-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Imilenni
addikt
válasz
GaburroSan #22098 üzenetére
Csak ma?! Ezt hol olvastad? O.o
-
Dobi 562
addikt
Hasznos tud lenni a gold ammo ha az ellenfélnél van egy Micromaus szakasz. Végre nem kell percekig lövöldözni egymást és a T18-asoktól sem kell tartanom többet.
10-ből 8 gold ammo-t ellőttem de még így is bőven pluszba jöttem ki. Egyébként 1 teljes életes Micromaus kilövéséhez 3 arany lőszerre van szükség.
-
AVarice
tag
Reméljük idővel orvosolják a problémát!
-
jano_77
nagyúr
válasz
GaburroSan #22093 üzenetére
nekem sem fogadja el.....a formátummal van baja?!?!? rohadjon meg a WG lova
egyik számmal sem jó.......(#22097) AVarice: jaaa....holnap már jó lesz, de az arany csak mára vonatkozik
-
Djuree
félisten
válasz
GaburroSan #22089 üzenetére
nekem se megy
-
AVarice
tag
Kapsz visszaigazoló kulcsot amit meg kell adni, vagy csak beírod ami jólesik és elfogadja?
-
Imilenni
addikt
válasz
Zizifull #22088 üzenetére
22089 GaburroSan és 22090 AVarice ez nektek is szól
Némettel akkor működik..meg japánnal is..meg még párral mert néztem...de a magyar telefonszám nem fér ki! az elöbb próbáltam..és véletlenül kihagytam egy számot...és persze hogy a nemlétező számra rögtön küldte az sms-t -.-
-
AVarice
tag
Nekem a formátummal volt baja, tudja valaki?
-
GaburroSan
aktív tag
mi lehet a korrekt telefonszám amit elfogad???????
-
Zizifull
csendes tag
válasz
GaburroSan #22077 üzenetére
Kiprobaltam (nemet mobil szammal) mukodik. 100 goldot jovairt.
-
AVarice
tag
Kár hogy a mod-okat leszedte a frissítés...
-
homeless09
őstag
Beszarás ez a Halloween-i garázs
-
Imilenni
addikt
válasz
GaburroSan #22077 üzenetére
Az én számomat sem fogadja el
-
Djuree
félisten
válasz
jozefgucci1 #22073 üzenetére
kösz
-
Dobi 562
addikt
Tökéletesen működik a linkelt patch-el. Köszi szépen!
-
Mcray
senior tag
válasz
kanyipicske #22076 üzenetére
Ez hatalmas. Ha az MS-1 nem volt stock, akkor jól összecsomagolta az összeset, ha azok nem lettek még kihúzva elitre.
-
GaburroSan
aktív tag
ezt már próbálta valaki???[link]
Ha sikerül kapsz 100 goldot(csak ma az az Október 31-én)! De nekem a mobil számom nem fogadja el! -
kanyipicske
tag
válasz
kanyipicske #22074 üzenetére
-
AVarice
tag
Én is várom az új verziót!
-
kanyipicske
tag
1 percet még sosem vártam egy csatára..
-
-
kortex
csendes tag
Én mint nagyon kezdő péntek este kezdtem el játszani.A statisztikámon meg is látszik mennyire kezdő vagyok, de már panthernél járok, ami a második VII szintű tankom, amiért át kellett lépnem irányvonalon.
Persze ehhez szinte minden tankom el is kellett adnom hogy idáig eljussak és a fejem is már kezd tank formát alkotni... de cél a 10es szint -
Djuree
félisten
válasz
GaburroSan #22068 üzenetére
megint csak én melózok? remélem 4 előtt nem lesz elérhető a szeró
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
GaburroSan #22063 üzenetére
Még pár perc guys aztán élesben is tolhatjuk, addig maintance van!
-
Flayer
senior tag
válasz
homeless09 #22064 üzenetére
Na ideje volt már!
-
sanya67
tag
válasz
Enzolord #22059 üzenetére
Van abban valami amit írsz de azért nem gondolnám, hogy elvesszük a kedvüket.
T1-ben az átlag user 10-15 csatát nyom le, pár nap alatt már T3-nál jár.
Egyébként meglepően nagy számban jönnek le a "nagyfiúk" kisebb tierekbe "kikapcsolódni" és emberkedni egy picit. Szerintem belefér! -
homeless09
őstag
Na frissíti lefele.
-
GaburroSan
aktív tag
SERVER ALIVE!!!! Go brothers!!! Attack!!!
-
Mcray
senior tag
válasz
Enzolord #22059 üzenetére
Szerinted miért volt pocsék a statom a kicsikkel, ahhoz képest, hogy később milyen lett? Engem is ugyanúgy levadásztak olyan egyének akiknek én voltam a 8-9. killjük abban a körben, amikor elkezdtem játszani másfél éve.
Mellesleg nem olyan könnyű kicsikkel nyerni, amikor már csak te élsz és 5 jön ellened, mert a csapatod 1 perc alatt elpárolgott, megfulladt stb. Itt nincs páncél, ami megvéd. Nem lehet elbújni, hull downozni, mint egy egy T29-cel. Hiába ennyi tapasztalat nagyobb gépeken, még mindig nem vagyok sehol kicsikkel. Pont ezért játszom őket. Hogy megtanuljak velük jó lenne, mert jelenleg csak átlagos vagyok velük és törekszem a fejlődésre.
1300-as eff ratinges játékos vagyok. Rendszeresen találkozok az ellenséges oldalon 1800-2600 eff értékes játékosokkal tier 1 csatákban. Szerinted elpicsázom őket? Örülök, ha négy ilyen csatából egyben én győzedelmeskek ilyen játékosok felett.
Sanya67
Találtam egy lányt, aki csatlakozhatna. Most levelezek vele. [link] -
Mcray
senior tag
válasz
sanya67 #22044 üzenetére
Tyutyu néven vagyok játékban. Genyózós stílus
Szerintem szeretni foglak. Nekem mindenhol be kell rongyolnom fél távig, hogy a gépágyúmat hatékonyan tudjam használni, mert kb 200 méter a max lőtáv, de igazán 50 méterig ér valamit. De ott egy Loltracki 1 egész és negyet tárból megvan.
-
xenom0rph
őstag
válasz
GaburroSan #22053 üzenetére
Azt most rakom fel.
Addig megyek codozni
-
Tomi0703
addikt
válasz
Djuree #22041 üzenetére
koszi. meg jo, hogy megkerdeztem mert akkor buktam volna az otost.
(#22042 ) Xmodule: en is felkelek mostanaban ot korul. nem nyomom hajnalig hanem max ejfelig es reggel otkor keles (mar ha sikerul). azt tudom, hogy akkorul valt a szero, csak en abbol gondoltam, hogy 7-tol van otszoros xp, hogy az akcio hettol indul.
(#22045 ) AlexWolf: tiszta, vilagos. akkor nem kell koran kelni.
koszonom szepen.
amugy mindenki kap premiumot nem? az majd valami kod formajaban jon majd e-mail cimre?
-
xenom0rph
őstag
Gyerekek, ez mi? nem tudok bejelentkezni (NO_LOGINAPP)
-
Tenken
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni a társaságtól, hogy ez a játék tudna-e profitálni egy dual graphic-os megoldásból?
Konkrétan egy 7660M+7670M párosról lenne szó. Ha van rá optimalizáció, akkor elég szépen muzsikál. Azt tudom, hogy WoT az AMD-t részesíti előnyben, de abban nem vagyok biztos, hogy ez a DG-t érinti. -
Tomi0703
addikt
hali.
"...from 2nd
November, 7:00 h CEST (6:00am GMT) until November 5th,
6.30 h (5:30am GMT)"
eszreint az akcio ugye nov 2 7 oratol kezdodik nalunk. a kerdesem az, hogy ha en mondjuk reggel hatkor a dupla szorzoval leszorzozom a tankjaimat, akkor utana hetkor megkapom az 5 szorost is? -
psycroptic
őstag
Ejj de türelmetlenek vagytok!
Ötig dolgozok legkésőbb 17:45-kor tudom elindítani a letöltést és 19:00-kor meg kezdődik a Back to your roots Fun Cup. -
erikke17
őstag
válasz
jozefgucci1 #22033 üzenetére
Ez biztos jó lesz?
Mert úgy szoktam frissiteni, hogy weboldalról töltöm le patchet, gondolom ez az.
Mert ha kliensel töltöm akkor kegyetlenül tekeri vigynót mikor tölti, torrental meg hol jól jön hol lassan.. -
jano_77
nagyúr
Miért van az, hogy csak a Halloween-es cikket nem tudom elolvasni, mert nem hoz be semmit, minden mást igen?!?
-
sanya67
tag
Cunninghammel még nem csapattam de 3 napja küldöm a Trakit és oda meg vissza vagyok tőle.
Fejből mondom de k.b.31-32 csata alatt 120 kilőtt ellen, 8 topgun, 1-1 felderítő és szárnysegéd medál jött össze.
Az effi meg 3.900 körül alakul. Lövök mindenre ami gyanús de így is 60% körül van a találati arány vele és a winrate is ott mozog.
Isten az a tank!
Jó lenne vele platoonozni de a régi motoros bajtársaim kiröhögnek! -
Imilenni
addikt
válasz
jozefgucci1 #22033 üzenetére
Esetleg a teljes 0.8.1-ről nincs link ?
-
meddig van/lesz maintenance?
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
kanyipicske #22028 üzenetére
SG
-
kanyipicske
tag
válasz
GaburroSan #22027 üzenetére
Honnan tudtad leszedni?
-
GaburroSan
aktív tag
Na a WoT_0.8.1_eu_patch 607MB! Feltelepítve de még a szerver nem éles sajnos!
-
Imilenni
addikt
Reggelt
Valaki megtudná mondani nekem hogy mikortól ehet letölteni a 0.8.1-et?
Köszönöm -
Fel
addikt
válasz
Xmodule #22013 üzenetére
Mi az ami megtetszett benne?
Én nem találtam bennük semmi jót. Vegyük sorjában:
Churchill Mk.I.: Az összest többi britet figyelembe véve, talán még ez álja meg a legjobban a helyét a saját tierjében.
Churchill Mk. VII.: Na itt már elkezdődnek a bajok... 20km/h top speed, páncélzat nyomokban, tűzerő sehol.
Black Prince: Lásd eggyel fentebb. Top löveg: 171 mm átlag pen, 150-es átlag sebzés...
Caernarvon: A remek kis Conqueror hull* ad némi védelmet, a Centurion torony már kevésbé.. A tűzerő újra érdekes, a top löveg 230-as átlagsebzésével.. Bár legalább a páncélátütés nem rossz (226 mm talán), és ahogy Eagle is írta, a lőszer olcsó...
Conqueror: Ugyanaz a hull, mint tier 8-on. Az L1A1 már egy nagyon jó löveg (végre!)
FV 215b: Még mindig ugyanaz a hull... Újításként hátul a torony. --> Körülményesebb használat. A hull felső borítása minden arti lövést ellenkezés nélkül átenged**.. Nagy előny (lenne) az irtózatos DpM (újratöltési idő 100% crew + rammer + venti: 6,32s), de csak igen kedvező csillagállás esetén kihasználható.*Conqueror hull... A 130mm-es UFP jól hangzik, szép lapos is, de igazából semminek nem jelent gondot az átlövése. Bónuszként szemből lehal a lőszerrekesz és az FV 215b ezt még megspékeli egy kis gyulladással.
Komolyan nem volt olyan csatám a felső 3 heavy-vel, ahol ne lőtték volna el a lőszerrekeszt szemből.Itt egy Conqueror:
Caernarvon:
Itt egyből javítottam, mert nagyon pergő volt az akció, de csak az elejébe kaptam lövést.
Én azt mondom, hogy a brit heavyknek csak az essen neki, akinek hat anyja van
** Bónusz kép:
Itt két betcset arti kapott szét, mint floki a lábtörlőt. Néhány másodperc alatt 2600 hp husss... Azért ritka, mikor egy tier 10 nehéz tankba közel maximumot ver bele egy francia arti..
-
Zeratul
addikt
válasz
GaburroSan #22019 üzenetére
De ez csak goldból kreditre vonatkozik, nem a XP to Free XP re, nemde?
-
GaburroSan
aktív tag
Halloween special: Get 20% credits more at Gold conversion! Oct 31-Nov.1
-
Mcray
senior tag
Nagyon sokat szakaszozok úgy hogy, a társamnak nincs hangja. Néha észre sem veszem hiányát, néha viszont gyűlölöm, hogy nem tudok neki szólni, hogy "Maradj a fal mögött, azonnal ott lesz kint az ellen előtted"
Tegnap hanggal szétcsaptuk az ellent egy bukónak látszó csatában.
T1 Cunninghammal volt a klántársam. Én Ms-1-gyel. A csapatunk szokás szerint azonnal kifingott ahogy nyomtak egy "Malinovka field rush" manővert. Eleinte az ellen egyenként támadott (eddig semmi nagy tett), de a végén egyszerre jöttek minden irányból vagy 6-7-en (ha jól emlékszem). Ketten voltunk összesen, mindketten annyi HP-val hogy egy koccanás megölt volna minket. Társam 6 én 4 killel zártam a kört és nyertünk.Semmi esélyünk nem volt de ugyanaz a domborzat, ami nekünk is útban volt, az ellen két szárnyát is gátolta abban hogy segítsék egymást, így szépen elbántunk az egyik, majd a másik támadó hullámmal a bázisunkon.
Nekem ezzel lett meg MS-1-re az Ace tanker és egy Bia. Ha érdekel valakit, rakok fel visszajátszást.
Most megcsinálom az Ace tanker az AT-1-gyel és veszem vissza a T1 Cunninghamet. Jelenleg az a legjobb tier 1 és mégis sokan azzal nem tudnak rendesen játszani.
Mentem sokat FT-17-tel is tegnap. Még mindig olyan jó, hogy nem akarom eladni.
-
Xmodule
őstag
Hát én most kiprobaltam a brit tankokat. En a heavy ágat fogom huzni
-
Zeratul
addikt
válasz
GaburroSan #22010 üzenetére
A Type 59-el besegítek 1 kicsit az Xp farmolásba!
Azt hogyan?
-
GaburroSan
aktív tag
Ha törik ha szakad de a IS-8-as az Object 704-es és a T30 légkésöbb vasárnapig ott fog állni a garázsomban!
A Type 59-el besegítek 1 kicsit az Xp farmolásba! -
Pocok9b
aktív tag
válasz
kanyipicske #22006 üzenetére
És német medből is tudok átpakolni bünti nélkül, mert ott már összejött egy jó brigád.
Néztem a gift shopban is, de ott 27euro viszont a hétvégén -15%-os akció lesz, és nem tudom hogy ez a giftshop-ban lévőekre is kiterjed vagy csak a játékon belülire. A játékon belül viszont így 6120gold-ba fog kerülni, és így 30euro-ért kapok 8000gold-ot amiből még marad is, így sokkal jobban megéri, mert ugye a garázs is fél áron lesz. -
Pocok9b
aktív tag
válasz
erikke17 #22002 üzenetére
Nem tudja véletlenül valaki ha megveszem a T26E4-et akkor hozá kapok 100%-os legénységet, vagy ugyan úgy még azt is meg kell venni vagy át kell képezni másik tankból? Mert nekem még régebben azt mondta ismerősöm hogy kapunk hozzá legénységet is, de én nem akartam neki elhinni hogy még az is jár hozzá.
szerk: Bocsi erikke17 nem neked akartam címezni.
-
Timyyy
őstag
Megpróbálom tűrtőztetni magam és nem fogok nekiállni egyiknek sem, ugyanis a kedvenc tankjaimra nincs időm, mert minden nemzet minden ágán megyek, az arty-t kivéve, abból csak német van. Ez pedig rengeteg... és a hőn áhított tankjaimat így sose érem el, mert ha van időm játszani, sok felé oszlik az idő...
Erős vagyok, nem megyek brit ágon... erős vagyok...Remélem akkor is így marad ha valaki ír majd egy kis élvezetes beszámolót róluk... de talán így, hogy már csak 1 lépésre van tőlem a Patton, ami a kedvenc tankom az egész játékban, nem fogok elcsábulni másfelé.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Óra topik
- Első tesztkörén a Snapdragon 8 Elite 2
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest