-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Bingisz
addikt
Hétvégi event: [link]
-
emre
veterán
-
Mcray
senior tag
válasz
xenom0rph #19187 üzenetére
-Soha ne állj a nyílt terepen. Ha nyílt terepre kell menned, mozogjál
-Soha ne vedd le a szemed a kis térképről. Mutatja, ha valaki épp a seggedbe próbál osonni
-Ha fedezékből kidugva magad, leadsz egy lövést, azonnal tolassál vissza, míg betölt a következő lövedék, mert ha csak áll és vársz, szétszednek egy pillanat alatt.-NE ÍRJAD BE A CSAT ABLAKBA, hogy: SIEMA
-
xenom0rph
őstag
Annyi jót hallok a játékról ezért gondoltam belekezdek énis. Valami tanács a kezdő lelkeknek?
-
Zeratul
addikt
válasz
Patrick76496 #19139 üzenetére
Nekem a ferdi a nagy mumus ha artyzok. Negatív rekord 17 hp az S-51el és 3 hp a GWPantherral, telibeverve mindkét esetben.
-
Mcray
senior tag
Neked is köszönöm a bizalmad!
Nekem ezek a pénzes gépek vannak, ha valaki ki akarja próbálni:
-Orosz M3 Stuart (Lend lease). (Az amerikai Stuartnál gyengébb lövege van)
-T-127
-Valentine
-Matilda (Egyedül ezt bánom, hogy megvettem. Nem tudok jót mondani róla)
-Churchill
-KV-5Ezeket fogom megvenni:
-T-25 Skoda
-T-14
-Vagy Löwe vagy T34, de a szívem a Löwe felé húz, mert kéne egy heavy a német ágra, hogy legénységet tudjak fejleszteni, miközben farmolok. -
Zeratul
addikt
válasz
Napfénysüti #19160 üzenetére
MEEEENNNYIIII?
-
Mcray
senior tag
válasz
marked one94 #19163 üzenetére
Mindenkinek köszönöm, aki felajánlotta. Marked One kollégát választom, mert nincs US kliensem.
Játékban található ismerősökkel szoktuk egymásnak odaadni az accountunkat, hogy a másik ki tudjon próbálni egy egy tankot, amit amúgy nem fejlesztett ki, de érdekli.
Fő a bizalom, de akikkel 2 éve kezdtük a bétában, azokkal ez alap. Akik most oda tudnák adni, minden nap 10 órákat játszanak este meg CW-znek, így most nem szeretnék odaadni a T34 és Löwéiket
-
válasz
Veatta #19170 üzenetére
Szerintem bug. Egy csomószor én sem kapok snipert, amikor megfelelek a feltételeinek. Bár azt soha nem nézem, hogy ha más kap, akkor miért ő kapta, de sokszor van olyan, hogy megfelelek a feltételeinek, és rajtam kívül sem kap senki a csatából.
Szerintem jelentsd be bugnak, küld el a replayt (ha van) és a screenshotokat.
-
jano_77
nagyúr
Legutóbb mikor játszottam és egyik haverral voltunk szakaszban volt rajtunk kívül egy másik platoon is, még pedig 2 franszia tankból álló. Az egyik egy azt hiszem V. tier míg a társa az I. szintű kis segdugasz. Mindez egy VI és VII tankokkal teli csatában.
A kis dugasz egész csata során ott nyomult a nagyobbik seggében és sorozta egyfolytában a "szotyolájával".....természetesen meg sem tudta sebezni, de vicces látvány volt.Én elsőre még mikor nem vettem észre, hogy egy szakaszt képeznek le is baltáztam, hogy mekkora egy noob és még is mit képzel.
-
Taragas
aktív tag
Hát nem tom alapból megy e egy t28prot 20al, de most a vk2801-el kisegítettem egyet azt toltam, így tudtunk menni 20km/hval. Legalább oda értünk hamarabb, ahova kell...
nem tom segítség volt e egyáltalán? Csak mert mindenki mondta, hogy tolják az amcsi hevieket, azt megsajnáltam hirtelen, és kedvem lett tolni...
-
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #19148 üzenetére
Elképzelhető nagyon is, hogy ez nem azért van mert bot, hanem esetleg ping problémával küszködnek, mint nekem is volt többször is mostanában. Pontosan ilyeneket produkál, hogy a tank megy - látszólag - eszetlenül előre és ha ott folyó van, akkor biza bele megy és elsüllyed, mert nem tudja a delikvens megállítani, ugyanis a gépe kvázi halott, nem éri el a szervert!
-
Taragas
aktív tag
válasz
Napfénysüti #19160 üzenetére
WTF?! Még jó hogy nem akarom megváltoztatni, mert mindenhol ezt használom, és ezt is fogom....
Amúgy ez úgy lenne normális ha egy darab ingyenes lenne, a többi pénzért.... de hát... -
psycroptic
őstag
válasz
Napfénysüti #19157 üzenetére
Company-ban a Komarin és Dragon Ridge biztosan ott szerpel még, mert valamelyik nap voltam rajtuk.
-
Fel
addikt
válasz
Taragas #19156 üzenetére
Swamp és Komarin tömeges sírásra kikerült a random mapok rotációjából, de tank század és cw meccseken még megtalálhatóak.
Dragon's Ridge átépítés alatt, talán majd a 8.1-ben visszatér. Nagyon sok memóriahibát okozott (piros képernyő), emiatt került ki. Ez azt hiszem tank század csatáknál sincs.ollie: A legjobb lehúzási próbálkozás most ez a legújabb: Névváltoztatás 2500 aranyért.... Valamikor a nyár elején olvastam az orosz Q&A topikban, Storm-tól, hogy lesz majd ilyen fícsör, de pénzért. éppen akkortájt próbálkoztam a supportnál, hogy a nevemből a HUN-t szedjék le. Persze elutasították a kérést, de tudva, hogy előbb-utóbb fizetős lesz a változtatás, nem lepődtem meg...
-
Taragas
aktív tag
Most nézem a mappokat. Elég új játékos vagyok szal nem minden pályán nyomtam. A dragon ridehoz még volt szerencsém pár körre, de se swamp, se a komarin nem rémlik, hogy valaha is mentem volna rajtuk. Mi történt ezekkel a pályákkal? Lesznek még?
-
Taragas
aktív tag
Mi a fasz van ma a játékosokkal. 67% győzelmi esély. Steppes. Mindenki beáll a vonatba(kivéve 2 base camper, vártak gondolom a nemjövő scoutra), egyedül én megyek(vk4502aval) meg egy nyamvadt kv1s a másik oldalon(ahol a zászló szokott lenni, de most normál játék volt). Jah meg a scout. Caplatunk előre a scout elől, erre megjelenik a vörös hadsereg(9 tank). Előtte is szóltam hogy még legalább 2 tank ide, de most mint a veszett egér nyomtam az egérrel, de sehol semmi. Kv1s gyors halál, és mire lesebeztek a base camper troll type nagy nehezen elindult, és oda tolta a pofáját, pont mire bekaptam az utcsó lövést... Jah és a túloldali vonat ment tovább mint ha mi sem történt volna....
Ez ilyenek miért vannak?
-
Napfénysüti
nagyúr
Korábban írtam hogy pár hete ugyanez volt a kérdés nálam is. Én végül a Löwe mellett döntöttem és nem bántam meg. Egyik kedvenc járgányom most a gépparkból, elég élvezetes vele menni.
Mondjuk én itt kissé elmebeteg vagyok mert nekem bejött a Tiger is és ha jól emlékszem olyanoknak ajánlották wiki oldalon a Löwét akik a Tiger kezelésében már jártasak és bejön nekik az a stílus.
Löwében azt imádom amúgy hogy hihetetlen pontos az ágyúja így nem kell feltétlen a frontvonalba rongyolni vele hanem inkább ilyen 2. vonalbeli támogató szerepkörben érdemes alkalmazni. Mondjuk a rongyolás tényleg túlzás mert elég lassú egy dög. -
Atlantis
veterán
válasz
diegho #19148 üzenetére
...és ég közben periodikusan lövöldöz is némelyik, amerre a csöve áll, ész nélkül. Egyre többször látok ilyeneket.
ollie: akkor ezért. Mondjuk rá is fért a nerf, mert semmivel nem bírtam átlőni előtte.
McRay: nehéz kérdés...mozgékonyságban már nincs sok különbség köztük, T34 is eléggé lomhának tűnik újabban. Löwe ágyúja pontosabb, gyorsabb, de kevesebbet sebez, egyik se kap jobb MM-t, de gondolom ezeket tudod. Nehéz dönteni köztük, az utóbbi napok alapján inkább a Löwe-t tudnám mondani, de ha nagyon jól tudsz amerikai tankokkal menni, akkor lehet a T34 a megfelelőbb. Stílustól is függ. Kölcsönadni hogy lehet? Pár napig nem leszek itthon...
-
diegho
nagyúr
Egyre több a bot, szó szerint bot, elindul a csata, megy valamerre és vagy fennakad valamin, vagy megfullad. Elmúlt csatában 2 is volt...
-
Mcray
senior tag
Mindenkinek, akinek kifolyik a szeme az új grafikától:
Én még nem próbáltam, de szerintem jó lesz.
Állítólag FPS növekedés érhető el vele.
Melyik legyen? T34 vagy Löwe?
Esetleg valaki kölcsön tudja nekem adni őket 2-3 játékra?
-
Atlantis
veterán
Megértelek, 8.0 előtt nem szerettem összefutni T110E4-gyel, mert átlőni nem tudtam, ő meg 2-3 lövéssel elintézett. Most mintha könnyebben átlőhető lenne és bár most se szerencsés, ha eltalál, azért több esélyem van ellene.
T32: hát igen, minap 1v1-ben összeakadtam egy E75-tel, ami 8.0 előtt még nem volt reménytelen. Most meg: 11 lövésem eltalálta és 9 lepattant, pedig szépen mutatta az LFP-t,nem is forgatta, végig azt lőttem és nem vitte át...a tornyán a kupolát meg nehéz eltalálni, de csak ott tudtam sebezni. Szerencsére ő nem tudta a tornyomat átlőni...ok, egy osztállyal feljebb van...de csak segítséggel tudtam legyűrni, míg más T8-as HT-vel nem reménytelen a dolog.
Taragas: nálam is a német gépek vannak előtérben, bár a Maus-ágat és az SPG-t abbahagytam ott is. Francia ás amerikai (forgótornyos) TD-ág nálam is él, medeknél meg mindegyik, imádok med tankkal menni, ezek és a TD-k a kedvenceim. Nehéz tankból csak az E100 és a T110E5 a cél, előbbi csak azért, mert német és hogy legyen egy igazán nehéz tankom is.
-
Taragas
aktív tag
Akkor nem csak nekem megy ma szarul t34-el....
Amúgy én a német ágat akarom mindenképp kimaxolni, aztán meglátjuk mi lesz. Van egy két kedvenc test seróról, ami nagyon bejött.(orosz, francia td ág). Azokat még lehet kimaxolom, meg egy is4-es is kéne.. meg egy batmobil meg......
-
válasz
Atlantis #19143 üzenetére
Nekem a 8.0 előtti nagy kedvenc a T110E4 volt, rengeteget játszottam vele. 8.0 alatt, pár tucat csata után végleg letettem, mert az ágyúja részben pontatlan lett, részben meg - ahogy írtam - jelentősen megnőtt a zero damage találatok száma. Teljesen élvezhetetlen a játék vele. Inkább elővettem megint a T30-at, sokkal élvezetesebb még ugyanabban a T10-es meccsben is, mint az E4. Elég durva, de tényleg így van. Most a legtöbbet a T29, T30 és T34 hármassal játszok, mert ezeknek a stílusa nagyon bejön. Még jó lenne a T32 is, de annak az ágyúja már egyre kevesebb a tierjében.
-
Atlantis
veterán
A több lepattanót én is észrevettem, de - legalábbis érzésre - nem lett több a sebzés nélküli átütés. Én nem adom fel, a meglévő szálakat végig akarom csinálni és menni a csúcsgépekkel is egy keveset...utána majd meglátjuk. Prémium valószínűleg nekem is kell majd, mert azon a szinten már súlyos anyagi veszteségek (is) lesznek.
Bár már most se egyszerű, de a T34 és a Löwe már termel annyi kreditet, hogy 10M-ról 1M-re sikerült csökkenteni a továbblépéshez szükséges kreditet-mennyiséget....jelenleg, de nemsokára aktuális lesz az M103 és a Patton megvétele, akkor megint jöhet a gyűjtögetés
-
válasz
Zeratul #19138 üzenetére
Én meg 36 ezret egy T110E4 lövésért egy csapattársba (bár az 1k körül sebzett).
(#19141) Atlantis: 8.0 óta rekordmennyiségű a penetration zero damage találat, minden tankommal (az összesítésben ugye most szépen látszik). Úgy átlagban minden harmadik penetration nem sebez, ez korábban talán minden ötödik lehetett. Gondolom ez nem véletlen, mert így sokkal többet kell töltényre költeni, ami ugye magas tierekben 1-1,5k, és így prémium nélkül már kb lehetetlen fenntartani a tankokat egy átlagos játékosnak (átlagosnak, nem Diegho szintűnek). Ja, és ezt tetézi, hogy a lepattanó is több a normalizáció módosítása miatt.
Kb 3 hónap prémiumom van még, aztán végleg elfelejtem a játékot, mert egyre rosszabb. Természetesen most is ugyanúgy lehet érvényesülni, mint korábban, mert a változtatások mindenkit érintenek, de már nagyon pofátlan a pénzlehúzás. Prémiummal persze nincsenek pénzgondjaim, de ha így halad a "fejlesztés", előbb-utóbb lesznek.
-
Atlantis
veterán
T34-gyel vigyázni kell, mert attól függ, milyen napja van...minap semmit nem akart átvinni, rekordot döntöttem vele, 5 vagy 6 lövésből eleve csak 3 talált, de egyetlenegy ütött át és az se sebzett. Ferdi oldala, Tiger II szemből, pattintott, mint az álom...majd egy "kedves" arty egy lövéssel kiszedett.
Eredmény: prémium nélkül 60(!!!) kreditet kaptam (javítás és lőszerár levonása után), XP-ből meg talán 92-t. Ennél rosszabb szerintem nem lehet vele...de dolgozom rajta.Tegnap meg nagyon adta vele, messziről is vitt mindent, 80-100k-s bevételeket hozott 2-3 csatában is....cserébe tegnap az E50 volt gonosz kedvében, pattantak a lövéseim, mínusz 12-13k-s csatákat produkáltam vele többször is.
-
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496 #19139 üzenetére
engem szedett már ki többször 1 lövéssel hummel az ac mle 48-ból, 1000hp
az S-51 nagyobbat lő azért, de lassabban is. -
Zeratul
addikt
válasz
Napfénysüti #19137 üzenetére
Én 25ezer kreditet fizettem 1x splash arty damageért.
-
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap úgy szégyelltem magam. T29-el elrontottam egy lövést és kinyírtam a saját ELC AMX-ünket amikor ő az ellen Ferdijének a seggében parkolt. Fogalmam sincs hogy találtam el de égett a pofám rendesen. Még jó hogy 5 killel és majd 3000 sebzéssel sikerült nyerni. De nem győzem bocsánatot kérni.
Ja és persze a saját rekord kártérítésemet fizettem ki: 18.250 kreditet. -
Taragas
aktív tag
Én vagyok hülye és vagyok fax, vagy megint nem megy a játék, és szopó ágra rakott. Az egyik meccsen egy t54 6x blokkolta a lövésem, mert elém állt, és nem az első eset ma. Komolyan délelőtt nekem is csak a szar artyzás megy. Ezért van olyan sok high level tüzér délelőtt valószínűleg....
-
Atlantis
veterán
-
-
Atlantis
veterán
válasz
coolfox76 #19115 üzenetére
Tegnap mindenki derültségére egy E50 egy T95-öt tolt el a hídig Mountain Pass-on. Egészen jól haladtak, szerintem gyorsabban, mint ahogy T95 magától menni tudott volna. Mellettük mentem egy darabig E75-tel, tartották a tempót. Platoon-ban voltak, gondolom megdumálták előre, hogy gyorsítanak a TD-n egy keveset.
-
Djuree
félisten
jelentem az ebay-es 5000gold+1 hó prem műxik
-
Misi1979
őstag
Játszik még valaki rajtam kívül rendszeresen mobilnetről?
Csak mert úgy átlag 100 körül van a ping...sznájperkedésnél már eléggé számolni kell vele.
-
coolfox76
csendes tag
válasz
mynames #19112 üzenetére
Lassan 100%-os lesz a T-50-en a legénységem. Milyen képességeket/készségeket érdemes fejleszteni a T-50-re ill a T-50-2-re? Milyen felszereléseket tegyek rá? Jelenleg háló, venti és bino van a T-50-en.
Taktika: az elején próbálok spotolni, majd arty vadászat vagy igyekszem a harcban lévő magányos heavy-k mögé kerülni. -
sutyi^
senior tag
Hát apám... ma annyi hebehurgyával rakott össze vaze amennyi nincs is. Mentem ma 34 menetet (120 > 154 battle) T-62A-val ez alatt 5%-ot romlott a W/L-em vele. Mindegy mit csináltam, csapattársaim sokszor még golyófogónak se jók. Pár menettel ez előtt 1000HP-t lőt lerólam két idóta 10 méterről.
De WG bekaphatja, megvan a napi win...
-
mynames
senior tag
-
mynames
senior tag
válasz
Chris0321 #19110 üzenetére
Én az alábbi kiosztást szeretem heavyre:
parancsnok: 6. érzék
lövész: halálos szem
vezető: kuplung égető
töltő: javítás v. álca
rádiós: javítás v. álcaAmikor ezek megvannak akkor az első 3-nak is javítást v. álcát osztok.Parancsnoknak még inkább érdekes mint hasznos a sasszem, a többi egyéb szerintem meg nem sok vizet zavar.
(#19110) Chris0321: nekem folyton a scoutjaimat láncolják le. T50 és T50/2 nálam olyan, hogy a kósza szellőtől is lánc vesztés...és semmi más egyéb sérülés...
Heavynél a leggyakoribb sérülésem a löveg... -
Chris0321
veterán
válasz
kanyipicske #19108 üzenetére
Heavyre elsőnek szerintem a javítást kell rakni. Főleg láncoláskor nem mindegy mennyi ideig áll a tank egy helyben és a javítócsomagot is lehet tartalékolni ammorack vagy ágyúsérülés javítására.
-
KaLeun
senior tag
A héten játszogattam a 8.0-ás WoT-tal, hát full minimumom, WoT Tweakerrel 10fps-t és alatta kaptam. Magyarul diavetítés, csak azt nem értem, hogy hol van a Viktorka által emlegetett jó skálázhatóság a sok opcióval...
Van valami normális tweaker vagy tool amivel játszhatóvá tehetném a jázékot?
-
Tenken
őstag
válasz
kanyipicske #19103 üzenetére
Úgy érti fehéreket tegyél bele.
-
válasz
kanyipicske #19101 üzenetére
Embereket tegyél bele, a majmoknak rosszabb a teljesítményük.
-
kanyipicske
tag
Nem tudtam az előzőbe beleszerkeszteni, de ti mit ajánlotok M6 majd T29 legénységnek?
Aktív témák
Hirdetés
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest