akkor lehet rá esély. Ha mást nem, anyit elérhetsz, hogy törlik az acc-ot és az eladó sem tudja majd használni...
---------------------------------------------------------
Más téma..
Ma reggel jött egy kis hotfix a teszthez, ami kijavította azt az idegölő akadozást nézetváltáskor. South Coast map persze maradt a régi.. Még gondolom lesz egy 3. próbálkozás is, de nem hiszem, hogy sok minden fog változni.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Taragas #20837 üzenetére
Jó hétvége volt. Megélénkült az event miatt a Tier 5.
Amióta minden fő tankommal elhagytam ezt a szintet, nem szerettem tier 5-ben játszani, mert a szokásosnál is több a lámahülye. De most sokan leporolták a régi tankjaikat, mert brutális extra szorzók jártak kreditre.
Sherman M4-el napi 1,5 millát farmoltam. Egy kicsit is jobban sikerült körért is 50k kredit jött. De ritkán állt meg 40k alatt.
-
Taragas
aktív tag
Hát gyerekek asszem az ellenfél elaludt...
15-0-ás nyerés E-75-el, és 5500-at sebeztem mellé....
Jó kör volt...
De amúgy ez a hétvége ilyen volt? Csak mert nem voltam itthon nagyon...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kugli81 #20820 üzenetére
Szépen át lettél vágva a palánkon. Vagy felveszed a kapcsolatot azzal aki vette, vagy kezdesz egy másik accountot.
Tudom ilyenkor nem hiányzik az utólag okoskodás, de miért nem vettél 1-2 prémium tankot egy friss accounttal? Nem akartad a legelején kezdeni ez oké, de a használt accountnál még mindig jobb.
-
sanyx79
csendes tag
Helo mindenki tudna valaki egy linket ahol a WOT-vel kapcsolatos hibát lehet jelenteni?
-
Arpee78
senior tag
Lejárt a szerk. idő. Szóval az adatok: gamemodels3d.com T7-ig ingyen megnézhető a pontos páncélzat. A pen, splash és a sebesség értékek szintén.
A pontos gravitációs érték majdnem mindig 9.81 a normális tankoknál, a WOT tools-al a gun.xml file-ban ellenőrizhető. A röppályának a normál tankoknál amúgy nincs sok jelentősége.
-
Arpee78
senior tag
Frissült a páncélátütés és lepattanó latolgató. Link
Szinte minden bele van számolva:
– Távolság
– Páncél döntöttség/beforgatás
– Normalizálás
– Lövedék röppálya
– Pen csökkenés a távolsággal
– RNG (maga a random isten, úgy néz ki pontosan implementálva)
– Overmatch
– ...Ja, egy probléma. Az adatokat, amivel ki kell tölteni kissé nehéz összevakarni. Innen a penetráció értékek előszedhetők 100 és 500 méterre, a splash és a lövedék sebesség szintén. Itt ugyanúgy megvannak T7-ig
-
Napfénysüti
nagyúr
Na utolsó 3 T10-es csatából mindet nyertük és 2-ben is Top Gun lettem 6 killel. Jó ez a kis IS8 pedig még nem fullos.
-
csaabz
őstag
Ezt írja WoT wikipedia a Brothers in Armsról:
"The perk stays in effect if a crew member is knocked out during battle."
De ez nem igaz és nagyon egyszerű leellenőrizni. Ha kilövik a személyzet egyik tagját (nem feltétlenül a loadert) akkor máris 5%al nő az ágyú újratöltési ideje.
-
nyunyu
félisten
Ilyen nincs.
Allandoan agyutolteleknek berakott Shermanon felspannolt idegeim kisimitasa miatt mennek T32-vel, erre Pattonunk hozott egy LolTraktort a csapatba.Kovetkezo kor: Patton+MS-1 platoon.
-
Na végre, megvan ezzel is az Ace Tanker:
Victory!
Battle: Live Oaks 2012. október 23. 20:10:28
Vehicle: T32
Experience received: 2 307
Credits received: 68 382
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"Majdnem 5000 sebzés kellett hozzá.
-
kugli81
aktív tag
Srácok kérdésem lenne azaz a véleményetekre.Nagyon régen vettem egy accot mert nem akartam teljesen ujrakezdeni. A lényege 1,5 évig használtam és költöttem rá tudom hülye vagyok ,de nem ez a lényeg most
.A wotnak irtam hogy ellopták az accot és igazoltam a paypal számlákkal ami elég sok inkább nem irom.A lényege most kell a pontos idő és a város szolgáltató a reghez.
Ha elmesélem a teljes storyt vettem tuti nem kapom meg az accot. hiába költöttem rá annyit és lopta vissza a srác. Szerintetek mit csináljak?A lényege az email az övé .....
-
Patrick76496
őstag
válasz
diegho #20789 üzenetére
Szerintem egész jól játszik így az adatlapját nézegetve. Számomra a T-54-es statisztikája irígylésre méltó.
(#20792) mynames: Szerintem nagyon adja én, imádom azt a tankot.
Már a BDR sem volt rossz, tehát amíg a stock DCA 30-as löveg van rajta addig sem fogsz szopni, mivel a pontossága átlagos a saját tier-jében és az átütőereje is sok mindenre elég. Ha van rá nagy motor, akkor megy, mint az állat, alappal még egész lomha. Ilyen sorrendben ugorj neki: Torony > 90 mm F3 (szerintem ezt hagyd is rajta) > lánctalp > motor > maradék lövegek > rádió, ha még nincs meg > M4. Fölösleges rárakni a DCA 45-öt, mivel nagyon lassan céloz és tölt is, az F3 is átvisz sok mindent. A 105 milis 13 TR pedig pontatlan és lassan is tölt, úgyszint lomha célzásáról nem is beszélve.
-
sith7
félisten
Értem, köszönöm a válaszokat
-
mynames
senior tag
Perk-et, skill-t goldért lehet venni?
-
sith7
félisten
válasz
Dobi 562 #20807 üzenetére
Értem, köszönöm, azok be vannak pipálva, azt hittem én is ki tudom választani, hogy milyen csatába menjek
Rákattintasz a fenn a hagyományos csatára és ott a legalsó a speciális csata. Gondolom erre gondol.
Igen, erre gondolok, de az nekem inaktív ... nem tudok arra kattintani ... lehet meg kell várnom, hogy legyen tier VI - os gépem is
-
sith7
félisten
Miért nem tudok speciális csatákat is játszani ?
csak hagyományosat lehet, pedig minden tankom tier 4 feletti már -
Bingisz
addikt
válasz
Dobi 562 #20799 üzenetére
Se az eff, se a win ráta nem mutat mindig valós adatokat, mivel az egyiket capeléssel, a másikat meg sok század/ szakasszal lehet manipulálni. Szerintem a játszott átlag tier és a körönkénti sebzés aránya mutathat viszonylag valós értéket, de mondjuk ez is csak addig amíg az ember nem századozik aktívan.
Emre: Majd a kredites prémgolyóval olyan lesz az is mint a BL10...
Aktív témák
Hirdetés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest