- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
GaburroSan #20995 üzenetére
T28Prot nem rossz gép, lassú, de más hibája nincs. Ágyúja sokkal megbízhatóbb, mint a német 12,8-as, már ráéreztem a használatára, pedig eleinte sokkoló volt számomra is a "fürgesége". A forgatható torony nagy előny....kíváncsi leszek a francia T8-asra, most még a ARL V39 van, ami szintén baromi jó gép, a legjobb T6-os TD, amivel dolgom volt...s az összessel volt dolgom.
Enzolord: attól nem lesz jobb, ha van magyar, sőt, idegesítő, ahogy próbálnak minél menőbben köszönni...a lengyelek "siema" felkiáltása legalább egységes.
-
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
kisküzdő #20985 üzenetére
Az M18 és a 25/2 azonos harcmodort kíván, na de a T28, T28(tetű) Proto már mást kíván. Azt hogy azonnal add el mert 1 nagy kalap szar vagyok (T28-ast nem próbáltam, de az is ilyen lomha szar), kár érte mert nagyon szeretnék T30-ast de nem ezen az áron! A T28-nál legalább rávezetnek arra hogy hogy kell játszani majd a T95-el. De kérdem én 1 gyors TD vonalat miért kellett ezzel a Fostaliga Protoval elbaszni! Na ezért látsz belőle olyan keveset, mert mindenkit lebeszélnek arról az ágról.
-
Enzolord
addikt
válasz
Antonius1978 #20987 üzenetére
Naná.. És ezután futottam bele Dieghoba..
De amúgy is rengeteg Magyar volt ma fenn... -
Dobi 562
addikt
Egészen hihetetlen, hogy piroskák egyetlen lövés nélkül kempelnek hátul. Majd bőszen foglalják az ellenfél bázisát, megakadályozva ezzel az aktívabb játékosokat hogy menjenek egy kiemelkedő kört... Hiába kérem hagyja abba, bőszen beáll foglalni azért a 20xp-ért... Persze amikor harcolni kéne, lapul mint szar a fűben... És amikor 4-5 ilyen hasznavehetetlen idióta van a csapatban az nagyban rontja a játékélményt...
-
redzsi
senior tag
-
válasz
Iron Funeral #20904 üzenetére
rohadjak meg, ha tudnám hogy a t95 facehug, feltenném neked
noobok, de ha jól emlékszem a noobject nem a homlokról, hanem az elejéről pattant.
mindegy is, az a lényeg, hogy ezeket lehet pattintani.
nem a hasával, bár már arra is volt példa (mondjuk, hogy milyen ágyú volt rajta, és mivel lőtt, azt nem tudom, de pattant) -
bozont
veterán
Melyik ágyúval érdemes kifarmolni a BL10-et az ISU-ra? Mivel most költöttem el szinte az összes pénzem erre a TD-re nem adnék ki feleslegesen 100k creditet a 122mm D25-re csak a próba miatt.
-
kisküzdő
tag
Sziasztok. Lenne 1 oktondi kérdésem. Az M18-al egész jól elvagyok. T25/2 kifejlesztve.Ezt szeretném vinni. Csak Nem értem miért látok ennyire keveset a random csatákban. Ennyire rossz lenne ? Kösz a választ.
ollie
Szerintem csak egyszerűen gyökér.
-
-
Multikiller
tag
Soha nem szoktam visszajátszást feltenni, de annyira élveztem ezt a kört, hogy muszáj megosztanom veletek!
http://mwreplays.com/replay/AL3OZPHETZJB/
-
Dobi 562
addikt
Nem tudjátok miért vették ki a Gift Shopból a lehetőséget, hogy ha valakinek ajándékot akarok küldeni akkor Mastercard-dal fizethessek?
Munkatársamnak én szoktam venni aranyat, ő meg kp-ben odaadja nekem, de most nem lehet kiválasztani a bankkártyás fizetést, csak valami Playspan-t, ahol Webmoney, meg Ultimate Game Card lehetőségek vannak... Ha magamnak akarok venni a Gift Shopban valamit akkor lehet továbbra is a bankkártyát választani... Ha másnak akarok venni, akkor vajon miért nem?
-
Enzolord
addikt
Na, PH,s csata volt az előbb..
-
Chris0321
veterán
-
-
Arpee78
senior tag
De van különbség. A Jagdpz E-100 HEAT lőszere le fog pattani egy 75 fokban döntött 60 mm-es páncélról. Mindenképp, semmi esélye a páncél átütésre. Pedig csak ~230 mm lesz az effektív páncélvastagság, a HEAT lőszer meg 420 pen-es. Ezt nevezném gellernek.
Legyen a Hetzer az előbbi JagdPz ellenfele. Visszalő a kisebbik 75mm-es ágyújával AP lőszerrel és lepattan a közben 90 fokkal elfordult Jagdpz oldaláról. Ez meg a lepattanó.
-
Fel
addikt
Nofene... Nem lesz 3. teszt verzió. 25-én jön az oroszoknak a patch: [link]
-
Bingisz
addikt
-
Mcray
senior tag
válasz
jano_77 #20952 üzenetére
Arra figyeljél oda, hogy próbáljad fedezékben tartani a testet, mintha amcsi tankkal lennél. Mozgassad magad előre hátra ha csak a tornyod látszik ki, amíg töltesz és imádni fog az ellen, mert kicsi a tornyod és alap állapotban is gyorsan reagál gáz és hátramenetre a tank. Olyan helyzetekben amikor meg nincs hová bújni, tegyed szögbe a testet és figyeljed ahogy pattannak rólad.
Volt egy ellen VK 3002 db ami szétszopatott minket egyedül egy városi sarkon, ahol nem lehetett mögé menni, mert térkép széle volt. Addig tartott minket ott míg nyertek foglalással. Hülye IS-3 ahelyett, hogy odagurult volna kivégezni, nem mert közel menni, mert a srác a parancsnoki kupolát sebezte végig és azt hitte, valami über szuper lövege van, ami bárhol átviszi az IS-3-mat...
-
vJokka
aktív tag
válasz
Arpee78 #20953 üzenetére
GWP-el sikerült már párszor pattanom T95-ről, de szerintem pattantam vele másról is, ill. egyszer a lefürészelt csövü ISU-val pattantam IS-3 tetejéről. Mines-on kukkantottam rá középről, már csak ő sunnyogott E7-E8-ban, lestem is, hogy mi a fakk, kb 5-10 méterre volt.
-
válasz
kanyipicske #20956 üzenetére
igen
-
Zeratul
addikt
válasz
kanyipicske #20956 üzenetére
A sniperbe a nem penetráló találat is beleszámít.
-
Konczi06
tag
Sziasztok! A Hsz-eket olvasgatva kedvet kaptam, hogy jó magam is neki vágjak ennek a játéknak
Viszont ehhez szeretnék segítséget kérni!
Mire érdemes oda figyelni a kezdetekben?
Mit érdemes tunningolni, fejlesztgetni? -
psycroptic
őstag
Én is pattantam már KV troll ágyújával csak és kizárólag HE-t használva más tank tornyáról, mert nem vártam meg a célókör teljes beszűkülését. Igaz, hogy nem sokszor fordult elő talán kétszer. Egyre nagyon emlékszem: én GWPantherral voltam és 10-15 méterről beledurantottam a KT tonyába és we didn't penetrate their armor mondat fogadott. Ez is csak egyszer történt meg velem.
-
Arpee78
senior tag
válasz
Bingisz #20947 üzenetére
"A robbanás ereje nem elég a sebzéshez. Ez gyakorlatilag már lepattanás nem?"
Jó, különböztessünk meg gellert és lepattanót. Angolban is van ricochet meg bounce, a hivatalos fórumon is vitatkoznak a szavak jelentéséről.
Egy nyelvész biztos másként írná, de nálam a
Geller: a lövedék az ütközés szöge miatt lecsúszik/lepattan. Merőleges ütközésnél nem valószínű. Az AP/APCR/HEAT esetén tuti megtörténhet, HE-nél bizonytalan.
Lepattanó: a lövedék páncélátütő ereje alulmarad a páncélzattal szemben, bármilyen szögben előfordulhat, lőszertől függetlenül (kevés a pen, túl alacsony a dmg).
Van különbség a kettő között és a játék meg is különbözteti őket.
Ollie: "Akkor biztos hallucináltam amikor bemondta nekem azt, hogy ricochet." Erre nem lehet adni. Akkor is "Penetration!" felkiáltás van amikor átütöd a spaced armort és a lövedék megáll a hull armor előtt.
-
-
virkir
veterán
Vannak találgatások és állítólag a heavy ágon már hetestől a med ágon meg hatostól várhatók így inkább az E2, M7 ágak is lehetségesek.
Régebben arról is volt szó, hogy a T23 majd valamikor visszakerül így meg valószínűbb az a variáció ami írtam mint a T29-nél szétválasztani az ágat.
Van egy ilyen találgatás az orosz fórumon. -
Mcray
senior tag
válasz
jano_77 #20946 üzenetére
Annyira hulladék hogy teljesen stock állapotban használva 2000 eff értékem van rajta, míg a legjobb kedvenc tankjaimon csak 1600...
Az eleje, megfelelően beforgatva egyik csatában Tiger P és másik VK DB 9+9 lövéséből 8+7 lövést lepattintott.
Engem meggyőzött és alig várom hogy teljesen elit legyen.
Bár minden tank ilyen hulladék lenne alap állapotban.
-
Bingisz
addikt
válasz
Arpee78 #20944 üzenetére
Estefelé leszek csak
Azt viszont tudom, hogy az is4 ágyúval HE-vel lehet spalsht lőni. De hogy lepattanni az kicsit félreérthető, mert van amikkor m7 priest folyton lövi a kv5-ömet de nem sebez semmit. Vagy beledurrantani egyet a t32 lövegpajzsába. Ezeknél fordult már elő olyan hogy csak pöffent a tank egyet ( tompábbat mint amikor ap-vel kapsz lepattanót), de nem történt semmi.
Azaz pont az amit írsz: A robbanás ereje nem elég a sebzéshez. Ez gyakorlatilag már lepattanás nem?
-
Arpee78
senior tag
"a HE is pattanhat" A wiki-ben ez nincs, sőt ennek ellentmondó szövegek vannak ott. Nem téveszted össze azzal az esettel amikor az erős páncél miatt a robbanás ereje nem elegendő a sebzéshez?
Előfordulhat, hogy a lövedék a páncélnak ütközés után nem robban fel, hanem továbbcsúszik/pattan ha alacsony szögben kapja el?
Snib álláspontja(valami nagy tudor és Wiki szerkesztő): I tested that rather extensively, seems impossible even from the most extreme angles. HE does not bounce or ricochet (prove me wrong).
IRL pattanhat a HE, de játékban ez nem tiszta.
(#20945) Bingisz Hajrá! Van sokféle tankom, délután beléphetek egy rövid tesztre.
-
jano_77
nagyúr
-
Fel
addikt
Pár kép az új amcsi tankokról: [link] T69, T57 Heavy, T54E2.
diegho: Egyelőre semmi infó nincs róluk. Csak megszellőztették ezeket a képeket, hogy tudja a nép, lesz ilyen is.
Remélem a T29-től és a Pershingtől.. -
Snakeiboy
aktív tag
válasz
diegho #20897 üzenetére
Minden szamitasi modszert lehet manipulalni, szoval nem kene rogton lehurrogni ha valaki valamit javasol. Mondj jobbat es meghajlunk elotted MESTER
. Ezenkivul azert ritka lenne aki pont erre alna ra es ossze is jonne neki a mas eff igy szoval szerintem elfogadhato hogy 15 jatokos kozult egy retardalt lenne aki csak a Wt tudna nyomni.
-
Zeratul
addikt
válasz
jozefgucci1 #20929 üzenetére
Sajna nincs más út a tier8-ra csak a tier7-en át.
WHV: elég nehéz azért kifogyasztani azt a 12 skulót ha nem vaktában lövöldözöl.
-
homeless09
őstag
Na a vk3601H egész jó ezzel a 8,8-as gunnal.
-
bullseye
addikt
válasz
Rengeteg lőszert visz, ami gáz, ha nem prémiumos vagy, mert ha a randomisten sok mellét ad, mínuszba mehetsz. De azért jó, hogy még a csata végén is van skuló...
de pár napot mindenképpen várjál, hátha olcsóbb lesz péntektől
-
vhw
addikt
válasz
Csak vess egy pillantást az ágyú adataira, egyik és másik gépnél, a 212-nél jobb lesz a töldési idő, a pontosság, másrészt több lesz bele a lőszer (ami tudomásom szerint könnyen ki szokott fogyni az S-51ből.)
-
jozefgucci1
addikt
Lassan ( még 4K xp ) és kifejlesztem az OB212-t de nagyon hezitálok , hogy megvegyem e vagy sem ? Az S51 így fullosan nagyon bejön lehet ve szépen aratni és mivel ugyan az az ágyú van a 212-n is így nem látom sok értelmét. Valkinek van esetleg tapasztalata a 212 vel ?
-
válasz
diegho #20905 üzenetére
Hát igen, a Tiger H-val én mindig a rossz játékosok közé kerülnék, ami nem lepne meg.
(#20910) Arpee78: a HE is pattanhat, igen.
(#20915) Paul119: omg, 5800 damage elég volt az ace tankerhez? Nekem 4800-at kellet csinálnom T32-vel ehhez...
(#20918) Enzolord: én a bal oldali kupolát szoktam lőni (ahonnan lelóg a puskacsövű), ott mindig sebez.
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #20922 üzenetére
Köszi az infot, raktam fel damage zonet a tankokra, de az SP nem volt közte...
így azért egyszerűbb lesz elkapni a kis ... -
Paul119
addikt
válasz
Napfénysüti #20922 üzenetére
illetve a torony és a test közé is be lehet piszkálni
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Enzolord #20918 üzenetére
Például a tornyán van az a duplacsövű bizbasz és ott.
Na meg a lower hullja is átlőhető:
SuperPershing armor -
jano_77
nagyúr
Sziasztok
A tegnapi nap során megvettem a VK3001 H és Tiger tankokat.
Segítségeteket kérném abban, hogy milyen berendezéseket - töltésgyorsító, célzásgyorsító, álcaháló, stb - érdemes felhelyezni a két tankra. Illetve a két nagyobbik Shermanra is érdekelne ugyan ez, mert azok is tervben vannak megvételre E2 ill. E8?Köszönöm
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #20913 üzenetére
Igen, jól hoz, ezzel nincs is baj.. CSak a játékélmény, ami nem az igazi...
Bár a Löwe is szokatlan volt eleinte, de most már imádom..
Viszont Te hol lövöd azt a ... SP-t, hogy sebezd biztosan?
Mert nekem 5 lövésből tegnap 3ra azt mondta, hogy penetration, Zéró Damageval.. -
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. október 24. 13:00:06
Vehicle: IS-7
Experience received: 2 342 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 51 988
Battle Achievements: Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker"
nem prémes5800 dmg
-
Szilu
tag
válasz
diegho #20897 üzenetére
Melyik szazadban menne elore a tier1 spottolni?
Manipulalni amugy lehet hogy konyebb a gyozelmi aranyt, a kerdes csak az, hogy mi ertelme?
Az egesznek mi erteleme? Akinek sok mindene jo, az valoszinuleg jol is jatszik, nem csak a manipulal. Amugy meg aki fesziteni akar az menjen 1vs1-et ESL-ben, es ott kiderul mennyire kiraly. A tobbinel meg elegedjen meg azzal, hogy tudja, o hogyan erte el azt az eredmenyt. Itt mindenki azt varja, hogy a sajat erdemeit elismerjek, de a masikera ramondhassa milyen egyszeru oknal fogva alakult ugy. Kit erdekel?
Sokan magyaraznak szakaszrol meg klanrol. Hat en keves olyan klanban voltam, ahol erdemben fel lehetett volna nyomni egy jatekos statjat, akar effben, akar winrate-ben. Ritka az olyan, hogy sok jo jatekos sokat jatszik par benaval, hogy jo legyen azoknak valamilyen erteke. Ezek a kulonc esetek nem mervadoak.
Magas winrate jo effel, nagyon valoszinu, hogy jobban teljesit kritikus helyzetben mint az alacsony winrate, rossz effel. Vannak atmenetek, vannak kivetelek, de szerintem tul nagy jelentoseget tulajdonitotok ennek az e-penisznek. -
Arpee78
senior tag
HE/RRO lövedék lepattanhat erősen döntött páncélról? Ugyanennek számít a páncéldöntöttség az átütés számításánál? Forrásmegjelöléssel ha lehet.
-
-
-
Xmodule
őstag
válasz
Napfénysüti #20900 üzenetére
okés mehetunk majd egyutt. holnap delelött fent leszek reggel olyan 8 tol. de felvehetsz a jatekban es akkor latod ugyan ez a nevem ott is
-
diegho
nagyúr
válasz
Plasticbomb #20898 üzenetére
Én meg azért kérem a képet, mert a hivatalos fórumon van MM bugokat jelentő rész és ezt oda kéne tenni.
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU, 1 év
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU,1 év
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest