- TCL LCD és LED TV-k
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
van dupla pattanós replay E75ről JGPZe100. Egyik UFP, másik torony.
mod: még csak forgatva sem voltam -
Enzolord
addikt
válasz
mynames #21196 üzenetére
Radley Walter's Medal
Awarded for destroying eight or nine enemy tanks and self-propelled guns with any vehicle. The targets must be at least tier four enemy vehicles.
Pool's Medal
Awarded for destroying 10 or more enemy tanks and self-propelled guns with any vehicle. The targets must be at least tier four enemy vehicles.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Atlantis #21171 üzenetére
Legalább úgy jobb lesz, szerintem egész lassú, a SU-100 sokkal gyorsabban mozgott. Amúgy meg marhára mindegy a pontosság, mert ha leszopod a random isten *át, akkor még a 0,33-mas löveg is mellélő, épp elég, hogy egy lövés legyen az ellenfél. Az előbb is 3 lövésből 1x találtam el a KV-4-et ARL 44-el 300 méterről, az ML-20S-et viselő ISU pedig egyből telibe lőtte. Köszönhetően ennek a faktornak lett komoly 241 sebzésem a csata végére, peszre Serene Coast és T8 nem a legjobb párosítás az ARL 44-nek, pedig ezzel a tankkal különösen jó is vagyok. Néha még a legegyértelműbben átüthető tankról is pattanok, pl SU-100M1 IS-ről... Arról meg ne is beszéljünk, hogy a KV-k lánctalpa nyeli az oldalsebzéseket 90-től alig eltérő szögben.
(#21185) Mcray: Az S-35-öt az alap löveggel érdemes használni, a másik kettő nagyon pontatlan. Még ha fel is dob vele T7-be, ott is elég az a pen, viszont néha még azzal a löveggel is örülni lehet, ha egyáltalán eltalál valamit...
(#21193) mynames: 8.0-ban sajnos kivették a Böelter medált, persze amit eddig megszereztél az megmarad.
-
mynames
senior tag
Üdvözlet!
Toltam egy kört pantherrel és ez lett... Minden amit kilőttem tier 4-es vagy nagyobb, így nem értem miért nem kaptam meg a Bölter's medalt...Mit nem veszek észre?
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Spori85 #21184 üzenetére
Mi gondod vele ha többi med tankal ment ezzel is kellene .Gyakorlatilag ugyan az a takzika próbálsz az ellen oldalába kerülni vagy a háttérből lövöldözni mert elég pontos az az ágyú. Ritkán berak T10 csatába ott pedig menni kell a nagyok mögött . Nálam ez általában bejön még 14K Xp és megvan a Patton . Gondolom 5K csata után már megvan a map ismeret is szóval próbálkozni kell . Nekem jobban bejön mint a T20 előtte na én azzal szívtam sokat . Ezzel pedig 60% felett van a winrátám és a max killt is ezzel értem el a játékban . Holnap egész nap vagyok ha gondolod mehetünk pár kört ?
Dobi .: Te nem is nagyon szoktál egyedűl játszani azaz ritkán ? Ilyenkor vagy feladom vagy hívok pár embert akikkel lehet nyerni is .
-
-
Taragas
aktív tag
Egy újabb kör.... Lista teteje 4400 sebzés, 4 kill, 1004Xp. Nekem jó napom van, de nem mindig van így....
Viszont rohadjon meg a wg, mert telibe kaptam egy gwpanthert, és 0 damage. Az lett volna az 5. kill....
ha már itt vagyunk 2 dolgot utálok az e50ben. Rengeteg a 0 damage. Pedig pontos az ágyú, és full becélzok. De ha nem célzok be teljesen, akkor rögtön félre megy...
A másik meg, hogy az ágyúja lefele alig tér ki. Egyik meccsen egy tiger p folyamatosan a láncom lőtte, én dombtető voltam, és 2 mm hiányzott a parancsnoki tornyához......Ki is nyírtak....
-
Mcray
senior tag
Mókáztam a teszt szerveren:
-M26: Nagyon jó. Kell!
-T44: Nagyon jó. Kell!
-IS-6: Számomra jobban/ könnyebben hoz mint T34 vagy Löwe. Ennyiért nem kell
-Angol A13: Megvan vele az ace tanker. Tiszta T50, csak papírból. Kell!
-S-35 CA: Felraktam a középső löveget. Egyedül maradtam 5 tier 5 ellen (Church és KV1 ötös fogat). Bedaráltam őket. Kell!
-SU-100: Ez valami fantasztikus. KELL!!!!!!!!!!!Szinte mindent megnyertem
-
Spori85
csendes tag
Sziasztok fórumozók!
Tudom, hogy rossz a kérdés, de segítséget kérnék. Tapasztalt játékosok el tudnának látni néhány tanáccsal a Pershing használatával kapcsolatosan? Egyszerűen nem jövök rá, mi a titka, hogyan tudnám eredményesen használni. A tank full, nem vagyok teljesen kezdő (5k csata), teljesen noob sem (990 eff), és használtam már med tankot (Panther, Panter2), amikkel tudtam (valamivel) jobban bánni.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Taragas
aktív tag
Én szerintem jó kis nap ez!
Jó pár ezer feletti köröm volt ma...
Az egyik csata jól indult... 5%... 3 maus paltoonban, mi védtünk, és azok beálltak a zászlóhoz, és az egyik oldal teljesen nyitva, jah de én egyedül voltam ott (sarkon fordultam, és elhúztam a a csíkot, nem majd egyedül megdöglök ott). Én körbe rohangásztam e-50-el a pályát, 5-öt öltem plusz 4500 sebzés, és sikerült szinte mindig oda érni a kritikus helyekre. De ha nem teszem, akkor úgy vesztünk mint a sicc.
Én meg egy amx 1390 végeztük a munka oroszlán részét. Mi is voltunk a lista tetején.
-
Dobi 562
addikt
Én ezt nem értem...
Ilyen köröket bukok zsinórban:
E-75: 4k sebzés, 2 kill
JT: 5k sebzés, 1 kill
KV-1S, 2K sebzés, 5 killTegnap óta ez megy...
-
vhw
addikt
válasz
Plasticbomb #21177 üzenetére
Alig pár hónapos a klán, én még nem is nagyon találkoztam velük randomban, vagy nem tűntek fel...
-
Dobi 562
addikt
Szerintem a mai napon sikerül WoT-os pályafutásom leggyengébb eredményét produkálnom. Eddig 11 vereség, 4 győzelem. De azért eőltetem, hátha.
-
Plasticbomb
addikt
Ifjúság!
Vélemény a Wolf-Pack klánról? Öcsém most lépett be közéjük, s kíváncsi vagyok, beletenyerelt-e?
-
jano_77
nagyúr
századozni jönne vki 6-os tankkal vagy 4-es fullos artyval? most
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #21165 üzenetére
Megnyugtatlak, jó lesz. Ez klasszikus TD, páncélja nincs, így hátulról kell vele lövöldözni. Arra pedig éppen jó az az ágyú, ütős, gyors, pontos. Maga a TD valóban nem nagy szám, nincs lövegkitérítése, de szerintem nem lassú...bár már a T28Prot és a JT lejjebb tehette nálam a lécet.
-
Dobi 562
addikt
válasz
echterion #21161 üzenetére
Lehetne gyűjteni az ilyen aranyköpéseket valahová.
Régebben volt egy olyan képem is, hogy 8-as top tankos csatában az artyjaink mellett kempel egy VK4502A, én meg pingelem és kérdezem tőle, hogy "What are u doing there?", ő meg ezt válaszolta rá: "defend our arties noob". Nagyon jó kis screenshot lett, kár hogy nem tartottam meg.
-
Patrick76496
őstag
-
HungAryan
tag
válasz
Patrick76496 #21165 üzenetére
Nem a löveg a problémája annak a TD-nek, hanem az a rohadt nagy púp a tetején. Elég egy apró bukkanó ahhoz, hogy ne tudj lőni, de téged szétlőjenek a kupolán keresztül.
-
myckey
veterán
válasz
HungAryan #21164 üzenetére
nono,nem így volt
nem döntöttem el semmit.
korrekten kérdeztem,hogy van-e értelme feltenni....EGY KORREKT VÁLASZ JÖTTkis idő elteltével,kaptam 2 számomra nem megfelelő stílusú választ.
erre én bebunkóztam,és írtam egy nem korrekt hozzászólást.erre megjelentek itt páran kötekedni velem,és most már te is ezek közé tartozol
köszöntelekérdekes módon,én nem szoktam más szarába nyúlkálni...erre most 4 ember hirtelen megteszi ezt...de hát én vagyok a köcsög kemény kötekedős...
"Egy sebzés múlhat rajta, vagy akár az életed azon a +2 fok forduláson..
Ergó, fejleszd ki...
Vagy ne játssz vele, ha idegbeteg leszel tőle, és aztán itt vezeted le... "mondandó első felét köszönöm,segítesz vele.
De a második része nem igaz...totál nem vezetek le itt semmit,és még csak nem is idegből írtam a lánctalpra vonatkozó kérdésem.pusztán kérdeztem,teljesen normálisan.
-
Patrick76496
őstag
Francia TD tulajok! Valaki nyugtasson meg, hogy a (sz)ARL V39 DCA 45 AC-vel 10x jobb lesz, mint Canon de 105 mle1930 Schneider AC-vel. Kár, hogy ez nem kapta meg a 17 pdr AT Gun Mk.II-t, az S-35CA-t is csak azzal használtam, mert ez a 105-ös nagyon pontatlan, szvsz semmit nem ér.
-
Taragas
aktív tag
válasz
myckey #21157 üzenetére
Jó akkor egy másik indok. Nem tom neked számít e, ha közlekedés közben a lassú forgás miatt jobban lassulsz, a forgási idő lassúsága miatt. De ha neked így megfelel, akkor ne fejleszd..... Nem az én dolgom, csak válaszoltam a kérdésre.
Azt hogy te meg ezt nem találod normális hangnemnek, az nem az én saram. Semmi sértőt, vagy bántót nem mondtam, csak elmondtam a véleményem, ahogy én gondolom.
De ha ez neked jó: Oké ne fejleszd mert minek! Remélem elégedett vagy a megerősítéssel!
(na ez már az a hangnem)
-
myckey
veterán
válasz
Taragas #21156 üzenetére
na de az M103 nem fordul szarul...csak ennyit szeretnék hozzáfűzni
de gecibe....most hirtelen lett 2 okos ember,aki baszottul nem tud megfelelő hangnemben válaszolni.....amikor meg kérdeztem,akkor csak egy ember adott teljesen értelmes választ,értelmes hangnemben...
mi a halál faszáért válaszol,aki nem tud értelmesen megnyilvánulni?
menjetek a faszomba....ez sem volt értelmes hozzászólás,de baromira nem tűrök semmit
-
Taragas
aktív tag
Annyit szeretnék hozzá fűzni ehhez a dologhoz, hogy az E-50 lánctalp nélkül baromi szarul fordult, azóta elég jól lehet vele manőverezni. Papírforma szerint alig van különbség a két lánctalp között. Csak ennyit számít....
-
myckey
veterán
válasz
Iron Funeral #21154 üzenetére
na ezt most nem vágom...
mi a probléma?
szóval mert nem teszem fel a lánctalpat......ezért nem lesz kiváló tank?
(de minden más kütyü rajta van)na akkor világosíts már fel,mert most sötétségben élek
-
myckey
veterán
válasz
nyunyu #21145 üzenetére
Pontosan!
teljesen fel van tápolva......
és bírta/ja az alap lánctalp.nekem célzás gyorsító van a stabilizátor helyett..de megnéztem,és bírná még azt a 100 kg különbséget is....de persze nem cserélem le,mert nincs annyi lovetta...csak érdekesség képen írtam le
szellőzés,célzás,töltés. ez a 3 van rajta
szóval mondhatjuk mákom volt
egyébként bő 3 hét után (asszem ennyi ideje volt már a tankos védős eksön) és egy rakat elküldött levél bánta, (csak hogy dramaturgiailag is rendben legyen)
meglett a 200 GOLDTHX WG.....
-
Dobi 562
addikt
Először írni akartam egy újabb sírós-picsogós posztot, hogy nem tudok olyan csatát menni ahol nincs teli a csapat 45% győzelmi arányú piroskákkal:
Aztán ez lett belőle:
Ha nem állnak be a végén foglalni a piroskák, akkor meglett volna még egy Type59 (az utolsó élő ellenfél)... Közelharcban 11% HP-ban maradt...
-
emre
veterán
válasz
KingFarmer #21150 üzenetére
-20%
-
KingFarmer
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni ha a Bison önjáró lövegből a 76%-on lévő lövészt áthelyezem a Hetzer páncélvadászba akkor ugyan úgy 76%-on marad?
Olyan lenne mintha eleve a Hetzerben képeztem volna ki?
-
nyunyu
félisten
válasz
myckey #21134 üzenetére
ja,nagyobb a terhelhetősége,de hát már így is minden fel van tápolva....akkor minek ez rá?
4 mazsa ra a toltesgyorsito, 2 a fuggoleges stabilizator azok is felfernek az M103-ra a kis lanctalppal?
Mert anno a lanctalp nelkuli T32-vel jartam ugy, hogy feltettem ra a T29-rol orokolt felszerelest, aztan emiatt a nagy agyut mar nem birta el.
Amilyen hulye voltam, a free XPt meg a torony fejlesztesre szurtam el, igy mehettem vagy 20 kort alap agyuval. -
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #21132 üzenetére
Abban tud vki segíteni nekem, hogy az új 2.12-es WoTLoggert feltettem és el is indítja a játékot, illetve a DOS-os ablakban jegyzi is a csatákat, de sajnos a böngészőben nem nyitja meg automatikusan az ablakot, amiben tudtam régen grafikonokat meg egyéb nyalánkságokat nézegetni?!?
Esetleg elmented bongeszoben kedvencnek a
file:///C:/ahova_tetted/WoT_Logger2/WoT_Logger.html linket. -
benvolio
őstag
Üdv!
Van valahol leírás a tankokról, hogy pontosan hol sebezhető a legjobban, melyiket hol érdemes lőni, illetve hova kár pazarolni, típusonként? -
myckey
veterán
há de most nincs igaza?
-
-
myckey
veterán
emberek!
valaki magyarázza már el,hogy mi a franckarikáért van értelme feltenni az M103-ra a TR9 lánctalpat?majdnem ugyan az minden érdemleges tulajdonsága,mint a TR8-nak....cserébe 25k TP-vel kopaszabb leszek....
----forgási sebesség 26 helyett 28 lenne...de ez kötve hiszem hogy hű de nagy valami....
ja,nagyobb a terhelhetősége,de hát már így is minden fel van tápolva....akkor minek ez rá?
Köszönöm!
-
jano_77
nagyúr
Abban tud vki segíteni nekem, hogy az új 2.12-es WoTLoggert feltettem és el is indítja a játékot, illetve a DOS-os ablakban jegyzi is a csatákat, de sajnos a böngészőben nem nyitja meg automatikusan az ablakot, amiben tudtam régen grafikonokat meg egyéb nyalánkságokat nézegetni?!?
Mi lehet a hiba, esetleg külön kell megnyitni? Ha igen, akkor hogyan, mit írjak a böngészőbe?Köszi előre is
-
Atlantis
veterán
Első 4 csata zsinórban bukó....asszem a mai nap se lesz jobb...
-
Enzolord
addikt
Ezt nem hiszem el.. Újra kell raknom ezt a kedves játékot...
Tegnap elkezdett csataindításnál folyamat ledobálni..
Kiírta, a WoT működés közben leállt.. Mondom, azt én is látom te Uzi...
Tegnap vagy 15ször csinálta, mondom, adok neki 1 napot.. Ma első csata, uez..
Még jó, hogy gyors a net, meg van elég memória, ezért ha újraindítom, akkor betesz a játékba, csataindulás előtt egy 2-3 MPvel..
De akkor is.. Valaki tapasztalt ilyet? Valamelyik addon lehet?
Na de elég a regényből.. -
Djuree
félisten
válasz
jozefgucci1 #21117 üzenetére
hol dolgozol? megyek oda
-
Taragas
aktív tag
válasz
GaburroSan #21124 üzenetére
Most mindenki az akcióra vár? Amúgy nekem csak löwe érdekes. Mind a jagtiger, mind a vk4502p nagyon messze van. Az e-50, meg az e-75 meg már meg van. Szal csak löwe miatt érdekel a dolog. AMúgy is megvenném, csak nem mindegy mennyi aranyam marad...
-
GaburroSan
aktív tag
Ha nem nyer akkor is tudom hovateszem azt a 6millát amit erre a célra gyűjtöttem!
max 2 járművet veszek nem 3at!
-
Taragas
aktív tag
Végre sikerült leváltam a Ferdinándot a jgp2-re, mivel sikerült az előbbivel a végső ágyút kifejlesztenem. Azt kell mondjam, nem bántam meg. Az a gyorsaság, és mozgékonyság, plusz ugye tűzerő mindenért kárpótol, és ha hiszitek ha nem rendesen pattog ez is! Kár hogy nem viszik tovább ezt az ágat....
-
echterion
nagyúr
Mekkora pofáraesés lenne már, ha nem a WoT nyerné a dzsojsztikot.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #21117 üzenetére
1 hónap szabi?!?!?!?
-
jozefgucci1
addikt
Biztosan volt már de én most vettem észre pár nap után , hogy vizonyos mapokat megkúrtítottak , azaz levágtak az oldalából . Waestfilden pl a jobb oldal a sunnyogó sávot vágták le ami elég szemét húzás . Siegfirieden meg mintha beletoldottak volna a baloldalon ami jó ötletnek tűnik . Ma volt több olyan csatám ahol a saját AMX50B-k elsők között halálozott el szinte sebzés nélkül . Lehet mert ritkán találkozom velük ,de nagyon sok a balfasz ezek között a francia sofőrök között .
Nekem pont jól jön ez a hétvége remélem nyernek , mert még 14 K xp és megvan a Patton jó lenne féláron hozzájutni. Egy hónap szabi alatt elérem a T10 amcsi medet remélem
-
Xmodule
őstag
"Tier VIII Premium Vehicles will receive a 15% discount!"
most akkor ha jol ertem 15% olcsobbak lesznek a 8 as premium tankok? mert akkor morci leszek hogy tegnap vettem a löwet -
Enzolord
addikt
Azért örülök, hogy mindenkinél kiveri a biztosítékot a szombati munkanap, mert nem tud termelni XP-t..
Holnap kezdődik az akció, bármilyen?
Ha nem nyeri meg a GJ-t akkor is lesz Xtra TP, meg fél áron consumables? -
Timyyy
őstag
Victory!
Battle: Mines 2012. október 25. 14:37:56
Vehicle: T20
Experience received: 2 346 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 27 461
Battle Achievements: Sniper2985 sebzés, a kedvenc pályám, mi kell még?
Ja igen, kör elején amikor lenéztem az ellenfél oldalán a városra, nem akartam hinni a szememnek, hogy az idióta VK4502A és a Type egymást lövik
olyannyira, hogy az sem érdekelte őket, hogy közben szétszedem őket fentről. Hab a tortán, hogy 800 körüli életről ammorackeltem a type-ot
élvezetes, pörgős gyors kör volt, érdemes megnézni, prémium nélküli eredmény. 12/12 talált, 1 lepattanóm volt csak, hülye szögból is lőttem, számítottam rá, az összes többi sebzett. Még mindig imádom a T20-at.
Itt a replay -
Atlantis
veterán
válasz
psycroptic #21105 üzenetére
Nálunk így is volt...mivel zömmel külföldi vevőkörrel rendelkezünk, nem vesszük figyelembe ezt a hungarikumot.
-
jano_77
nagyúr
válasz
psycroptic #21105 üzenetére
Egyet értek én is.
Engem is megtaláltak már hülye ruszkik, hogy menjek gyakorlóba. Gőzöm nem volt, hogy ki a *asz, ezért dobtam is rögtön.
-
nyunyu
félisten
TDkrol volt szo, igy a Ferdi/JP2 PaK 44 L/55 agyujat neztem.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Magisk
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Robot fűnyírók
- PlayStation 5
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest