- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Paul119 #19795 üzenetére
Azt tudom, de még úgy is nagy szopás az a tank sajna, nagyon sok pályán nehéz olyan helyet találni, ahol rá is látok egyáltalán valakire... Inkább az agresszív TD-zést preferálom, de ez az ág egyáltalán nem jó rá ilyen szar löveg kitéríthetőséggel, legalább a lövege ne hátul lenne.
Más: Siegfried Line-on, Port-on, Ruinberg-en, és Widepark-on mi a fenét lehet kezdeni arty-val?
Ezek nagyon szarok spg-vel, alig lehet valahova belőni, az ilyen csaták általában sebzés nélkül végződnek. Inkább megyek arty-val Himmelsdorf-ra, mint ezekre.
-
sith7
félisten
Emberek ... ez a KV-1 , a 3 - as motorral is csak ilyen "kapkodó idegbeteg" sebességre lesz csak képes ?
-
mynames
senior tag
-
vhw
addikt
Egy kissé felhúztam magam miután egy meccset csont nélkül elbukott a csapat Westfielden, mert teljesen ignorálták, h az ellen foglalja a bázisunkat...
Szóval... jött egy másik meccs Steppen, ugyanúgy PzIII-ban.
Ellenség top tankja 1500+ effes FTC-s KV2, a mieink... a szokásos...
Már előre full caps lock-al beírja HURR-DURR-DERP... na mondom itt annyi...A második percben már elküldtem a csapatot a francba...
Aztán...
Victory!
Battle: Steppes 2012. október 15. 22:55:46
Vehicle: PzKpfw III
Experience received: 1 057
Credits received: 17 818
Battle Achievements: Oskin's MedalKihoztam mindent, amire egy átkozott PzIII képes.
-
Paul119
addikt
válasz
Patrick76496 #19794 üzenetére
mivel a JT tigris2 alvázon van persze hogy át viszi
-
Patrick76496
őstag
SU-100M1 tulajok! Csak szerintem vonzza ez a tank a szopást? T9-ben semmit nem lehet vele kezdeni, még az alig beforgatott E-75 oldaláról is pattan, persze a JT-t átviszi szemből.
-
Mcray
senior tag
Na elmegy a vorgéming a jó büdös pííííííííííííííííííííí.
9 játékra volt ma időm. Mind a 9-et megnyertem. Voltam TD, scout, és főleg T29.
Köszönöm, hogy akkor amikor nem érek rá, nyerő ágra raktok, amikor viszont ráérek egész nap, az első csatától az utolsóig megyek a levesbe... a 300 Eff ratinges Löwék közé.
Mai legjobb csatám. Mi támadtunk. Az ellen meg fent a vasút túlsó oldalán várt. T29-cel voltam. Az első percben már 7:0-ra vezetett az ellen...Mázlimra a csapatom maradéka hallgatott rám és várt hogy felpuhítsam az ellen csapatot a déli átjárónál. Csak akkor engedtem szabadjára a csapatot, amikor már kiosztottam 4700 sebzést és kiszedtem az ellen: KV-3, Jgpanther, SU-152, Stug, KV-1S-t és minden más ellenfelet úgy hagytam, hogy egy lövés volt a VK-inknak. Összesen 9 ellenfélbe értem bele és ezzel megfutottam az eddigi legjobb T29-es körömet:
Victory!
Battle: Prokhorovka 2012. október 15. 21:28:51
Vehicle: T29
Experience received: 1 541
Credits received: 72 890
Battle Achievements: Steel Wall -
72 kapott, 14 osztott, 4.5k dmg, 2000 spotted dmg után, elvesztjük 11-15re a meccset, azt hiszem mára itt a vége.
stat-rontásos szopóágat megelőzöm.jóccak.
-
Paul119
addikt
válasz
Napfénysüti #19781 üzenetére
jó is így
-
nyunyu
félisten
válasz
Imilenni #19786 üzenetére
XVM kemeny 5% eselyt josolt nekunk, ugyhogy azt hittem, hogy ez lesz a tizenikszedik buktam egyhuzamban.
De az ellen gyors tankjai elfelejtettek feljonni kozepre, ugyhogy onnan szivattam a jonepet.Vegul begyujtottem egy Top Gunt, meg egy Radleyt, bonuszkent ez lett a tegnapi duplazo kor
(Prem+duplazo nelkul 1272 XP, 26030 crefit lett volna.)Mondjuk meccs vegen volt nagy WTF, miert kellett 3 loves az utolso tank 250HPjahoz, mire a replaybol rajottem, hogy kifogyott az AP, aztan HEt lodoztem.
-
nyunyu
félisten
válasz
mynames #19765 üzenetére
Jobb lesz vigyázni mert ma (is) szabadság van a diliházban...
3-ból 3 bukó, mindhárom lemmings' train miatt...utolsóban kimegyek M18-cal spotolni,Spotolni M18-cal? Eleg kamikaze taktika.
Oke, hogy nagyobb az agyuja, mint egy Shermannak, de joval lassabban forog a tornya, igy az elszaguldunk az ellen mellett, aztan oldalba/hatbalojuk kevesbe opcio.
Mire elfordul a tornya 90 fokot, addigra szitavalonek.Lemming traint, meg az idiotakat ne is emlegesd.
Mkb. otodjere sikerult duplaznom az M18-at, olyan jo csapatokat sorsolt az MM.Pl. Fishermans bayen tartjuk a bal oldalt egy SU100-zal, mogottunk leparkol 2 M6.
Hiaba kertuk oket, hogy haladjanak elore, meg addig meg se mozdultak, amig minket ki nem nyirtak.Vagy T25/2-vel egyedul megyek Abbeyen a bal oldalra, kozben 6 tank elindult jobbra a partra.
2 top tankunk nemi hezitalas utan elindult a lemmingek utan.
Utana meg csodalkoznak, hogy a felpalyaig se jutottak, de az ellen mar foglal. -
Imilenni
addikt
Megvolt a 4000. csatám
Defeat! Map: Cliff 2012. október 15. 20:11:57
Vehicle: Jagdpanther
Exp: : 379 Credits: : 20 161
Achievements: : Sniper, Reaper -
Dobi 562
addikt
Nem tudom mire gondolsz. Itt a visszajátszás... Arról nem tehetek, hogy agyatlanul előrerohantak meghalni, mikor a dombot elvesztettük... Aztán persze én lettem a bűnbak, hogy csak ott kempelek. Na jah.
-
Arpee78
senior tag
válasz
Napfénysüti #19741 üzenetére
Teljesen igazad van, de sokan eddig is használtak bohóc skineket a weakspotok begyakorlására átmeneti jelleggel. Ehhez és a játék működését megérteni teljesen jól megfelelnek ezek. Mondjuk ezek a 3D skinek még durvábban agyonvágják a feelinget az eddigi bohócokhoz képest.
Az üveges változat hosszabb távú használata gyakorlati szempontból sem ajánlott, nem lehet rendesen a páncélzatra célozni. A másikkal az a baj, hogy néha nem látszik a tank formája, plusz megtévesztő is lehet. Pl nem lövöd mert piros, de az ágyúd képes lenne átütni.
Én a tömörített kontúrosat használom, legalábbis fent van, de nem emlékszem, hogy valaha is ez alapján lőttem volna.
Feltettem ezeket a 3D skineket is, a tank nézegető progival jó lett volna néha, csak sajna nem kezeli.
Akit érdekelnek ezek a skinek: link
Ja a modulok megtanulásához jó ez az oldal is.
-
Dobi 562
addikt
Meg van a 6. nyerő kör zsinórban IS-7-el. Végre meglett vele a Tank Ász is.
Visszajátszás. Sajnos a plecsniket még mindig szarul jeleníti meg az mwreplays.
------------------------------------------------------------(#19771) vhw: Toborzótiszt... Atyaég... Szépen lejáratják a klánjukat.
(#19773) diegho : sajnálnám a kreditem ilyen hülyékre pazarolni. Talán kétszer fordult elő a majd 9000 csatám alatt hogy kilőttem sajátot, de előtte vagy 3-szór kértem őket, hogy hagyják abba amit csináltak. Általában türelmes vagyok, de néha megtelik a pohár nálam is. Egyébként mit toltatok szakaszban, T32-őt?
-
Gyuri27
félisten
válasz
psycroptic #19774 üzenetére
T49-t akkor ki se próbáld.
-
Paul119
addikt
válasz
psycroptic #19774 üzenetére
nekem typeal sikerült zsinórban 2x pattanni azt hittem a földnek csapom a laptopot
-
psycroptic
őstag
Valaha, valaki akár egyszer is pattant már T-20-ról?
Tetszik vele a játék meg minden, de papírabb a papírnál az már biztos. Ettől még a francia light-ok is tartósabbak. Minden lövéssel valami modul vagy ember elszáll.(#19775) Paul119: ne bazz!!!
-
diegho
nagyúr
válasz
Dobi 562 #19764 üzenetére
Ma platoon-ban toltuk 3db tier8-al, egyik csatában egy M18 először beállt elém, mikor szóltam neki, hogy húzzon el, akkor elment és beállt klántársam mögé keresztbe, aki éppen lőtt és tolatni akart, 110hp-ja volt, szó nélkül kilőttem és harcoltunk tovább, utána jött valami lengyel szöveg. Én csak egyszer szólok aztán, ha amúgy is haszontalan tank csinálja ezt a csatában és miatta akár bukhatunk is (elég szoros csata volt 15-12 lett a vége) simán kilövöm, egy hülye miatt ne szívjon 14 másik.
-
Taragas
aktív tag
válasz
mynames #19765 üzenetére
Dettó! Kb 3 meccs alatt nem kaptam normálisa csapatot e-75-el. Az utcsó csatában, mindenki elment északnak, én meg egy t1105 tartottuk együtt délt, a másik fentebb lévő hágót egy ferdi próbálta tartani. Mondanom sem kell mi 3-an megállítottunk 5 tier 10-es tankot, de azok meg simán kihullottak északon. És a panther 2nek volt pofája még beszólni is, a büdös paraszt. Természetesen én sebeztem toronymagasan a legtöbbet.... bár killem nem volt sajnos....
Dobi 562: Szííd ki a csecsem more....
-
Dobi 562
addikt
A TEAM (Impossible Mission Force) magyar klánt ismeri valaki? Két katonájukkal találkoztam, előbb meginvitáltak a klánjukba, majd elárasztották a közös csetet, primitívebbnél, primitívebb beszólásaikkal, majd csak szimplán szidtak...
blahq és Mortall77 volt a két jó képességű, mindkettő M103-al, sikerült is 1100-1100 sebzést összehozniuk.
Ez még az enyhébbek közül való:
---------------------------------------------------
Zsinórban 5 győzelem IS-7-el randomban, egyedül. Lehet most kéne abbahagynom. Az ilyen nyerőágak félelmetesebbek, mint a szopóágak... -
mynames
senior tag
Jobb lesz vigyázni mert ma (is) szabadság van a diliházban...
3-ból 3 bukó, mindhárom lemmings' train miatt...utolsóban kimegyek M18-cal spotolni, bevillnatok 8 ellenséges tankot ékben, köztük a top 5 !!! tankjukkal!!! Erre a mi csapatunk elitje elment a másik irányba... -
Dobi 562
addikt
válasz
Paul119 #19762 üzenetére
Azt értem én. A kérdésem az lenne, hogy a 7.5-höz képest ez mit jelent?
----------------------------------------------
Na ő az a játékos, aki tényleg csak kárára van a csapatnak:
Királytigrisével lazán beállt az IS-7-esem tűzvonalába. Mikor megkértem közös cseten, hogy menjen onnét, valami szláv nyelven karattyolt, majd beállt mögém és nem hagyta hogy visszatolassak fedezékbe. Húztam is onnét, el a közeléből. A csatához nem tudott érdemben hozzátenni, 6 lövéséből 1 talált, 0 sebzéssel...
Érdemes megnézni a T29 statját, rengeteg átlag alatti képességű játékos tudja vele hozni az elvárható 48% körüli győzelmi arányt, na ő a közelében sincs...
-
Dobi 562
addikt
Nézegettem a 8.1-es változtatások listáját és találtam két érdekeset:
"Fixed the slope angle of lower armoring plate on IS-7 (changed to historical)
Fixed the slope angle of lower armoring plate on IS-3 (changed to historical)"Ez pontosan mit takar, döntöttebb lesz a lower hull vagy nem? Bocs, ha már volt a topikban, nem mindig tudom követni az eseményeket.
-
Dobi 562
addikt
Zsinórban 5-ször 0 sebzéses kritikus IS-7-el T110E4 tornyán a kis kupolába... Erre beírtam neki, "you are very lucky", majd hátrébb tolattam és egy lower hull lövéssel kivégeztem. Szerencsére az ő összes lövése lepattant.
8 lövésből sikerült kivégeznem így... Te jó ég... Ha tudja hová lőjön, biztos nem élem túl...
-
vhw
addikt
Valaki kérdezte nemrég, hogy a 0.8.1 patch notes-ban mi az az "Observer" tank, hát most megtaláltam.
Át is lehet rá képezni az embert, de külünös, hogy nem mindegyiket. Eddig csak szovjet személyzetnél találtam meg, és köztük sem lehet bármelyiknek... csak parancsnoknak.
(voltak régebben olyan pletykák, hogy tesznek a játékba "különleges" tankokat, amiket Field commanderek használhatnak, nem ennek a tervnek valami részben megvalósított előzménye/maradványa ez?)
-
Enzolord
addikt
válasz
myckey #19748 üzenetére
Ez is benne van a dologba....
De kurva idegesítő, hogy 1, vagy 2 esetleg 3 mínuszból indulsz, és nem hiszem, hogy ennyiszer jönne közbe egy csomó embernek minden..
Tudom, hogy csak játék, de multiplayer, nem solo
Annyiban módosítanám a retorziót, hogy pl 3 afk 2 héten belül, és akkor ban, egy időre -
Enzolord
addikt
-
Dobi 562
addikt
Ennek a szakasznak is sokat sikerült hozzátennie a csatához:
Az ellenfél oldalán voltak, így nagyban köszönhető nekik is, hogy ledaráltuk őket. Ettől függetlenül nem értem miért játszanak az ilyenek.
------------------------------------------------------Ezt megelőző csatában, kicsit balszerencsés voltam. A végére ketten maradtunk, én KV-1S, az ellenfél SU-152-vel (volt még egy afk Tigrisünk, de őt nem számolom).
1. lövésem 1% HP-ban hagyta, ő lepattant.
2. lövésem 0 sebzéses kritikus, ő meg kilőtt.Majd elbattyogott kinyírni az afk Tigrist...
Egy hajszálon múlt a győzelem...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
grizlisandor #19744 üzenetére
Az önmagában prémium tank. Úgy kell pénzért megvenni. Cserébe jobban hozza a kreditet.
-
-
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Westfield 2012. október 15. 16:45:10
Vehicle: IS-7
Experience received: 1 726 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 40 708
Battle Achievements: Sniper, Expert: U.S.A.
nem prémes..picit keveslem a kreditet de igy is 20k +ba jöttem ki -
Dr_Syrex
senior tag
Sikerült végre kivégeznem a JpzIV-et és megvettem a JPanthert a mostani féláras akcióban. Ráment szinte az összes szabad TP-m, de remélem megéri majd.
A legénységet átpakoltam a párducba (ők 90%-on folytatják átképzés után), de mivel jött egy új fő is, őt egyből küldtem a tank akadémiára.Így alapon elég gyenkécske, főleg a lomhasága és a "légpuska" lövege miatt.
Egyébként melyik a legjobban használható löveg hozzá?
-
Arpee78
senior tag
válasz
Napfénysüti #19738 üzenetére
Jesszus, csatában is működik.
Ez mekkora csalás már, a hitzone skin kutyafüle ehhez képest.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Patrick76496 #19735 üzenetére
Utólag eszembe jutott hogy talán ráment volna alapból legalább a BL-9 csak addigra már feltettem az IS3-ról a venti-rammer-EGLD triót. De sebaj még olyan 10-15 csata max és megvan a lánc aztán akkor megy fel a BL-9 és hatékonyabb lehetek.
-
forras2
őstag
Mi van ma?
KV1s-el 78 méterről 3-ból 3× lőttem mellé 1 oldallal álló M6-nak, teljesen összeszűkült cél keresztel
Tigrincsnek az ágyúja meg nem akar átvinni semmit.... 2× egymás után pattantam párduc valagáról, miközben a párduc papíííííír -
Patrick76496
őstag
Még könnyített MM-mel is nagyon kevés Tier 6-ba, bár a lövege legalább az AMX 40-énél jobb, csak persze a tank sokkal papírabb, nem értem miért nem lehet berakni nehéz tanknak vagy legalább medium-nak, ha úgyis az egyes tank közepes, és abból lesz könnyű.
Sermi: Grat az IS-8-hoz!
Rámegy a BL-9 a kis lánctalpra is, ha ne raksz rá addig semmilyen felszerelést sem. Haverom IS-8-án már nagy löveg is volt, amikor még a gyengébbik gyengébbik felfüggesztés volt rajta.
-
Arpee78
senior tag
válasz
Napfénysüti #19724 üzenetére
Az M103 ammorack-je a torony mindkét oldalának elülső felében van. Link
Csak az összes 9-es heavy közül ez a legtartósabb ammorack, D25-T-vel akkor is szerencse kellett a robbantásához, ha már sérült volt.
/Tényleg, honnan szerezhették ezt a képet? Ebben az US topikban van. Valami mod-nak látszik ami a garázsban (is?)működik. De jó lenne, ha a WG ezt beleapplikálná a játékba./
Hopp, a post alján van valami, csak US reg kell. PS: if you want to check out the mod I used to display modules, click here
-
myckey
veterán
válasz
Grat az IS8 hoz
akko mostmá mehetünk kilencesbe
M103 egész jól bírja...én egyszer sem emlékszek ilyen 1 lövéses halálos sebzésekre....amit az ammo rack szokott okozni...
-
vhw
addikt
válasz
Patrick76496 #19723 üzenetére
Bizonyára könnyített MM-et kap mint az AMX 40.
Fel: valaki a hivatalos fórumon szerintem elég találóan francia Aladárnak nevezte (a torony is kiköpött ugyanaz)
-
válasz
GaburroSan #19726 üzenetére
Akkor ne játssz francia tankkal, mert azok is átlőhetőek.
-
Enzolord
addikt
válasz
GaburroSan #19726 üzenetére
Az elején nekem is borzasztó volt, de a végére, mire megvolt a nagyágyú, megszerettem, és elég fürge, és nagyot is sebez..
CSak tényleg nem pattogós.. -
törölt tag
válasz
Én sem emlékszem hogy valaha is kaptam volna vele....
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
Én eladtam 80 kör után mert nem hittem el hogy mindenki átlő, nehéztank létére, legalább pattogós lenne!
-
válasz
Nem nagyon emlékszem ammo rackre M103-nál, bár tény, hogy hónapok óta elő sem vettem.
-
Napfénysüti
nagyúr
Meglett az IS-8 ma mentem vele pár kört. Furcsa még így stockként de szerintem nem lesz rossz csak kell egy pár csata mire fullos lesz.
Az M103 mennyire hajlamos ammorackre?ollie: ma volt egy gynaús esetem vele. Pont az Is-8-al mentem és még volt ha jól emlékszem kb 600hp-je az ellen M103-ának és egy lövésből kinyírtam. Vagy ammorack lett vagy lehet egyszerre lőttem bele egy másik társammal csak enyém volt ami kicsinálta. Alap D25-T van még a gépemen az nem tud akkorát sebezni hogy ennyiről kinyírjam simán.
-
Patrick76496
őstag
Rendben, akkor elnézést a hibáért.
Nekem nagyon tetszik az a francia, főleg, hogy az ARL-t is imádom.
Kár lenne berakni prémiumnak számomra "musthave-kategória". A táratlan francia heavy-k nagyon jók, de az 50 120 is tetszett a teszt szerveren. Egyébként nem tudod lesz-e valami azzal a Valentine-nal? Ha így rakják be, akkor az nagyon nagy szopás lesz T4 light tank-ként T8-ban 24 km/h maximum sebességgel.
-
Djuree
félisten
válasz
GaburroSan #19720 üzenetére
rühellem azt a tankot. belém állandó jelleggel 700-800-akat lő
ammo rack volt?
-
Fel
addikt
válasz
Patrick76496 #19686 üzenetére
Az előbbiből kiamardt:
A Tortoise ez lenne: A39. Az az AT-15A biztosan valami kezdeti prototípus lehetett.
-
Fel
addikt
válasz
Patrick76496 #19686 üzenetére
Ezek ilyen prémium tank tervek lennének. Lenyitva a spoileres részt láthatóak az adataik (biztosan a teszkliensből nyerték ki a szemfülesek), érdemes megnézni (lefordíttatni).
AZ FCM 50(t) olyan, mintha egy B1 bis, egy ARL 44 ütközött volna, és a végén rájukzuhant egy KT Henschel torony
Úgy látszik ez lesz a francia Tier 8 prémium heavy. 12.500 aranyért!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Stauffenberg #19697 üzenetére
Vagy nem feküdt neki a jármü. Ugyanis a dmax 300-t karcol. Nem hiszem, hogy ennyire sz@rul lehet vele keresni.
-
-
-
Taragas
aktív tag
válasz
Djuree #19704 üzenetére
Megkerestem azt a hszt, amiben nekem is linkelték. Így már amúgy használható a techtree....
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Router gondok
- PlayStation 5
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- Autós kamerák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest