-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
sequator
senior tag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
nyunyu #19588 üzenetére
Én ezt már régen csináltam, de úgy emlékszem az csak arra vonatkozik, hogy 1-2 napba is telhet mire a tényleges tranzakció megtörténik, de amikor az már foglalásba kerül, látod a tranzakció kódját.
Mint amikor Steam-en vásárolsz, az is egy POS terhelés, mely foglalásba kerül (visszavonni nem tudod, ezért megtörtént vásárlásnak tekinti, ezért kapod meg azonnal a vásárolt játékot). Itt is így van, nálam is megjelent a foglalásban lévő tranzakciók között kb 10 másodpercen belül és ki tudtam másolni a kódot.
Ja meg az 1 dolcsit jóváírják egyenlegként, levásárolhatod. Gondoltam érdemes hozzátenni, hátha akad valaki aki ezen kezdene cirkuszolni.
Szerk: Ha valakinek a POS túl idegen lenne: Amikor boltban vásárolsz a kártyáddal akkor is POS terminálon fizetsz, a kártyád mágnes szalagja a bankkártyád adatait tartalmazza ami a fizetéshez kell. Amikor így vásárolsz neten akkor ugyan olyan, mintha lehúznád a kártyát a terminálon, csak éppen manuálisan írod be az adatokat (plusz a kiegészítő biztonsági kódot ami PIN kódot és/vagy aláírást helyettesít).
Amikor a teszkóban veszek sört meg rágógumit és lehúzzák a kártyát akkor is csak foglalásba kerül a tranzakció (ezt látod nap végén a webbankban is) amit 1-2 napon belül emel le a bankod a számládról (van, hogy már aznap, de van, hogy másnapra).
Nem egy atomfizika prémiumot venni a WoT-hoz meg beállítani egy PayPal-t (főleg mivel ahhoz már magyar nyelven is van beállítási segédlet).
-
GeGexx
aktív tag
Sziasztok! Megvan szabva, hogy egy crew membernek hány darab skillje lehet max?
-
Imilenni
addikt
-
Taragas
aktív tag
Hát én most hagytam abba mára a játékot. Nagyon fel lett kurva az agyam a sok balfasz által.
-
virkir
veterán
-
eddigi legjobb gwpanther köröm xD
tanulság:
freeben sose segíts senkinek. -
szalai56
senior tag
Valaki kisegítene egy 8.1 test letöltő linkkel (nem torrent- es) Köszönöm.
-
nyunyu
félisten
válasz
Stauffenberg #19587 üzenetére
Kozben hozzaadtam az uj kartyamat: azt irjak, hogy 1-2 nap, mire megjelenik a 400Ft terheles a kartyan.
Majd ujra fel kell menni a PP oldalra, es megadni a terheles megjegyzeseben kapott kodot, csak azutan veglegesiti a kartyat.
Vagyis bankod rendszeretol fuggoen par nap, mire fizetni tudsz a PPvel.
Felteve persze hogy van netbankod, kulonben lesheted a havi ertesitot -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
nyunyu #19581 üzenetére
Miért tartana el 1-2 hétig? Ha hozzáadod a PayPal-hez a bankkártyádat (tehát nem egyenlegként töltögeted) akkor POS tranzakcióként rögtön terheli. Ugyan ez igaz bármilyen vásárlásra, így épp ugyan olyan módon vásárolhatsz PayPal-el, mintha bankkártyával tennéd, nem kell egyenleget töltögetni és az eladó fél sem a bankkártya adataidat kapja meg, hanem normál PayPal fizetésként látja. Persze nem illik hagyni, hogy idegenek bejussanak a PayPal fiókodra, mert így nem csak a rendelkezésre álló egyenleget nyúlhatják le, hanem levásárolhatják a teljes összeget ami a bankszámládon van (emiatt érdemes napi limitet beállítani a saját bankodnál néhány ezer forintra és ha esetleg nagyobb dolgot veszel akkor SMS bankon keresztül megnövelheted aznapra a limitet). De aki fosik, nem ért annyira a fiókja védelméhez az inkább töltögessen PayPal egyenleget, de akkor minden vásárlás előtt pár nappal már utalni kell rá pénzt.
Szerk: OFF-ba tettem.
-
xenom0rph
őstag
Néhány emberemmel a barakkban csináltam valamit ,és most azt írja néhány tanknál,hogy a legénység nem teljes, és most valami olyat ír ,hogy elbocsájtás :s Mit csináljak, hogy újra teljes legyen a legényzet?
-
nyunyu
félisten
válasz
ricsidealer #19582 üzenetére
Ha meg nincs PayPal accountod, vagy uj bankkartyat regisztralsz naluk, akkor eloszor megterhelik 1$-ral a kartyadat, hogy tenyleg letezik-e, es csak a kartyatulajdonos+PayPalban megadott adatok egyeztetese utan hagyjak jova a regisztraciot.
Ezt eltarthat par napig, csak ezutan tudsz PayPallal fizetni.Maga a fizetes tenyleg 1 perc, pikk-pakk levonja a kartyadrol a lovet.
Mondjuk az arfolyamot figyelni kell, mert 1-2 Forinttal mindig rosszabb arfolyamot hasznal a PP a terhelendo Forint osszeg kiszamitasara, mint ha direktben dollarban fizetnel, es a bank szamolna at eladasi arfolyamon.Juteszembe, be kene regisztralnom az uj kartyamat, mert a regit sikeresen letiltotta a bank
-
sequator
senior tag
Üdv!
Hogyan tudok a legegyszerűbben és biztonságosan goldot venni? Kihasználnám a 50% garázs hely akciót és bevásárolnék pár helyet a a jövendő tankjaimnak. Még alig 1 hónapja játszom, nem vettem még goldot.
Lehetőleg újabb regisztrációk nélkül lenne jó. Próbáltam AMEX kártyámmal, de errort kaptam, pedig máshol simán tudok vele fizetni. Az SMS, Phone opciók elég rossz rátával vannak.
Sautia
-
Taragas
aktív tag
Hát én mostanában nézem a csatákat, hogy alakulnak, meg fórumozok. Most pl megint elvesztettünk egyet, egy hülye IS miatt, aki valahova elkóbászolt, és a lehető legnagyobb kerülővel ment vissza védeni a bázist, így nem ért vissza időben resetlni...
-
HungAryan
tag
válasz
Plasticbomb #19573 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy lehetetlen. Csak kicsit durva 10 órát ülni a gép előtt szerintem.
Én már úgy vagyok vele, hogy pár óra után tartok szünetet, mert nem szórakoztató gépiesen nyomni a csatákat. -
Taragas
aktív tag
120 meccset én is leszoktam néha játszani egy nap....
-
nyunyu
félisten
válasz
Taragas #19558 üzenetére
Detto.
Utolso par napban 62% koruli volt a nyeresi aranyom, erre tegnap 135 meccsbol mindossze 51-et sikerult nyernem (~38%)
Jo, ebben benne volt az is, hogy az E8 Shermannal haracsoltam ossze 20k XPt a T20-hoz, annak a jatekstilusa nem nagyon megy, alig 400-500-at sikerult koronkent sebezni vele.
Persze amilyen zsenialis csapatokba kerultem, ezzel stabilan az 5-6 legtobbet sebzo csapattag kozott voltam, meg a Tier8-as meccsekben is.
Mentem volna felderiteni, de mindig szembejott 2-3 joval nehezebb tank, mig a mi heavyjeink tisztesseges tavolsagbol lemaradva meg integetni sem tudtak, nem hogy loni.Ami nagyon kiboritott: kedvenc Stugot 12 meccsbol sikerult csak leduplazni.
Egyik meccsen volt mar 3 killem, mikor az utolso, felig levadaszott KV1 kilott.
Ekkor meg volt 5 tankunk, akik kepesek voltak BS+TH filmek modjara kivarni a sorukat, aztan egyesevel tamadni, hogy megkaphassak a betevo pofonukat.
Siman osszehoztak az ellennek egy Radley-Walterset meg egy Kolobanovot.De ez igaz volt a tobbi kedvenc tankomra is, Hellcattal is sorra buktam az amugy nyerheto meccseket, mert mindig akadt 2-3 top heavy csapattars, aki gyakorlatilag mozgo celtabla volt a palyan, de sebzest nem osztott ki.
Statokat elnezve ehhez a hetvegi akcionak sok koze nem volt, alig volt nehany arty kill. -
sith7
félisten
válasz
ricsidealer #19565 üzenetére
mivel elit tank lett, ezért ki van minden fejlesztve
-
Taragas
aktív tag
Jah, de most van esély, hogy nem csak kifejlesszem a gwtigert, hanem az árát is össze keressem. De ilyen csapatokkal.... Inkább veszek premet majd(csak most nincs aranyam...
) Pedig már csak 35k xp kéne.... De már a hajam tépem....
-
GaburroSan
aktív tag
Húúúúú Nagyon jó ez a (prémium) T29!!!
Győzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. október 14. 9:43:26
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 1 729
Szerzett kredit: 82 844
Csatában elért Achievement: Mesterlövész -
Taragas
aktív tag
válasz
Dobi 562 #19557 üzenetére
Hát én nekem most lett elegem. Ez a hétvégi akció egy.... ! Az baj, hogy túl sok a noob csapat, és nem lehet artyval érvényesülni. Hiába mondom már az elején a scoutoknak, hogy várjanak két percet, amíg jön az ellenséges scout és azt szedjék le, meg addig az artyk be tudnak állni, meg általánosságba mindenkinek, hogy legalább a láncot lőjék, mert úgy könnyebb betalálni. Nem, mindegyik scout megy meghalni 10 sec alatt, és senki nem lő láncot (jah, de az ellenség, neki van annyi esze). Elegem van már ebből... Minden 4. csatára jut 1 jó kb.
-
Dobi 562
addikt
Végre egy olyan csata, ami bár bukó volt, mégis annyira izgalmas, hogy ha minden csata ilyen lenne, akkor azt se bánnám hogy csak veszítek.
5500 sebzést osztottam ki, a végén egyedül maradtam egy T62A, egy IS-8, meg 3-4 arty ellen. Jó volt. Sajnos a csata ott bukott el, hogy a mi 2 scoutunk nem tette a dolgát, míg az ellenfél scoutjai igen. Így 6-6 arty-val csapatonként azt lehet mondani, hogy a scout tankok szerepe a legfontosabb. A csata első 2 percében odalett 3 vagy 4 artynk, innentől el volt döntve a dolog.
-
ricsidealer
tag
jó estét.lenne itt valaki,aki esténként viszonylag sűrűn játszik?
kéne valaki platoonba,hogy növeljem a nyerési rátát
-
mynames
senior tag
Erre most meg kaptam egy Pascucci medált...nem is tudtam, hogy van olyan!
-
mynames
senior tag
válasz
bimbilla09 #19552 üzenetére
Ááááá! Akkkor már azt várja majd , hogy legalább legyen 1-1 a Biloett, Fadin , Oskin stb kitüntetésből!
( a Boelter az könnyeb
, annak csak az elsőnek örül az ember!)
---
Most nézem, hogfy a Tiger2-vel is 60%-os vagyok! -
Iron Funeral
őstag
válasz
Iron Funeral #19438 üzenetére
lol 4000 kredit egy L/56-ba való apcr lőszer, ez nem old meg semmit sem
-
vhw
addikt
válasz
xenom0rph #19548 üzenetére
Ne gyakorló csatába akarj menni, sima random csatába és játhatsz is (gyakorlóba meg szokták hívni egymást ismerősök, ha le akarnak tesztelni valamit, megnézni új térképeket ilyemsi... ott nem kapsz se xp-t se kreditet)
szerk.: új regisztráltaknak van valami tutorial is, nekem ez kimaradt nem tudom hogy működik.
-
xenom0rph
őstag
pleaseeee segítsetek, még kezdő vagyok.
Belépek a játékba kiválasztom a gyakorló módot,belépek egy tetszőleges szobába, de nem rak be, a többiek állapotára azt írja ,hogy,csatában, de hogyha meg megvárom a csata végét akkor meg kilépnek a szobából :/
-
Fel
addikt
válasz
Paul119 #19545 üzenetére
10 caliber distances x 120mm = 1,2m.
Így lehetséges, az, hogy annak ellenére, hogy pl. VK B váltója eltűnt elölről, mégis kilőhetik a motort.Ha jól emlékszem ez az Overlord féle blogból van. Abban a bejegyzésben van pár egészen érdekes dolog.
Meg is van: WoT Misc Infoxenom0rph: Ne gyakorlóban gyakorolj. Tier 1 tankba be, és irány csatázni. Azok a gyakorló szobás tréningek nem igazán olyanok, amilyet szerintem várnál..
-
Arpee78
senior tag
Being inside the vehicle round can go as long as 10-caliber distance inflicting damage to modules and crew.
Ez azt jelenti, hogy egy 120mm-es ágyú a páncélzat átütése után max 1,2m-t tehet meg és e távolságon belül tud legénység/modul sérülést okozni?
-
bimbilla09
tag
válasz
mynames #19542 üzenetére
Prémium nélkül egy igazi pénz nyelő. Csak nagyon ritkán volt vele szufficites csatám. Tetszett, meg jó volt, meg nagyot lőtt, meg jól nézett ki meg minden, de ... köszönöm, elég volt
A T-20 meg bevállalható prémium nélkül is. Régen is imádtam ezt a med-et és most is imádom.
-
mynames
senior tag
válasz
bimbilla09 #19540 üzenetére
Ennyire nem jött be a Pershing? Én kerülöm mert ált. nem jövök ki győztesen egy vele való csatából.
-
Cooper911
senior tag
válasz
Hannibal78 #19538 üzenetére
Youtube-on keress rá arra hogy WOT KV1 meg arra hogy WOT hints.
A mywotreplay.com (esküszöm nem fizetnek jutalékot) oldalon a kikeresed a KV1et találsz sok replayt. Aminél sok xp és kredit van azok közül leszedsz párat. Ha rákattintasz betöltődik a wot és lejátsza.A ctrl-t nyomva rákattintasz a térképre akkor fogja azt a kockát pingelni.
-
bimbilla09
tag
nem bírtam tovább. fél év után eladtam a pershinget és vissza vettem a T-20-at
-
Imilenni
addikt
válasz
Hannibal78 #19538 üzenetére
Hát én ezt tudom csak linkelni
hirtelen ez jutott eszembe
-
Hannibal78
csendes tag
Sziasztok.
A következő lenne a kérdésem.Még elég tapasztalatlan vagyok a játékot illetően, igaz lassan elérem a KV1 et, amit egy kis továbbfejlesztést követően állítok harcrendbe.
Az egyes tankokról hol láthatok olyan videókat, amik az előnyüket mutatják be?Hogy lehet velük jól harcolni?
Valamint ehhez kapcsolódik, hogy az egyes pályáknak mik az előnyei? illetve hol vannak a legjobb rejtekek, kerülők, hol tudok meglepetést okozni az ellenségnek?
Mostanság voltak olyan problémáim a játékkal, hogy egyszerűen eltűnt a célkereszt, a térkép, a chat minden, majd csak a térkép jött vissza nagy nehezen. Újra kellett indítani a játékot, hogy jó legyen.
Nem tudom a chat n, hogy tudom beírni, hogy pl támadom ezt meg ezt ,és közben jelzem is a térképen. vagy figyelmet kérek erre meg erre a koordikra?
Talán legfontosabb, hogy századokba, vagy szövetségbe, hogy tudok belépni? Ahol tanulhatok is?
Hálás köszönet előre is.Viktor
-
bullseye
addikt
-
diegho
nagyúr
Valaki nemrég kérdezte, hogy milyennek látom az 50 100-at, nos most húztam ki vele az 50 120-at:
csaták 167
kill 294
win 73%
átlag xp 1110
átlag dmg 2321Nem rossz ez, eléggé szituáció függő, volt amikor 0dmg-el zártam a csatát, mert bizony camo nélkül mentem előre 5 perc után mikor meguntam, hogy a csapat végig a bázison áll, de elég gyakori vele a 3000 feletti sebzés. Az ágyú biztosan nem azt tudja, ami papíron rá van írva, mert sokszor nagyon pontatlan 200m felett, ezért rászoktam a közeli célpontokra, valamint a 232pen is kicsit érdekes, mikor egy VK3601H oldaláról pattanok kétszer (bounced off) 60m-ről derékszögben. 47.55sec load time bia nélkül, ezzel együtt kell élni, néha jó, mert addig lehet kirándulni, néha nagyon sok.
-
mynames
senior tag
válasz
kanyipicske #19526 üzenetére
Parancsnoknak: 6. érzék
Lövész: halálos szem
Vezető: nem ismerem a tankot, hogy mennyire forog jól. Ha gyengécske akkor kuplungégetőt javaslok, ha ok akkor álcát.
Rádiós: helyzetfelismerés vagy álca
Töltő: javítás (ha még nem volt álca akkor azt inkább). Majd álca és biztosnságos elhelyezés.Én így csinálnám de ez ugye szubjektív.
-
Arpee78
senior tag
-
Antonius1978
addikt
Erre en is marhara kivancsi vagyok, mivel szinte minden tankomra elsokent ezt valasztottam, azaz torekedtem ra.
Esetleg, ha volna kedved, gyakorlo csataban kiprobalhatnank, ha vannak azonos tankjaink.
Ugy ertem, hogy pl KV-13 tank nekem BIA legenyseggel, toltesgyorsitoval es ventivel, neked ugyanaz, csak a legenysegednek nincs BIA, maskepp ugyanazzal a felszerelessel, mint az enyem.Jah, UI : a nevem a jatekban is ez.
-
Dante
csendes tag
válasz
kanyipicske #19526 üzenetére
megérzés, kuplung égető, javítás, álca szerintem
-
Taragas
aktív tag
Baszus, ez de jó meccs volt. Ugye arty hétvége van, azt egy vk4502P kiborult meccs kezdésekor és elkezdett minket gyilkolni.... Gyors kinyírták....
-
kanyipicske
tag
no akkor valaki megmondaná, hogy szerinte milyen perket/skillt adjak a superpershing legénységének tagjainak?
-
Dante
csendes tag
Prémiumtankok közül a t34 vagy a löwe mennyi kreditet hoz átlagban egy nyertes csatában?
-
Fel
addikt
Az SLI-t biztosan nem támogatja / nem ismeri a WoT. A CF--rel nem tudom mi a helyzet.
Szomszédom hibrid CF-rel játszik (APU + dVGA), majd megkérdezem tőle mi a helyzet nála.GeGexx: Igen, MSI Afterburner. Ez a legfrissebb verzió már működik a WoT-tal, a korábbiak nem nagyon. Egyébként nem pink, hanem magenta
-
krisss93
aktív tag
8-as heavy tankkal mennyit ildomos sebezni csatánként?
-
Dr_Syrex
senior tag
A sokak által közkedvelt MM rendszer a minap érdekes leosztást készített. Olyat láttam már, hogy egyik oldalon pl. 4 KV-1 van, a másikon pedig 3, de legutóbb beosztott 4Type-59-et a mi csapatunkba, míg az ellen oldalon 7 db! várta a kezdést. Kicsit meglepődtem, de nyertünk!
Ja igen: Steppes pálya, tank: 8.8 JT
Tőlünk többen elindultak foglalni, míg a maradék csapat elindult az ellen tábor irányába. Én is előrementem, de csak egy kicsit és próbáltam jó pozíciót felfenni, hogy támogassam a többieket. Az elől lévők megkezdték a foglalást és meg próbáltam messziről alul lévő társaknak segíteni, de elég kevesen akadtak a célkeresztembe. Az egyik Type lopakodva közeledett hozzám jobb felől és bár lesebeztem, még épp el tudott osonni az orrom előtt és máris az oldalmban volt. Próbáltam lefordulni, (de hát az egyik leglomhább TD-vel nem lehetett esélyem), és akkor igencsak kikerekedett a szemem, mivel baloldali irányból 4 újabb ellenséges tank támadt nekemNem is húztam sokáig, de amíg rajtam marakodtak, simán befoglaltuk a bázist
Az ilyen kis intermezzók helyett legközelebb inkább egy replayt linkelek, ami némileg beszédesebb és helytakarékosabb -
-
Bingisz
addikt
Meglett a t32-vel is az ace tanker
Győzelem!
Csata: Widepark 2012. október 13. 16:35:20
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 2 990 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 51 056
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
emre
veterán
talán ez volt az ahol erről panaszkodnak
Most nézem, az AFR barát beállítást még nem próbáltam a CCC-ben.
-
emre
veterán
válasz
Paul119 #19503 üzenetére
És normál órajeleken megy a wot a 8.0 óta?
Nekem az egyik vga 2d órajeleken ketyeg akármit csinálok.
Az US oldalon láttam, hogy valaki linkelt ilyen problémáról képeket, de most nem találom.(#19506) Tüzi
A CF-et szerette, de mással is játszok az meg még jobban szereti, ráadásul az 5770 elég szerény lenne szólóban. Két kis GPU egy nagy ellen (HD5770CF vs HD5870) -
CptMisi
őstag
T57+Hummel platoon T9 csatában, Jagdpantherrel megyek, nekem jön a hummel, erre kilő, mert én nekiütköztem. Közben a T54 toptankunk afk, majd feléled és leugrat magáról rögtön pár száz HP-t.
-
emre
veterán
Használ valaki CrossFire rendszert?
-
redzsi
senior tag
Chat ablakot nem lehet valahogy kikapcsolni? 80%-ban fröcsögés megy ott.
(tudom nem kell odanézni)
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest