- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Djuree #18198 üzenetére
ne légy buta....nem jó ez a stílusde jó hogy mondod,már tényleg azt hittem mást kell csinálni a kuglival
Djuree:
na ne viccelj már.....te sem gondolod,hogy komolyan kérdeztem?Viszont a klánból való kilépést már nem találni,nekem nem adott le semmi segítséget nyújtó információt a kugli.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
ezt az abbey-t de elbaszták, középen a faluban olyan jó hely volt, most meg akárhonnan be lehet menni, teljesen elkúrták azt a jó pályát
így semmi értelme, a taktikai lehetőség lement a béka segge alá...remélem javítják majd.
-
virkir
veterán
-
Zeratul
addikt
válasz
Stauffenberg #18176 üzenetére
Nálam se GPU limites mert ahol bugzik leesik a GPU terhelés is, először azt hittem CPUt terheli túl, de nem, az is alig van ilyenkor terhelve.
-
myckey
veterán
gyerekek,kéne 1 kis segítség..!!
haverjaim nem tudnak belépni TS-szerverre.....tudtok adni nílvános címet,ahol lehetne szakaszban beszélnünk?
ami nem tartozik klánhoz,meg ilyenek...
Köszönöm!
-
Arpee78
senior tag
-
forras2
őstag
Valahogy el lehet tüntetni a távoli ködöt?
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Stauffenberg #18176 üzenetére
Nálam már a kezdektől 4GHz-en ketyeg a 2500K, de ezek szerint a WoT-ban még kapóra is jön
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Zeratul #18085 üzenetére
Nálam nem GPU limites, hanem a procin csak egyetlen magot hajt, de azt veszettül (AMD rendszer.. úgy hallottam Intelen egy nagyon picit jobb a helyzet a HT miatt, de az sem egy nagy durranás).
A gond az, hogy képtelen ez a fos grafikus motor egy magnál többet hajtani. Ez 2012-ben már szégyen. Már 2-3 éve is szégyen lett volna, nem ám most.
Akinél jól megy ott esetleg amiatt van, mert magas a CPU órajel (nálam egy 4 magos 965 BE van 3.4 Ghz-en). Ha húzom a procit, akkor érezhetően nő az fps, de nem akarom húzni, mert semmilyen más játék nem igényli és egy szaros WoT miatt nem csinálok nagyobb villany számlát.
-
Taragas
aktív tag
Cs! Nem tudjátok, hogy várható e olyan, hogy a német végső maus ágyú penjét megemeljék mint az IS-4 ágyujának van? Mert kb annyi a különbség a kettő között, hogy az előbbinek 50 plusz sebzése, és kisebb penje van.... Ez tiszta szemétség...
-
Fel
addikt
No végre már hivatalos: 8.1-ben jönnek a britek!
Hehe.. Most látom csak.. Nincs benne, hogy 8.1, hanem csak az elkövetkező pár patchben. Akkor lehet, majd csak decemberben jönnek.. Az sem baj.
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #18166 üzenetére
én speciel azt a dupla csövű valamit szoktam rendre lőni....ott "lóg" rajta,elég feltűnő...(toronynál)
na a múltkor 2 lövésből,de lehet 3....lerendeztem.
csávókám játszani akarta a HullDownt........rakta ki a torony felső részét.én meg köszöntem és szétkm......meg a tornya alatt van 4 ilyen bizbaz....bal jobb oldalt 2-2 párban....nem tudom mi akar lenni...na ott is szét lehet verni elölről.
-
Zolee_70
senior tag
Nem veszteséges prém nélkül a KV1s. Viszont papír test, ammo rack sérülékeny, kigyullad, stb. A 8.0 óta még fokozotabban szar.... Ha kijön a lépés, lehet vele kaszálni és még élvezetes is lehet. Úgy kell játszani vele, mint egy med-el. Közepes századoláshoz kötelező darab.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ahham, köszi.
Valamiért nem találtam ilyen színes rajzot amin rajta van hogy mi hol mekkora védelmű rajta. Próbáltam az alját lőni mint más tankoknál de az a dög még ott is sokszor pattint.
Jee és varázsszóra most találtam ábrát. Na ezt be kell magolnom mert sok SP van már a játékban.
SuperPershing armor -
válasz
Napfénysüti #18166 üzenetére
A torony felső, bal szélén a kupolát.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
myckey
veterán
most mé vagy ilyen negatív....
nekem a T150 megvan hagyva századra....a KV1 után színesebb vele a játék..én bírom ezt a tankot,nekem bejön a batár stílusaEgyébként ha lenne karácsony tájékán valami eksön...és rá tudnám venni magam arra,hogy ennyi casht kiadjak a gamere..akkor Szuperpírszing vagy T34 lenne.
persze tudom,hogy az SP nehéznek kicsit ver oda...közepesnek meg nem fényes tempójú...de nekem valahogy bejön az a tank.szerintem hasonló lehet mint amcsi ágon az E2 (TR6)ha meg közel sem,akkor ordíjjátok le a fejem.
egyébként meg szakadjon meg ez a planetwot.....még mindig a tegnap előtti adatokat adja be
-
p06
senior tag
Sziasztok!
Melyik ágon érdemesebb menni? KV1-S vagy T-150? Mert ez a kategória amit már nem lesz olcsó megvenni, főleg a Tiger II miatt, mert az viszi a pénzt rendesen.
Olyasmi kellene mint a KV1 jól bírja a lövést és a 122mm-hez hasonlóan jól lehet vele "aratni".
Előre is köszi!
-
Djuree
félisten
válasz
freelancer #18155 üzenetére
azigen, jó izlése van akkor hogy mi ért sokat
te meg lépsz be, semmi tank
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
GaburroSan #18153 üzenetére
Majd írd meg milyen, nekem még 60k xp kell az IS3-al hozzá. De bevallom annyira nem strapálom magam hogy elérjem.
-
válasz
emerico2004 #18146 üzenetére
Stock tankként minden rosszabb, mint az előtte levő tank fullosan.
Amúgy a KV-1S az egyik legjobb tank a játékban, hihetetlen miket lehet vele aratni. Nekem a csúcsom vele 4007 damage egy csatában (a tanknak ugye 850 HP-ja van), amire 26xx XP-t kaptam.
De a KV-1S inkább medként játszható, mint heavyként, mert páncélja az nincs. Cserébe nagyon mozgékony, és brutálisat sebez, sokszor még a tier 5-ös tankokat is egylövésezi.(#18152) emerico2004: A KV-2 azért brutális, mert ugye HE-t lő a trollgunnal. Ez ugye egyrészt mindig sebez 400 körül, másrészt simán lehet, hogy egy találattal több modul és/vagy legénység is elszáll. Senki sem szívesen megy ki elé.
-
freelancer
tag
válasz
Djuree #18154 üzenetére
Be volt pipálva a jelszó megjegyzés (már nincsen), gyerek beindította a játékot és kattogtatott .... végeredmény KV5, Löwe, E75, Tiger 2 eladva.
(#18158) Djuree
Annyi a szerencse, hogy naponta négy tankot lehet eladni, ha nullázta volna az acc-ot az lett volna a Fatality. -
Djuree
félisten
válasz
freelancer #18150 üzenetére
és játszik is 5 évesen vele, vagy csak a menüben kotorász?
-
GaburroSan
aktív tag
Még 20k xp és megvan az IS-8
-
emerico2004
aktív tag
válasz
Tenken #18149 üzenetére
kv-2 megvettem a troll gunt annyi szabad xp -volt de ez csak városban használható .... viszont azt vettem észre hogyha rettegnek tőle... volt hogy 4-5 hatos tank állt meg ház mögött miútán látták kibujni egyik se mert... viszont távolra nyilt terepen esélytelen mindenre
-
freelancer
tag
válasz
Djuree #18147 üzenetére
Öt éves gyereknek mondhatsz bármit (ebattad apuci játéktankját ... csúnya kislány
).
A KV5-öt annyira nem sajnálom, mert akig használtam, a T34-et nem szeretem mert lassan tölt és a célzási ideje rettenetes.
Két nap után toltam 20k aranyat az acc-ra, Löwe vissza maradékból meg prémium(#18148) Napfénysüti
Sosem éreztem a Löwe-vel, hogy fenébe már megint farmolni kell, jó tank és passz, 400 méter plusszra is elengedem a skulót mert, ha jól célzok nincs az az Isten, hogy mellé menjen. -
Tenken
őstag
válasz
emerico2004 #18146 üzenetére
Majd minden tank szarabb szériában, mint az előző elitben. Ebből nem érdemes sok következtetést levonni...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
freelancer #18143 üzenetére
Löwének én is örülök eddig nagyon bevált. És ami a legjobb benne hogy amellett hogy jól termeli a pénzt még nagyon élvezetes is vele menni. Iszonyat jó ez a pontos ágyú rajta.
De még azért tanulnom kell a gépet nekem eddig olyan 80k volt vele a maxos köröm.
Még a T34-re kíváncsi lettem volna hogy milyen hozzá képest de nem bántam meg hogy a német gép lett.Enzolord: tegnap vettem giftként és így 12.697 Ft-ot vontak le érte. Hát nem volt olcsó de szerintem hosszabb távon egyszer beruházni rá teljesen jó.
-
Djuree
félisten
válasz
eladta a gyerek a KV-5-öt meg a Löwe-t is?
remélem kitépted a szivét
ez durva azért, hány éves? mondtad neki hogy az nem kevés pénzedbe fájt?! -
emerico2004
aktív tag
üdv én eljuttam a német ágon a tiger 3002db ig mindekettőnél azt mondtam ebből elég...
pz4-et kinyirták....egyedül a vk3601 volt jó de rettentő kevés sebzéssel még a top ágyújával is...
szóval elindultam orosz ágon... kv1 a tierjében gyakorlatilag kilőhetetlen....ha gyenge pontokat takarom minden pattan.... nagy elánnal mentem vele fullosra csináltam imádom...
erre mentem tovább de egy kv1-s és kv2 alapból rosszabb mint egy fullos kv1 ez normális ? kissé megbántam hogy megvettem őket. -
Enzolord
addikt
válasz
TEhát, volt löwéd, de a gyerek eladta?
Na ez a méreg..
Tudom, hogy jó tank, eleget rettegtem tőle a játék elején, amikor még az első "nagy" tankom a csörcsil volt.. És azóta sem egy könnyű ellenfél..
Talán 1x nekem is lesz.. -
Enzolord
addikt
válasz
freelancer #18141 üzenetére
Ez igaz, de a löwe 50 euro, míg a kicsi sokkal olcsóbb..
Persze, hogy a nagy vadak hoznak sokat..
De ez egy olcsóbb , de rögösebb út a gazdagsághoz.. -
freelancer
tag
válasz
GaburroSan #18139 üzenetére
Nem ide kellene linkelgetni minden jobb körödet, az e-pénisznek van külön [topik]-ja.
(#18144) Enzolord
Van egy pár prém tankom: csörcsil, minimaus, tetrarch, KV5(volt, gyerek eladta), T34, Löwe (szintén eladta, de múlt héten ismét megvettem)
Szerintem egyszer kell megvenni, mert az embernek megér annyit a nyugalma. Meg amúgy is imádom a Löwe-t és szeretek vele játszani (gyorsan tölt és rohadt pontos a lövege, meg amúgyis germánszki technika)
-
Enzolord
addikt
válasz
myckey #18137 üzenetére
Igen, ez a felhasználóneve, itt a fórumon.
vbbb!
Tényleg a Tier 8as prémek a legjobbak, főleg a T34 és a Löwe..
Is6ot nem ismerem, Type nekem nem adja, lehet, csak simán nem tudok vele játszani, Spershingről nincsenek jó véleménnyel szakasztársaim..
De ha csak kicsi prémbe akarsz beruházni, szerintem a MicroMaus! -
Djuree
félisten
nem tudom most milyen tank az, de régen nem tudták kilőni. 7 meccs 7 győzelem. volt hogy egyszerre lőtt 3db tank 40 méterről és mindhármat kilőttem sorban, úgy hogy meg sem tudtak sebezni, 40-50 lövést kaptam és nem 1 ilyen meccs volt. raktam is be képet régen, pill. visszakeresem. na nem találom de mind1, lényeg hogy csak mentem előre és meg sem tudtak sebezni, amíg engem lőttek a társak szépen lerendeztek mindenkit. szinte mind a 7 win így lett. lehet mostmár nem olyan golyóálló....
-
válasz
myckey #18137 üzenetére
Tapasztalatom szerint a tier 2-3-as prémium tankokkal nagyon jó köröket kell menni ahhoz, hogy annyit keress velük, mint egy normál, tier 5-6-os tankkal. Ez mondjuk némileg változhat prémium nélkül, mert akkor jobb a tier 2-3, hiszen szinte semmit sem kell fizetni a javításért és lőszerért, de akkor is annyira kevés lesz a plusz bevétel, hogy megőszülsz, mire értelmes mennyiségű pénz gyűlik össze. Szerintem kell a tier 8-as prémium tank az értelmes bevételhez, ha nincs prémium accountod. De persze ez csak az én véleményem.
-
myckey
veterán
válasz
Enzolord #18136 üzenetére
vbbb?
ez lenne a felhasználó neve?
gondolom...OK
akkor játékban felkeresem és megkérdem tőle.az a helyzet,hogy lassan lejár a prém.fiókom még 2 hét
utána nem hiszem hogy dobálózni fogok a pénzzel...csak ha esetleg valami hiper szuper eksön lenne....ezért is akarnék prém tankot venni,hogy azzal majd szerzek pénzt.
csak a tr8 tankokra fáj a szívem annyit kiadni....szuperpirszingen gondolkodtam,de azt meg nem csípik...így jutottam az ötösökre.
de amit most te említettél,az teljesen új dolog..
most érdeklődök,hogy lehet-e ezekkel is haladni Cash terén,prémium account nélkül.beszarás....ez a planetwot meggágyult
....
-
Enzolord
addikt
válasz
myckey #18135 üzenetére
Mivel prém tank, így biztosan jól hoz... Valamint javítási költsége szinte zéró, és bár én még csak ellenfélként találkoztam Vele, egy lőhetetlen kis rohadék..
De vbbb tud neked segíteni jobban, ezzel kapcsolatban, neki van..
Ja, és max Tier 3 ellen rak be, úgyhogy nem olyan, mintha egy Churchillel vagy egy Matildával kellene menned T29 ellen.. -
kisküzdő
tag
Sziasztok. Tegnap vagy tegnap előtt néztem itt pár képet T-25-röl.Nekem is meg van rég,de rég is használtam.De megint nyomtam vele pár kört és tényleg lehet vele jókat is menni.Nincs annyi mint az itt látott képen,de ez sem rossz nekem.
És 1 Új kép:
Szóval szerintem is jó kis gép.Bár a torony kissé csiga de jó. -
Mcray
senior tag
válasz
Djuree #18130 üzenetére
Amx 38-cal hogy a rákba csináltad meg az ace tankert? Egyszerűen nem megy. A mastery I medál már rég megvan sőt már mentem annál jobb köröket is de még mindig nem elég. Nem fekszik nekem az a csiga tempó tier 3-ban, mert míg tier 1-2-ben kedvelem ezeket a lassú kukásautókat, tier 3-ban, már a hajamat tépem, mikor jönnek a Marderek, meg a Luchs-ok...
-
Napfénysüti
nagyúr
Jó ez a kis gép, 5 kill volt a termés:
Győzelem!
Csata: Steppes 2012. október 4. 12:45:31
Jármű: M4A3E2
Szerzett tapasztalat: 1 800
Szerzett kredit: 35 292
(prémes) -
Djuree
félisten
nekem a somua bevált, sőt az összes francia TD, egy kicsit így alap ágyúval az mle1948-al nem megy annyira, de majd a nagyágyúval.
pza38na sem rossz, meg nem sok xp kell vele a kövi géphez, ha top tanknak rak be jót lehet vele menni. igaz ez ritka.
amx 40 nagyon szar viszont. -
Mcray
senior tag
válasz
Djuree #18125 üzenetére
Passz. Én azért találtam ki ezt a rendszert mert így (úgy gondolom) több free XP-t tudok összeszedni, amit arra használok, hogy elpöccintsem az olyan fikagombócokat, mint az Amx 40, Pz 38NA, és hamarosan a Somua S40 is megy a levesbe, akkora egy fos, hogy nem bírok vele még 15000 Xp-t összevakarni
Most azt a célt tűztem ki, hogy mindent visszavásárolok, ha van szabad garázs helyem, hogy megcsináljam velük az ACE tankert. Azt hittem a Stuggal hamar meglesz, de nagyot tévedtem...M2 MT-vel is meg kellett szenvedi érte, de az marha nagy fun volt.
Ollie
-
-
GrG1210
aktív tag
válasz
Vikthor #18121 üzenetére
ASUS Maximus II GENE , Q-9400 , 2*2Gb 1066 GEIL ULTRA , FSP 500W , WD-320gb , HIS HD IcoolerX4 4890 1G , a procim feszemelés nélkül van húzva , bár azthiszem volt már nekem is 3.2-ig húzva , ja és 1920×1080 felbontásban tolom. , na még most megpróbálom felrakni majd ujjra az egész játékot.
-
virkir
veterán
válasz
GrG1210 #18112 üzenetére
Nagyon hasonló a konfigunk, nekem nem lett lassabb a fejlesztett grafikával csak elkezdte főzni a VGA-t azért raktam vissza a régit. A játékélményhez egy kicsit sem ad hozzá ráadásul néhány pályán még ki is égeti a szemem ha nem raktam fel a shader mod-ot.
Proci mennyin fut? Az enyém 3,2-re van húzva lehet nálad alapon megy az is lehet a gond.#18118
Lehet nem szereti az a csatalisztot. Próbálj ki néhány régebbit esetleg. Személy szerint én már túl vagyok ezen a havonta frissítsük a drájvert ha kell ha nem kell. Konkrétan amióta fel lett rakva a Win7 talán egyszer vagy kétszer kapott driverfrissítést pedig nem idén telepítettem. -
az is lehet, bár én kevés esélyt adok neki, mivel a 8.0 erősen optimalizált, ergo ha a 7.5-el ment neki faszán, akkor, nem a CPU + RAM kombó lenne a szűk keresztmetszet. Én arra gyanakszom, hogy a 8.0-ban bevezettek 1-2 DX11 effektet, de tényleg jó lenne tudni a tag konfigját, hogy pontosan milyen.
-
Mcray
senior tag
válasz
Vikthor #18115 üzenetére
Nekem 4830-cal tökéletesen megy 1680X-os felbontásban maxon (egyedül az árnyékokat vettem le). Eddig nekem sem volt jó, de kapott a gép 8 giga ramot és egy Core I5-öt ami 3.1(3.5) Ghz-en fut. 2010-es drivereket használ a 4830
Minium 25 Fps de általában 50-60 Fps.
Kizárt dolog, hogy nálad a videókártya a szűk keresztmetszet, ha rendes drivereket használsz.
Proci és ram limited lehet
-
GrG1210
aktív tag
Hali , az lenne a kérdésem azokhoz , a játékosokhoz , hogy akinek HD 4890-es vga-lyuk van , nekik hogy fut a game az ujj patchel ?, mert nekem kur..vára laggol , úgyhogy a fejlesztett grafikát vissza kellet tennem a régire.
-
Atlantis
veterán
válasz
myckey #18106 üzenetére
Rohadt jó, ezért is nem hagytam abba vele tegnap, mert még alapon is tetszik. Először fél percig röhögtem, mikor bekerült a garázsba, ilyen elb@szott alakú gépet még nem láttam, szerintem veri az AMX40-et is. Tényleg a "felfegyverzett fürdőkád" kifejezés jutott először eszembe róla. Még hogy a francia stílusos nép...
Ma rákerül valamelyik nagyobb ágyú, de még nem döntöttem el, hogy melyiket vegyem meg.T-43-mal várjál még, ha jót akarsz az idegeidnek, finoman szólva is vacak egy gép.
-
myckey
veterán
na de az esszeri embernek van 7 tankja......nem egy egész hadsereg
ecsém...há a végén még el kell adnom a KV1 tankot...
folytatja a tegnapi cumiztatást...
2 csata 2 sima vereség.
utso háromba rakott be mindkétszer....mire eszmélek,már hetesekkel találom szembe magam...ilyenkor kell lenni hárdkúrnakAtlantis:
jaja,nem is veszem meg a hetes közepet még egy darabig....amcsikat egyébként is jobban csípem.majd ha le lesz rendezve az all amcsi közép,akkor jöhet a szovjet.(nem mostanában lesz) -
Mcray
senior tag
válasz
myckey #18106 üzenetére
Nekem nem hogy 3 de 1 játék után fel kell adnom, és mennem kell a következővel, hogy legalább a tankjaim felét le tudjam duplázni, annyi van. Jó napon pl 25 játék 20 duplázás az 56 tankomból. Rossz napon 25 játék 11-12 duplázás az 56-ból( na ekkor elég pipa vagyok)
Vannak napok, amikor viszont nem duplázok, csak játszok a kedvencemmel pl KV-1S, T-34-85, M6. Régebben meg ezek voltak a kedvencek, amikor még béna voltam tier 6-osokkal: Marder,Hetzer, M2 MT, T-46
myckey
Próbaképpen csináltam egy új accot régebben. Már nem emlékszem, hogy hogyan osztottam el az aranyat és mit kaptam alapból de 11 garázst lehetett kihozni egy új Accountból ingyen. -
myckey
veterán
válasz
Atlantis #18105 üzenetére
én is így vagyok....ruszki tankokat csak utoljára hagyom.
tegnap csodálkoztam is hogy mit megyek én ennyit az Ötös heavyvel....de nem bírtam ráhagyni.
pedig csak "farmolós" tanknak használom a sörminátor(M4) mellett.
lenne egy KV3,meg egy T43 amit meg kellene venni....de most hanyagolom őket,mert én meg az amcsikra vagyok ráállva.ott is kész már a T20,de jelenleg az is megvételre vár...egyébként milyen a felfegyverzett Jacuzzi?
egy kis közvélemény kutatás!!!!!!!
Ötös Prémium tankkal,prém.felhasználó fiók nélkül,lehet átlagba 15-30k összeget keresni?
(átlag alatt azt értem,hogy nem űberhárdkúr csatákat játszva) -
Atlantis
veterán
válasz
myckey #18104 üzenetére
Muszáj, fentebb írtam az időről...orosz tankok amúgy is csak sokadlagos szál nálam, ha nem jön össze vele adott napon, akkor ez van. Német gépek esetén lehet kivétel a 3-as szabály alól, meg tegnap az S-35CA-val volt, ott 6 bukta után lett győzelem, ott még hajt a kíváncsiság.
-
myckey
veterán
Virkir:
igen,az E8 után kicsit lomhább,de annyira nem vészes.....pláne ha már 3 képessége van az emberkéknek,meg egyéb nyalánkságokBírja a strapát szépen....
a múltkor szembe találtam magam egy ACMilannal(biztos tudjátok mire gondolok) és a csávókám szemből lepattant a tankom aljáról....volt közöttünk KB.10méter...pedig teljesen jó helyen talált el,még rá is pislantottam a találat nyomára....utána én persze szépen megkerültem és a hetes fránciá TD fogta a fejétAtlantis:
3 csata után hagyod?(ha bukó)
ilyennel sem találkoztam még.nekem tegnap a KV1 lett nagyon rossz......olyanokat csináltak a többiek,hogy egyszer még a monitoromnak is bevágtam
volt itt 2x hármas bukó sorozat,de nem adtam fel és 10 vereség,6 győzelemre csak sikerült vele kiszenvednem.....(tudom nem jó,de jobb mintha 6 vereség lett volna)
-
Atlantis
veterán
válasz
GaburroSan #18102 üzenetére
Tudom, bosszant is a dolog, de ha nem akar sikerülni vele, akkor nem erőltetem...kevés az idő, amit a játékra tudok fordítani, haladni kell a többi géppel is, ha elcseszem az időt IS-3-ra, akkor meg a többi, fontosabb géppel marad ki a szorzó.
-
Atlantis
veterán
válasz
virkir #18100 üzenetére
Ahha. Akkor mi a péklapátért nem azt az adatot írják oda, ami az adott gépre vonatkozik?
No mindegy, köszönöm.gaburrosan: nekem nem, egyre kevésbé szeretem az Is-3-at, tegnap 3 csata bukó zsinórban és nálam az a szabály, hogy 3 bukta után adott napra hagyom az adott gépet. Emiatt már 2 napja nem dupláztam be azt a dögöt.
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest