- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
kanyipicske #18398 üzenetére
Van már egy olyan opció is a feljelentésnél, hogy csapattárs kitolása. Érdemes megpróbálni, hátha...
-
Patrick76496
őstag
válasz
kanyipicske #18398 üzenetére
Az ilyen f@szokat el kell küldeni a picsába, ennyi eszük van csak...
-
kanyipicske
tag
kv 1s-sel megyek serene coaston épp a zászló feletti dombon vagyok 8as top tier volt 8as francia heavy kilök a domb mügöl su 152 le one shottol aztán a heavy: " haha noob kv 1s"
azt hittem, hogy belevágom a képernyőbe a klaviatúrát... -
redzsi
senior tag
Prémium, és dupla kredit eredménye ELC-vel: 46.260.
-
-
Arpee78
senior tag
válasz
myckey #18387 üzenetére
Elhalálozott, de holnap feltámad.
(#18384) ollie
Kikeresed a tankot, letekersz a tornyokhoz, jobbra lesz egy "more", kinyitod, letekersz az ágyúkhoz, "more" kinyitod, letekersz és a lőszereke adatainál láthatod.(#18383) bullseye
Szerintem a végső összesítésben, az első lapon láthatod az általad okozott modulsérüléseket. Azt nem tudom, hogy a teljesen kiiktatott vagy csak a sebzett modul számít, talán utóbbi. A második lapon a többi csapattárs eredményeinél szvsz csak a normális sebzés van. -
Dobi 562
addikt
Jelentettem, illetve most először WoT-os pályafutásom alatt, küldtem ticketet a supportnak. Remélem még idejében megrendszabályozzák a kis hülyegyereket, nagyobb tierben már nem lesz vicces ha kisebb csapattársakat lökdös a halálba.
--------------------------------------------------------------------
(#18387) myckey: [link]
-
myckey
veterán
ugye most elhalálozott a planetwot...van valami hasonló statos oldal,ahol lehetne követni az eseményeket?
Dossier nekem is megvan...de az csak nem olyan..
-
Dobi 562
addikt
Most először találkoztam ilyennel: csapattárs PZ IIIA direkt belelökte a micromausom a folyóba és megdeglettem. És ilyenkor se bünti, se kárpótlás... Szép...
-
Dobi 562
addikt
Érdekes: tegnap, illetve ma reggel nem sikerült nyernem az ST-I-el 2000 átlag sebzéssel. Most zsinórban 6-ot nyertem, ebből volt 1 csata, ahol nem is sebeztem, illetve 1 ahol 1 db sebzőt sikerült lőnöm...
-
Arpee78
senior tag
válasz
Atlantis #18375 üzenetére
Compact tech tree mod, prémium tankok nélküli is van.
(#18378) bullseye
Nincs is meg van is 0 damage.Ilyenkor általában egy modul sérül. Mostanában tűnt fel, hogy az ágyúknak(ez alapján) kétféle alpha damage és penetration értékük van. Egy a modulokhoz és egy a páncélzathoz. Na most mi csak a fő páncél HP-ját látjuk, ha egy modult sebzünk azt nem fogjuk látni.
Pl Tigris L/71 ágyú
Armor 240dmg/203pen
Devices 119dmg/185penÉs: Tiger Turret rotator health 140 HP
-
bullseye
addikt
Tényleg, még mindig az a hivatalos verzió, hogy nincs is 0dmg pen, vagy csak nagyon ritka? Mert az új csatazáró képernyőn néha elég egyértelműen mutatja, hogy van.
-
Atlantis
veterán
válasz
Dobi 562 #18374 üzenetére
Igen, ezt a képet ismerem, mégse megyek semmire az IS-7 ellen, ha szembe jön.
Taragas: ez a tech tree egy fos, átláthatatlan katyvasz. Száradjon le a keze, amelyik kitalálta...csak hát bele kellett tenni a prémium tankokat, mert a sok gyökkettő IQ-jú játékos nem találta meg másképpen....gondolom így több a bevétel.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Atlantis #18372 üzenetére
Itt van a Wot Armory képe 8.0-hoz igazítva.
Hogy pontosan hol kell szemből felgyújtani? Talán szemből a hasa bal oldalánál, de ebben nem vagyok biztos. Többször gyújtottak már fel így, mint ahányszor nekem sikerült véghezvinnem.
-
Taragas
aktív tag
Köszönöm!
Akkor ebből gyors csere lesz, csak előbb kifejlesztem vele a végső ágyúját, meg gyűjtök addig lóvét.
Amúgy szemétség olyan szempontból ez a techtree, hogy jelzi mint nem vettél meg. Hiába van fullosra kifejlesztve, akkor is olyan hülyén néz ki, mert kijelzi, hogy meg kéne venned(grille, vk3001h, és a jgpanther 2). -
Paul119
addikt
válasz
Dobi 562 #18369 üzenetére
lehet könnyes búcsút veszek tőle és vissza veszem az is4et..bár azt sem szerettem 10esnek, 9esnek sokkal jobb volt az s70es löveggel,inkább az is4nek kellett volna meghagyni azt és az is7re rá dobni ezt a meggymag köpködőt
Atlantis: lámpánál lőjed ott szeret át menni bármi..legalábbis én mindig oda kapom a medve puszit...
forras2: lehet csak akar még valakit aki cummendárézik azzal a vassal
-
Dobi 562
addikt
válasz
[HUN]Dani #18354 üzenetére
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy prémiummal hozott annyit. Az igaz, hogy 1000 kredit a skuló, de brutálisat sebez. Az én nyomulós, agresszív játékstílusomhoz jobban passzolt mint a Tigris, sikeresebb is voltam vele.
(#18358) Paul119: engem is ezen a fórumon homályosítottak fel, hogy az IS-7 felgyújtható szemből mint a német E-szériás tankok. Kellemetlen meglepetés volt mikor egy ST-I egymás után kétszer gyújtott fel...
(#18366) forras2: A KV-4-et én is csak ajánlani tudom, ha olyan ellenfelekkel kerülsz össze akik nem tudják hol lőjenek, akkor gyakorlatilag sebezhetetlen vagy. A top ágyúja gyorsabb mint az IS-3 BL-9-e és nagyobb a páncélátütése is (pár mm-rel). Viszont nagyon lomha szegény.
-
-
forras2
őstag
A többség akkor a tigrist ajánlja...
Akkor azt veszem meg előbb. De még gyorsan, mielőtt meg jön Ollie, mert Ő meg megint azt mondja, hogy KV4-et vegyek -
Taragas
aktív tag
-
Atlantis
veterán
válasz
GaburroSan #18362 üzenetére
Nálam nincs.
-
GaburroSan
aktív tag
Másnak is van szerverhiba ?? (jó reggelt!)
-
KaLeun
senior tag
Volt mostanában bónuszkód akció? (kórházban voltam)
-
Paul119
addikt
az is7 mióta gyullad fel mindentől? tegnap is és ma is arty splashtől égek mint a rongy
forras2:én a tigrist jobban szerettem mint az ist,pontosabb,nagyobb pen,gyorsabb célzás,igaz a tigris inkább sniper tank
-
még egy -két ilyen meccs, és feladom ezt a játékot.
nem tudom elhinni, hogy 99nél kilövök egy foglalós tankot, és nem esik vissza a foglalásuk, hanem simán elveszik a bázist.
a gyökerekre meg már nem is koptatom a billentyűzetemet. -
-
törölt tag
válasz
forras2 #18349 üzenetére
Szerintem most mindenképp a Tigrist érdemes megvenni, hisz 15.-éig 30%-os kredit szorzója van!
-
forras2
őstag
Kérdés a következő....
Ki van fejlesztve a Tigrincs, és az IS.
Hogyan gyorsabb, ésszerűbb csinálni?
Megvenni a Tigrincset, és a KV1s-el és a Tigrincsel össze szedni az IS árát, vagy megvenni az IS-t, és az IS-el meg a KV1s-el össze szedni a Tigrincs árát? -
Taragas
aktív tag
Hali mindenkinek!
Egy újabb kérdéssel fordulok hozzátok. Van nekem egy ferdim, de nagyon nem jött be eddig valahogy. Tehát a kérdés a következő: Miben más a jgpanther 2? Nagyon rosszabb a páncélja? Viszont van e olyan fürge mint a jgpanther? Csak mert annak a játékstílusa nagyon bejött, és ez hiányzik a ferdinél. Plusz az Elefánt gyenge pontjait mindenki ismeri, szal nem ér semmit a 200-as frontpáncél, cserébe lassú mint a dög... tehát a válaszoktól függ, hogy max az ágyú kifejlesztéséig maradok a ferdinél, utána eladom és megyek a jgp2-re. Elősre is köszi a válaszokat! -
forras2
őstag
-
Dobi 562
addikt
Tegnap 5 nap kihagyás után elővettem a WoT-ot újra. 45k XP hiányzik az IS-4-hez, mondom ez egy jó kis teljesíthető cél hétvégére, de tegnap óta nem tudok nyerni ST-I-el... Folyamatosan én kapom a legtöbb XP-t, a 10-es tankjaink gyakorlatilag hasznavehetetlenek...
Egyedül több sebzést osztottam ki, mint a 10-es platoon együtt...
Következő csatában ismét ezzel a kettővel sorsolt össze a gép, szintén buktuk, 1000-1000 sebzést azért sikerült kiosztani a fiúknak...
-
Mcray
senior tag
-
Ennyire hogy szívathat a gép:
18 lövés, 9 találat, 5 penetration. Egyszer sem volt kapáslövés, mindig megvártam amíg teljesen összeszűkül a kör. Berúgott a lövész, vagy mi?
Következő meccs:
Defeat
Battle: Mountain Pass 2012. október 5. 23:31:22
Vehicle: T34
Experience received: 1 077 (fine for causing damage to allies: 15)
Credits received: 114 92195% esélyünk volt a győzelemre az XVM szerint, ehhez képest egyedül tartottam fel 4 tankot a vége felé, és ez lett a vége.
-
Reaper
őstag
válasz
homeless09 #18337 üzenetére
Régen szolnokon a Tisza-ligetben állt 2 talán T-34-es, bár még nagyon gyerek voltam, amikor mászkáltam rajtuk
-
ruszki fanoknak
7.50-nél a "dabai, dabai!" a legjobb rész -
Arpee78
senior tag
-
ez jó:
Cmon Wargaming! Please respond and tell us:
a)its a misunderstanding, you can get your statwh*re site back
or
b)Its not a mistake. You can all GFYgondolom a gfy a gófákjórszelf akar lenni
teljesen egyet értek ezzelmod:
ez az event tetszik nekem.
van leóm is, meg elc-m is.
csak összefarmolom egy KT árát megint
aztán mehet a 8as tankszázad -
Fel
addikt
válasz
#21346560 #18318 üzenetére
A sima Type 59. A fentebb linkelt az Type 59G. (Legalább nézdén meg pontosan mire reagálsz..
) És ez bizony csak a kínaiaknak elérhető.
Ennyivel tud többet, mint az amit mi is láthatunk: "The Type 59 G has one additional difference from the Type 59: it earns twice the experience and credits." -- A simához képest dupla annyi kreditet és xp-t lehet vele keresni. -
Re-Tech
aktív tag
Lenne egy kérdésem. Hogy lehetséges, hogy nem kapok kárpótlást, ha engem sebzett a csapattársam? Konkrétan 3x segbelőtt, miután puszta mókázásból beijesztettem hogy letolom a hegyről
Persze ő nem sebződött és nem is löktem le, de engem kilőtt 3 lövésből ezek után és semmi kárpótlást nem kaptam.
-
Dobi 562
addikt
Az előbb kilőttem egy Hummelt VK 2801-el, mire lenúbozott, hogy "VK gold ammo noob". Mondottam neki, hogy a 10,5-ös löveg volt HE ammo-val, erre: "lol..VK HE ammo noob". Majd megkérdeztem tőle, hogy ha AP-val lövöm ki, akkor AP ammo noob vagyok-e? Erre kihívott 1 vs 1-be.
A garázsban meg hiába írok neki nem válaszol... Pedig biztos nagy móka lehet 1 vs 1-ben játszani... Atyaég...
-
vbbb
őstag
válasz
virkir #18294 üzenetére
Oszd már meg velünk miket szoktál postolni...
Ilyet lehetett venni, egyebek?
Ráppereknök...pimp my tank...
-
Xmodule
őstag
amit ma megtanultam az az, hogy pöcökegérrel nem lehet wotozni. ehhez egér kell nincs mese.
-
Dobi 562
addikt
válasz
virkir #18289 üzenetére
Én már egy ideje leszedtem az xvm-met pont ezért, hogy ne idegesítsem fel magam már a csata elején, hogy milyen játékosok rohangásznak a pályán...
De előbb volt egy zsinórban 7 vereséges sorozatom ST-I-el, ahol általában én kaptam a legtöbb xp-t, még a tier X csatákban is (2-3 csata volt, ahol 2.-3. legtöbb xp-t kaptam), pedig én nem vagyok egy nagy ász ebben a játékban. Ezek szerint a top tankok rendre a gyengébb képességű játékosok közül kerültek ki. Ezt elég nehéz pusztán a balszerencse számlájára írni. Egy jó régi posztban le is vezette valaki matematikailag hogy mennyire kevés az esély rá, hogy valaki sok csatát veszítsen zsinórban úgy, hogy aktívan vesz részt benne (tehát nem afk, vagy bot).
Persze, tudom én, nincs olyan hogy manipuláció meg "szopóág"... Végül is mindegy minek hívjuk, akkor is elveszik az ember kedvét a játéktól a zsinórban elszenvedett vereségek. Az meg, hogy a WG letiltja az adatok továbbítását az xvm-nek, meg a planetwot-nak, csak az összeesküvés-hívők számára egy újabb bizonyíték.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
virkir #18289 üzenetére
Nem csak a kör elején, hanem amikor 15 meccset veszítesz egymás után, mert mindegyikben 10% alatt volt a csapatod nyerési esélye, akkor nem a WG-t anyázod a szopóág miatt.
Ennyi az egész. Egyszerűbb betiltani, mint változtatni rajta. De nem is lehet más mentalitást várni olyanoktól akiknek az országa még mindig vörös csillagos címert visel és állami berendezkedése is csak egy módosított kommunista köztársaság.
-
Sanya
nagyúr
eZT A MOCSKOSUL idegesítő deadly kamerát hogy lehet kikapcsolni? amikor azt a tankot mutatja a kamera, ami kilőtt. bizonyos szituációkban kibaszottul nem érdekel, hanem inkább az, hogy miben akadtam el, melyik balfasz csapattársam blokkolt stb.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Villanyszerelés
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Microsoft Outlook topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest