-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Misi1979
őstag
Van kedve valakinek type-al platoonozni?
-
Dobi 562
addikt
Én meg elővettem újra az E-75-öt. Zsinórban 5 győzelem, 2500 átlag sebzéssel. Ezzel a nyerőággal mára abba is hagyom.
-
Atlantis
veterán
Nem rossz...
Az előbb pattantam döntő pillanatban IS-3 BL-9-cel egy Hummelről, ő meg kilőtt, míg ez a szemet újratöltött....ez volt az utolsó csepp abban a bizonyos pohárban, eladtam a fenébe a galádot. Nem is értem, miért, teszten mikor mentem vele vagy 50 csatát, kedveltem, itt meg mintha másképpen működne.
A korábban sokat szidott T-43-at viszont kezdem megkedvelni, jól lehet vele bosszantani a nagyokat. Már értem, miért írták rá többen, hogy lehetne dinamikusabb és valóban, igazuk van.
-
oktató videó, miként szerezzünk két fraget álló tankkal, lövés nélkül.
persze a retves program megint lesz.patott, nem engedi, hogy topgun legyek.
nyasgem.
gwp-be 370 sebzés, mert az a jó... 490-es ágyúval. -
forras2
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz
Tomi0703 #18786 üzenetére
T20-as kör, ha érdekel
2313 xp, ~55k kredit, 3670 sebzés
Vége mondjuk aranyos, akartunk még egy brothers in armsot. -
Plutor
aktív tag
Van egy gondom a fejlesztett grafikával.
Ráviszem a célkeresztet egy járműre,majd elviszem onnan,akkor a célzott tank szellemképe
ottmarad.
Volt már valakinek hasonló gondja?Esetleg megoldás?
És még egy,a lánctalpak"zsizsikesek" apró fekete pontok vannak rajta.
Minden más játék tökéletes,csak itt vannak gondok.
1980x1080,minden maximum.Ati 5850xtreme a vga,12.8-s driver.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Djuree #18781 üzenetére
Igazából nem tudom. Ezért jöttem, hogy a tapasztalt rókák megmondják.
Tehát P. Köszönöm szépen!
(#18782) Enzolord: Igaz, ezt nem is figyeltem. Köszi szépen.
(#18783) Dobi 562: Ez is igaz. Hát most elbizonytalanítottál.
Tehát szerinted 3006. Köszönöm szépen.
Eddig 2-0 a P-nek valószínű, hogy az lesz.2-1. Most nem tudom...Más: Láttam ezeket a videókat amiket feldobtok. Nyugodtan jöhet még sok mert én ezekből szeretnék tanulni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #18773 üzenetére
Közben megoldottam a dolgot, rohadt egyszerűen. Miután xvm-mel elindítottam a játékot, az első betöltött csata után bezárom az xvm mod ablakát és onnantól a statokat nem írja ki, de a kiosztott sebzést számolja csata közben és mutatja is az óra mellett. Mondjuk nem olyan fontos dolog ez, de jó látni hol tart az ember csata közben
---------------------------------------------------
(#18780) Tomi0703: Ahogy leírták előttem is, attól függ merre akarsz tovább menni. Egyébiránt a 6-os VK sorozat legjobban sikerült darabja sokak szerint a 3601H, így én azt választanám a helyedben. Azon kifejleszteném a modulokat és akkor nem kell a másik két VK-val stock-ként szenvedni, bármerre is akarsz utána továbbfejleszteni.
-
Tomi0703
addikt
Üdv.
Elérkezett az idő, hogy váltsak PzIV-ről. Kérdés, hogy mire? VK3001(P) vagy VK3006(H) ?
Igazából fogalmam sincs arról, hogy mégis melyik legyen. A top ágyújuk megegyezik, a P gyorsabb a H-nak több a HP-ja.
Szóval melyik legyen??? (Ha ez a számít nincs prémiumom és valószínűleg nem is lesz, illetve nem vagyok pro játékos sőt az átlagosnál is szerintem rosszabb)
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #18777 üzenetére
Pontosságáról valamit?
Mert azt nagyon szerettem a tiger 2-ben. -
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #18772 üzenetére
A KV-4 eszméletlen jó.
Pontosabban ennyire. 10-es kör, no prém. Még 7.4-es, anno 1580 hp-val...
-
tbundy
csendes tag
T8 századba is3 meg t32
-
forras2
őstag
A játékban a kiírások színét meg lehet vhogy változtatni?
Zölddel írja ki a tank neveket, acc neveket, ÉP-t, és pl ha világos pályán megyek, akkor nem lehet látni, ha erdőben megyek, nem lehet látni -
Dobi 562
addikt
Van egy új xvm mod, a 3.0.4 alpha a sebzés számlálóval. A kérdésem a következő lenne, megoldható lenne-e az, hogy ne írja ki a játékosok eff értékét, győzelmi arányát, ne színezze őket (egy szóval nem érdekel a statjuk) de a sebzésszámláló működjön. Mit kell átírni a config fájlban?
-
Bingisz
addikt
Aki használt már tiger 2-őt és kv4-et is, tudna mondani nekem egy összehasonlítást a két tankról?
Főleg a kv4 nagyágyú pontosságára vagyok kíváncsi a tiger 2-höz képest.
Szeretnék valami masszívabb heavyt tier 8 századra, ezért kérdem, hogy a kt-t vegyem vissza, vagy próbáljam ki a kv4-et.Köszi előre!
-
Taragas
aktív tag
Basszus.... Felraktam egy modot, biztos mindenki használja, a szerver oldali célkeresztet mutatja. Én azt hittem, csak pár milliméter az eltérés, de l*f*szt. Ezért lőttem olyan sűrűn mellé mozgás közben. Kapásból jobban sikerül sebezni, és célozni....
-
vhw
addikt
válasz
psycroptic #18767 üzenetére
Reportolni reportolhat, ingame. De külön írni a supportnak felesleges, mert nem fognak előszedni senkit manuálisan.
-
nyunyu
félisten
válasz
Napfénysüti #18626 üzenetére
Nekem meglett 2 napja a 25/2. Remélem fullosan sokkal jobb lesz alapon teljesen hasztalan még. Mondjuk tegnap felkerült rá a torony meg a lánc. Kíváncsi vagyok kifejlesztve hogy teljesít mert a Jagdpanthert imádom az egy marha jó T7-es TD.
Franc tudja, hogy melyik a jobb, inkabb jatekstilus fuggo.
JagdPantherben azt birom, hogy kb. a Stug szintjen mozgekony, es a top agyuja nagyon durva.
T25/2-nek viszont forgathato a tornya, igy lelancolas eseten lassan is, de vissza tud loni, viszont a tuzereje alig jobb, mint a Hellcate/Sluggere: csak a pen nagyobb, meg az ujratoltes gyorsabb egy leheletnyivel. (Hellcat 100% legenyseg+rammerrel 6.90 mp korul, T25/2 6.64 mp)
Viszont ez mar boven keves a combosabb 8-as, ne adj isten 9-es heavyk ellen, amiket a JP siman sebez.
Ja, meg mozgekonysagra a T25/2 messze nem egy Hellcat, viszont a Sluggernel igy is gyorsabb.Fullos Slugger sebessegetol lassan idegbajt kapok, asszem eladom a francba, es visszateszem a periszkopot a Hellcatra.
Igy komolyan elgondolkodtam azon, hogy a T25/2 helyett meg merjem-e venni a Sluggernel is lassabb T28Protot.Ilyen alapon a JP->Ferdi upgrade sem feltetlenul fog nalam jatszani, inkabb JP2.
-
psycroptic
őstag
válasz
Dobi 562 #18764 üzenetére
Annyi a lényeg, hogy le vagy tojva magasról. Egyébiránt azt mondják Neked, hogy légy körültekintőbb mikor ellenfélre célzol, nehogy ott legyen a csapattársad.
A TK-zókra automatikus rendszer van amit tudnak, hogy nem tökéletes, de nem fognak "manuálisan" játékosokat büntetni, majd megteszi helyettük a rendszer.
Tehát lóf@szt mindenkinek a valagába aki reportol, mert eredménye úgysem lesz.
-
Dobi 562
addikt
Hétvégén volt két eset, amikor "fun játékosok" (extrém gyenge eff és győzelmi arány) direkt kitoltak az ellenfél elé, illetve lelöktek egy folyóba. Nyitottam a supportnál 2 ticket-et, mindkét csata replay-ét mellékeltem hozzá. Ma megkaptam a válaszukat:
"Dear Tank Commander,
We have implemented an automatic anti killing system that automatically detects, counts and bans players.
Therefore we don’t manually punish players who shoot at allies. Note that this system does not make the difference between intentional team-damaging and accidents, hence we can only advise you to be careful when aiming at an enemy who is nearby one of your ally.
However this system does not work with the number of kills but with the amount of "friendly" damage done. This has to be tolerant since we don't want to punish players who made a mistake.
We are aware that this system is not perfect but so far it shows us great results, we consider that this kind of behavior will be eventually sanctioned and learn the lesson. Also, the penalty fees for such behavior have considerably been increased, therefore we think that this will discourage team killing in the future.
We Hope that this information helped.
Kind regards,
Fabien Desbois
World of Tanks Support Service"
Nem vagyok nagy ász angolból, de ez lényegében azt jelenti hogy nem tesznek semmit? Illetve csak rizsázik az illető? Szerintem le se sz@rták azokat a visszajátszásokat.
-
Bingisz
addikt
válasz
Gyuri27 #18750 üzenetére
Nem igazán értem, hogy ezzel mire válaszolsz.
Amikor a németek támadtak nekik volt pz3-uk, meg rövid csövű pz4-ük. A szovjetek pedig már akkor (rövid időn bellül) rendelkeztek t34-el és kv-val. A párduc először pedig a németek utolsó keleti (kurszki) támadásakor jelent meg a porondon, és olyan szinten szerepeltek le, hogy nem is kéne nagyon emlegetni őket.
Amúgy meg a kurszki csatában se volt minden tank tigris meg párduc, sőt a 800 pz3-as és a 900 pz4-eshez képest a 135 tigris és a 200 párduc igen elenyésző szám. (érdekesség, hogy a csatában részt vettek porsche tigrisek is)A t34 pedig hatékonyabb tank volt mint a pz3, vagy a pz4. A kv-ról nem is beszélve.
De a lényeg az amit az előbb is írtam:
A tigris elveri a t34-et, a valóságban is , és a játékban is. Történelmi hűség kipipálva. -
Patrick76496
őstag
-
Paul119
addikt
válasz
Patrick76496 #18754 üzenetére
6,6 sec
-
Gyuri27
félisten
válasz
Patrick76496 #18758 üzenetére
Azt tudnod kell, hogy a bia az perk. Azaz akkor fejti ki hatását, ha mindenkin 100%.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Patrick76496 #18754 üzenetére
Nem túl nehéz. Persze kérdés, hogy ez a töltési idő 100%-s crew és ventivel vagy elméleti csokikólaropi felhasználásával.
A bia 3%-t dob a legénység teljesitményén. -
forras2
őstag
válasz
kanyipicske #18749 üzenetére
Majd a nagy löveggel nem lövöldözöl ennyit
16mp-s újratöltési idő, 1k kredit/lőszer
-
Patrick76496
őstag
Type 59 6,75 másodperces töltése mennyi lenne BiA-val?
-
jahrn
senior tag
Az eddigi legjobb ELC AMX korom LINK. MWReplays megint rosszul ismerte fel a plecsniket de meh...kuvva jo csata volt. Sot ha belegondolok a prem nelkuli 1437xp ugy alapbol eleg jo.
-
vbbb
őstag
válasz
kanyipicske #18738 üzenetére
Ez kötelező felszerelés...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Bingisz #18729 üzenetére
"Az ütközetsorozat hozadéka, hogy az év első felében hibás irányba módosított szovjet harckocsifejlesztési doktrínát a csata kimenetele visszatérítette az eredeti irányba: a nagyobb teljesítményű harckocsiágyúk fejlesztése ismét jelentős prioritást kapott (D–5, D–10, D–25) és ezzel újabb rohamlöveg- (SZU–85) és nehézharckocsi-típusokkal látták el a szovjet csapatokat a nyár végétől. A KV-nehézharckocsi-család ismételt gyártásba vételével (KV–85), majd továbbfejlesztésével létre jött az ISZ–1 és ISZ–2, melyekkel már eredményesen tudtak fellépni a német nehézharckocsikkal szemben 1944 elejétől-közepétől."
Jellemzően az alap vagy az erősitett tornyú t-34-k szaladgáltak. Nem a t-34-85 meg kv-85-k. Az isz széria ezután jött. Amivel ott nyertek az a túlerő és a rengeteg páncéltőrő üteg. Jól látszik a veszteség listákon mi volt a helyzet.
-
jahrn
senior tag
válasz
Bingisz #18741 üzenetére
A VK45A teljesen jo tier 8-on, a problema vele az h a jatekstilusa nem illik oda, hisz a tobbi hvy azon a soron inkabb rolling bunker jellegu. Inkabb lehetne osszekoto kapocs a medek fele, de ezzel megint tul nagy kavarodas/hiany lenne tier 8on.
Az orosz hvy tree ebbol a szempontbol sokkal jobb, hiszen a T-150 - IS-4 sor rolling bunker, mig a KV-1S - IS-7 med/hvy hybrid. -
Taragas
aktív tag
Amúgy mellékesen mind a Maus, mint az E100, baromi ronda. Főleg a Maus.... A KT, E50, E75 jött be eddig a németeknél. Főleg az E75. Pózer király tank...
-
törölt tag
Hát ez ratte P1000
18743:miért himmelsdorfon letenné a kezdőkörbe és más tank oda se férne
na jó csak poén volt a tier átsorolgatásokra
-
Taragas
aktív tag
Vagy minden maradna mint most, csak kukáznák az e-100-ast, és tier 10be egy normális heviet raknának, szokás szerint normális ágyúval. A nagyon sebző 150-es ágyút meg átraknák a mausra, ott jobban mutatna.
Volt egy jó csatám (izgalmas): Elszáguldottam himmelsdorf-ban egy type mellett tettem egy kört és beleszáguldottam oldalról, és 700hp minusz. Jött is a wtf.... -
jahrn
senior tag
válasz
[HUN]Dani #18735 üzenetére
Szerintem meg nem annyira jo a Tiger H tier 7-en. A tortenelmi husegnek is jot tenne ha csak a rovid 8,8-at lehetne ra tenni, meg ugye mar tier6-on is vannak olyan tankok amik jobb pancelzattal rendelkeznek. 850Hp korul meg a rovid 8,8-al teljesen korrekt tier 6 hvy lenne. A Tiger B talan kisse OP lenne tier 7-en, de ki lehetne balanszolni azt is kis munkaval. A problemat az uj tier 8 jelenti.
A Vk36-nal el lehet jatszani h abbol lehet kifejleszteni a Panther-t, mig a VK30H-bol mehetne a Leo 1 sor (jateksilusban is szvsz illenek a sorba). Tiger H-bol ugye menne E75/E100 fele (mint eddig), VK30P pedig maradna a Porsche soron. -
kanyipicske
tag
Super Pershingre milyen fel szerelést ajánlotok?
illetve a legénységnek? -
Taragas
aktív tag
Nem rossz az elgondolás. Én a kövi képpen képzelném el: Pz34na-tier3, Pz4-tier4, vk-tier 5, Tiger-tier6, Tiger2-tier7, E75-tier8, E-100tier9, és egy NORMÁLIS hevie tier 10be, normális ágyúval páncélzattal, és sebességgel. És persze nem így lennének az életek se, hanem a szintnek megfelelően. De nekem már az is elég lenne, ha megreformálnák a német ágyúkat.
-
jahrn
senior tag
válasz
Gyuri27 #18727 üzenetére
Alapvetoen az lenne a jo ha Tiger lekerulne tier 6-ba, es a rovid 88 lenne rajta, Tiger B meg tier 7-be a hosszu 88-al (ugye az IS a Tiger H ellen keszult, az IS-3 meg a Tiger B ellen, szal magasabb osztalyuaknak kellene lenniuk mint a nemet parjaik), es akkor a WG kereshetne egy uj nemet hvy-t tier 8-ra 105mm agyuval (akar ugy h a Lowe bekerul a normal tankok koze, esetleg ott a Tiger III bar errol kb semmit nem tudok)
-
Bingisz
addikt
válasz
Gyuri27 #18727 üzenetére
Az miért lenne hűség ha a tigris tier 5 lenne?
A németek tigrissel és párduccal már alig nyomultak valahova és oda is sikertelenül. A szovjetek már rég t34-ben csücsültek amikor a németek még azon gondolkodtak, hogy mivel lehetne felváltani a pz3-ast, mert semmire se jó a szovjet tankok ellen...
Amikor már a szövetségesek ismét Európában voltak már pershinget is hoztak magukkal...
Akkor legyen az is tier5?Teljesen jó ez az elosztás ahogy van. A tigris elveri s Shermant meg a t34-est = történelmi hűség...
Ha tier 5 lenne a tigris, akkor egyenlő ellenfeleknek kellene lenniük ami már nem történelmi hűség.
-
válasz
GaburroSan #18724 üzenetére
Én így ebéd után egy jó kávét ajánlanék.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Bingisz #18725 üzenetére
Innen is nézhetjük. De akkor ha történelmi hűség kedvéért a tigrist rakjuk le t5-re.
Ugyanis a németek azzal nyomultak (meg párduccal). Nézzük meg a kurszki csata idején ki milyen tankban ült. Vagy az ardenneki offenzivában milyen tankok vettek részt a harcoló felek részéről.
Azt se felejtsük el milyen volt a személyzet egy német tankban. Mert az se mindegy, hogy jól képzett, fanatikus ss fiúk ültek a tankokba. Orosz részről meg kaukázusi pásztor srácok vezették a tankokat néhány órás kiképzést követően. -
Djuree
félisten
válasz
GaburroSan #18724 üzenetére
mindig első a javítás
-
GaburroSan
aktív tag
Az IS-8-ba a legénység nemsokára eléri a 100%-ot mit ajánlotok??
-
GaburroSan
aktív tag
Ja azt elfelejtettem odaírni hogy a legénység 75%-os volt!
-
Gyuri27
félisten
A hp is érdekes lenne. Meg akkor a 8.8-s ágyút is rendbe lehetne rakni. Ugyanis lássuk be a kv2-t-150 107 zis6 ágyúja picit erős t6-ra. Illetve nincs párja.
Emlékeztetőül:
107 zis : 167/300
8.8 l/56: 132/220
90 m3: 160/240Persze a 8.8 rof-ja "sokkal" magasabb mint a másik kettőé. De mind hiába, ha nem lövi át az ember a másik tankot.
-
-
Gyuri27
félisten
No nem ez itt a gond. Hanem lehetett volna a 36xx heavy. Értem, hogy nincs korhűség. Persze a tigris az összes vackot a földbe dögölné (még a párduc is). De az se járja, hogy a többi nemzetnek t5-n van heavy tankja a németeknek t7-től kezdődik.
Másrészt a kor egyik legjobb fegyverét a 8.8-s ágyút csúnyán megerőszakolták a wg-nél. -
holodp
aktív tag
válasz
holodp #18714 üzenetére
Egészen elképesztő ez az MM. Az előbbi csata után meg egy következő jött ki:
(9 kill)
Győzelem!
Csata: Cliff 2012. október 8. 14:03:52
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 3 076 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 77 949
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Mesterlövész -
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #18598 üzenetére
áá azt a vérre menő csatát nem lehet
Taragas: vizes lőszar rekesz legyen,venti, meg hurka gyorsító szerintem
-
Atlantis
veterán
válasz
Taragas #18710 üzenetére
Ezek szerintem mindig hasznosak tudnak lenni, esetleg még a szerszámosláda, de azt a legénység skilljével nagyjából ki lehet váltani.
forras2: tudom, mire írtad, de ha már valósághűbb képességeket hiányolsz, akkor ott kezdődne a dolog, hogy üzemanyaghiány miatt be se tudod indítani őket...vagy elfogy az üzemanyag és/vagy lerohad csata felénél, stb....
-
válasz
GaburroSan #18688 üzenetére
Ah köcce, elkerülte a figyelmemet az a hozzászólásod.
betegül néz ki.
-
0T3P
csendes tag
válasz
Iron Funeral #18049 üzenetére
Sebzésnél nincs +- 20% mint a páncélátütésnél?
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #18696 üzenetére
Teljesen más, mint az M18, az biztos. Ezzel már nem kell száguldozni, kicsit klasszikusabb TD-játékmód való hozzá. T28Prot-hoz meg pláne...
Taragas: E50-hez is a szokásos venti, rammer, vert.stab.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest