- SSD kibeszélő
- Autóhifi
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
myckey #19897 üzenetére
Legyél kitartó Miki! Nekem is van T20-am és fullos lövegig tényleg szenvedés de utána azért egy fokkal jobb lesz. ma Mines pályán volt hogy kb azzal ynertünk hogy én gyorsan felmentem a T20-al középen a dombra és a többiek segítségével onnan lelőttem mindenkit (Tiger, Panther, AMX). Elég fürge kis gép ezt kell vele kihasználni. De az tény hogy a kisebb ágyúkkal kb nem tudsz sebezni.
-
myckey
veterán
nos ezzel a T20 tankkal kissé szenvedek....ez a löveg eléggé kiábrándító....
ez a 110 sebzés....TR7-be kissé kevés.TR6 TD oldalába ilyen 90 eket verek bele...eléggé csúnyade torony nélkül nem lehet a 90-es löveget......lánctalp nélkül meg nem lehet a tornyot......szóval még egy darabig igen csak copni fogok vele
de akkor sem költök rá egy fillérnyi free XP-t sem......
-
Mcray
senior tag
válasz
Napfénysüti #19881 üzenetére
Akkor mi vagyunk kisebbség Süti...Én sem TK-ztam sosem 8004 játék alatt...
-
emre
veterán
válasz
diegho #19878 üzenetére
"Volt egy meccs mikor nem tudtam artikat TK-zni mert egyedül voltam csak arti"
A másik user:
"Kicsit sok volt az arty, de megoldottam
Olyan uncsi volt, hogy mindenki csak sír-rí, amikor fegyver van a kezünkben és megoldhatjuk a problémátMegvan a replay is, de mivel májusi nem linkelem.
(#19891) AlexWolf
Az alt+f4 féle változat nálam egy ideje nem működik, simán megvárom a csata betöltő képernyő előtt a meccs végét, anélkül, hogy beengedne.
mod:
Bingisz
ez van mikor több felé kell figyelnem. -
erikke17
őstag
Elkezdtem orosz TD ágat, T4-nél járok már. Merre lenne érdemes továbbhaladni? Új vagy a régi TD ág?
-
Ha egy csatából kiesel mondjuk gép fagyás miatt, akkor is van 2 perced, hogy újra bootolj és visszalépj. Ha sikerül 2 percen belül visszamenned, akkor folytathatod a játékot. Ha nem, akkor szopás van
Ha szándékosan lépsz ki a csatából menün keresztül vissza a garázsba, akkor nem tudsz visszamenni már abba a csatába, ha viszont pl alt+f4-et nyomsz "véletlenül" akkor, a login képernyő után egyből visszarak a csatába. -
Aki dezertál az csak simán kilép az adott csatából. Ilyenkor a tankja végig egy helyben áll. Ha az ellenség kilövi, akkor ugyan úgy kapnak érte XP-t és pénzt is. Ha a csata végéig nem halna meg (mert mondjuk nyer a csapata vagy elbújt a kilépés előtt), akkor is felrobban és fullos javítást kell fizetnie. Ez a bünti.
olyan nincs hogy átállsz az ellenfél oldalára.
-
Néha látok olyat a játékban hogy az egyik játékos se nem zöld se nem piros, hanem világos kék színű.
Az mitől lehet? -
sith7
félisten
áh ... köszönöm
akkor már értem, hogyan lehetett valakinek már kezdés után 1 percen belül - 1 pontja
-
sith7
félisten
Mi az a TK - zás ?
-
törölt tag
Minap egy csapatban levő IS és IS-3 azzal szórakoztak, hogy a társaikat belökdösték a vízbe.... úgy 3 tankot sikerült nekik legalább, persze az IS-3 volt a top tankunk 600 eff-el....
-
itt mindenki írta már, hogy volt, hogy direkt TK-zott. Szóval az vesse rá az első követ...
-
Djuree
félisten
válasz
PC.fanatik #19872 üzenetére
szóltál volna adtam volna, tele voltam dobozzal, rendeltem zavviról csomót, de csak a kód kellett belőle
-
vJokka
aktív tag
Jön az új type
-
PC.fanatik
csendes tag
Sziasztok..
Egy olyan kérdésem volna, hogy hogyan hol lehet venni RETAIL EU verziót a játékból?
Sajnos én doboz fetisiszta vagyok.. és kell, akarom -
myckey
veterán
jááá,hogy a .....amiért ennyi aranyad van
egyébként én is vettem 2x aranyat ezzel a dao akármivel...mobilos fizetésben.
egyszer sem volt gond ilyen extra pénzekkel.
én még azt sem vártam meg,hogy további szép napot meg ilyen gyökérségeket beszéljenlement a neten a csúszka én meg nyomtam is ki a telót,nehogy még egy fél percbe bele lógjon
-
-
diegho
nagyúr
Aki régebben ide járt Murd3r vagy hasonló néven, ő milyen néven játszik?
-
Mcray
senior tag
válasz
emerico2004 #19856 üzenetére
Én mindig vevő vagyok egy kis Ammo rack partyban. Játékban a nevem Tyutyu.
Üdv,
-
emerico2004
aktív tag
üdv van itt valaki/valakik akik jönnének kv1s szakaszba, van prémiumom tudok inditani én is , abszolút átlagos játékos vagyok de mivel már fullos a kv1s ezzel már jókat tudok menni. 3 db 122-es meg ahogy látom ésszel el tud dönteni egy csatát.
-
Enzolord
addikt
válasz
Flatron710 #19854 üzenetére
Az király, én csak azt mondom, hogy elvileg, ez nem legális..
Mert miért fizetnél forgalmi adót, ha már egy szer fizettél utána..
Bár, amennyi adót fizetünk kicsiny hazánkban..... -
HungAryan
tag
válasz
GaburroSan #19848 üzenetére
Semmi gond, onnan tudom én is csak ilyen pontosan, hogy mindig így veszek goldot.
Sajnos a kártyámat nem fogadja el a rendszerük, a PayPal-os megoldás meg lassú, mert ott is át kell utalnom előre az összeget. -
forras2
őstag
húúúú de lassan jön le a játék
Tegnap felhúztam magam rajta, azt mérgemben letöröltem
De lehet mégsem kéne letöltenem, megkímélném a billentyűzetemet -
Mcray
senior tag
Találtam még egy FXAA shadert: [link]
Próbáljátok ki.
-
Mcray
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget! Méltó módon ünnepeltem meg, hogy le kell adnom a céges telefont. Vettem róla 7000 Goldot
Ezzel összesen 1.5 év alatt, úgy hogy nem költöttem belőle csak garázsra és 2 alkalommal vettem 7000-6000 ezer forintért aranyat, összegyűlt 41 600 arany
Ennyiből szerintem elég garázs slutot (igen Slut, mind mert viszik a pénzt) tudok venni.
Nem lehet hogy a 25% benne van az árban? Most percenként 400+85 forintot vont le.
Volt amikor 6200 Forintból kijött a Type nem számolva az 1000 aranyat amit kaptál amivel együtt kb 7200 Ft volt.
-
HungAryan
tag
válasz
GaburroSan #19834 üzenetére
Ez érdekes, mert én is telefonon vettem DaoPay-en keresztül és 8000 pár száz forintot terheltek a számlámra összesen.
Amúgy szerintem sosem volt a Type 7500 forint.
-
Enzolord
addikt
válasz
GaburroSan #19837 üzenetére
Ez van a honlapon, telefonos fizetésnél
A hívás díja 2 000,00 FT (Áfá-val) percenként. Az Ön szolgáltatója pótlólagos szolgáltatási díjat számlíthat fel.
Akkor valószínűleg valami más díjat dobhatnak rá, mert dupla áfát nem lehet szerintem...
Bár én Tmobilos vagyok, nem vodás.. -
Mcray
senior tag
Sziasztok.
Mopay SMS gold vásárlás nem megy. Van köztetek aki telefon hívással vett már goldod? Pontosan mi a folyamat és mennyit számláznak ki. Számomra nem érthető a leírás, mert bár azt írja hogy 4000 Ft-ot von le a telefonszámláról (illetve annyival terheli), ott van egy olyan, hogy a hívás díja 2000 ft. Most akkor mennyi? 4000 összesen vagy 4000+ 2000?
Köszi
-
-
virkir
veterán
-
Taragas
aktív tag
Napi első triplának jó meccs volt....
-
diegho
nagyúr
válasz
Dobi 562 #19777 üzenetére
Humbart-al és MassiveD-el toltuk, ők T32 ill. IS-3al voltak, lehet csak legénységet húztak, én felváltva IS-3 T-44 párosból tettem melléjük, nekem nem kell ezekbe xp, csak már untam a SU-100M-et, 50 120-hoz meg nem volt kedvem, de lehet rakok legénységet az 50 100-ba, mert az egy igen szuper tank.
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
bimbilla09 #19812 üzenetére
Én is próbáltam, de azt mondták hogy csak dombornyomott kártyával tudsz! És láss csodát megkértem ismerősöm vegyen nekem 1 tájpot és kifizetem neki kápé! És az övét elfogadta (úgye neki meg dombi volt).Úgyhogy kérj meg rá valakit akinek ilyen kártyája van, vagy kérj 1-et a bankodtól!
-
Taragas
aktív tag
Ajánlom figyelmetekbe az új tank academy videót!
Mint ha ez nem lenne alap...
-
virkir
veterán
válasz
Dobi 562 #19810 üzenetére
Sírjál nyugodtan, én is a válladra borulok.
Victory ratio: 35.29%
Battles: 17
Efficiency: 1572.11
Average tier: 6.53
Experience: 7573 445.47
Capture points: 0 0
Defense points: 48 2.82
Damage: 28319 1666
Kills: 25 1.47
Spotted: 10 0.59Egy jellemző csapat a tegnapi napról. Én kiosztottam 3,3k sebzést az IS-7 2,8-at az M12 1,8-at. A csapat többi tagja mint a JT és alatta nullát.
Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.
-
bimbilla09
tag
Ez lehetséges, hogy nem tudok Maestro kártyával fizetni?!
-
Dobi 562
addikt
Na, mára befejeztem. Bocs a flémért.
Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.Nincs szopóág.
Csak sűrűn kerülnek hozzám a hasznavehetetlen top tankok.
-
Dobi 562
addikt
Most visszacsap a tegnapi nyerőág. IS-4-el második csatában 5400 sebzés és bukta (természetesen). Legalább nem saját csapattár lőtt ki.
Mivel ugyebár nem létezik nyerőág-szopóág, pusztán a véletlen műve lehet hogy az én csapatomba valahogy mindig sok 42-44% győzelmi arányú (
használhatatlan sz@r), ötlettelen, töketlen kemper kerül. -
válasz
Patrick76496 #19806 üzenetére
Már 8 kill kell minimum, hogy medált kapj a killekért, és nem is Böelternek hívják.
-
vhw
addikt
válasz
Patrick76496 #19804 üzenetére
Nincs több Böelter, a legutóbbi patchban kivették. Amit eddig megszereztél ott van a statban, de újat nem ad hozzá.
-
Enzolord
addikt
Hogy a jó édes anyukáját az MMnek a játékban..
Gondoltam ,farmolok még kicsit a löwével, ha már szombaton, részegen megvettem, és eladtam a T34et...
Persze, ezzel csak vasárnap szembesültem...
Viszont, berakott egy olyan csatába, ahol összesen 14 arty volt, 5 Tier X per oldal, meg pár 9es..
Hát mi a bánatot csináljak ott??
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest