Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz psycroptic #19057 üzenetére

Ha visszaolvasol, akkor a grafikus motor technikai problémáit ecsetelve morzsoltam el egy kis szentségelést. Igen, felhúz, mert fizetem a prémiumot, hogy nekem is jó legyen, meg nekik is, cserébe meg csak azt kapjuk, hogy állandóan tologatják a grafikus motor gatyába rázását (és ez alatt nem vakító csillogó effekteket meg a fizikai motort értem, hanem végre tényleg optimalizálhatnák a teljesítményt).

vhw: Igen, jól esett kispárnának használni a fórumot, hogy felszárítsa potyogó könnyeimet. Ahogy teszik azt a többiek is néha napján mikor felidegesíti őket a játék (mindegy milyen okból). Csak te akadtál fenn ezen, a többiek (akinél szintén eljön) csak csatlakoztak, hogy náluk is megjelenik a hiba, vagy csak hozzá sem szóltak.

De akkor ahhoz is hozzászólhatsz (építő jelleggel, mert én is unom már a vitákat), hogy miként is áll a "mindenki másnál jól megy, csak nálad nem" dolog. Mert múltkor is és most is többen jelezték, hogy náluk is csinál erős PC-n csúnya fps dropokat a játék (leginkább maptól függően). Pont úgy, ahogy én is leírtam a problémát.

Aktív témák