- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Werewolf20
tag
Én most 7 milliót próbálok összeszedni az eventig, 3 német tier9 est szándékozom megvenni, egyedül meg is hülyülnék ennyi barom között annyi körön át type al...
-
Atlantis
veterán
válasz
Enzolord #21489 üzenetére
Jellemzően akkor lövök én is 0-st, ha már az lenne a kivégző lövés vagy egyéb kritikus helyzet van...bosszantó. Megint sikerült T34-gyel M41-es arty oldaláról pattanni, ugyanakkor Prokhorovkán a pálya túlsó oldaláról, az erdőből sebeztem egy IS-7-est, ami a síneknél álldogált...máskor meg közelről se sikerül...ez ilyen, hozzátartozik a játék szépségéhez.
-
Enzolord
addikt
Ezt nem hiszem el..
Tudom, hogy nincs sz*pó ág, de ennyi 0 damages penetrationt régen lőttem..
És legtöbbször ezen múlt az életem..
Remek.. -
Timyyy
őstag
válasz
Dobi 562 #21486 üzenetére
Köszi
Egyébként van egy olyan sejtésem, hogy mivel kifagyott a játék, nem tudta rendesen befejezni a replay felvételét, és most nézem a mappában, hogy 4,27 MB lett, 8-900 kB helyett, lehet hogy ezért nem engedi feltenni a mywotreplay.
Le lehet ezt valahogy kicsinyíteni utólag? Vagy küldjem el a supportnak, vagy hiba bejelentésként, vagy mit érdemes? Mert szeretném feltölteni, szeretném tudni azt is mennyit sebeztem, de ha jól emlékszem Napfénysüti mondta kör végén hogy majdnem 5000-t talán, vagy valami hasonlót. Confederate-t is kaptam az Ace Tanker mellé, erre emlékszem. -
Timyyy
őstag
Panter2-vel az utolsó körömben most megcsináltam a tank ászt 1829 xp-vel ha jól emlékszem, prémium nélkül. Miután vége lett a csatának kifagyott a játék a garázs betöltése közben, a csatajelentést nem tudtam lefényképezni. A replay ugyan elindul, de mwreplay-re nem engedi feltenni.
Ja és most nézem játékban, a statisztikámban nem írta át a max xp-t, de az ász plecsni megvan. Szánalom komolyan, na mindegy....
Baszhatom a replayemet is a legjobb körömről, vagy csak az oldal hibás most, és más se tud feltölteni???Szerk.: feltettem data.hu-ra, érdemes megnézni.
-
Scheffer
tag
Tier 8 Champion companyba keresek embereket. Feltételek:
- 1600 fölötti effi.
- 54% fölötti győzelmi arány.
- TS3 használata.Szükséges tankok: IS-3, T32, AMX50 100, AMX13 90, Lorraine155 50, GW Panther
Akit érdekel, az privát üzenet formájában itt a fórumon, hivatalos európai fórumon vagy a játékban jelezze ezt nekem.
-
Djuree
félisten
válasz
Dobi 562 #21481 üzenetére
én csak elnyomok ilyenkor egy "hogy a fasz"-t magamban (úgy értve kb. hogy "a picsába"), ha már kicsit felcseszett a játék akkor néha benyomok egy "kabbe"-t, szmájlival persze, érteni szokták a poént többnyire
de ilyenkor is csak magamra vagyok mérges hogy szar helyen voltam szar időben... -
Dobi 562
addikt
válasz
Djuree #21480 üzenetére
Beleszaladt a lemmingvonatunkba és kapott pár lövést. Gondolom ez, egyébként nem voltam ott, a pálya egy másik részén voltam.
--------------------------------------------------
Núb lettem a lemmingvonatot vezető 44% win rátás IS-3-unk szerint mert nem mentem segíteni nekik mikor megakasztotta őket egy Királytigris meg valami kisebb med. Igaz középen nem volt senki, de nekem akkor is mennem kellett volna Vér István seggét kihúzni a kakájából. -
Dobi 562
addikt
válasz
Djuree #21477 üzenetére
A kérdés az volt, hogy jó tank-e a Maus... Kicsit elkanyarodtál.
---------------------------------------------------
Az MPH klánt képviseli itt valaki? Mert akkor legyen szíves átadni gratulációmat az egyik tagjuknak az intelligens megnyilvánulásáért.
--------------------------------------------------
(#21478) utálomyetit: Nekem a Blietzkrieg II Anthology meg van eredetiben.
-
Djuree
félisten
válasz
Dobi 562 #21476 üzenetére
nincs fantáziád
láttam én már hegyre felmenő maust, 5 perc alatt fel is ért
a medek sztem be tudják fedezni a magaslatokról a pálya egy jó részét, hisz azért mennek fel. már persze ha van elég, hogy a szélekre is jusson...ami nem szokott lenni.
így képzelek el egy ideális 15-ös létszámot:
5 heavy
6 med
2 arty
2 light -
válasz
Dobi 562 #21465 üzenetére
Tipikus piroska magatartás:
- Hátul campel a bázisnál vagy egy sarokban, és amikor már csak pár, alacsonyabb szintű ellenség marad, és persze a saját csapata erős túlerőben van, nekiindul "rendet tenni".
VAGY
- scoutot játszok heavy tankkal, és pillanatok alatt kilövik, majd mindenki noob lesz, aki nem ugrott azonnal, hogy megvédje.
-
Djuree
félisten
válasz
Plasticbomb #21469 üzenetére
nekem meg az hogy ha jól használod csatát döntesz el vele
nem medként kell vele játszani, ennyi, össze kell játszani a medekkel. artyk sajnos szedik akkor is, ezzel nincs mit tenni, valamit valamiért.
-
Taragas
aktív tag
Ma egyetlen egy 50% feletti csatát nem kaptam még....
Igen jó! -
Xmodule
őstag
jo tank ez a mause?
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #21465 üzenetére
Na, hülye vagyok a fórumozáshoz (is). Szóval itt van az előző csata visszajátszása, 17/17 találattal, 6100 sebzéssel és 13 bekapott találattal.
Sajnos az mwreplays.com még mindig szarul jeleníti meg a medálokat.
Érdekességképpen megjegyzem, hogy általában a másik oldalról indulva szoktak összejönni ezen a mapon nagyon jó köreim. Most itt is sikerült.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Taragas #21461 üzenetére
Passzív játékosokkal kapcsolatban: be voltak tojva a drága csapattársak, hogy jön szembe a MAUS, úgyhogy egyedül leszedtem segítség nélkül az életének 90%-át. Majd amikor kilőttem volna, hirtelen rárontottak mint legyek a szarra. Persze tudom én, hogy a piroskák annyira nincsenek tisztában a játék működésével, hogy azt hiszik a kill többet ér mint a sebzés, de így sosem lesz meg az Egérfogó plecsnim...
Az utóbbi 3 Maus-nál így jártam, én lesebzem majd valamelyik kis szemfüles, aki eddig hátul tétlenkedett kilövi előlem.
[url=http://mwreplays.com/replay/TN0LEZDX2EJ0/][img]http://mwreplays.com/replayimg/a69f8d644bb68b4f675ec469c672aea4.png[/url]
-
Dobi 562
addikt
Ha már nagyon felb@sztátok magatokat a sok "érdekes" játékoson, akkor vegyetek elő valami low tier fun tankot.
-
Taragas
aktív tag
Nekem a legújabb kedvencem a a passzív játékosok himmeldorf hill-en. Egy ob.704 beáll mögénk és nem csinál semmit!!!. Egy is-8 nem támad, illetve kinéz, de nem lő a kastély oldalánál.... Komolyan ez a hétvége.... Passzív játékos az összes... nem mernek lőni, meg támadni....
Szerk: Most nézem hogy megnyerték, hirtelen ölt 4-et az ob... és ilyet ír, azt hittem, a közép játékban hogy már elveszítettük". Talán nem dögöltem volna meg, ha támadsz te mocskos....
-
Taragas
aktív tag
Gyerekek, már most fáj a fejem a hétvége miatt....
T34... az ellenség ritka noob, ezek meg leállnak campalni, mert hogy jön egy tank, közbe a városba 2 küzd 8 ellen. Én a másik oldalt támadtam egy vk3002dbvel, és egy kv1s-el, de simán végig gyalultam azt az oldalt, 4000 hp sebzés kiosztásával és csak fél életet vesztettem. Azok meg még vissza is pofáznak, hogy de hát ott jön egy tank, ujujjúúúj, persze akkor már hiába mondtam, és? egy blockkolja, többi a városba..... hiába....És ez nem az első meccs ma...
-
mynames
senior tag
Egy napig nem voltam net mellett...hogy ti mennyit tudtok írni!
Na csak megnyerték ezt GJ-ot!
---
vhw-val volt egy kis akadás kb 200 hsz-szel előbb, és volt egy hozzászoló is, hogy ua. folyó két partján állunk. Ezzel teljesen egyetértek és annyit fűznék még itt , hozzá , hogy mikor olyan véleményt látok itt bárkitől , amit én nem osztok, arra nem írok rá, hogy hogyan kellene gondolnia. Ennyi. Nincs mit ezen ragozni. -
Dobi 562
addikt
A tegnapi végre jobban sikerült, bár érdekes, hogy az utóbbi pár napot nézve eff értékben most voltam leggyengébb.
-
Arpee78
senior tag
Szvsz a dead-eye perk-el nem lesz több a "0 damage" esélye. A találattól függően lehet armor dmg (amit látunk), modul/crew dmg(amit nem látunk) és lehet mindkettő egyszerre.
Azt a 3%-ot az alábbiakhoz hozzáadva kell érteni.
Suspension: 100%
Engine: 45%-->48%
Fuel Tank: 45%
Observation Device: 45%
Radio: 45%
Turret Ring: 45%
Gun: 33%
Ammunition Rack: 27%Crew hit by AP/APCR/HEAT shell: 33%
-
homeless09
őstag
válasz
Patrick76496 #21449 üzenetére
Vk36-al elkezdtem elég jó köröket menni most
-
Patrick76496
őstag
Pedig az a tank nagyon jó, sajnos az ST-I már nem esik számomra annyira kézre. Amúgy láttam a képen: miért az alap toronnyal használod? Kis toronnyal lassabban tölt, gyengébb a kupola, kevesebb HP, gyengébb löveg-kitéríthetőség, gyengébb torony oldal és hát páncél, csak annyival jobb, hogy könnyebb.
Első köröm azzal a tankkal anno még 7.3 teszt szerón volt, egyből lett egy 5 killes csata, pedig akkor még csak D-25T volt rajta, és stock tornyot viselve csak 1490 HP-val rendelkezett. Ott jöttem rá, hogy nekem kell az a tank, és be is vált.
(#21448) homeless09: Csatlakozom
-
vbbb
őstag
2hét után játszottam néhányat...nem kellett volna...szopóóóóóááááááááááág egy hatalmas nagy gumidildóval megtámogatva!!!!
-
Enzolord
addikt
Valaki el tudja nekem mondani, hogy a TAnk Ászhoz szükséges TP,t hogy számolja a gép?
Mert nem egyértelmű.. -
bullseye
addikt
válasz
Werewolf20 #21431 üzenetére
Jack Bauer soha nem téveszt. Ha nem talál el egy terroristát, az csak azért van, mert egy távolabb álló terroristára célzott.
@Taragas
de a célzókör nem fedte le az egészet... -
Taragas
aktív tag
őőő de nem a kv1s tornyát célozta? Sztem igen.... Na mindegy... lehet igazad van...
-
Fel
addikt
válasz
Taragas #21438 üzenetére
Szerinted ez milyen bug volt?
Egyszerűen mák.. Pont jó helyre helyezkedett az a szerencsétlen M7. Minden lövedék ívesen repül. Összetalálkoztak. Ennyi. Ebben kivételesen semmi hiba nem volt. Velem is előfordult már nem egyszer, hogy tudtom nélkül mást találok el, mint akire célzok. -
Taragas
aktív tag
válasz
Bakker ez fájt....
Azért ez mutatja a játék bugosságát...
-
Enzolord
addikt
válasz
Bakker...
Ez kemény.. Az M7 priest meg csak kamillázhatott.. -
Szilu
tag
válasz
celeb
na majd megnezlek -
Werewolf20
tag
Ma bekerültem egy heti rendszerességgel felkerülő Wot replay válogatásba ( vicces dolgok ) a Youtube-on. Én volnék Werewolf24 a végén. Ha valakit érdekel akkor itt van.
-
Agent19
csendes tag
Köszi a választ. Viszont a fórumozók java része által posztolt garázsképeken is szinte kivétel nélkül ezt a képességet láttam a legtöbbet a lövésznek adva, a BIA után...Tanktípustól függetlenül...
Érezhető valamennyi javulás a kritikus találatok terén? Mindenki
Most már látható a kritikus találatok száma a részletes csata utáni eredményjelzőn, meg kellene figyelni, akinek már aktív a képesség... -
Taragas
aktív tag
Nézzétek milyen meccset vesztettem el.... De látható miért....
-
vhw
addikt
válasz
Agent19 #21201 üzenetére
Igen azoknak a rövidítései, és úgy kell érteni, h az a skill csak akkor "aktív" ha olyan lőszertípust használsz, HE-nél nem működik.
Én még sosem raktam egy lövészemre sem, elvileg ugye a kritikus sebzések lehetőségét növeli meg, amit lehet úgy is értelmezni, hogy több 0 dmg critet lőhetsz (nem tudom, h ez így van-e, de mivel a skill igen kicsi %-ot ad ennek a lehetőségnek, így nem is nagyon tudnám leellenőrizni, hogy hogy működik a gyakorlatban...)
Inkább valami mást rakj neki, javítást, vagy camo-t, tanktípustól függően, vagy a snap shot-nak is több értelmét látom, esetleg az armorer-t, ha netán sárgára lövik az ágyúd és már nincs javítócsomagod, kicsit javít a helyzeten, ha megvan ez.
-
myckey
veterán
M103,TR 10 löveg......jön az ellen T25 TD-je.....várok,lövök,kapja az oldalába...penetrál...ÉS 0 DAMAGE
-
Taragas
aktív tag
válasz
Paul119 #21415 üzenetére
Amúgy volt itt korábban szó, hogy mit kéne az MM-nek nézni, effet, vagy győzelmi arányt, vagy ilyesmi. Két dolog kéne nekem igazából. +-1 szint. minimum addig, amíg a végső ágyú nincs kifejlesztve, bizonyos tankoknál meg csak +-1 szint végleg, és némely scout tank tier besorolását visszavenni (pl pz38na). A másik, hogy 1. max 3 arty egy csatában 2. 7-8 tieres artyknak korlátozni a napi csatát 3 db!!! meccsre, vagy amíg meg nem szerzik a napi duplát(ez persze csak random gamere vonatkozik). Vagy csökkentsék le nekik a sebzésüket, vagy találati pontosságukat. De nem igaz, hogy minden nap 9től 12ig tartó időszakban nem lehet az arty partyk miatt játszani, mert a sok idióta csak ezzel megy ebben az időszakban...
(marha jól szokott kinézni, amikor egy e-75le próbálok spotolni, amikor nem arra való
)
-
emre
veterán
válasz
Djuree #21417 üzenetére
World of Tanks Wins Golden Joystick Award
még nem volt eleget linkelve
-
Djuree
félisten
mikortól van 5x xp?
-
Szilu
tag
Az utolso nyert aranyaimon vettem egy T14-est. Gondoltam hude franko, lesz premium tankom, majd dol a le.
Hat most valami oriasi mazlival mentem egy olyan csatat, ahol a csapatom 13 tagja osszesen 2338-at, 1 tarsam 1026-ot, en pedig 2245ot sebeztem 9kill-lel.
Eredmeny: 1480 XP, 33k ezust.
Hat azt hittem ennel jobban fog hozni -
Taragas
aktív tag
Hát akkor ezek szerint senki nem tud alul múlni. Nagyban csatázunk a városban a Vk4502vel, erre elkezd pörögni a bázisunk. Na mondom egy med home. L*faszt, senki nem megy haza, na akkor én még viszonylag gyors vagyok, akkor go home. Haza is érek, 90nél, és egy szerencsétlen pz38na foglal, becéloz lő semmi. wtf? Pedig penetration, és villogott is. Ok biztos messze voltam, oda megyek közelebb, becéloz lő.... és ismét semmi damage..........
. És így lett random isten miatt egy ilyen balfasz módon elvesztett meccsem. Akkor aznap abba is hagytam a játékot, annyira elment a kedvem az egésztől.
-
Dobi 562
addikt
Nem tudom volt-e már itt és kicsit OFF is, de tankos hír, hátha érdekel valakit:
-
Tomi0703
addikt
na latom nyert a wot. de azt sajnalattal latom, hogy csak 2-5-ig tart. remenykedtem, hogy hetfotol vasarnapig tart (jo is lett volna, pont oszi szunet). abban is remenykedtem, hogy lesz egy 2szeres kreditszorzo az osszes tankra es meg remenykedtem abban is, hogy az osszes tobbi csatara kapunk dupla tp-t (min minden gyoztes csatara). mondjuk ezek mereszek, hat egy se jott.
a premium kodot gondolom emailban kuldik. meddig lehet felhasznalni? csak nov 2-5-ig? -
Dobi 562
addikt
válasz
xenom0rph #21404 üzenetére
"Elit" lesz a tankod, bekapcsolhatod a gyorsított képzést és onnantól kezdve az a legénységi tag aki le van maradva a többitől az kicsit több xp-t fog kapni. Vagy gyűjtheted rajta az XP-t és aztán aranyért átválthatod free xp-re.
--------------------------------------------
Tegnap a bázisunkat foglaló KV-4-ről pattantam E-75-el, hátulról! Aki ezután szépen behúzta a foglalást. Szerencsére én voltam az utolsó élő játékos a csapatomban és nem látták sokan. Amikor ilyen rettenes kört megyek egy géppel akkor félrerakom egy időre... Akkor van gáz ha épp grindelném azt az ágat.A lövegpajzzsal tényleg van valami, én azután adtam el a KV-4-et, hogy 2 Tigris szemből megevett vacsorára, úgy hogy az összes lövésük átment a lövegpajzson. Én meg előtte nagy mellénnyel rontottam rájuk mertvalami nagyon gyenge statjuk volt az xvm szerint, de arra nem számítottam amit kaptam tőlük.
-
Fel
addikt
válasz
Dobi 562 #21401 üzenetére
Felülmúllak! (Vagy alul?) Ezt hoztam össze nemrég a T34 120-asával:
Amikor a Jagdpanther oldalára merőlegesen lőve lepattant egy lövés, akkor már tudtam, hogy ez nem az én köröm lesz...
Ez meg csak úgy.. A sérthetetlen KV-4:
Érdemes figyelni a találat helyét és a damage panelt. Igen, igen, a lövegpajzson keresztül bekapott találattól kigyulladt az üzemanyagtartály...
-
xenom0rph
őstag
Ha minden lehető dolgot kifejlesztek egy tankon ,akkor kapok valamit?
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #21401 üzenetére
Ma milyen agypihentek játszanak? Annyi a hülye, hogy meg nem lehet számolni. Ezek szerint én is közéjük tartozom, nagy valószínűséggel elfelejtettem játszani az utóbbi két napban. 3 kör bőven elég volt ebből a szarból.
Más: Mi az már, hogy a 105 milis francia löveg pattog 7-8-as tankok oldaláról?
-
Dobi 562
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest