Hirdetés

Aktív témák

• Taragas

aktív tag

Jelenleg mobilról írók. Szóval megint jókat szórakoztak a hozzászólasokon. Nekem is laggizik a szerver néha, de gyakoribb az, hogy 5 secret se kép se hang, és kidőnek, mert nem tom időben megàllítani a tankot. Amelyik pàlya nàlam nagyon gàz fps ügyilega 8.0 óta(pedig az àtlag a 40-50) az a south coast part menti része. Kerülöm is nagyívbe. Amûgy egy én a szeretné coast-ot korlàtoznàm le max tied 6-ig. Odàig volt élvezték, többi szintén kínszenvedés. Sebzéshez: Nekem így néz ki partner 2-re levetítve; rossz kör 600-800(extra rossz 0 saláta), àtlagos hpmnak megfelelő körüli, jobb kör 2200 környéke, de néha összejön 3000 felett valamivel. Nekem mumus tankjaim az orosz tier 8-tól felfelé(főleg is dràga), és az összes high levől arty. Én már ott tudom hogy elveszttettunk egy csatàt, ha zöld vagy lila egy arty, föleg ha egy lor, vagy ob az. Amit még utàlok az elctől elfele minden rohadt kis görény francia tank. Rà is szàllok egyre a meglàtom. Apropó van màr e50-em. Csak én érzem hogy lassabban gyorsul, mint a p2, pedig van végső motorom?

Aktív témák