- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Szilu
tag
válasz
Atlantis #18979 üzenetére
Ebben az esetben számítania kellett a tier különbségeknek, a túlélésnek vagy valami másnak is, ugyanis:
Ha valaki ugyanannyi sebzést (5k) oszt ki mint te, de közben egyik tankot sem látja segítség nélkül, akkor Y XP-t kap.
Ha te mind a saját sebzésnél, mind a társak sebzésénél egyedül spotoltad az ellenfelet, akkor Y/5000*1500*1,5+Y/5000*3500*0,5 XP-t kapsz, ami: 80%-a a fent említett csapattársad XP-jének.
Ez a 80% ugyanakkor könnyen változhat felfelé, ha például artyval, td-vel, vagy tier10 heavyvel hasonlítod magad össze. -
Mcray
senior tag
válasz
Stauffenberg #18998 üzenetére
Friss Vindóz 7. SSD-ről fut. 8 Giga ram.
A játék Maxon 40-50 Fps-sel megy (50-60 ha fel van telepítve a Radeon Pro alkalmazás)
Bizonyos pályákon leesik az fps. Eddig a legalacsonyabb elcsípett fps 22 Fps volt.Nyugi, senki nem akar Téged bántani
Mindenkinek más a gépe, más programok futnak a háttérben. Ami egyiknek jó a másiknak meg nem. Ennyi. Emiatt nem szeretnék még egy FSB VS Mindenki párharcot végignézni.
Köszönöm!
-
Stauffenberg
nagyúr
Milyen érdekes, hogy amikor legutóbb beírtam (meg a beta alatt is írtam erről), akkor is többen jelezték, hogy náluk is jókora fps drop van (bizonyos mapokon, ahogy nálam is csak néhány mapon). Na meg az túlzás, hogy a hozzászólásaim ezzel lennének tele, egyszer a béta alatt írtam róla, hogy egyelőre optimalizálatlan a motor (csupán megállapításként), aztán mikor kijött a végleges 8.0 akkor is megénekeltem, hogy látszólag semmit sem sikerült javítani rajta és a megígért csökkenő gépigény helyett csak az fps csökkent.
Mellesleg okosságok nagykövete, bölcsek bölcse, mindentudás forrása, istenek istene... kérlek, magyarázd el nekem földi halandónak, tudatlan parasztnak, hogy a régi konstans 50-60 fps helyett jelentkező alacsony fps (bizonyos mapokon) hogyan lehetséges, hogy csak nálam jelentkezik és másnál nem? Egy csavart sem cseréltem a gépemben már egy éve, driverek frissek, Windows karbantartva. Valószínűleg a hiba WoT-tól független és csak véletlenül jött elő abban a pillanatban, hogy a verziószám 8.0-ra váltott.
Egyébként kezd unalmas lenni, hogy a te személyes tapasztalatod jelenti a "mindenkit". Akkor miért nem toszogatsz amikor nem egy hiba vagy negatívum miatt kesergek, csak simán csevegek a többiekkel? Érdekes, hogy akárhányszor beírok valamit ami nem tetszik, vagy nem működik, bugos, stb, akkor te jössz és elmagyarázod, hogy az márpedig lehetetlen, mert nálad nem olyan.
-
Paul119
addikt
is7 ég szemből mint a ...khm. a lámpánál meg ott a lőszeres rekesz szóval akár 1 shotolhatod is.. valamelyik nap 3x gyulladtam be egy csata alatt..vicc ez a szar rakás,e100 után ezt rühellem a legjobban
vJokka: full hd a külső kijelző?
vhw:nálam van hogy 17 fpsre is becsuklik de csak azóta mióta ki nyomtam valami amd dual core optimalizátor marhaságot
-
Djuree
félisten
válasz
diegho #18991 üzenetére
hát lehet, de a többi med meg nem okoz gondot, csak ez.
Mcray: hehe, rólam most hogy megvan az ac mle 1948, nagyon sokszor pattannak, képes még t9 is pattanni, ennek a szarnak meg t10 ágyúja van, ha elém kerül valaki jaj neki. tegnap jó volt, 3 t8 tank volt szembe, mondom engedjétek őket elém, mindhárom odalett, még a T34 is pattant
várom már a foch-ot, az valami brutál cucc.
-
Mcray
senior tag
válasz
Djuree #18990 üzenetére
Én a Francia TD-kkel vagyok ugyanígy...
A vicc az, hogy mint az (szinte) összes garázsomban álló tankomnál történt, mire megszerzem őket, addigra szarrá lesznek nerfelve, így veszek majd fél év múlva gagyi mindenhol átlőhető Franszia TD-ket...
Elővettem a játék elején elérhető összes tankot és elkezdtem velük megint próbálkozni.
Nem lepődtem, hogy olyan tankokkal amikkel kezdőként egy rakás szerencsétlenség voltam, most egész normális 60-70%-os győzelmi rátát tudok hozni (egyedül).
Szakaszban szerintem simán lehetne 80-90%...
-
Djuree
félisten
rájöttem nekem kell egy e-50. az összes med egy fos ehhez képest, akárhányszor találkozok vele megszopat, akármiben üljek is, még is-4-ben is megszopat. más medet vígan kilövök 1v1-ben a lórival is, ezt nem tudom
-
Timyyy
őstag
Igaz hogy 1 hónapon belül másodszor költözködök de nemsokára vissza tudok térni wotozni
lesz mit szokni rajta, 3 hónap szünet után, na meg az új grafikával is csak 1 kört mentem...
marked one, virkir, napfénysüti, lajtning, diegho, készüljetek, nemsokára érkezem -
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #18986 üzenetére
álcázás
-
-
Reaper
őstag
válasz
Misi1979 #18981 üzenetére
Erre gondoltam én is, csak olyan nyert körrel lesz jövedelem, ahol eléggé produktív voltál, persze akkor lehet vele keresni, de ahhoz nagyon sok mindennek össze kell jönnie.
E75-öt én is lőttem ki vele, lényegében 1v1 ben bármilyen lassú tankot ki lehet csinálni vele
Egy probléma van csak, amikor leláncolnak, mert hiába javítod azonnal, nincs olyan hirtelen agresszív gyorsulása, mint a T50-nek, ezért általában vége is a játéknak olyankor.
A fegyverzet tényleg jó, de úgyis leginkább csak scoutolsz, rohangálva, vagy bokorban ülve.
Az automata célzást nem nagyon használtam, inkább az egéren váltok érzékenység profilt, és kézzel célzok, tempomattal meg körbe rohangálok, az auto célzás a leg rosszabb pillanatokban tud hülyeségeket csinálni -
Szilu
tag
válasz
Napfénysüti #18977 üzenetére
Ezzel szerintem sokan vagyunk így.
Ugyanakkor amit mondani akartam, hogy egy átlagos játékosnál többször fordul elő az "elégedetlen" verzió az "elégedettnél"...
(Ismét szeretném kiemelni, hogy egy tüzérnél furcsa lenne, ha saját hp-jánál nem sebezne többet. Innentől kezdve már nem lehet mindenki elégedett a csapatban, pedig szerintem ez rossz megközelítés, nem csak a sebzés számít.) -
Misi1979
őstag
válasz
Reaper #18978 üzenetére
A t50-2 durván deficites, 12-13ezres javítással. Ráadásul a t50-2 ritkán éri meg a csata végét
Ergo ha nem spottolok&sebzek sokat ÉS nyer a csapat, simán ráfizetéses a kör, még prémiummal is. Ezért váltottam harcmodortA t50-hez képest előnye a több hp, erősebb fegyverzet, magasabb végsebesség, valamint nagy sebességnél szinte irreális fordulékonyság - na, ezt kiszedték belőle a 8.0-val.
A t50 játéktank a t50-2-höz képest, én nyírtam már ki e75-öt is vele. Tigriseket, tigris2-ket meg rendszeresen. Egyedül a type59 és a t54-kategóriás med-eket nem szeretem vele, plusz az is3-at sem, T43-at simán szétszedem, t-44 már kicsit necces, oda szerencse is kell.
Az a gond, hogy ezzel a tankkal az auto célzást illik használni, hogy tudd figyelni az ellenfél mozgását, ágyúcsövének irányát, viszont az auto célzás legtöbbször a legpáncélozottabb helyre teszi a célkeresztet..
-
Mcray
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan módszer, amivel vissza lehet nézni grafikonon, hogy mióta játszom hogyan alakult a győzelmi rátám?
-
Atlantis
veterán
Egyetértek, bár én a saját HP-nál másfélszer több kiosztott sebzésnél szoktam elégedett lenni a saját teljesítményemmel.
XP-nél meg azt vettem észre, hogy sokkal többre tartja a rendszer, ha csapattársak sebzik az ellent, akit te spot-olsz. Tegnap E50-nel alig 1,5k sebzést osztottam ki, de a csapattársak még 3,5k-t bevertek, mire kilőttek. Messze a legtöbb XP-t kaptam a csatában, kb.15-20%-kal többet, mint a szám szerint kb. ugyanennyi saját sebzést kiosztó csapattárs. Nem beszélve arról, hogy spot-olt sebzésnél a töltényre se nekem kell költeni.
Nagyon jó az új statisztika csaták végén, az utóbbi idők legértelmesebb fejlesztése volt ezt beletenni.
-
Reaper
őstag
válasz
Napfénysüti #18977 üzenetére
Én kifejlesztettem még régebben, de akkora csalódás volt a T50-hez képest, alig fordul alig gyorsul, bár megy mint az állat, viszont jó drága a javítása. Bár sokszor gondolkodtam már, hogy vissza megveszem, hátha a 8.0val már jobb, meg én is úgy állok, hogy megszoktam már mit szabad és mit nem, ha keresni is akarok egy csatában
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Misi1979 #18972 üzenetére
Én annyira utálom azt a tankot ellenfélként hogy gondolkodtam rajta hogy kifejlesztem.
Szilu: ha annyit sebzek mint a saját tankom élete akkor én elégedetlen szoktam lenni. Kb a duplájánál már azt mondom rendben van. Pedig én kb a tök átlagos játékos szintjét képviselem.
-
Szilu
tag
válasz
Djuree #18971 üzenetére
Szerintem ha valaki átlagban saját tanknyit sebez az nem átlagos, hanem az a jó kategória. Lévén nagyon kevés a 14:15re nyert mérkőzés, így biztos vagyok benne, hogy az átlag messze a tank hp-nál kevesebbet sebez - feltételezve, hogy mindkét csapatnak körülbelül azonos az össz-életpontja. Természetesen ez nagyban függ a tanktól is. Mást sebez egy spotter, egy tüzér, egy td... Szerencsére az új statisztika megmutatja, hogy nem csak killekkel lehet hozzájárulni egy győzelemhez. A sebzés nagyon fontos, de nem rossz ám az XP kalkulációs rendszer, érdemes azt is vizsgálni...
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #18925 üzenetére
A korábbi verzióban nem volt ennyi plusz mappa, mint ebben, amikkel nem tudom mit kezdjek. Mert nem akarom a játék gyökér könyvtárában kicsomagolni, mert akkor felülírja a res_mods mappát, amiben azért elég sok minden van benne utólag - MODok.
Ezért kérdeztem, hogy mik ebből, amik fontosak és hová kell tenni őket? -
luke.
aktív tag
válasz
nyunyu #18945 üzenetére
Köszi. A Tiger 2 meg a cső tővénél viseli a 3 csíkot. Akkor a max cső kapa a csíkokat. Amúgy T32-vel körönként olyan 1500-2000 sebzésem van, ezt jónak gondolom.
Kár, hogy csak pár napja raktam föl a "hit zones" modot, nekem így 1,5 év játék után is nagy segítség és most már értem mások miért lőnek belém olyan jól. -
Djuree
félisten
válasz
Dobi 562 #18966 üzenetére
tegnap én is beírtam miután meghaltam hogy mi a tejfölös rákért nem segített senki az egyik oldalon. erre jön a beírás a pro játékosoktól, hogy this is a camper map (nem az volt), persze a kezdőkörön belül campel 3 nehéztankunk, úgy kikaptunk mint a foscsi. attól hogy védekezni kell, még nem kéne a kezdőkörön belül állni és várni hogy kilőjenek. a campelésnek is megvan a maga taktikája, nem azt jelenti hogy nem mozdulok kezdőről....
-
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496 #18957 üzenetére
IS-2
-
Dobi 562
addikt
Nagy-nagy szerencsére, mindig találkozom olyan profi játékosokkal akik szívesen elmagyarázzák nekem, hogy is kéne játszani egy-egy tankkal vagy egy-egy pályán.
Redshire-en is én voltam a f@sz, aki nem a bázis melletti dombon kempel nehéztankkal az öngyilkos játékos, használhatatlan núb. Főleg IS-7-el, amivel voltam! Az egy ultimate camper tank, azzal aki elindul egy irányba támadni, az nem ember!
Persze neki nincs IS-7-ese, csak egy Maus-a 1000-es csatánkénti átlagsebzéssel, de van ő olyan szinten hogy véleményt alkosson bárkiről, ott vannak a király statjai, azok mutatják mennyire eredményes és hogy joga van beszólogatni.
Arrogáns franszia barom...
-
Patrick76496
őstag
válasz
vJokka #18961 üzenetére
Én N5110-ről játszok.
Felbontást és látótávot kivéve minden full low-on, tömörített textúra rulez!
Annyira nincs nagy hangja, szerintem nagyon kényelmes a billentyűzet és este jól le lehet venni a fényerőt. Nekem ez is megteszi, energiatakarékosabb, mint az az asztali gép.
On: Szép kis T-50-2 legénység. -
bullseye
addikt
Elég diegho-s estém volt ma a medekkel
Lorri, 3000 körüli dmg, 1800+ xp
E-50, 5000+ dmg, 1700+ xp
M26, 2600+ dmg, 1300+ xpigaz, prémium, de akkor is szép hármas volt (ráadásul duplázó körök).
-
vJokka
aktív tag
válasz
Tenken #18930 üzenetére
Y580-am van, 2,5-ös Core i5-el a következő beállításokkal játszom (külső kijelzőn):
30+ fps megvan, GPU max 70%-os terhelésen, de sok helyen nekem is leesik az fps-em
még arty nézetben is.
Egyébként amit a laptopban imádok, az hogy hihetetlenül halk, és alig melegszik. Régi Dell N5010-el össze sem lehet hasonlítani.
-
Enzolord
addikt
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. október 10. 0:47:22
Vehicle: SU-152
Experience received: 1 641
Credits received: 47 310
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"Kezdem imádni a Su152t
Ki tud abban segíteni, hogy mire számítsak az Isu-152nél? -
bozont
veterán
Mivel tudom jelezni hogy éppen kit támadok? Eddig ugye a T billentyűvel lehetett, de az új patch után már nem reagál rá semmit és a beállításoknál sem találtam meg.
(#18959) Tüzi
Na de az a tüzérség kérése (Requesting fire), nekem meg az "Attack target" kell, hogy ki tudjam jelölni artyval éppen kire fogok lőni. -
Patrick76496
őstag
Haverom IS-8-asát szorzózgatom, ma azt is kigyújtották szemből.
Én az IS-2-re emlékszek, hogy ilyen gyulladós volt, ezért raktam megelőző karbantartást. Na azt most b*szhatom, mert kiderült, nem a motor a bűnös, hanem az üzemanyag tank. Én mondom orosz nemzettel többet gyulladok, mint a némettel.
Valaki írta régebben, hogy nem jó tank a SU-100M1. Na ezt most szépen megerősítem. Még nincs meg rá a nagy löveg, de így valamiért a lövéseim jelentős része megy a picsába, pedig annyira nem pontatlan (0,37) és én is tudok nagyjából lőni (68% össz találati arány). A nagy lövegtől várom a megváltást, mák, hogy felmegy lánctalp nélkül is. Kár, hogy ezeknek hátul van a löveg, így eléggé szarok, mert szinte 0 a gun depression.
-
válasz
Patrick76496 #18955 üzenetére
nem tudom miként csináltam, de szemből gyújtottam is7-et a minap...
esküt tettem volna, hogy bukjuk...
aztán mégsem -
Patrick76496
őstag
válasz
Iron Funeral #18954 üzenetére
Na valakinek jól megy.
Mondjuk én is ritkán pukkanok el, pedig arra hajlamos tankokat tartok/tartottam.
Inkább az égésből kezd már elegem lenni, pedig alig megyek német tankokkal.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Patrick76496 #18952 üzenetére
Haha, lehet, hogy amiatt van ez, mert szerencsés vagyok ilyen téren, ~12k meccs alatt eddig összesen 3x pukkantam el ammorackkel (PII amikor még tier XI volt, tier IX IS-4 valami arty belémdurrantott egyet, illetve egyszer eldurrant a T-54em ~50 életről
)
-
vhw
addikt
válasz
Stauffenberg #18950 üzenetére
Mondd csak, miért csak a te hsz-eid vannak tele az utóbbi időben azzal, hogy nem megy rendesen a játék a gépeden?
Más meg tudja oldani, hogy fusson? -
Patrick76496
őstag
válasz
Iron Funeral #18951 üzenetére
Rendben, köszi.
Csak azért kérdeztem, hogy érdemes-e ARL first skill-nek biztonságos elhelyezést rakni, de akkor lesz BiA. Valahonnan rémlik, hogy a franciák szeretnek elpukkanni, de akkor az lehet a med ág.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Patrick76496 #18949 üzenetére
Robbanni még nem robbantam 50 120-al, de elég sokszor kap rack sérülést (amolyan Tiger érzése van az embernek vele), az 50 100 elég jól bírta a gyepát ilyen téren emlékeim szerint.
-
Stauffenberg
nagyúr
Kapjon be keresztben a szerencsétlen töketlen idióta WG bagázs!
Ezek mi a toszért nem tudnak programozni?
Meguntam, hogy a 8.0 bevezetése óta jó esetben 30 fps-t tudok kicsikarni low-medium grafikával, ezért visszaállítottam a "régit". Jó fosul néz ki, rondább, mint valaha... de a legtöbb mapon megvan a 60fps, viszont akad 1-2 olyan ami rosszabb, mint "fejlesztett" grafikával! Például Redshire az új grafikával hozza a 30-35 fps-t, de régire visszaállítva alig megy 15 fps fölé... Melyik mentalista médium érti ezt?
Fhaszom, én ezt már végleg meguntam.
Veszek egy folyékony nitrogénes hűtőrendszert, felhúzom 8 Ghz fölé a procimat és akkor talán FULL LOW beállításokkal ki lehet ebből a fostalicska szarból hozni 40-50 fps sebességet. De csak talán... mert tuti akkor is valamilyen idióta bug miatt nem lenne hajlandó értelmes sebességre beállni.
Picsába, megveszem a Battlefield 3-hoz az új DLC-t és megyek ott tankcsatázni... az legalább elfut "high" grafikával kellemes sebességgel. Ahogy azt kell.
-
Patrick76496
őstag
válasz
diegho #18931 üzenetére
Ezen hirtelen nem gondolkodtam, csak azt a logikát követtem, hogy minden tanknak, akárcsak az arty-nak tierenként növekszik az élete.
Nekem ilyet szokott:
A tank nem mozog, a tornya és a lövege sem, full be van szűkülve a célkereszt. Nem értem miért esik lejjebb.A táras francia nehéz tankok szoktak robbanni ammo rack-el?
-
Djuree
félisten
the pro:
hála a magasságos istencsászár örök bölcsességének ellenünk volt....
-
S.Copperpot
tag
válasz
diegho #18936 üzenetére
De, nekem gyakran előfordul. Néha azt veszem észre, hogy egy kedves kolléga lökdös, de sokszor van amikor nem tudom máshogy magyarázni, mint hogy magától ugrik. Az egérre gyanakodtam, de máshol nem csinálja.
Offtopic-ként meglóbálom az e-péniszt
Victory!
Battle: Sand River 2012. október 9. 22:20:48
Vehicle: M24 Chaffee
Experience received: 2 818 (x2 for the first victory each day) (prém: 4227!)
Credits received: 18 159 (prém: 27239)
Battle Achievements: Scout, Mastery Badge: "Ace Tanker"
(sajna prémium nélkül)
5 kill 1722 dmg
Replay -
nyunyu
félisten
A "hit zones" modba az ágyúkon a jelőlés mit jelent? Az egy-három fehér csík. Ha az ágyú erősségét akkor csalódtam a T32-be amit 4 napja vettem, mert más tier 8-as tankoknak két-három csíkos ágyújuk van...
Szvsz rosszul van megcsinalva a T29/T32 csovenek a texturaja, es a csoszajfek kitakarja az elso 2 csikot.
Panther meg nem a cso elejen, hanem a kozepen hordja oket.Egyebkent csak a top agyu van jelezve, ha stock az agyud, azon nincs csik.
-
Fel
addikt
válasz
GaburroSan #18927 üzenetére
Az FCM F1 soha sem lesz Tier 8-as. 6-os, legjobb esetben 7-es.
Az FCM 2C modellje is kész egy ideje (látható volt korábbi videókban), de még jó ideig nem lesz semmi a többtornyos tankokból. Egyszerűen nem foglalkoznak velük.diegho: Nekem már a 8.0 előtti verziókban is előfordult, hogy sniper nézetben oldalra ugrott a célkereszt. Kicsit idegesítő tud lenni, ha éppen célzok valakire és akkor hirtelen ugrik egyet.. Eleinte az egérre fogtam, de később kiderült, nem az a hibás. Szerencsére ritkán jön elő.
-
Bingisz
addikt
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
GaburroSan #18927 üzenetére
-
Arpee78
senior tag
válasz
diegho #18939 üzenetére
Nem a (csak) torony mozdult el, alatta a hull is. Szvsz az új fizika az oka. Pici egyenetlenség lehetett a talajon, a tank határán volt csúszásnak v. nem csúszásnak és balszerencsédre épp csúszott.
Kevésbé valószínű magyarázat: Tremors
A WG új játszótársakat tett a játékba.
Amúgy hogy tetszik az AMX 50 100?
-
diegho
nagyúr
Szuper tehát az egy új fícsör, hogy random elmozdul a torony. A legjobb amikor francia tankkal akarok valami visszatolató tankot még láncolni - lásd replay - szépen becélzom az első görgőt és elrántja, ezzel nem csak egy sima mellét lövök, hanem veszítek egy töltényt a tárból, ami nagyon bosszantó.
-
Paul119
addikt
-
diegho
nagyúr
Nektek nincs olyan 8.0-ban, hogy full zoomolva egy célpontra, ami közel van néha ugrik egyet a célkereszt? Számtalanszor tapasztaltam már ilyent és mivel 2 gépen játszok, ezért nem hinném, hogy a géphez lenne köze. Teszek egy replay-t, amiben látszik a dolog, az IS-8 kilövése után a Superpershing-re mikor célzok mozdul a célkereszt jobbra le egyet, kb olyan, mintha belém jött volna valaki, na ilyen elég gyakran van, volt már miatta bukott köröm is: itt a replay
-
Tenken
őstag
válasz
Paul119 #18932 üzenetére
Ez azért nem teljesen fedi a valóságot. Az alacsonyabb bitszélesség mellé gyorsabb memóriákat tettek így kompenzálva a kiesést. Szintetikus tesztek pedig kb egy szintre sorolták így őket. Amúgy igaz amit mondasz.
Te milyen beállításokat használsz és milyen fps-t kapsz? Ahogy elnézem kb a 630M produkálna hasonló eredményeket.Ismerem az oldalt!
Hidd el azért körbe járkáltam a témát tisztességesen.
-
Paul119
addikt
válasz
Tenken #18930 üzenetére
én laptopon tolom egy 2,5éves asus g60jvel de a gtx260m ebben az árban nem nagyon veri el semmi
mellesleg ha jól emlékszem a lenovokban óvakodni kell az nvidia féle kártyáktól mert valami hasonló herélteket raknak beléjük mint anno a y570ben (a híres gt555m csak senki nem nézett utána hogy 192bit helyett 128bites vga és a shaderek is durván le lettek darálva,szóval egy gt550mnek felelt meg )
-
diegho
nagyúr
válasz
Patrick76496 #18909 üzenetére
Gondolkozz el egy kicsit, de segítek mi a probléma az 1000hp-s artyval, ha semmi más nem változik, csak a hp nő:
O261: 25sec reload time, 1100 átlagsebzés AP-val, 360 átlag pen, mozgékony, jön a 2150hp-s IS-7, ami neked 2 lövés, te neki átlagokat számolva 3 lövés vagy, tehát face to face ki tudsz vágni egy IS-7et artyval. Biztosan ezt akarod? Én nagyon szívesen trollkodok majd O261-el AP-vel, ha lesz 1000hp-ja, de inkább maradjon ez így, ahogy van. -
Tenken
őstag
A három csík a top löveget jelenti a típusnál. Nem erősség, hanem ha több is van, akkor a 3 csíkos a legerősebb, ez csak akkor számít ha nem ismered fel ne adj isten.
más:
Az lenne a kérdésem, hogy van-e itt olyan aki notebookról játszik? Most tervezek beújítani és 2 konkrét típus között örlődök.
Az egyik a Lenovo Y580 a másik a G580. Árban elég komoly különbség van, viszont mindkettő bestbuy kategórián belül. Engem nem érdekel, hogy ultrán húzzon minden, de értelmes részletesség mellett verdesse a kijelző képfrissítési határát. Ha valaki használ ilyet, leírhatná az ő tapasztalatait, beállításait.
Előre is köszönöm! -
GaburroSan
aktív tag
Ezt nézzétek meg! [link]Összes Francia jármű és a prémek között ott van, rögtön 2db 1 sima 1 fordított!
Komplett ARL 44 kutyaóllal szerelve! -
luke.
aktív tag
A "hit zones" modba az ágyúkon a jelőlés mit jelent? Az egy-három fehér csík. Ha az ágyú erősségét akkor csalódtam a T32-be amit 4 napja vettem, mert más tier 8-as tankoknak két-három csíkos ágyújuk van...
-
GaburroSan
aktív tag
Valóban! Így csak az 1-ik legnehezebb lesz úgy módosítanám! DE, nem 10es lesz hanem 8(esetleg 9, de ezt az ágyúja nem indokolná) valószínűleg! igazság szerint 1 mozgó felderítő bunker, de várom már mikor jön mert, a franciáktól még komoly prém tank nem látott napvilágot és gondolom én ez 1 komoly előrelépés lenne hogy vegyesebb legyen a 8-as prémek tárháza.( már túl sok a Tájp+Löve+T34+KV-5+Perzsa).
-
Fel
addikt
válasz
GaburroSan #18892 üzenetére
139 tonnával a legnehezebb?? Nézd csak meg azt a Maus-t, mennyit is nyom?
Azt meg véletlenül se gondold, hogy ez valami tier 11* tank lesz... Jó lesz ez talán Tier 6-osnak. DCA 30 lenne a jobb lövege, ami most a BDR G1B-n is ott van. *Még mindig az a helyzet, hogy nem lesz tier 10-nél több.
Tier 10 artik.. Igen lesznek, de a mostani tier 8-asokat pakolják fel, és kerül majd valami áganként a hiányzó résekbe. Egyrészt ez jó lehet, mert cizelláltabb lesz az MM besorolásuk (mármint a T6-tól T10-ig). Viszont Tier 9-10 tankkal csatázva tuti, hogy csak ilyenekkel (t9-10 artik) futnál össze
-
Patrick76496
őstag
Mi a szar van a szerverrel? Máskor 40-60 ping, most meg ugrál fel az egekbe.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
jano_77 #18922 üzenetére
Ez a megszakadt kapcsolat engem is megtréfélt már néhányszor.
Legutóbb pl. montain pass-en mentem a panzer III/IV-el és a szikla mögül kikandikáló T-34-es jobb elejét kb. 10 alaklommal lőttem meg, mire rájöttem, hogy valmami nincs rendben és nem kaptam semmi visszajelzést a találatokról. Utána ki is dobott rendesen. -
jano_77
nagyúr
A vérnyomásom és a pingem már megint az egekben!
Mi a f*szt csináltak a WG-ek a háttérben a 8.0-val?!?
Teszt üzem alatt nem volt ennyire szar és rapszodikus a működése!
Most is azért lőttek ki, mert hiába nyomtam az előre vagy hátra gombot, meg sem moccant a tankom.....semmire nem reagált. 100 feletti volt a pingem, ami normál esetben 25-35 között szokott lenni.
Ne legyen ideges az ember az ilyenek miatt?!? Ilyenért meghalni és elcseszni az amúgy sem fényes statomat?!?szerk.: köszi a Sherman-es válaszokat
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #18916 üzenetére
A lényeget elfelejtettem:
M4 Sherman után melyik ágat ajánljátok inkább, melyik Shermant fejlesszem ki?
M4A3E8 v. M4A3E2?!?
Azt nagyjából tudom, hogy a 2-es végű lassabb, de vastagabb páncélzatú, míg a 8-as végű az jobban lőhető, de gyorsabb. A kérdés, hogy utána melyik ág az ajánlottabb, melyiken vannak jobb tankok? -
Patrick76496
őstag
válasz
Atlantis #18910 üzenetére
Attól függ, hogy milyen játékossal állsz szemben. Pár napja én is levertem egyedül egy KV-3-mat és egy T25AT-t, pedig együtt kb 1600 HP-juk volt még. A másik ARL csapattársam stock volt, ezért semennyiért sem mozdult volna a bázisról... Egyébként tényleg nincs sok belőlük, pedig egész jó tankok. Nem értem miért félnek elmenni erre az ágra a playerek. Szvsz stock-ként sem rossz, csak a madáretető tornya bazi nagy weakspot, ezért érdemes megszabadulni tőle már rögtön az első napon.
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #18902 üzenetére
Kösz, még meggondolom. ARL-lel és BDR-rel olyan kevésszer találkoztam, hogy nem is emlékszem rájuk milyenek ellenfélnek
-
-
diegho
nagyúr
válasz
Patrick76496 #18906 üzenetére
1000hp-s arty? Jó vicc.
-
Bingisz
addikt
válasz
GaburroSan #18905 üzenetére
Persze, hogy le vannak modellezve, mert kellettek a vicchez. Még videó is van róluk tudom. De, ha megnézed akkor a képek március utolsó napján lettek felrakva, hogy április elsején el tudják sütni a poént.
-
Patrick76496
őstag
Nekem a B1/B2 régen nagy falat volt T-28-al, persze akkor még full gyenge játékos voltam. Ezt a Valentine-t régebben én is próbáltam, bennem nem sokat hagyott, de lehet kipróbálom még egyszer, ha megint lesz teszt szeró.
B2 vs Valentine, tiszta Maus vs T-54 feeling.
(#18903) Bingisz: A T10-es arty-k ilyen formája egész jól hangzik. Gondolom HP buffot kapnak, én olyan 1000-1200 körül képzelem őket. Remélem a sebzést nem javítják.
-
Mcray
senior tag
válasz
Patrick76496 #18902 üzenetére
Valentinával megzabáltam egy B2-őt
Himmelsdorf középső terének a szélén akadtunk össze és mindkét csapat felsorakozott két oldalt és úgy lövöldözött mindenki ránk, mi meg ott tangóztunk a B2-vel. Ha kicsit távolodtam, egyből sebzett. Ha arctámadóztam, akkor nem sebzett, ezért rámásztam, persze csak semmi buzulás
A vége az lett, hogy mindketten 2 lövés voltunk egymásnak és az én utolsó két lövésem átvitte az oldalát a seggén.
Szerintem, nem bírta eléggé leereszteni a lövegét én meg ott sunnyogtam alatta, mint valami kokodííí (hogy lányom idézzem)
Ja és a vicc az hogy nem ismertem a gyenge pontját a B2-nek, de láttam tankos műsort amiben a B1-nek a gyenge pontját mutatták, így oda lövöldöztem a B2-n is
-
Bingisz
addikt
válasz
GaburroSan #18877 üzenetére
A katyusa, és a német társa egy április elsejei tréfa része voltak.
Az artykról meg olyan hírek voltak, hogy a jelenlegi 8-asokat viszik fel tier 10-be, és az alatta lévőkbe pedig újakat raknak. -
Patrick76496
őstag
válasz
Atlantis #18897 üzenetére
B1: Saját tierjében szvsz nem rossz, kis papír tankokat jó szívatni vele, talán weakspot knowledge-el a komolyabbakat is átviszed, de a T5-ösöket már csak oldalba.
BDR: Papír, kicsit lassú is szegény, de a lövege nagyon jó, még az ARL-en is lehet operálni vele, ha ügyes vagy, a T7-eket szétlyukasztod szemből.
ARL: Az a tank egy isten. Nagyon nagyon jó. Stock motorral lassú, naggyal viszont megy mint az állat.
A DCA 45-öt nem szabad rárakni, tegnap próbáltam, de még rammer-el, és célzásgyorsítóval is szar, a 13 90 F3-asa a tökéletes rá. Ha nem tudják hol kell lőni, és be is forgatod, akkor le lehet vele verni 1v2-ben 2 7-es tankot, ha nagyon hülyék.
Eszméletlen Gun Depression. Eddig szinte az összes tank tetszett erről az ágról, remélem az M4-es is be fog jönni.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1 humoros
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Azonnali fotós kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest