-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
-
GeGexx
aktív tag
Sziasztok, az első hsz-ben lévő modpack-et beraktam a 7.2 mappába de úgy nem volt semmi változás a játékban aztán beraktam 8.0-ba akkor meg nem akart indulni a játék a wot-xvm-proxy.exe-n keresztül.. mit csináltam rosszul?
Egyébként ha már tud valaki segíteni csak az XVM-et szeretném felrakni vagyis azt a cuccot ami kiírja csata elött kinek mennyi esélye van ill. a statokat, előre is köszi.
*sőt eredeti exe-vel se indul ha 8.0-ban van
-
Zeratul
addikt
-
K.ichigo
csendes tag
most telepítem remélem jó game lesz sok jót halottam róla
-
vhw
addikt
válasz
Space marine #18586 üzenetére
Nem a te eredményeidre akartam tromfolni, csak te is most akcióban vetted meg a T2-t, akkor gondoltam posztolom az első pár eredményt a másik leárazott kis vacakkal
(egyébként standard accos eredmények, azóta lement a 4dik csatám is, egyszer kerültem T5ösök közé, a többi mind top tankos kör volt, szal eddig barátságos az MM)
Ööö... a VK-s csapatot nem tudod amerikai tankba rakni.
-
myckey
veterán
kuva száját a WG-nek...még mindig nem küldték a 200 goldot....de még nem írok nekik,mert van még bő 2,5 órájuk,hogy teljesítsék a loltrakis küldetést
-
Space marine
aktív tag
nem menőzés, csak megosztottam hátha valakinek még bejön ennyire minimál aranyért.. nekem már nem volt több.. gondoltam hátha jó cucc
gondolom prémes eredmények, én ezért a pár körért nem veszek amit naponta letolok, heti egy nap van amikor prémmel tolom..
ja és gratula, jó körök voltak ezek szerintbaazzzzz... a vk28-as csapatot belerakhattam volna
na mindegy, majd holnap kidobom ezt a 75-ös legénységet..
-
Dobi 562
addikt
Ma egy remek HAC-R játékos le "hillcamper noob"-ozott miközben mentem Malinovkán a dombra IS-3-mal, ő pedig kempelt a bázisunkon amcsi prém T34-el. Aztán még azt is megtudtam tőle, hogy a statok nem azt mutatják meg hogy ki milyen jó játékos, pusztán azt mennyire vagy szerencsés. Akkor én a közepesen szerencsések táborába tartozhatom...
Következő csatában, hogy itt se maradjak móka és kacagás nélkül, egy A-20-asunk eresztett bele néhány sorozatot az IS-3-mamba hátulról. Sajna nem jött be a terve a kárpótlásért, nem csináltam neki semmit. Aztán még egy Löwével is megpróbálkozott de ő is a higgadtabbak közül került ki és nem bántotta.
------------------------------------------------------
World of Tanks hátterek, ha valaki szeretné feldíszíteni asztalát. -
vhw
addikt
válasz
Space marine #18582 üzenetére
Ha már menőzünk, én a T15-öt vettem meg, első 3 csata (100%-as legénység 2dik skillel, a VK28-as csapat ünneplős tankja
);
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. október 7. 18:22:05
Vehicle: T-15
Experience received: 1 658 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 15 205
Battle Achievements: Top Gun, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"Victory!
Battle: Prokhorovka 2012. október 7. 18:29:50
Experience received: 975
Credits received: 16 023
Battle Achievements: Top GunVictory!
Battle: Cliff 2012. október 7. 18:55:39
Experience received: 893
Credits received: 20 475
Battle Achievements: Master Gunner, SharpshooterNem tudom merjek-e többet játszani vele
~900as átlag xp, mindet túléltem, ezután már csak rosszabb lehet -
Enzolord
addikt
válasz
kanyipicske #18574 üzenetére
azért a JgTigi 8,8 25 kapott XPvel nem rossz..
-
Space marine
aktív tag
ehe!
Megvettem ezt a kis T2LT-t /amcsi prém/ komoly kis cucc azzal a gépágyúval a tetejénGyőzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. október 7. 18:51:31
Jármű: T2 Light Tank
Szerzett tapasztalat: 852 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 6 460
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "III. osztály" -
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #18578 üzenetére
ja azzal nyirtad ki szegény kis e8asomat
-
Dobi 562
addikt
válasz
kanyipicske #18572 üzenetére
Akörül igen esélyes a dolog, egyébként legutoljára augusztus végén volt kapható ő is és a Type 62 is (utóbbi az EU szerveren először).
-
luke.
aktív tag
1 év alatt prémi nélkül elértem az amerikai t8 heavy-t TD-t és t5 arty-t, valamint a t6 heavy orosz, t6 heavy német, t6 heavy franciát.
egyik kedvenc farmolós tankom a Pz3/4 azzal vesztes csatánál is 20k ezüst körül van a hasznom. Amúgy t6-nál és alatta nekem ritkán veszteséges a csatám, t7 és t8 és fölötte már sokszor minuszos.
-
forras2
őstag
Hát, idáig nem igazán nyerte el a tetszésemet a tigrincs. Majd a saját 88-as lövegével leszek kíváncsi milyen lesz...
-
Chris0321
veterán
válasz
kanyipicske #18574 üzenetére
Lehet nem ártana átképezned a legénységet, hogy jobban teljesítsenek.
-
Dobi 562
addikt
válasz
kanyipicske #18565 üzenetére
29 Euró és azért mert rohadt nagy bevétele van belőle a WG-nek.
-
Dobi 562
addikt
válasz
kanyipicske #18559 üzenetére
Biztos lesz még Type a boltban. SP vs Type 59 illetve bármilyen két tank közül az nyer amelyikben jobb játékos ül (vagy amelyiket Random isten pártfogolja).
-
Bingisz
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz
redzsi #18558 üzenetére
Tipikus hétvégi csata. Számtalan ilyenben voltam már.
Az egyik E-100-nak nem sikerült sebeznie, a másik bevitt egyetlen sebző lövést, amivel sikerült 1 killt összeszednie. A gyönyörűen kifestett Löwének sem sikerült megsebeznie senkit. Az E-75-nek sikerült 75 pontot sebeznie, gondolom véletlenül nekikoccant valakinek...
-
kanyipicske
tag
vajon még lesz type a boltban?
illetve szerintetek ha egy sp egy typeval szembe kerül ki nyer? -
myckey
veterán
azért megszexuálhatnák magukat a fhrruszkik
mikor bebasznak 5-7 artyt egy csapatba......kettőnél többet nem engednék......max 3,de már akkor is a frász kerülget....
akkora vaksi faszok vannak....mikor ennyien vannak benn,tuti elmegy rajtuk a csata
nem kérem az okoskodást,hogy há a scoutok azé vannak
-
Dobi 562
addikt
válasz
Djuree #18555 üzenetére
Tehát a helyzet: 3 lesebzett M18 Hellcat vs full hp Vk3601H & VK2801 (jómagam) 50% hp-val Himmelsdorf dombon.
Bármelyikünknek 1-1 lövés lett volna bármelyik M18 (akiket én sebeztem le egyébként). És ott voltak az orrában kb 30-50 m-re tőle... Én meg a VK3601 mögött voltam 50 méterrel. A helyzetértékelése egyértelműen hibás volt (mondhatnám azt is, hogy nem volt töke felvenni a harcot).
Majdnem nekem is jött teljes sebességgel a barom, szerencsére csak súrlódás lett belőle.
-
-
Dobi 562
addikt
Hétköznap ha leülök játszani néha-néha látok hajmeresztő dolgokat. Hétvégén leülök, nincs olyan csata ahol ne lenne valami baromság...
Nincs viccesebb látvány, mint egy seggét az ellenfél felé mutató előlük menekülő tank... Előbb egy VK3601H-nk tette ezt 3 M18 elől, amiket egyébként lesebeztem VK2801-el... 1-1 lövés hiányzott nekik... De kedves csapattársam úgy vélte "szégyen a futás, de hasznos"... Az M18 horda következő áldozata is ő lett...
Megnéztem 43% győzelmi aránya van. Gondolom eszébe sem jutott elgondolkodni rajta mi lehet a baj vele...
-
Djuree
félisten
ez mi a fasz?!
10 lövés, 1 találat, mind teljesen beszűkült punc...ööö célkeresztel, a célok 100m-re voltak kb.
Ac mle 1948
kedves wg mi a faszt állítottál tegnap óta, állítsd vissza légyszi. kösz. -
kanyipicske
tag
Stuggal megyek top tier voltam egyedül
abbeyen jobb oldalt egyedül
leszedek 3 ellenséges tankot amx 40-t 2 lövés után 1% áll erre letolat ne, hogy lelőjem.. -
Értem, mindenkinek köszönöm!
-
forras2
őstag
Én csak T7-es tankot vettem, de ez is 1,3 milla kredit volt.... A másik amit venni akarok, az is T7-es, és az is 1,4 milla kredit
Nem kell.... majd nem 1 hét alatt szedem össze rá a pénzt, hanem 1-1,5 hónap alatt.
És nem a kilőtt tankok száma számít, hogy mennyi kreditet kapsz, hanem a sebzés... főként a sebzés -
Fandango
veterán
Tiszta vicc ez a kredit rendszer, high tier tankkal meg a loszer arat is alig lehet kitermelni egy jo csata utan is (premium nelkul, mert hat kapja be a WG
)
-
Gyuri27
félisten
válasz
đe$|re #18532 üzenetére
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. október 7. 13:05:16
Jármű: VK 3001 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 540 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 17 832
Csatában elért Achievement: AcélfalEz se kutya és közelharcban vivtam ki. Jó ez a tank no. A legjobb t6 med szerintem. Megfelelő a gyorsasága. A páncél se kevés. Egyedüli szív fájdalmam a 8.8-s penje.
virkir: + a modulok. Mert feljebb már nem lehet venti és rammer nélkül meglenni.
-
đe$|re
senior tag
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. október 7. 12:50:43
Jármű: StuG III
Szerzett tapasztalat: 1 190
Szerzett kredit: 37 036
Csatában elért Achievement: MesterlövészDMG:2918
Jó a Stug a garázsban.
Sunnyogó, alattomos dög.
-
Dobi 562
addikt
Szerintem a 2400-as átlagsebzés nagyon is jó 10-es tankkal, akárki akármit is mond. Főleg úgy, hogy rengeteg E-100 játékos a csatánkénti 1000-et sem éri el...
Én is ismerek nagyon jó E-100 játékosokat, de sajna akikkel hétvégén találkoztam nem azok közül kerültek ki akik tudnak valamit is kezdeni a tankjukkal csak épp bekaptak egy balszerencsés arty találatot...
-
-
Paul119
addikt
Battle: Karelia 2012. október 7. 10:42:43
Vehicle: T34
Experience received: 1 075
Credits received: 100 518
naná hogy bukta -
Szilu
tag
válasz
Dobi 562 #18499 üzenetére
Ne felejtsd el, hogy modositas ide, modositas oda, a tier10es tankok gyozelmi aranya alapjan felallitott rangsoranak utolso negy helyen továbbra is a maus (48,64%), AMX50B (47,25%), JagdPz E-100 (47,11%) es az E-100 (47,01%) foglalja el.
E-100zal nem a legkonyebb randomozni, hiszen nehez ersz oda ahova kell. Ugyanakkor a nemet tankok az artyk elso celpontjai (a heten kaptam -1700-at egy lovesbol), es konnyu megkerulni, illetve par tier8as tank szembol is atlovi. Igy mikozben tudod, hogy a sok hp miatt elol kell lenned, pont akkor halsz meglepoen gyorsan. Hatulrol pedig az az agyujaval nehezkes sebezni.
Ennek ellenere tudom, hogy vannak vele nagyon ugyes jatekosok is, de nem ez a jellemzo. En talan pont a mar elviselheto szintet hozom a 2400 sebzessel, de nem vagyok ra buszke. Nem ritkan nem tudom oldalrol sem sebezni a >tier9 tankokat, mig engem szembol osztanak, mire sarokharcnal kimegyek valaszt loni, addigra az ellen ujrabetolt stb...
Egyszoval izgalmasSokan azt latjak a nemet tankok doglodesenel, hogy "jaj, de bena", ahelyett hogy kihasznalnak a lehetoseget, es lonek a nem figyelo ellenfelet.
-
myckey
veterán
válasz
Dobi 562 #18514 üzenetére
ne is mond......nem tudom,de nekem valahogy mindig elveszi a kedvem ez a mindent látó/mutató statisztikai akármi a végén...látni hogy rendre milyen agyatlanul játszanak....mit leművelnek..
pedig nem kell ide űberhárdkúr billentyűzet meg gamer egér meg anyámtyúkja...csak egy kicsit kellene az embernek eszét használni...sokkal többet ki lehetne hozni,mint amit lerendeznek.
Festések tényleg érdekesek....
mondjuk ahogy már írtam,nekem M4 Sörminátoromon van,nyári.kreditért vettem....de azzal már több mint 930 csatám van,farmolósom,szeretem...jó is.nekem jobban bejön frankó terep mintával.(nem szivárvány színnel) -
Dobi 562
addikt
válasz
kanyipicske #18515 üzenetére
Szemből lower hull, illetve búvónyílás a tornyon. Oldalról a torony bal oldalánál a hátsó részen van a lőszerrekesze.
-
kanyipicske
tag
a tájpon mit kéne lőni néztem a weak spotjait de igazán semelyik sem jön be
-
Dobi 562
addikt
válasz
myckey #18512 üzenetére
2 lövésem volt ami nem sebezte. Egyébként rohadt közel voltam hozzá és lövegcső alatt átütötte majd minden lövésem. Ő meg a tornyom lőtte, ami elég kemény és nem sikerült átlőnie. De hiába sebeztem én 4000-et, a végére egyedül maradtam 7 ellen. Az E-100 csapattársnak nem sikerült sebzést bevinnie, az IS-7-nek 700 pontot sikerült összehoznia és volt még pár 9-es tank is 0 sebzéssel....
Én akkor kezdek el igazán félni mikor kifestett 8-10-es tankokat látok meg a csapatomban szakaszban...
-
myckey
veterán
egyébként igazad van Darth Maul!!
cigitől nem érzik ha ég a tank.....
piától nő a harci szellem....
guminő meg fokozza a teszto szintet....kell ennél több?
minden másra ott a master card
-
myckey
veterán
válasz
Dobi 562 #18499 üzenetére
Ne is mond....tegnap utso előtti körömben M103-mal voltam.(tovább nem bírtam idegekkel)
Highwayen (egyik kcsg akadós pálya)
Elöl 3-IS4 Platoonban.....ilyenkor már előre félek,rimánkodok:hogy helyén legyen az eszük...Bemegyünk városba...ellen komplett különítménye ott jön..erre a három IS4-ből 1 jön oda
az az egy pedig a legkevesebbet tette hozzá a csapatból a csata alakulásához...már nyomkodtam mindent,hogy há a másik kettő nem-e lenne szíves odajönni a zászlónktól!!!oda is mentek...amikor már mindenkit szétvertek....ezek pedig diadal ittasan kilőttek 2 illetve 3 totál alacsony HP-s tankot....aztán verték a mellüket...ho há ők bizony ketten leszedtek ötöt
áááááááá(persze én bőszen küldöm őket a .........ja tudom,hülye magyar lejáratja a többit,DE LESZAROM)
Egyébként watafaka!!!!!
szemtől szembe lecopattad azt a godzillát?
a má igen!GratDjuree:
hogy te mekkora....vagy -
Djuree
félisten
válasz
kanyipicske #18507 üzenetére
cigi, pia, guminő
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Cliff 2012. október 7. 9:55:24
Vehicle: Type 59
Experience received: 3 222 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 99 825
nem prémiumos.. ez nagyon vad voltigaz 0 lőszerem maradt a végére szóval felderítőbe mentem át
-
vbbb
őstag
Érdekes....Teljesen maximális beállításokkal több FPS-en szalad a játék mint magas minőségi beállításoknál...wtf
-
kanyipicske
tag
m18 legénységének mit ajánlotok?
-
válasz
Dobi 562 #18501 üzenetére
"csak nehogy megkarcolódjon a drága festésem!!!"
szent meggyőződésem, hogy ezek azt hiszik, a repairnál aranyba kerül a festés felújítása is...
fura, cimbim mondja reggel, hogy az isu-val megállás nélkül cumis csatába rakta. bázisról nem ért ki, közben lőtt kettőt, körbevették, meghalt.
aztán váltott egy prémet, következő csatában topgun, utána folyamat 3-6 kill -
forras2
őstag
Kérdés a következő.
Tigrisre érdemes rárakni a 88-as löveget?
Már mint a VK féle löveget.
Kisebb az átütése mint az alap 75-ösnek, de viszont nagyobbat sebez. -
Dobi 562
addikt
válasz
forras2 #18500 üzenetére
Igen.
-------------------------------------------------------------------
Az álcafestést idióták hordanak (tisztelet a kivételnek) megint bejött. Rózsaszínes betcsetünk TD üzemmódban kempelt amíg ki nem lőtte egy arty. Tigriscsíkos E-100-unk a bázist védte hősiesen míg a túlerő le nem rohanta. Terepszín IS-7-esünk a domb aljából nézte végig ahogy a dombon a túlerő elsöpörte hülye kis csapatunkat.
Aktív témák
Hirdetés
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged