-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
AlexWolf
senior tag
Összességében? WoT-hoz kb semmiben.
De pl BF3-ban jobb, ha érzékenyebb az egered, olyan kényelmi funkciók érhetőek el mint pl 1 gombnyomással állíthatod az érzékenységet (ez pl sniper-nem sniper nézet közti váltásnál jöhet jól), van rajta még pár használható gomb, amit bemakrózhatsz. Kb minden felületen egyformán jól működnek (ez főleg a lézeres egerekre igaz). A talpukon lévő csúszkák jobb minőségűek, mint a hagyományoson. Meg általában többet bírnak, kényelmesebbek hosszú használat esetén is. ilyesmiben. -
athomi
veterán
Többre értékelem a mozgékonyabb, kisebb páncélzattal rendelkező tankokat
Nekem ez a tank nem élvezhető. Egyesek szerint nerfelni kéne, mert bugos a frontja. Ha lenne alkalmuk kipróbálni, rájönnének, hogy vért kell izzadni vele egy-egy jó körhöz, mert nagyon gyér az ágyúja és lassú. A front páncél nerf teljesen használhatatlanná tenné...
(ezzel most azt akarod mondani h összefújta a szemetet a szél?
)
-
AlexWolf
senior tag
hát annyit tudok tanácsolni, hogy logitech-et vegyél.
És itt egy kis "trükk" (bár szerintem konkrétan lesza...kakilják, hogy mennyiért veszed a cuccost). A hivatalos logitech.hu oldalon regisztrálj és onnan rendelj. Kb 5 nap alatt megérkezika cucc Hollandiából, futár hozza. Bizonyos összeg fölött (amit gémer egérnél, vagy normális egérnél nem nehéz elérni) még költség sincs.
A trükk az, hogy a logitech oldalon itt beregisztrálsz egy tetszőleges logitech terméket (kb tök mindegy mit adsz meg, csak az e-mail cím legyen olyan amit olvasni is fogsz, mert ide küldik a kódot), ezután e-mailben küldenek egy 20%-os kódot, amit fel tudsz használni a következő vásárláskor. Aztán már 20%-kal olcsóbban rendelhet is amit akarsz.
Azon is lehet még kicsit spórolni, ha megnézed, hogy HUF-ban illetve EUR-ban mennyi a cucc. Régebben megérte EUR-ban vásárolni, mert az átváltás miatt még pár ezer ft-ot lehetett így is spórolni. -
xLt`
tag
Tegnap meglett a bl-10 az isu-hoz.
Ma lőttem 3 lepattanót és 1 critical-t a t25/2 tornyába. Számtalanszor pattantam t25/2 tornyáról más tankokkal, de hogy a bl-10 ne legyen elég ez azért már a vicc kategórián is túl tesz...szerintem!
76 mm páncél és 286 átütés, ha valaki esetleg nem tudná.
-
Jolet
őstag
én vezeték nélkülit használok, hogy lehessen az ágyban fekve játszani a tévén
amit vettem Genius egy rakás fos, állandóan szopat leginkább csata közben
Logitech-et kell venni, ha vezeték nélküliben gondolkodsz
vezetékesben bármi jó -
scyllarus
veterán
válasz
FoBCRaistlin #38084 üzenetére
Igen, ahhoz képest igen. Csak direkt egy másik T5 heavyt kerestem az összehasonlításhoz.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
SoulReaver #38086 üzenetére
Mit értesz normális alatt? WoT-hoz elég egy 1000 forintos sz@r is.
Ha meg gémer billentyűzetet akarsz az nem olcsó.Szerintem lődd be előbb azt,hogy mennyit akarsz költeni, aztán válogass
-
SoulReaver
veterán
Tudtok egy normális, elfogadható árú billntyűzetet? ez tegnap gajra ment...
) éppn műxik... :S
-
krysztyan
tag
Üdv
Valaki meg tudná mondani, hogy hol tudom kikapcsolni, hogy ha pl átmegyek egy autón vagy, kerítésen, stb, hogy ne szálljon füst vagy por? Előre is köszi, sziasztok
-
yarsley
aktív tag
válasz
Sunsetjoy #38082 üzenetére
Jah, mondjuk ezer eves athlon xp-emet lehet kicsit megterhelne... De igy meg a winyora fekszik nagyon ra a progi...
A video szerkeszto resz az ugy nez ki megvan, Handbrake-t hasznaltam a tomoriteshez: 65masodpercet letomoritett 28megar. Mondjuk tul sok mozgas nincs a kepen, szoval lehet azert. (Az M40-es video: H.264-es codec minden alapbeallitassal, 720p)
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
yarsley #38080 üzenetére
Azért csinál tömörítetlent szerintem, mert azzal lehet tovább dolgozni. Plusz ha még tömörítgetne is neked a processzorod játék közben mondjuk (vagy akár replaynél), azt erősen meglátnád
Tele van a net ingyenes videó-szerkesztőkkel, amikkel 4-5 kattintással belövöd 40-50 mb/perc környékére is akár jelentős romlás nélkül.
-
yarsley
aktív tag
Valaki hasznal frapsot? Lehet vele egybol tomoritve felvenni videot, vagy csak az alap tomoritetlen aviba tud menteni? Az 1GB/percet kisse sokallom.
Azert csinaltam ket rovid videot villamtesztnek: loves tigrissel menet kozben es M40/M43-al penneltem ket tankot egymas utan...
-
dFactor
tag
Nem olyan rossz az az M6. A nagyobb ágyú után kifejezetten jól használható, elég jó sebzést lehet vele okozni. A minap tier 8asok közt lettem vele a legjobb a csatában. Persze ki kell tapasztalni hibáit/előnyeit. Eléggé hasonlít amúgy a T1HT-hoz használatban (és persze kinézetben is).
-
athomi
veterán
Kaptam egy T26E4-et (Superpershing), de egyszerűen nem megy vele jól a játék. A frontja elég komoly, nyeli a lövéseket rendesen, de az ágyúja rettenetes, kicsi a pen, rákerülni pedig esélytelen vkire, mert lassú.
Próbáltam a Type59-et (~100 csata), az a tank viszont egy álom, és nagyon élvezetes menni vele...
-
scyllarus
veterán
válasz
jano_77 #38070 üzenetére
Az M6-tal én is szenvedek, pedig a T1HT-t szerettem. Majd akkor derül ki, milyen is igazából, ha meglesz rá a 90mm-es ágyú. A BDR is akkor táltosodott meg, nagy kedvenc lett egyből.
Most amúgy is szopóágon vagyok, tegnap egy Pz38-ba lőttem golddal (pont az volt betöltve egy IS ellen, amikor elém gurult, mondom, akkor már rálövök) - Találat! - 0 dmg. És ilyen volt az egész napom. -
jano_77
nagyúr
válasz
forras2 #38054 üzenetére
Szerintem arra a tankra sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy papír!
Szerintem az egyik legjobban pattanó tank. No persze nem T8-as tankokkal szemben.
De nagyon nem is teszi be közéjük.
Sokkal jobban pattog, mint az utódja az M6....én azzal szenvedek nagyon, kb mint Te a T1 HT-vel.
Sokan dicsérték, hogy az egyik legjobb T6-os tank, de szerintem közelébe nincs mondjuk egy VK3601H-nak vagy KV-1Snek, de megkockáztatom, hogy a Hellcat is jobb nála.....legalábbis nekem jobban bejött. -
jano_77
nagyúr
válasz
Atlantis #38066 üzenetére
Nekem amúgy a tegnapom felemás lett.
2 blokkban játszottam, az elsőben 2 csatát leszámítva századoztunk és 15-ből 11 nyertünk illetve volt az a 2 csata szakaszban, ami 1:1 lett; majd a második blokkban 3-as szakaszban mentünk és 10 csatából lett 3:7 (nyert:bukott)
Így maradtam ugyan 50% felett (55,56%), de azért a másodikkal sikerült jól lehúzni az addigi win rátámat.
Igaz akkor is általában 3-an a csapat élén végeztünk, de a sok idióta miatt buktunk annyi csatát. -
válasz
Napfénysüti #38065 üzenetére
Nekem egész tűrhető vilt a tegnapi nap, ma még majd megyek kicsit és meg is lesz az IS
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #38065 üzenetére
Tényleg mehetnénk majd párszor szakaszban...
a gépparkunk is hasonló.
-
Atlantis
veterán
Tegnapi nap kompenzálta a vasárnapi jobb teljesítményt: 15 csata, 40%, minden mutatóm csökkent. Semmi nem akart sikerülni tegnap.
-
Plasticbomb
addikt
Én is kimaradtam... Plasticbomb1986
-
jahrn
senior tag
válasz
nyunyu #38028 üzenetére
Szerintem a Jackson siman van olyan jo mint a Hellcat - M18 effem 1644, M36 pedig 1682. Ha lenne folos garazshelyem akkor mind2-t megtartottam volna.
A Hellcat nagyobb moka a mozgekonysag miatt (ezert tartottam meg), de a Jackson vhogy megbizhatobb/nagyobb tulelo. Szal aki teheti az probalja ki mind2-t, tuti valamelyikbe beleszeret es meg is tartja -
nyunyu
félisten
válasz
forras2 #38054 üzenetére
Kifejlesztve lenyegesen gyorsabb lesz.
Nyilvan nem olyan golyoallo, mint a noob biztos bunker KV-1, de papirnak azert nem neveznem.
Menj egy kort egy stock Shermannal, akkor lesz fogalmad arrol, hogy mi a papir.
Az tenyleg csak a sebessegere tud epiteni a golyok kerulgeteseben.Elso 1-200 csata alatt nagyon ruhelltem a Sherman E8-at, mert mindig szitava lottek. Aztan megtanultam hasznalni a mozgekonysagat, most az a kedvenc T6 medem.
Alap Sherman majdnem kimaradt az eletembol, nemreg potoltam. Kb. ugyanugy kell vele jatszani, mint az E8-cal. -
forras2
őstag
válasz
nyunyu #38053 üzenetére
Meg van még az M3Lee, úgyhogy egy úttal nyomon azt az ágat is. Bár az túlzás, mert heti 1-2 kört megyek M3-al
De amint írtad, azért a T1HT vonalat kezdtem el. Meg azért is, mert sokak szerint, és a táblázat szerint is a T1HT a legjobb farm tank. Meg sokan áradoznak róla. Nekem az jött le róla eddig, hogy lassú, lomha és papír. -
nyunyu
félisten
válasz
KaLeun #38050 üzenetére
Ezeken a módosított mapokon még mindig érnek meglepetések, hogy hova be nem lehet lőni...
Multkor egy Sherman esett pofara Siegfried Line mezon, amikor egy JP2 jott neki szembe.
Sherman behuzodott B2-on levo bunker moge, majd ment a heves anyazas, hogyan lottek ki mogule, biztos cheater, stb.Aztan rajott, hogy az a beton kocka nem tomor, hanem van rajta egy baromi nagy vizszintes res, pont a JP2 agyuja magassagaban.
-
KaLeun
senior tag
Ezeken a módosított mapokon még mindig érnek meglepetések, hogy hova be nem lehet lőni...
------------------------------------------------
Egyszer században valami angol srác mesélt, hogy anno a cw-k legelején volt egy klánja ami attól volt nevezetes, hogy kevesebb emberrel és alacsonyabb tierű tankokkal is tudtak nyerni a speciális taktikájuknak köszönhetően. Taktikája azon alapult, hogy mi van alattad, mi van feletted és mi van mögötted (vagy vmi ilyesmi).
Nem tudja valaki, hogy melyik klán lehetett ez?
Kösz ollie, hogy kiraktad a bannert.
-
-
mynames
senior tag
válasz
Pete55555 #38041 üzenetére
Hogy hogy csak 4 tankod van? A karácsonyi giweavay-t nem használtad fel? Vagy a T1E6-ot már el is adtad?
Nálam 18 vas van a garázsban. Van 3 fullos t6 (VK3601, M18, KV1S, KV2) alap 100% + min 1. 100% skilles legénységgel mert farmolni kell azt az ezüstöt...
Igazából fogalmam sincs , hogy lett 18... -
Pete55555
addikt
Azért nem muszáj így.
Én most 2 db tier 8, 2 db tier 7 tankkal is rendelkezem, mégsem érzem, hogy annyira kéne az arany, vagy a prém, persze nem lenne rossz, de nagyon elgondolkozom rajta, hogy vegyek-e (sőt, kiváncsi vagyok meddig tudok eljutni prém/arany nélkül)(#38039) nepszter1 Mondjuk a kínait meg az orosz ágat nyugodtan viheted, a kettő ugyan az (illetve a kínai nagyon hasonlít az orosz megfelelőjére) Tehát: pl orosz med, kínai heavy ág. Németből csinálhat pl artyt, light tankot, vagy franciából is, azok elég jók (szerintem) a többit meg nem kell eladni, kipróbálhatja tier4-5 ig ( forgótornyos amcsi TD pl) el lehet menni nyugodtan, ha nem tetszik adja el, vegyen mást, stb. Az angol ágat én sem ajánlom annyira, én onnan csak a matildát szeretem, meg a cromwellről tudom, hogy nagyon jó tank.
-
válasz
nepszter1 #38039 üzenetére
Én a következő képpen csináltam anno (akkor még nem volt kínai ág)
Eladtam a brit és francia tankokat, így lett 2 garázshelyem.
Elkezdtem az orosz ágat, amikor beszorult a csatába a tankom vittem a német ágat, itt is inkább a páncélvadászokat (itt a stugIII-ig jutottam).
Aztán mikor már volt elég tank, akkor vittem csak az orosz ágat, most az IS-nél tartok, már meglenne az IS3-is prémiummal.Előbb utóbb, kb az 5-ös szint körül, majd elkezdesz gondolkodni hogy kellene aranyat venni, aztán majd kellene garázshelyet és prémiumot is az aranyból venni stb.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok most kezdtem el játszani a játékkal eddig nagyon bejön mit ajánlotok ? Lejátszom minden takkal a dubpla xp-t aztán milyen tankot vegyek ?
-
forras2
őstag
Mit ajánlotok inkább első 8-as tanknak? TigrisII-t vagy inkább PárducII-t?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Napfénysüti #38029 üzenetére
Hát még egy kezdő is elboldogul vele. Az elején picit döcögős. Utána pedig mint az álom.
Gyorsan foghatod vele a megfelelő poziciót. Supportolhatsz hátulról.
Az ágyú gyors, pontos ás akkorát üt mint Mike fénykorában. -
nyunyu
félisten
válasz
Csabi04 #38027 üzenetére
Hellcat az egyik legjobb TD a jatekban, csak ra kell erezni a hasznalatara.
Sebessegre, pancelzatra olyan, mint egy light tank, tuzereje meg annyi, mint egy M6-nak, csak gyorsabban celoz.
Ja, tornya lassabban forog, mint a tankoknak, igy nem art elore gondolkozni.T25 AT viszont kiborit. Meg 16k XP aztan adom el a f*xba.
-
válasz
Bingisz #38021 üzenetére
Pedig majdnem sikerült
, mondjuk nekem anno ezt mondta ismerősöm, mikor kérdeztem, csak nem néztem utána
(#38015) Stigma.HC
Tudom, elég jó gép az, ha tudja kezelni a játékos, de az nagyon ritka
(#38025) Stigma.HC
A magyar garázsról lennének elképzelések.. pince&kocsma keverék -
mynames
senior tag
válasz
Pttypang #38004 üzenetére
Minden tankomba vettem goldammot kb 4-5 db-ot, persze ezüstért. Vannak szituk mikor kell az jobb penetration érték. T25-tel 25 HP maradt mikor rámlőtt a T44 , előtte én lepattanót lőttem a hasán...hát betöltöttem a goldotammo-t ami rögtön átvitte.
(Erre a játékra eddig 3000 Ft-ot költöttem, aranyat vettem melynek jó része még megvan. A többiből állandó álcafestés -mind3- és kétoldali magyar zászló lett az M18-ra. Bár ha a type59-t visszahoznák meglepném vele magam azonnal). -
nevyk01
csendes tag
Akkor le sem kell tölteni semmit? Mondjuk én nem látok semmi olyat hogy teszt szerver:S
-
Patrick76496
őstag
válasz
SoulReaver #37999 üzenetére
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Pttypang #38010 üzenetére
Gyors mentem vele egy kört, ide nagyon gold ammo sem kellett. Remek tank ez, de ez a 152-es löveg nem való távoli célpontok k iktatására. 10/7, 3 -at szépen mellé lőttem mert megpróbáltam a pálya felét átlőni hátha a random faktor beadja, de olyan szépen mellé szállt az összes
Két lövést meg pattintott a churchill, türelmetlen voltam és hamar lőttem, jó kis gép az.
Más, megfogadtam, hogy nem fogom megvenni a T30-as páncélvadászt de nem bírtam ki. Ki akartam próbálni, várhattam volna a következő tesztszerverig. Így elsőre azt vettem észre, hogy csak az nem lövi át aki nem akarja
Nézni fogok pár videót és visszajátszást hogyan is kell használni ezt a gépet, mert első próbálkozásokra igen sutának érzem magam vele
-
nevyk01
csendes tag
valaki játszik az amerikai szerveren? ahol 100k expet meg 20k aranyat kapunk kezdéskor? az a teszt szerver elvileg ha jól tudom, működik most? ki akarom próbálni, csak enm tudom le töltsem e!
-
Gyusza91
csendes tag
Gondoltam megosztom veletek...
Defeat
Battle: Erlenberg 2013. február 4. 18:53:24
Vehicle: T26E4 Super Pershing
Experience received: 1 428
Credits received: 130 584
Battle Achievements: Steel WallEgyre borzasztóbb lesz a játékos állomány....a base-ünktől mindössze 50m-re 3 tankunk is camp-elt, de a zászlót reset-elni úgy látszik már túl nagy feladat...pedig milyen szép lett volna, ha nyerünk
-
válasz
Napfénysüti #38005 üzenetére
Én se használok, nem is tudom miért, de asszem nekem is az ára volt az indok, meg, hogy minek.. ^^
Majd esetleg mikor már elértem a célzott tankot, meglesem a játékot -
válasz
Napfénysüti #38003 üzenetére
Egyik ismerősöm volt úgy vele, hogy még low tierben kevés pénzzel vett 1 db goldot, ofc pattant is, azóta nem vesz gold ammot..
-
KaLeun
senior tag
válasz
SoulReaver #37998 üzenetére
Tehát fogsz egy parancssort és elvándorolsz a "\res_mods\clanicons\EU\nick" könyvtárba és ott kiadod a következő parancsot: "copy anr96.png Barett_50.png".
-
yarsley
aktív tag
válasz
Napfénysüti #37989 üzenetére
Azert most mar annyival jobb a helyzet, hogy vehetsz gold ammot creditert. Multkor mikor akcio volt feltankoltam vagy 4-5 misiert.
Vettem olyan tankhoz is, ami meg sincs, de kesobb meg akarom venni.
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- AliExpress tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest