-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
Nemtom srácok, de a KV-2 152-es ágyúja átvisz mindent HE ammóval
-
GaburroSan
aktív tag
Sakacok! Jó reggelt! Szép napra ébredtünk, kell még 4000 XP és megvan az E-75!
-
Taragas
aktív tag
válasz
kanyipicske #19992 üzenetére
Egyet kell értsek Djuree-val. Ebben a játékban nem is számít szinte semmi más, csak a sebzés... (meg kicsit az áthatolás, és pontosság, egyszerűbben az ágyú). Na és abban az ISU nem gyengélkedik, sőt szerintem irreálisan erős. Ha meglátok egyet, sikítok arty után....
-
Djuree
félisten
válasz
isu, de utána közvetlen az mle 48.
-
Patrick76496
őstag
válasz
AC Mle. 48
-
kanyipicske
tag
Szerintetek melyik a legjobb 8-as TD?
-
Dobi 562
addikt
Volt az előbb egy E-100 pro players találkozó.
Westfielden, természetesen mindkettő a dombra ment, egyik sem a városba. Szembetalálkoztak! Amíg a várost kitakarítottuk, a medek megnyerték a csatát a völgyben, ezek még mindig lőtték egymást!
Végül besegítettünk a sajátunknak, hátba kaptuk az ellen E-100-át. A minénknek sikerült 1100 lövést csinálnia 4 lövésből, az ellenfelének meg 1200-at 6 lövésből. Ha mondjuk ketten maradnak a végére, ezek képesek lettek volna döntetlenre kihozni.
-
jahrn
senior tag
válasz
csaabz #19962 üzenetére
En a tier 9 - tier 10 hvyket es medeket probaltam es elsore egesz jok. Jo gun depression es pontos FotM, pancelzatuk nem sok van, es a vegsebesseguk sem tul jo de gyorsulasban es hegynek fel egesz jok. Alapvetoen mind a medek mind a hvy-k inkabb hibridek.
A tier 10 hvy-nek jobb a DPMje mint a T110-nek, es hasonlo a stilusa is. Van 2.6k HP-ja, de pancelzata nem tul jo es a torony hatul van.
A tier 6 med szinten korrekt, de a tier 7 szvsz gyengusz.
OFC meg finomitanak rajtuk, szal korai kovetkezteteseket levonni.Ami elsore hulyen hangzik h creditert is lehet gold ammot venni, de mivel egy loves 4k korul van ezert valszeg nagyobb a fustje mint a langja...
-
forras2
őstag
Te mondtad, de ellenben vagy másik 5 ember azt mondta, hogy jobb a tigris mint az IS
De most már tudom én is milyen ratyi...
myckey
Hát, nekem mindig a kredit az, amiből qrva kevés van, így nekem sok....
Most is ki van fejlesztve 2 tank (IS, Párduc2) de nincs kredit, hogy megvegyemVagyis a Párduc2 még nincs, de meg van rá a kredit.
Nem rossz a párduc, de nem is jó.
Tény, szinte mindent átvisz az ágyúja, de körbe röhögi minden a 130-as átlag sebzésével.... meg ugye papírból hajtogatták szerencsétlent az orosz WG-s srácok -
forras2
őstag
Nahm, végleg abba hagytam ma a WoT-ot..
3 tankkal összesen 37 kört mentem, mind a 37 bukott volt.
Csupán csak 41k kreditet buktam ma a 37 csata alatt.
KV1s-el pattanok a 38NA oldaláról.... tigris vk féle 88-as ágyúja egyszerűen nem visz át semmit.... Azt még marha lassú is, a tetű is gyorsabban mászik mint ez a tigris.... Megint a hülyeségbe vittetek, mert inkább az IS-t kellett volna megvennem a tigrincs helyett.... Párducomat meg mindig kiszedi 1 arty -
Taragas
aktív tag
válasz
Iron Funeral #19982 üzenetére
Amúgy ha megegyezne a specifikációja az M62-T2vel, akkor egy semmi szavam nem lenne, de így. Semmiben nem jobb ez az ágyú, mint a többi nemzeté, csak rosszabb. Ezért is írtam be a WGnek...
Kéne egy hadjáratot indítani a WG fóruma ellen, ilyen 10000 főst, amiben tiltakozunk a német végső ágyúk rendbetéléért.
Amúgy simán taroltam test szerón e75-el, és gold ammoval. -
Iron Funeral
őstag
válasz
Paul119 #19980 üzenetére
0.34 vs 0.38 acc vahj miért nem érezted olyan pontosnak
plusz mivel elég sokszor maximum közeli sebességgel haladsz teljesen szét van csúszva a célkereszt ezért ugyanannyit kell várni mint mondjuk az M62-T2 ágyúval (nagyobb célzási idő viszont alapvetően nem csúszik szét annyira a célkereszt a a végsebességhez képesti lassabb tempó miatt).
Ez a baj vele, hogy alig előrelépés a 10.5cm löveghez képest, más nemzetek majdnem kétszer ekkorát ugranak átütésben, ráadásul a célzásidő-pontosság sem nagy szám, sőt...WG meg olyan dinamikus mint egy farönk, ezer meg egy alkalmuk lett volna módosítani az ágyúk statját hotfixekkel, látni, hogy hogyan teljesít rajta az adott tank aztán úgyhagyni/visszavonni/továbbállítani ha kell. Az ilyen balanszolásokhoz nem kellene 2-3 hónapokat várni, simán hoznhatnák 2-3 hetente az ilyesmit ha kell/kéri a community (arra meg volt példa, hogy kért a community, persze nem kaptak belőle semmit).
-
Taragas
aktív tag
válasz
Paul119 #19980 üzenetére
Hát mert rohadtul nem is az. Nekem BiA+Ventillátorral használható. Így viszont olyan mint ha pz4 ágyúját használnám. Nekem az elég...
Én nem is a pent sajnálom a fő ágyúnál, hanem kisebb részben a töltési időt, nagyobb részben a célzási időt. Ha olyan gyorsan célozni mint a 105ösök, akkor panaszom nem lenne rá. Hol van a fő ágyúnál a már megszokott német gyors célzás?
(félreértés ne essék nem lassú az, csak nem a német vonalhoz illő, és erősen észrevehető aki hozzá van szokva a gyors célzáshoz, mint én....
)
-
Patrick76496
őstag
Kicsit régebben valaki írta, hogy van ez a lövegelrántásos dolog lövés közben. Na most nálam is jelentkezett. Kinél van még meg? Esetleg lehet ellene tenni valamit?
-
Első meccsem E-75-tel:
Victory!
Battle: Arctic Region 2012. október 16. 23:16:56
Vehicle: E-75
Experience received: 5 670 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 72 012
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"Még csak alap torony és a Tiger 2 lövege van rajta, és 75%-os legénységgel. Nagyon brutális ez a tank.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #19941 üzenetére
Rendben, kösz a tippeket.
(#19945) ollie: Nemsoká 1100 lesz, de mostanában sajnos 1094-nél stagnál. A win ratio pedig még nem kerek 51, de már 50,85.
Kicsit
SEMszánalmas ez a **ci játék.Átrakom a Type-ról a célzásgyorsítót a Porsche-re, gondolom majd pontosabban fogok lőni. Erre első lövésem a SU-100 hátuljáról, igen a seggéről lepattan. Második lövésem a KV-3 oldaláról pattan, ő persze gond nélkül szétlő. 152 mili minimum átütés rulez. Mivel a csapatom alig segített valamit a saját flank-emen, és a többin hiába voltak többen, még így is elbuktak ezért annyi lett az egész szarnak.
Mi a f@sz?
-
myckey
veterán
válasz
Sontir Fel #19973 üzenetére
pfff
az a tr8 löveg igen baba.....
(amcsin)
egyébként én is kihúztam már a KV3 tankot...csak lusta vagyok megvenni és játszani vele....
Taragas:
én meg éppen hogy a szovjeteket szeretem inkább ellennek kapni....és szerencsére belőlük van több....amcsi jóval kevesebb.me há ugye....vegyen mindenki szovjet tankot századra meg klánvórlavórra....me hogy az kell
anyám segííjjj -
Taragas
aktív tag
-
myckey
veterán
válasz
Sontir Fel #19971 üzenetére
na most erre mit mondjak....
szerintem egy IS3 papírabb.mint egy T32.....jobban is tartok az amcsitól,mint a jószej sztálinytól...
T29 pedig magasan a legjobb a kategóriájában....szerintem,bár itt még nagyobb az amcsit pártolók tábora,ha minden igaz
de kinek a pap,kinek a neje,kinek meg a ....na nem folytatom,mert ami itt következne,az már durva lenne
-
Sontir Fel
őstag
válasz
myckey #19967 üzenetére
Annyiban igaza van, hogy oldalrol papir. Ettol fuggetlenul szeretem, mert laposabb es nehezebb celpont egy tigris 2esnel. Viszont IS3 vs T32.... haaat, a fullos loveggel az IS jobb valasztas szerintem. Mondom ezt ugy, hogy a garazsomban T32es pihen es nem az IS3, pedig olyan is volt regen
szerk: futok is egy kort vele
-
myckey
veterán
RAiN91:
most mit mondjak?
ezeket a papír szövegeket nem értem....nem is szeretem.
nálam a papír ott kezdődik,ha valamit egy lövésből ki lehet szedni,játszi könnyedséggel....
nos...a T29/32 nagyon nem ilyenDe,ez nem csak az én véleményem.
Taragas:
T32 jobb mint a T34.
szintén nem az én véleményem,hanem a többségé -
Taragas
aktív tag
válasz
myckey #19967 üzenetére
Mondjuk nekem t34-em van farmra, és nagyon nem jön be, hogy papír a teste. De a test rejétsével fasza dolgokat lehet vele csinálni, amíg meg nem jelenik egy Ob, vagy más hasonszőrű td, ami úgy viszi a hult mint a vajat, hiába forgatom +-5 fokot a tornyot, hogy ne legyen könnyű célpont a commander tower....
-
myckey
veterán
válasz
Sontir Fel #19965 üzenetére
igen.....az IS3-nak tényleg fíínom lövege van
de szerintem nem akkora bamba az a T32 ágyú,mint ahogy páran beállítjákaz a gáz,hogy sokan ha amcsit hallanak,egyből jönnek a hülyeséggel,hogy há az csak hulldown-ra jó...meg a fasom!
-Taragas- kolegával nagyon nem értek egyet T32-oldalról..SE meg IS3 oldalról SE
de ...ments,hogy itt arról kezdjek el vitázni,melyik a jobb tank....bár Diegho-tól tudnék idézni,de franc se tudja hol van már az a hozzászólás,amire gondolok én. -
Taragas
aktív tag
Tigrisnél jobb az IS, de állítólag (nekem nem volt sose t29-em és nem is lesz egyenlőre) jobb az ISnél, viszont a T32nek ugyan az az ágyúja mint a t29nek asszem, és ugyan úgy papír a teste. Az IS3 nekem először E75el nem volt kemény dió. Még KTval is nehézkes volt időnként elbánni vele, mert az IS3-as végső ágyúja rohadtul nem pattant frontról. Minden vágyam az tank amúgy, csak rohadtul lusta vagyok most odáig elszenvedni(illetve nekiállni). Annyi baj van talán a front páncélnak még, ha oldalról lövik, akkor átlőhető az is, de szemből még e75-el sem tom átlőni, csak weak spoton. Illetőleg ne mutasd a farod az arty felé, mert one shoot lesz a vége az tuti szász. Egyesek szerint az utóbbi időben gyúlékony lett szemből is. Na hát ennyit tudtam összefoglalni róla...
-
RAiN91
őstag
Akinek van tapasztalata mindegyikkel: T32 vagy IS3?
Amcsi ágon T29-nél járok, jó csatáim vannak vele, és erősnek érzem, lepattan róla minden. Viszont annyira akkor sem tetszik. Most elkezdtem az orosz ágat, elején járok, és látom, hogy jóval több XP a sima IS is. Megéri? IS-ről vélemény, a T29-hez viszonyítva? (vagy Tigrishez). -
csaabz
őstag
Tesztszervert tolja valaki? Milyenek az angol tankok?
A tier 6-7 heavy tényleg csak 20 km/h-val megy? -
Nem gondoltam volna, hogy ezt is megérem:
Researched:
Vehicle E-75 researched. Undistributed experience spent: 154000. Free Experience spent: 0. -
vbbb
őstag
válasz
Napfénysüti #19959 üzenetére
Valahol máshol láttalak és az kavart meg, mit tudom én már kinek milyen feje van itt. Most jó a forint az tudom, de holnap Orbinátor elvtárs bejelent valamit és ugrik egy 20-ast és nem a jó irányba.
Na nem offolok, keress meg privátba ha kitaláltad, de előtte szólj mindenképpen....lehet után kell rendelnem. -
vbbb
őstag
válasz
Napfénysüti #19957 üzenetére
Tényleg nem te. Nem is tudom miért emlékeztem rád. Ezek az avatar-ok bekavarnak nagyon.
Reméljük tartja magát a forint, elég szépen felerősödött az utóbbi 1 hétben. -
Taragas
aktív tag
válasz
CptMisi #19950 üzenetére
Köszi! Így már érthető, és el tudom képzelni, csak azt nem tudtam, hol jelzi a csatát, de akkor alul a garázsban jön elő. És köszi a százados felvilágosítást is!
kisküzdő:
Amúgy eddig 2x fordult elő, hogy kilőttem tier 1-es tankot, mert más megtette helyettem mérgében. És én is szeretnék játszani, de normálisan!, nem idiótákkal. De a kedvedért innentől arra megyek hogy megvédjem a tier 1-es tankot, és ha bántani meri valaki, akkor azt kinyírom...
Saját Arty gyilkolást én is elvetem, sőt szét is lövöm az illetőt. De valljuk be, nagyon ünneprontó tud lenni 5db 8-as arty, szal meg is tudom érteni az illetőt. A tier 7est még megértem, mert ki akarja fejleszteni a 8-ast. A 8snak is van értelme CWben, vagy ha még nincs kifejlesztve rajta minden, de randomban fullosan csak pöcsmutogatás.... -
vbbb
őstag
válasz
Napfénysüti #19954 üzenetére
Annyira, hogy már pm-et is kaptam tőled ez ügyben.
-
kisküzdő
tag
válasz
Taragas #19907 üzenetére
Üdv. Lehet neked nem tűnt fel de ez társas játék
" Én szoktam TK-ezni, de ennek két oka van: Rühellem a tier 1-es tanokat, mert kb amiatt mínusz egy emberrel indulunk. Ilyenkor minimum kilövöm a a tier 1-es"
Hát ezek után nem is nagyon vágy CW-re nem nagyon kellenek oda olyan emberek akik csak azért mert úgy érzik (ők) többek kilövik a másikat.Ha 1 -s ha 3-4-s nem számít játszani ment.Nem létjoguntságod eldönteni kinek van joga és kinek nincs.Gyűlöm az arty-t mégsem lövöm ki a csapatomban levőket.Mert nem lenne okos dolog.A post nem engem minősít.Sorry az off-t
-
CptMisi
őstag
válasz
Taragas #19921 üzenetére
Kezdjük az elejénél szerintem.
CW térképen Commander és Deputy Commander tud chipet mozgatni. Hogy felkerülj a térképre, egy landinget kell elfoglalnod, ehhez minimum 15 chip kell, kevesebbel nem is lehet indulni. (Chipet minden legalább t5 tankkal rendelkező klántag után kapsz). A terület elhelyezkedésétől függően 18:00/19:00/20:00 lehet egy landing (meg egyébként bármelyik terület) prime time-ja, ezt követően kb. fél órával, kedvező sorsolás esetén (ha nem kapsz ellenfelet az első körben, akkor) 1 órával feljön egy fül alul a Tank Companies, Klánchat (stb.) részen, erre kattintva választhatod ki a csatát, ha több is van. Ezután feljön egy ablak, ami nagyjából ugyanolyan, mint a századnál, csak itt bárki rakhat be embert a csapatba. -
Bingisz
addikt
válasz
Taragas #19946 üzenetére
Nah...
A század az amikor egy saját csapattal mész más csapatok ellen. 4 fajta század van:
Tier 4, tier 6, tier 8: Itt a szám a maximum tiert jelenti a csapatban. Viszont a tankok tierjének az összege le van limitálva ezért nem tudsz felállni pl: 15 8-as tankkal.Abszolút: Itt nincsenek korlátok.
Századot általában klánok indítanak ,mert kell hozzá úgy 12 ember, de szoktak nagyobb baráti társaságok is összejönni.
A Cw-ről én nem írok, mert azt itt egyesek nálam ezerszer jobban ismerik.
-
erikke17
őstag
válasz
Napfénysüti #19943 üzenetére
Hát igen eléggé kiábrándító akik igy viselkednek, holott többet tett a csatáért mint a VK. Pedig ha KV1-el megyek és jó vezetője van Churchill-nek lehet tőle félni, sőt azért picit tartok is tőle, mert gyorsabban lő és gond nélkül megszivat a tüzelősebességével..
De azon akkor sem változtat hogy szentúristen egy csapattal áldott meg MM
Ha ZiS lett volna rajta lehet le lehetett volna hozni, de trollgunnal kizárt túl lassú lett volna
De azért szeretem nézni mikor ledurrantok 8 as tankról több százat és eszeveszettül menekülni kezdMúltkor TigerP-be belesóztam szemből! nyolcszáz valamennyit vége is lett annyi élete volt csak, biztos vakaródzott honnan jött
-
Taragas
aktív tag
válasz
Dobi 562 #19941 üzenetére
Nekem bevallom 1060 van(nem tartom magam továbbra sem jó játékosnak,) és valszeg az baj, amit írtál, hogy keveset ölök. Sok csata simán 2000+-os sebzés nulla kill. És azok akik többet öltek néha több xpt is kapnak, pedig kevesebbet sebeztek mint én....
Amúgy erre még mindig senki nem válaszol? -
válasz
Patrick76496 #19937 üzenetére
Az 1000 eff átlagosnak mondható, vagyis rossznak nem. Viszont a nyerési arány többet számít szerintem, hiszen a cél az, hogy nyerjen a csapat. Az 52% meg kifejezetten jónak számít.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
erikke17 #19939 üzenetére
Az olyanokat rühellem akik csak azért lenooboznak valakit mert prémium tankkal megy. Pont van Churchillem meg most már Löwém is és sokszor a csapatom topjai között vagyok velük a végén.
Nem akarok hülyeséget mondani de a Löwével lenyomtam majdnem 100 csatát az elmúlt max 2 hétben és asszem van vele 69% győzelmi arányom ami a legjobb tankjaim közé sorolja plusz jóval több kilőtt ellenségem van mint csatám ami nem minden tankommal sikerült.
Attól hogy valaki belefektet egy tankba egy pénzt nem biztos hogy tök szerencsétlen lesz vele. Persze aki 30 csata után T34-el rohangál az valószínű nem váltja meg a világot de nem minden prémes ilyen... -
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #19937 üzenetére
AZ IS-4-et a 42% győzelmi aránya miatt linkeltem.
Nem szar az 1000 körüli eff!
A győzelmi arányod is szépen fejlődik. Próbálj meg többet sebezni és ölni. A találati arányod az rendben van szerintem. -
erikke17
őstag
És akkor engedjétek meg, hogy bemutassam a nap csúcspont csatáját
KV2-vel voltam rajta trollgun, encoutner mód. Egyedül visszafogtam egy T-34-et ami valljuk be gond nélkül szétkap, ha mögém jön mire én újratöltök, sebaj kicsináltam meg vele. Persze elején elmentem foglalni bázist, de lemmingből elhullottak igy visszamentem menteni a menthetőt. De a VK tudott pofázni Churchill-nek hogy a Churchill játékosok noobok, egész csata alatt tolta a rizsát kemény 66 xp-je lett ellenben Churchillel akinek 255..
De komolyan miért jutnak nekem egész nap ilyen ostoba csapattársak? Hogy akármennyit lövök sebzek meg tudjam én mi vesztünk..
És akkor jöjjön a kép jó szórakozást -
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #19932 üzenetére
Ennyire szar lenne az 1000 körüli eff érték?
Nekem 1094 az effim 8500 csatával, viszont 51% a nyerési arány. Nem sokat foglalok alig van 2 csatánként, de mostanában egyre kevesebb. Szerintem ami jó még, az a 69%-os találati arány. Vélemény?
-
Memphis79
aktív tag
úristen de sz*r ha csak oroszokkal vagy a teszten-ritka egy lángész banda
-
Fel
addikt
válasz
PC.fanatik #19917 üzenetére
Magyar fordításban lehet a dezertálás van, de az angol verzióban "XYZ goes up in flames" - ami egy kicsit vicces, mikor valaki vízbe esik
Ezt érezték a készítők is, ezért a 8.1-ben meg lesz változtatva "XYZ is lost in battle"-re. Magyarul mi lesz? Ütközetben eltűnt?Dobi 562: Ezért nincs nekem egyáltalán kedvem játszani...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #19930 üzenetére
Az volt az előzménye, hogy odamentem ahhoz a bokorcsoporthoz, innét szoktam sznájperkdeni. Ő meg durakodott oda, beállt elém. Szóltam, neki, pingeltem, semmi. Ekkor kilátásba helyeztem hogy kilövöm (nem akartam kilőni, csak hátha erre reagál) és erre arrébb ment de csak azért hogy letoljon. Épp céloztam, aztán egyszer csak, hopp leestem. Egyébként nem sebzett a csatában... 0 dmg-vel zárta...
Voltak jobbak is egyébként:
-
mynames
senior tag
Szakaszba valaki most? Esetleg van század? (ugyanezzel a névvel vagyok fent)
-
myckey
veterán
válasz
nyunyu #19909 üzenetére
Természetesen,tisztában vagyok ezekkel az adatokkal
de amit ezzel sebzek(asszem 75-76mm) azzal kitörölhetem a seggem.
meg a fasza töltési idejével is.
mert nekem is fel van tápolva már a tank..legénységben is lassan ott lesz,hogy 50% az első skill.....tényleg frankó gyorsan tölt újra,csak éppen ilyen 80-110 es sebzésekkel mehetek a csába..
ötös hatos tankokkal még elvagyok(ha nem jönnek csapatostul)
de már egy hetes tank is gondot jelent...tr8-9 ről ne is beszéljünk,mert azokat max szidni tudoma felderítés általi sebzésre próbálok rámenni...de ugye ahhoz meg pápír vágyok
-
Antonius1978
addikt
válasz
emerico2004 #19856 üzenetére
Engem is hivhatsz, szoktam a KV1-el menni, eleg turhetoen lehet vele penzt keresni.
A nevem a jatekban is ez. -
Tenken
őstag
Srácok KV1-re melyik gun-t ajánljátok? Most 122-es van rajta, elég poén toptier-ként, de megérné esetleg lecserélni a 6-os ágyúra?
-
Mcray
senior tag
Marked One kolléga accountjával játszom.
Kipróbáltam a T34-et. Nem rossz, de nem hoz lázba. Kipróbálnám a többi 8-as gépet is.
Szerintetek pipa lesz, ha végig mastery badge ezem a tankjait, amiken még nincs?
Írtam neki, hogy beleegyezése nélkül nem rosszalkodok
Életem eslő Panther köre (mert erre gyúrok és kiváncsi voltam, hogy jó e)
Victory!
Battle: Mountain Pass 2012. október 16. 17:48:44
Vehicle: PzKpfw V Panther
Experience received: 3 240 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 22 721
Battle Achievements: Steel Wall, Mastery Badge: "1st Class"KV 13, Su 152 és IS-t szét szopattam
-
Taragas
aktív tag
Na de erre senki sem válaszolt: Mi az a századozás? És ha jelentkeztek CWben egy meccsre, akkor arra mecsre, hogy lehet belépni? Ezt tök nem vágom... Az hogy van egy külön weboldal a CWnek, az oké, de most kijelölsz egy mezőt, amire ráraksz 15 tankot, kapsz egy időpontot, amikor a csata lesz. Erre hol kell belépni? Bocs lehet amatőr kérdés, de tök nem vágom...
-
-
nyunyu
félisten
válasz
myckey #19905 üzenetére
Arra azert keszulj fel, hogy a T20 top agyuja joval lassabban tolt ujra.
Ventivel+rammerrel+90% koruli legenyseggel a kicsi agyu lott 2.78mp-enkent, most a nagy agyum 94%-os legenyseggel 8.15 mp.Erdekes, hogy ugyanez az agyu az M6-on 100% legenyseggel+ventivel, de rammer nelkul 7.12mp alatt tolt ujra.
-
Taragas
aktív tag
Én szoktam TK-ezni, de ennek két oka van: Rühellem a tier 1-es tanokat, mert kb amiatt mínusz egy emberrel indulunk. Ilyenkor minimum kilövöm a a tier 1-es tankot, és ha még pofázik az, akivel platonba van, abba is belelövök párat, plusz fel is jelentem. A másik eset eddig 1x fordult elő: Artyval voltam, és egy t34 elkezdett minket artykat oszatni, hogy milyen faxok vagyunk, és nem supportoljuk, de vagy 3 percig lökte a rizsát. Annyit írtam neki; i kill you(jah meg előtte 5x, hogy shut up), és one shootoltam full hpról...
Úgy felkúrta az agyam, komolyan. Előfordul még, hogy pl idióta csapattag, és akkor belelövök egyet, hogy lehetnek ilyen balfaszok, de hogy véletlen megöljek valakit, vagy belelőjek, az nagyon ritka(véletlen eddig 3x öltem meg valakit sajnos). Akibe bele lövök az megérdemli. Most lehet fasznak fogtok tartani, de az idiótákkal már tele a bráner...
Az az igazság, hogy én csak random meccset szoktam tolni, meg néha szakaszt haverral, meg egyszer voltam gyakorló csatában is. Viszont fingom nincs mi az a századozás. Illetve a CWnál azt nem értem(olvastam róla a magyar leírást), hogy most akkor ha pl partra száltok, vagy megtámadtok egy területet, akkor ugye kijelöl egy időpontot a csatára, és a csatába hogy kell belépni, vagy automatikusan elindítja neked a csatát kliensel együtt vagy mi? Ezekről felvilágosítana valaki, mert ezekről fingom nincs. Elnézést, ha hülyeséget kérdeztem...
-
Timyyy
őstag
válasz
Paul119 #19904 üzenetére
Nem mondanám keménynek, ő az volt aki minden hsz-ében regényeket írt hogy milyen szar egy adott német tank, de ennek ellenére csak németekkel játszott, azthiszem van talán 1-2 más tankja is mert annyira op volt minden orosz tank hogy nem bírta ki. Vagy valami hasonló
de szerintem amúgy neki fizikai fájdalom volt játszani (az írásai alapján), de mégis nyomta.
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #19903 üzenetére
1x voltam top tier.........2-3 perc után oda lett a csapatom majd fele......én meg ott maradtam 3-4 ellenféllel szemben
annyira csipegettem őket,hogy mire kettőt lőttem,már volt nincs top tier
mai napon....5 ből 5 vereség...mire elkezdenék taktikázni,meg belemelegedni,csapatom sehol
volt olyan is,hogy magam mentem rá 2 hatosra és egy ötösre....abból kettő TD,meg egy PZ.
mondom mi ez nekem...ne bassza má meg a kva élet...há gyors is vagyok,gyorsan is lövök....életem is több mint nekik.itten baj ugyan nem lehetmondom 2 darab vadász........lazán körbehugyozom....ötöstől meg csak nem halok el.
aztán jött a szomorú valóság....kilencvenes sebzések a TD hátsójába,oldalába és mire egyet leölnék,addigra volt nincs élet....
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
myckey #19901 üzenetére
A héten délutános vagyok szóval csak délelőttönként tolom. De hétvégén mehetünk majd platoonban.
Ha mákod van T20-al topnak dob be és akkor lehet kicsit csipegetni de ha bekerültsz mondjuk 9-es csatába akkor tényleg csak szívás még az elején. Igazából nem is tudom mit lehet vele kezdeni. Én is csak valahogy kiszenvedtem hogy fullos legyen. De így viszon kezdem jobban kedvelni. -
kanyipicske
tag
KV 13 nagyon rossz?
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #19900 üzenetére
Persze,nem is adom fel,csak E2,meg m4 sörminátor után van egy kis hiányérzetem....(kicsi)
azokkal aprítom a jó népet...itt meg mintha csúzlival lődöznék(egyelőre)
persze szaladgálok vele mint fing a gatyába....de a csaták kimenetelébe egyelőre nem igazán tudok beleszólni.
ha nekimegyek az ellenfélnek...nagyobb kárt okozok(kis túlzással)
szal még kell a talp(az már nem sok)
de utána még a tornyot is ki kell fejleszteni...mikor leszel fenn?
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest