Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Előbb E-75-tel 7 penetration-ből sebeztem összesen 1272-t, 1 killel.... Az 181 átlagsebzés. I love you WG!
-
virkir
veterán
válasz
mynames #20692 üzenetére
Arra, hogy a PzIV-et oneshotolja oldalról, a Jagdpanzer oldalába beleverjen 400-at, a KV1 tornyába 50-100+-t üssön szemből.
Mivel HE ágyú nem fontos a pen általában mindenbe belever minimum 50-100 hp-t 7 másodpercenként filléres lőszerrel.
Az M1A1 valahogy nem igazán jött be, alig pontosabb és sokkal pattogósabb mint az M1A2 ami az adatok szerint csak a pontosságban és a ROF-ban jobb. Érdekes módon a 0,43-0,4 akkora ugrás a két tankon, hogy az M1A2-vel már lehet sniperkedni, wekspot-ot lőni, az E2-őn azt használom nem a 105-öt.
Majd ha bejön a credites prémium lőszer na abból rakok bele aztán mehet a trollolo a 105-el, 113-188 pen lesz nagy meglepetés -
Bingisz
addikt
-
válasz
Patrick76496 #20644 üzenetére
Nem. Csak azért kapsz többet, mert többet sebzel. De az XP szorzó kisebb, vagyis ugyanannyi sebzésért jóval kevesebbet kapsz.
Pl. nekem az XP rekordom most KV-1S-sel van, alig több mint 4k sebzéssel, 2673 XP. Ugyanennyi sebzésért egy tier 8-as heavy-vel ad max 1500 XP-t. Tier 10-en meg mondjuk 1000 körül.
(#20651) Tomi0703: A Tiger P-nek más ágyúja is van, de nincs jelentős különbség se ebben, se HP-ban. A frontpáncélja viszont óriási különbséget tesz. Beforgatva még tier 10-es ellenfeleket is lehet pattogtatni némi szerencsével. Bár már nem találkozik t10-es ellenféllel, hacsak nem szakaszban van.
(#20692) mynames: a 105-ös ágyú HE-t köpköd, nem kell oda pen.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Cooper911 #20677 üzenetére
"Egyébként érdekes a csapattársak noob-ozása is. Szerintem sokan nem tudják, hogy ha meghallnak akkor ki lehet lépni büntetlenül és ezzel múlatják az időt."
Aki értelmesen játszik, jól használja a rejtőzködést, fedezékeket, az általában nem a kör elején fog elpusztulni, így ez a felvetés csak a vérpistiknek hasznos, akik 2 perc után öngyilkos rohamban hullanak, mint a legyek. De hiába tartasz ki mindig a kör végéig, ha közben a csapat egészének a teljesítménye egy nulla. Jó persze, ha te magad jó vagy akkor pörög majd a kredit az okozott károk után, de azért ha 10-15 vesztes kört játszol le egyhuzamban akkor még így is frusztrál a dolog. Jót tesz az ember lelki világának, ha nem csak a saját teljesítménye jó, hanem néha látja a "Victory" feliratot is.
Kiegészítés: Nem kell beszólni, tudom a saját teljesítmény is fontos a győzelemhez, de mindenki találkozott már azzal a súlyosan kóros noobsággal, hogy a csapatban 2-3 extrán jó játékos jelenléte is elenyészik. Velem is volt már olyan, hogy egy személyben fordítottam a csata menetén (pedig én nem vagyok pro játékos), de 10-13 atomhülye csapattárssal általában biztos a vereség. Akkor csak arra koncentrálsz, hogy minél több ellenséget vigyél magaddal a halálba.
Kiegészítés2: Már vagy 20-25 csata óta nem veszítettem, mindig ledaráljuk a teljesen noob, érdemben cselekedni képtelen, célozni alkalmatlan, rejtőzködéshez hülye ellenséget. Nincs szopóág? Tényleg nincs... csak ezúttal nem nekem...
-
myckey
veterán
na most én is találkoztam egy TURK
klánossala hlye kcsg bzi kitolt fedezékből.....most megyek aztán törökül összeátkozom minden rokonát...
leszarom hogy lealacsonyodom.
-
virkir
veterán
válasz
mynames #20679 üzenetére
Ahogy bingisz mondja most az event miatt ilyen durva. De ha nincs rá szorzó a nettó 10-15k akkor is meg van vele körönként prémium nélkül és megfizethetetlen amikor T5-ös körben egylövésből szállnak el a kisebb tankok vagy egy láma KV-t szemből tornyon keresztül kivégzek.
Örök darab lesz a garázsba az E2-vel már csak a statjaik miatt is. Vagy én éreztem rá ennyire vagy ennyire OPÉ-k -
bogyo0000
csendes tag
Fiuk lehene egy kérdés word of tankhez. Hány gb foglal összesen((mert apám gépén szart nem találok
d)
-
virkir
veterán
válasz
Tomi0703 #20664 üzenetére
De, most fel is töltöttem.
Semmi csoda csak nagyobb balfékek voltak az ellenfélnél mint nálunk. -
Cooper911
senior tag
Volt egy kis időm végigolvastam azt a párszáz hsz-t amivel le voltam maradva. Annyira gáz, hogy 70%-a sirás, hogy így szopóág úgy szopóág, én akkora májervoltam csak a noobtársak miatt vesztettünk brühühüüü...
Érdekes, hogy a profibb játékosok nem nagyon rinyálnak emiatt. Ez a játék velejárója. El kell fogadni. Ha itt tele van sirva a fórum attól nem változik semmi. Viszont ha a sirás helyett mész még egy kört akkor annyival is előrébb vagy. Ha sok a bukta válts tankot, vagy játékot. Ennyi.
De az érdekes csataleriások tetszenek, jó volt a lezuhanó 3 heavy tank esete.
Egyébként érdekes a csapattársak noob-ozása is. Szerintem sokan nem tudják, hogy ha meghallnak akkor ki lehet lépni büntetlenül és ezzel múlatják az időt. Múltkor volt egy csatám IS8-al és a vége felé egy T32 aki már nem élt elkezdett iszonyatosan noobozni. Elötte lőttem ki egy arty-t, közben lelőttem egy TD fél életét és fel is gyujtottam. OK volt egy mellélövésem is de hát van ilyen. Aztán kilőttek de nyertünk. Lehet ha nem a chat-et olvasgatom akkor nem lőnek ki. Amúgy a drága T32-es csóka statjait nézegetve semmi extrát nem láttam benne, 2x annyi csatája volt, de ha az átlagokat nézzük akkor mindenben rosszebb volt nálam kivéve a basedefense. Szóval ez tényleg csak ilyen hobby lehet.
-
Fel
addikt
válasz
echterion #20674 üzenetére
Rosszul gondolod. A függőleges stabilizátor előnye nem az, hogy menet közben tudsz vele lövöldözni..
Hanem az, hogy csökkenti a szórást (célzókört) a löveg mozgása közben (ha a tank mozog, ha a torony forog), ami nagyban javítja a célzásidőt. Hatékonyabban, mint a célzásgyorsító.Volt már itt erről rengetegszer szó. Még virkir linkelt is valami videócskákat, amiben egy T-54-en volt összehasonlítva a különböző felszerelések és skillek hatása a célzásidőre, szórásra. Érdemes használni a keresőt.
-
Arpee78
senior tag
Van itt egy kis kalkulátor. Amit számol: páncél átütés esélye, nem penetráló HE damage, lövedék röppálya.
A lövedék röppályának meglepően nagy hatása lehet a páncél átütésre. Kár, hogy nem tudhatjuk pontosan, mert hiányzik a lövedékek gravity adata, csak becsült érték van ott.
A beforgatás viszont meglepően keveset számít, ha csak alacsony szögben van beforgatva.
-
echterion
nagyúr
válasz
Chris0321 #20671 üzenetére
Nem is tudom, szerintem a stabi a light-okra való. Én a heavy-vel szinte sosem lövök menet közben. A periszkóp 100% legénységnél nem válik feleslegessé? Elvégre 500m felett úgysem fogsz tudni látni semmit.
(#20672) Flatron710: Ennek tudatában a repeszpáncél viszont meggondolandó.
-
Cooper911
senior tag
SU-122-54-ről van valakinek tapasztalata?
Remélem Diegho is hamar eljut oda, kiváncsi vagyok neki hogy tetszik. -
Chris0321
veterán
válasz
echterion #20669 üzenetére
Tudtommal a repeszpánpáncél nem sokat ér(tesztelték, csak nehezebb lesz tőle a tank), én nem raktam egy tankomra sem. Nekem töltésgyorsító, függőleges stabilizátor Mk2 és az elmaradhatatlan periszkóp távcső van rajta. Régebben volt rajta venti is, de levettem és nem bántam meg. Egy ideje nem rakok ventit egy tankomra sem de a periszkóp távcsőt mindíg viszek magammal.
-
echterion
nagyúr
A töltésgyorsító és a repeszpáncél mellé mit érdemes még a Tigris II-mre rakni?
-
Stauffenberg
nagyúr
Én KV3-al nem érzem komoly ellenfélnek a T29-et. A felsoroltak közül talán attól tartok a legkevésbé. A Tiger P meg csak egy bizonyos távolságon túlról komoly ellenfél, ahonnan nem lehet teljesen pontos lövést leadni a pofájára.
Nekem a mai napig a KV-3 az egyik legjobb farmolós tankom, annak ellenére, hogy elérve az elitet a matchmaking előszeretettel sorsol túl nagy csatákba.
-
xenom0rph
őstag
Srácok, ti a helyproblémát hogyan oldajátok meg? Mindig eladjátok azt a tankot amit kihúztatok? Vagy hogyan csináljátok meg? Jó tudom vegyek aranyat, de most arra nem fogok költeni..
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #20658 üzenetére
Ha véletlenül nyerek az eventen és lesz megint akciós 3 napos akkor lehet veszek majd. másképp kizárt.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Taragas #20652 üzenetére
és (#20653) patrikgtaivs: Oké. Én csak az adatokat látom.
Igen a 200-as páncélt én is néztem, az elég fasza ellenben a H Tigris 100-asával (az már elég soványka). Viszont a H Tigris féle ágon utána, ahogy nézem jobbak a tankok (és előtte a 3601 H is szerintem jobb mint a a másik VK a másik pedig, hogy a P Tigris után lévő tanknak kisebb a páncélja és az ágyúja sem olyan jó mint a Tigris 2-é).
Viszont ha azt mondjátok jó a P Tigris akkor szerintem kifejlesztem PzIV ágról (úgyis most sokat tolom vele a kreditszorzó végett). -
kanyipicske
tag
Bal alsó sarokban, mi az a átlós narancs színű csík?
-
Patrick76496
őstag
válasz
Tomi0703 #20651 üzenetére
A Henschel Tigris épp, hogy gyorsabb a Porschénél. Míg a H vígan tartja 30-as maximum sebességét földúton addig a P 25-nél kifárad. A P egyértelműen jobb, a H-t néha még a légy is átlyukasztja, ha hülyével találkozol, akkor a P-ről még az E-75 is pattog.
Az utánuk következő tankokkal már más a helyzet... Nekem most ez a 2 fullos Tigris van, remélem az M4 45 is lesz olyan imádnivaló, mint az ARL.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Tomi0703 #20651 üzenetére
Tévedésbe ne essél, nem gyorsabb a P, mivel nehezen gyorsul. Max lejtőn lefele jön ki a különbség a két végsebesség között, de dombnak felfele meg pont hogy a tigris a fürgébb. A P előnye az a bivaly front, amit néha egy elhibázott lövésnél még egy 9-es tank sem lő át(vagy wargaming shit van, és eltűnik a lövedék, nem tom... XD) Lényeg, ha egy lámával kerülsz szembe, aki nem tudja hova kell célozni, enyhén beforgatva átlőhetetlen...
Én nekem a sima tigrissel szutyok statom volt, és örültem, hogy megszabadultam tőle, az Acer tank jelzésről meg nem is álmodtam sose. A Pvel 3 meccs után megvolt.... És annyit nyomtam vele, hogy a Ferdit is itt fejlesztettem ki, annyira jó volt. Itt éreztem először, hogy egy IS nem ellenség.
-
vhw
addikt
válasz
#21346560 #20642 üzenetére
Na ugyan miért? Simán van annyira jó mint a Tigris, ha nem jobb (mozkényság, végsebesség, vertikális ágyú kitéríthetőség mind jobb, +szemből nem gyullad)
És ha megnézzük nagyobb a fegyverválaszték, az ARL-ről át lehet hozni több használható ágyút (akár az M4 top lövegét is), így lényegesen barátságosabban fogadja a gazdáját megvétel után, mint a stock Tigris a nevetséges L/56 vagy L/70 ágyúk.
-
Patrick76496
őstag
válasz
mynames #20634 üzenetére
Én őszintén eddig minden tankot imádtam erről az ágról. A KV-3-mat nem különösebben, pedig már az is nagyon jó volt. A KV-4 volt eddig a kedvencem, nagyon bírtam azt a tankot, nekem az IS-3 valahogy nem tetszett. Az ST-I is jó tank, de azzal úgy érzem valahogy nem tudok jól alkotni, persze ez az én hibám nem a tanké. Egyébként ezt is lehet szeretni, jól jön a -8-as gun depression, és kimaxolva 11,22 sec alatt tölt. Sebessége nem a legjobb, persze egy nehéz tanknak páncélja legyen, ne sebessége.
Ollie: Nem éppen nő a kapott XP mennyisége a tierrel egyenesen arányosan? Itt most a Heavy-kre gondolok.
-
És kitol az idióta a fal mögül.
-
bozont
veterán
válasz
mynames #20597 üzenetére
Mivel páncélzata nincs nagyon a T-43-nak, és a legjobb ágyú sem sebez túl sokat (viszont azt gyorsan és pontosan) ezért semmiképpen sem szabad a sűrűjébe szaladni. Inkább távolabbról, vagy egy acélosabb csapattárs mögül lövöldözni. De mivel elég mozgékony, elég jól lehet kerülgetni és jól oldalba vagy hátba támadni az ellent.
-
mynames
senior tag
válasz
Patrick76496 #20605 üzenetére
Még csak most venném, még nem volt. Egyszerűen csak gyengének tartom ezt az ágat és nem tudom lenne-e értelme folytatni.
---
Nekem ma van szopóág...10-ből 1 nyert, lemmings' train folyamatosan,1 perces hősök akik kiállnak, hogy szétlőhessék őket...ehhhh nem az igazi ez -
GeGexx
aktív tag
válasz
Patrick76496 #20446 üzenetére
Basszus ne haragudj hogy ide beoffolok de nem veled próbáltuk ki gyakorlóban az ELC AMX repülős bugját?
-
kanyipicske
tag
válasz
kanyipicske #20560 üzenetére
a fuck polish-ra 2 nap cset lockot kaptam
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: El Halluf 2012. október 21. 17:02:03
Vehicle: T34
Experience received: 1 258
Credits received: 72 571
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker", Sniper -
Chris0321
veterán
válasz
echterion #20623 üzenetére
Nem csak te szoktál így járni. Tegnap M4-el mentem csak 29 csatát, dupla annyi sebzést tudtam bevinni mint amennyit kaptam. A végén lement a győzelmi arányom 48.28%-ra, mert nagyon rossz volt a pingem. Ma nem sikerült annyit sem sebeznem mint amennyit bekaptam, jelenleg 33.33%-on állok.
-
echterion
nagyúr
válasz
PC.fanatik #20622 üzenetére
Engem két napja szívat a gép. Az első 40 meccsem Tiger II-vel 70%-os győzelmi arány, mondom magamnak, hogy még a végén meg tudom ócsóé' venni a T9-es tankot, mert összejön addig az xp, erre az utolsó 20 meccsemen 3 győzelem...nem értem. Minden csatában kb. 15-5 az arány. Oda.
Lehet, nem kellett volna visszatérnem a játékhoz.
-
PC.fanatik
csendes tag
ma is ilyen noob napot tartunk sztem.. hihetetlen 11-2 már a 3dik perc után...
-
Taragas
aktív tag
Azt régóta észrevettem, hogy egy olyan csatát jóval jobbra értékel egy gép, ahol találtat/sebzés aránya jó, mint ha csak 10-et lövök, de csak fele sebez. Illetve azt is jobban szereti a gép, ha sokat lő az ember(ez ilyen aktivitás jelző, hogy igen is harcolsz). És valóban a TD(és persze érthető módon az artyk), jóval kevesebb xpt kapnak mint egy normál tank. Nem egyszer volt, hogy én 8-900-at kaptam, az ob szegény meg 700 körül, azt én sebeztem 2000 körül, az ob meg szegény 4000 felett. Illetve a killek is számítanak. Sokszor van 2500-3000-es sebzésem és mégis csak 800 xp, mert nincs killem, egy type meg végig lopkodta a fragaket(de azért végülis spotolt is), sebzett 1200-at max, és a végén 1200xpje van, hogy rohadna meg. És ha spotolsz, akkor azt is értékeli rendesen. Sokszor vagyok lista elején vk2801-el, ilyen 4500 spotolt sebzéssel. Ez kb olyan 8-900 xpt ér. Az a legjobb, ha spotolsz, és közbe sebzel is. Az ilyen 1200-1400xps neyeremény.(ez főleg akkor van, ha egyedül maradok 4 artyval, azok meg végig takarítják előttem a pályát, de közbe én is lövök)
-
BlackB1rd
csendes tag
válasz
PC.fanatik #20619 üzenetére
Azt vágom
Csomó klánnál számolják,azért kérdem.
Szerk:Egy csávónak benne volt a nevébe,hogy 10 éves,az igazi ultranoob.SOS-ezik,mikor az ő kis T1 heavyét 2 KV-1 kíséri.A harmadik KV ott kempel a félsziget tövében(Mines),nehogy eltaláljon valamit.Kilövök egy PzIV-t meg egy Lee-t,lesebzek egy Stugot,azt fapapucs.Kikapunk.
-
BlackB1rd
csendes tag
válasz
predator00 #20616 üzenetére
Amúgy effnek mennyi a jelentősége?
-
BlackB1rd
csendes tag
válasz
predator00 #20616 üzenetére
Az LOL.Azt vágom,hogy a TD kevesebbet keres,de hogy ennyivel
Grat -
predator00
tag
Azthiszem ez eddigi legjobb csatám kv-1elReplay
-
BlackB1rd
csendes tag
2 AFK volt a csapatba...
Mekkora csodát várjak a D5S-85BMtől?
-
Chris0321
veterán
válasz
nyunyu #20609 üzenetére
Én csak arra használom, hogy lássam milyen csapattársakkal, ellenségekkel hoz össze a WOT az adott csatában. Jó tudni ki védi a hátam, már amikor védi valaki. Nekem a nyerési arányt sem mutatja ez az új, azt be lehet valahol kapcsolni? Szeretem látni mennyi az esélyünk, az sem zavar ha esélytelennek ítél meg mert nem egy olyan csatát nyertünk már amire semmi esélyt nem jósolt.
-
Chris0321
veterán
válasz
PC.fanatik #20604 üzenetére
Letöltöd, kicsomagolod és vagy erről indítod a játékot, vagy ha XVM-et is használsz akkor az XVM-el elindítod és utána indítod a loggert. Mikor elindítod a Loggert, a konfigurátorban be tudod állítani a böngésződ típusát (3. sor) és, hogy egyszerre hány órányi adatot jelenítsen meg(8. sor). Én 16 órára szoktam állítani, így egy napi adagot látok és meg tudom nézni aznap mennyi a győzelmi arányom, mennyit sebeztem. A settingben pedig tankonként is meg tudod nézni mit alkottál.
-
GaburroSan
aktív tag
valami gyík van a wotos szerverrel mert 2 percenként 999 pingre felszalad!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest