- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
myckey
veterán
a mé hagyján....mi lesz itt hónaptó kezdve
má szakasz társam is jelezte..ő bezony artizik...mondom kapd be a lufastegyébként az én rekordom,nyóc artival egy csatában...mármint csak a mi oldalunkon
élvezetes vót-------------------
új játék lesz...Enter díí szerver -
nyunyu
félisten
válasz
GeGexx #19389 üzenetére
Valami pillanatnyi Win elmezavar lehetett, mivel delutan meg ment a WOT, kileptem belole, Win szokas szerint sleepbe letesz, most hazajove felebreszt, majd WOT inditaskor a progressbar utan kivagott a desktopra.
Ujrainditottam a gepet, most meg rendesen bejon.
Eddig meg sosem volt gond a Win alvo modjaval, eleg ritkan szoktam hasznalni a shutdownt.
-
myckey
veterán
megjött a tőtés....már csak órák kérdése és mehet a teszt
-
GeGexx
aktív tag
válasz
S.Copperpot #19359 üzenetére
Ez igen! Egy ilyen leírás elférne a wot wikiben is
nyunyu: nincs valami mod felpakolva ami csípi a 8.0 csőrét?
-
nyunyu
félisten
Hulye kerdes: 8.0-val most nem is lehet jatszani?
Inditom a szokasos exevel,odaig eljut hogy loading please wait, vegigmegy a progressbar, aztan kivag a francba.Delutan meg ment, aztan pont beruhaztam az akcios 3 nap premre...
-
vhw
addikt
Ha valakit érdekel egy jó kis fogócskás replay a T-15-el, ezúttal sikerült is túlélni (általában mindig le szoktak csapni, mert sokáig feszítem a húrt
)
A vidin ugyan nem látszik, de a az ellenfél Hetzer már igen pipa volt, irogatott is, hogy lőjjenek már ki -
myckey
veterán
Warning
the data obtained from the update service is incorrect
For details see log filecsókolna be nektek a........
-
törölt tag
warning the data obtained from the update service is incorrect for details, see log file..WTF?
-
Fel
addikt
Nekem szedi szépen. Még ~1GB van hátra. Viszont én a launcher beállításainál a torrentet kikapcsolom mindig. Próbáljátok ki, hátha..
-
myckey
veterán
válasz
Patrick76496 #19376 üzenetére
há ez baszik megmozdulni letöltésbe...
-
Patrick76496
őstag
-
myckey
veterán
nálatok jön rendesen,?
mármint nekem már percek óta ezt írja ki......'updating launcher:checking for updates
forog a kis kerék.....de semmi letöltés.
-
kanyipicske
tag
Mikorra várható a rendes 8.1?
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #19372 üzenetére
Most térek vissza, és ennek kell fogadnia?
-Brit tankok
-Optimizált játék
-Jobb kinézet
-És még sok másHá' ilyet!
Amúgy az normális, hogy a tesztkliens még (4 perc elteltével) checking for updatesnél tart?
-
Patrick76496
őstag
Köszönjük!
Én már szedem is.
Szerk.: Már az EU-ról is szedhető!
-
Fel
addikt
Emberek! Lehet szedni a 8.1 tesztklienst! -- Legugliztattam
Illetve, ha valkienk még fent van, akkor a 8.0 teszt launcherét elindítva lejön az update.
Alig 4 GB.. eltart egy darabig, míg lejön...Britekre fel! God save the Queen!
-
Taragas
aktív tag
Úr isten, de jó hogy hétvégén arty-om, normál tankoknak nagyon szar lesz hétvégén.... Reggel hatkor kelek, lejátszom napi duplát gyors, amíg nincs az akció, úgy is utána csak artyval lesz jó játszani... Remélem tudok májer counter lenni.....
-
Chris0321
veterán
Köszönöm, jó tudni. Csak furcsa volt, hogy tank ikon van akkor is mikor artyzom gondoltam a módosítás miatt van. Elég rég artyztam utoljára, mikor kifejlesztettem a GwTigert pihentettem a dolgot és a damagwe panelt utána cseréltem ki. A hétvégén sokat fogom használni a GwPanthert, furcsa lesz így.
-
Taragas
aktív tag
válasz
S.Copperpot #19363 üzenetére
Értem.... Hát akkor biztos mázlim volt, amilyen szar annak a troll gunnak a szórása...
Amúgy akkor az is hülyeség, hogy ha valahol frontján látok a tanknak egy lyukat és oda célzok? Csak mert szoktam néha látni és működik, tudok ott sbezeni... -
Fel
addikt
válasz
Chris0321 #19364 üzenetére
Nem felejtettél el semmit, és kicsit fölöslegesen is rugóztál rajta... Nem a modok miatt van. Ez ugyanis egy bug. Nincs az artiknál - jelenleg - a kitérítés határát jelző vonal. GUI hiba.
Ha esetleg játszol valamilyen TD-vel is, akkor ott láthatod, hogy a modokkal is működik a kijelzés.
Várni kell a 8.1-re, addig nem lesz javítás. -
Chris0321
veterán
Szeretnék segítséget kérni. Feltettem nem olyan régen egy bionic damage panelt amin nincs arty típus ami zavart mert nem láttam meddig tudom elmozdítani a löveget a nélkül, hogy elmozdulna az arty és szétcsúszna a célzókör. Kipróbáltam másikat és azzal is tank ikon volt az artynál ezért vissza akartam állni az eredetire. Kitöröltem mindent amit beraktam a damagepanelt a virkir által felrakottból helyettesítettem de semmi javulás. Kitöröltem a teljes mappát és a virkir féle pakkból újra bemásoltam de ugyanaz. Nem tudom elfelejtettem-e kitörölni valamit vagy mást rontottam el.
-
S.Copperpot
tag
válasz
Taragas #19362 üzenetére
A játékban ez előfordulhat (de kétségeim vannak, hogy ez a láma bagázs képes lenne leprogramozni
), a valóságban elhanyagolhatóan pici a valószínűsége (AP, ACPR, SABOT, HEAT nagyon pici lyukat üt, kb. mint egy tízforintos).
A játékban is arra tippelnék inkább, hogy egy weakspotot találtál el szerencsésen, és ott a HE penje is elég volt. -
Taragas
aktív tag
válasz
S.Copperpot #19359 üzenetére
Jó de ha keletkezik egy lyuk, és ott betalál megint egy HE lövedék, akkor belsejében robban, ami hatalmas pusztítást végez nem? Vagy tévedek? Hogy lett nekem 60-120-as damage-ekből hirtelen 435-ös?
-
emerico2004
aktív tag
üdv valaki kv1-s szakasz ?
ez a nevem a játékban is...
-
redzsi
senior tag
Hazajövök a melóból, mondom kikapcsolódok kicsit, erre nem csak az idegemet eszi a játék? Ha más nem a nagy számok törvénye alapján nem illene 10 csatából többet nyernem 1-nél? Bármilyen béna is vagyok, ez elképesztő!
Komolyan több stresszt kapok mint melóhelyenÉn lüke meg vettem 3napos prémet
-
S.Copperpot
tag
válasz
GeGexx #19356 üzenetére
Az AP és APCR lőszerek a kinetikus energiával pusztítanak. Azaz becsapódáskor a viszonylag kis felületre érkező (nyíllövedék) viszonylag nehéz anyagból készült (pl. volfrám vagy szegényített urán) hatalmas sebességgel csapódik a páncélnak ahol I=m*v képletnek megfelelően adja le az energiát. Ha az energia elég nagy, akkor a páncéllemez felforrósodik és cseppfolyósodik, és a fémsugár végzi a pusztítást.
A HE sima robbanólövedék, azaz a lövedék meg van töltve robbanóanyaggal, és csapódó gyújtó van rajta, azaz (ahogy az előbb is leírták) a páncél felszínén keletkező robbanás adja a penetrációs energiát.
A HEAT lövedék az úgynevezett kumulatív töltettel működik. Itt a robbanóanyag úgy van formázva (shaped charge), hogy a robbanás során egy - az AP lövedékekhez hasonló - olvadt fémfolyadék kúp alakban töri át a páncélt.
Van még egy ún. HESH lövedék (rogyókúposnak is hívják, WoT-ban nincs), ami szintén shaped charge robbanófejjel rendelkezik, de az a specialitása, hogy egyfajta gyurmaként elkenődik a páncélzaton, megakadályozandó a lövedék lecsúszását.
A HE/HEAT/HESH lövedékek a kémiai energiával (robbanás) pusztítanak.
A modern páncélzatoknak az elhárítási értékét ezért két értékkel szokták megadni: KE (kinetic) és CE (chemical). A konkrét érték pedig az ún. "homogén acélpáncél" egységekben van számítva, ami a különböző kompozit páncélokat összehasonlíthatóvá teszi. Jellemző értékei manapság a MBT-ken (pl. M1A1 Abrams) 1000-1200mm. (Azaz a T95 páncélzata eléggé kispálya a mai tankokhoz képest...)
-
Patrick76496
őstag
Elnézést, kétszer ment.
-
Patrick76496
őstag
Kezd már idegesító lenni ez a ping lagg, ez a szánalmasság tetőfoka.
25 megabites IPTV internettel átlag 40-50 pinggel fut a játék, de az utóbbi héten kezd nagyon rosszul futni a játék, pedig a cFosSpeed-del együtt már 2 ping javító program van fölrakva. Szinte biztosra veszem, hogy a szerverrel van a gond, mivel 8.0 előtt, ilyen soha nem lehetett tapasztalni. Persze, hogy pont akkor megy fel a WoT szerverrel a kapcsolat ideje 999-re, amikor ARL-el lent megyek Fjords partján, én marha nagy szerencsével pont nem bírom megállítani a tankot, beleesik a vízbe, pedig egyáltalán nem a szélén mentem. Mindig a legjobbkor jön a lagg. Amikor menekülnék az 50 hp-s KV-3 elől TD-vel, akkor is teljesen véletlen 500 lesz a pingem hirtelen, és a mellettem lévől full HP-s VK3002DB semennyiért sem tudja kilőni oldalból, pedig akkor még csak 60 ezren voltak fent.
-
Taragas
aktív tag
Az nem hatol át, csak 60-as páncélon, viszont van sebzése, és kis szerencsével ha oda lősz ismét lehet már maximális damaget érsz el, mert keletkezett egy lyuk. Így nyírtam ki majdnem vk2801-el egy SPershinget full Hpról, csak egy köcsög t29 közbeszólt...
-
GeGexx
aktív tag
Azt tapasztaltam, hogy E-75-ben /de amúgy minden más tankban is/ a normál 320damage/225ap lőszer sokkal kevésbé hatol át vastag páncélon mint a 420damage/60ap lőszer. Ez csak nekem tűnik tök logikátlannak?
Konkrét példa pl, hogy egy másik E-75-el szemben állok
102mm-es105mm-es ágyummal és lövöm a 320/225-ös lőszerrel a tornyát de persze lepattan, majd betöltöm a 420/60-as lőszert az pedig átviszi a tornyot de csak 20-30-at sebez. Ezt kicsit furcsállom... -
Taragas
aktív tag
Itteni WOTos olvasok közül, szókiforgató...
-
Taragas
aktív tag
Van valakinek paypalja és veszprémi esetleg?
-
CptMisi
őstag
Andris105
Ha esetleg találkoznátok vele, inkább lőjétek ki, mert csak rontja az esélyeitek.
Visszavettem a JP-t, hogy kihúzzam a JP2-t, erre Cliffen ez a hülye gyerek nekem jön, tologat egy tigert, blokkolja a toptankunkat (m103), hátrafordul, belém lő egyet, folytatja ott a lökdösődést, erre meg volt lepődve mikor kilőttem. Meg majd bannolva leszek, hűha. Persze én voltam a Low, de azért másodszor még rám lőtt, csak lepattant...
Bevezetem a halállistát, a tiltólista már így is a barátlista rovására megy. -
Fel
addikt
válasz
Djuree #19339 üzenetére
A löveg mozgásakor "hat" a stabilizátor. Tehát, ha a tank halad, vagy, ha a torony forog.
Ha állsz, akkor tényleg nincs már hatása, de kisebb szórásról szűkül össze a célkör.
A célzásgyorsító pedig csak akkor működik, ha már áll a tank.Úgyhogy helyes a bőgés
Amire csak lehet, érdemesebb a stabilizátort rakni, mert többet ér mint a szóló célzásgyorsító.
-
Taragas
aktív tag
Hát nekem nincs t29-em, és valszeg nem is lesz...
-
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496 #19337 üzenetére
a vert stab csak menet közben asszem. nem mind1.
-
válasz
Patrick76496 #19337 üzenetére
Nem beszélsz hülyeséget. Én minden tankra vert stabot teszek e miatt (már amelyikre van).
-
Patrick76496
őstag
Itt a legvalószínűbb oka annak, hogy miért gyullad ennyire könnyen az IS-7:
Más: Ha megelőző karbantartás van az IS-3 vezetőjén, akkor az csak a motor tüzét előzi meg, vagy az üzemanyagtankét is?
Más: Azon gondolkodtam, hogy szinte bármilyen tankra érdemesebb inkább vertikális stabilizátort rakni, mint célzásgyorsítót. Mivel célzásgyorsítóval 10%-kal gyorsabban lehet célozni, ezért 90%-a az eredeti célzási sebességnek, de a vert stab viszont 20%-kal visszább szorítja a teljesen tág célkarikát, tehát itt 80%-a az eredeti célzási sebességnek. Hülyeséget beszélek? Valaki erősítse meg/cáfolja meg az elméletem.
-
Dictator^
veterán
Volt szó már a Brother in Arms skillről, le is volt írva, hogy csak akkor hat, ha 100% mindenkinél.
Nem lehet, hogy egy 5 fős legénységnél ugye ha mind 100%, akkor ér annyit, mint egy Ventilátor. Namármost a BiA nem lehet, hogy amig nem 100%, addig is megadja a pluszt, viszont kb ilyesmi módon: 77%nál, 0.7-et nővel ?
Tigerem legénységénél csak ez van most, és mintha érezhetően változott volna 20% ról 80% -ra érve.. de aztán lehet csak placbó. -
Gyuri27
félisten
Hétvégi event [link].
50% discount on the following vehicles:
Tier VII Soviet tank destroyer SU-152
Tier VII German tank destroyer Jagdpanther
Tier VII American medium tank T20
Tier VII French light tank AMX 13 7570% increased profits earned with the following vehicles:
Tier VI Soviet self-propelled gun SU-14
Tier VI German self-propelled gun GW Panther
Tier VI American self-propelled gun M12
Tier VI French self-propelled gun Lorraine155 50
Tier VII American heavy tank T29
Tier VII Soviet medium tank KV-13 -
Tomi0703
addikt
Köszi.
(#19313) Taragas: Mindegy végülis mert torony után akkor kifejlesztem a talpat, úgyis elég lassan fordul.
Közben elkezdte "adni" a VK3601 H-val. 4 meccs, 2 win, 2 lose de életben maradtam mindegyikben, átlag 2 kill és T6-tól felfelé voltak tankok.
Végre nem csak viszi a pénzem!
Jó lesz ez a tank valóban!
-
Fel
addikt
Nem. A javítás/camo/tűzoltás skilleknél az átlag szint számít. Pl.: ha csak kettőnek van a négyből 100%-on, és a többinek nincs az adott skill, akkor összességében 50%-ot fog érni.
A specifikus skillek/perkek közül egyedül a töltőknek adható "intuition" hatása adódik össze.
-
Mcray
senior tag
Igen, vagyis, ha 5 legénység mehet 1 tankba akkor 5 felé van osztva a képzettség.
Ha azt akarod, hogy valóban 100% legyen, mind az 5 emberednek meg kell hogy legyen 100-osan.
Ahol nem így van, ott külön fel van tüntetve, hogy "NOT CUMMULATIVE". Ha a játékban nem is (nem néztem), de a WOT wikiben igen.
-
cocki
tag
Üdv mindenkinek,
Ha ketten a legénységből ugyanazt a képességet kapják értem javítás rejtőzködés akkor az stackelődik?
-
Taragas
aktív tag
Amúgy nekem Prohorovkán hiányozni fog a támadás.... Szerintem csak jó csapat kell hozzá és kész(jah meg normális MM, rendesen össze válogatott tankokkal). Mi ott csináltunk 15-1es nyerést, pedig mi támadtunk....
-
jano_77
nagyúr
Ezt már bizonyára láttátok többen is!?
Mit jelent az, hogy a legénység átképzésének lehetősége "Observer" tankra megszűnik?szerk.:
Miért nem ugyan azok az akciók vannak minden szerveren?!?
A nagy Sherman nekem is most jól jönne.....f*ck! -
nyunyu
félisten
50% discount on the following vehicles:
...
Tier VII American medium tank T20Ez a T20 milyen a kisebb mediumokhoz kepest?
Eddig foleg TDkkel, kisebb reszben heavykkel toltam.
M7 MT-vel anno sokat szenvedtem, E8 Shermanon levo 76mm-es szivoszal sem a kedvencem, bar az utobbi idoben kezdek raerezni, hogyan kell a mozgekonysagat kihasznalva az ellen moge kerulni, aztan artyt szivatni
-
Taragas
aktív tag
válasz
Tomi0703 #19307 üzenetére
Hát arra már nem emlékszem, régen volt, sajnálom, kicsit számolgatni kell, és meg lesz hogy kell e a lánctalp vagy sem.
És most lehet lesz aki belém köt, de én mindig a Ltalpnál kezdem a fejlesztést, mert szinte biztos hogy kelleni fog(kivétel volt a panther 2, mert ott free xpből gyorsan megvettem a tornyot, és akciósok voltak a felszerelések, szal gyors vettem egy felfüggesztést rá ideiglenesen, csak ne kelljen a 75össel szenvednem tovább).
Kapóra jön az új akció. tegnap egész nap artystam gwpnatherrel, és azt is terveztem hétvégére, szal így akár a gwtiger árát is ki fogom tudni termelni, plusz ki is fogom tudni fejleszteni. Úgy is kell még 70k xp hozzá. Hétvégén artysok...P*csába hogy nincs aranyam(csak 220 argh), benyomnék 3 nap premiumot, úgy lenne igazán király...
-
[HUN]Dani
őstag
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #19306 üzenetére
mondasz valamit...de azért megy szépen felfelé,csak elég sokáig tart
sokat kell még együtt menni
jó is az,mikor fut a szekér
-
Tomi0703
addikt
válasz
S.Copperpot #19301 üzenetére
Értem, köszi. Igen azért is ezt vettem a P-vel szemben. Mindent ki akarok fejleszteni, motort pedig mindenképp mert most még nagyon lassú, lomha. Hát remélem.
(#19303) Taragas: Szerintem nekem is a kedvencem lesz, ha meglesz rá az ágyú és a motor (ezek mindenképp). Rendben. Amúgy az ágyúhoz kell majd a lánctalp is? Köszi a bíztatást.
Az igen... Fasza menet lehetett, kár, hogy nincs róla videjó.Más: Amúgy ez a replay, hogy működik? Nekem kell felvennem és feltöltenem arra az oldalra vagy ez minden csatát tárol és felvesz ami a WoT-ba megy (bár kétlem)?
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #19302 üzenetére
Gyalázzuk őtet....
tr5 be meg egyenesen elmebetegek vagyunk
Én vagyok bajba,mert az elején rendesen elszabtam a statomat...most meg már kva nehéz húzni.
kezdtem is egy új játékot....de ahhoz meg már kitartásom nincs.szal marad a nyögvenyelős javítgatás...
-
belaazallat
addikt
Én IS-sel vagyok hasonló helyzetben mint emre. 0.8 óta nem tudok nyerni vele. Nem, nem felejtettem el játszani, sorra megyek plusszos köröket, de mindet elveszítjük, hiába szedek ki bármennyi tankot. Majdnem mindig én kapom a legtöbb xp-t, de valahogy a többiek hamar elesnek.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Tomi0703 #19300 üzenetére
Hát csak kitartást, jó tank az pedig, az egyik kedvencem volt...(szerintem a legjobb a vk 6os tiresek közül) Csak én tudatlan azt adtam el, nem a pz4-est, mert akkor még nem lehetett tudni, hogy a pz4-est megkurtítják. Amúgy bármi is legyen, ha eléred a 88-ast csak azt rakd rá. A dupla sebzés kárpótolja a pen vesztést..., és általában az a pen hátulról flankelni tier 8-ig is tökéletes
Amúgy az egyik emlékezetes csatám vele az durva volt. Mi támadtunk Erlenbergben, és csapat szépen felmorzsolódott. Egyedül maradtam, de azért volt annyi szerencsém, hogy lesebezték őket, és a hülyék egyenként jöttek ellenem. 6-ot nyírtam ki egymás után. Utána elfoglaltam a bázist. Egy hetzer próbált resetelni még a végén 7.nek, de ellőttem a sarkon a láncát és kinyírtam, pedig a 6 kill beszerzése előtt beszedtem vagy 5 lövést, és csak 50hpm volt. Maradt a végére egy pz4s, de az vagy nem ért oda időben, vagy meg sem merte már próbálni. 2 üzenet jött miközben a bázis 95%on állt már, wtf happening here? Gj Vk..És akkor még nem replayeztem...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
jano_77 #19298 üzenetére
Az utóbbi időben összességében nekem is nagyon megy. Feltornásztam a győzelmi arányomat 51%-ra sőt most úgy meglódultam hogy az 52% sem elérhetetlen. Pedig ezt úgy 2 hónapja még nem gondoltam volna.
Tegnap volt egy aranyos szitum, IS3-al küzdöttem egy Type mellett a Morovanka pályán és a végén totál egyedül maardtam még pár ellenféllel. De nem adtam magam könnyen és 4 killel nagyot csatáztam. Nagyon jól sikerült a tankot forgatni így sokáig nem tudtak kinyírni de végül győzött a túlerő. A type-os srác meg nézte és végig dícsért milyen jól tolom, aztán megkérdezte ha nincs klánom és szeretnék csatlakozzak hozzájuk.
Mondjuk nem figyeltem melyikben volt így nem néztem utána de bevallom a harc közben ezen kellemeset mosolyogtam. -
S.Copperpot
tag
válasz
Tomi0703 #19300 üzenetére
A 75mm L/70-nek át kell lőnie a weakspotokat. Próbálj nem szemből lőni a vastagokra, amikor nem rád figyelnek. A VK3601 páncelzata előről és hátulról a legvastagabb, szóval mindig úgy állj, hogy ne tudják az oldaladat lőni. Kitartás, fullosan nagyon jó kis tank lesz (kell a legnagyobb motor is).
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest