-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
psycroptic #19057 üzenetére
Ha visszaolvasol, akkor a grafikus motor technikai problémáit ecsetelve morzsoltam el egy kis szentségelést. Igen, felhúz, mert fizetem a prémiumot, hogy nekem is jó legyen, meg nekik is, cserébe meg csak azt kapjuk, hogy állandóan tologatják a grafikus motor gatyába rázását (és ez alatt nem vakító csillogó effekteket meg a fizikai motort értem, hanem végre tényleg optimalizálhatnák a teljesítményt).
vhw: Igen, jól esett kispárnának használni a fórumot, hogy felszárítsa potyogó könnyeimet. Ahogy teszik azt a többiek is néha napján mikor felidegesíti őket a játék (mindegy milyen okból). Csak te akadtál fenn ezen, a többiek (akinél szintén eljön) csak csatlakoztak, hogy náluk is megjelenik a hiba, vagy csak hozzá sem szóltak.
De akkor ahhoz is hozzászólhatsz (építő jelleggel, mert én is unom már a vitákat), hogy miként is áll a "mindenki másnál jól megy, csak nálad nem" dolog. Mert múltkor is és most is többen jelezték, hogy náluk is csinál erős PC-n csúnya fps dropokat a játék (leginkább maptól függően). Pont úgy, ahogy én is leírtam a problémát.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest