- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Imilenni
addikt
válasz
ng0ofy #50098 üzenetére
Itt van egy hivatalos videónemtudom hogy van e róla szó, de biztos..mert ilyen témáról szól
-
Imilenni
addikt
Valaki tudna segíteni hogy a tankomról miért tűnt el a felségjelzés?
Tiger II-ről lenne szó..feltettem egy skin-t hozzá..mióta letöröltem a skin-t nincs a tornyon felségjelzés.. -
Bingisz
addikt
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Arpee78 #50086 üzenetére
Szerintem nem álmodozik. Ha mindenki így gondolkodna, akkor élvezetes lenne a játék.. Csak tele van hülyékkel
Ezen a héten kezdtem játszani és már látom, hogy hemzseg az őrültektől és naiv gondolkodású vagy épp gondolkodásra alkalmatlan egyénektől a játék... A lemming szó egész találó
Én sem vagyok egy nagy észkombájn, de annyit tudok, ha otthagyunk egy oldalt üresen, akkor engem biza hatbalőnek, mert ügyes nagyon nem vagyok még
babferi: én az előbb lőttem ki egy rámtámadő amx 400-at vagy hányszázat 400 HP-s egy lövéssel m37-el, van ilyen...
-
babferi
tag
Uhh , olyat lattam . Nezegetem ezeket a ruszki szerorol osszeszedett "Fan-Movie"-t a YouTubeon . Pontosan a 7-esben van olyan , hogy a srac Bisonnal !!! egylovesezett egy full HP-s IS3-at , ammorackjet lotte el !
-
Arpee78
senior tag
válasz
Chris0321 #50077 üzenetére
Mit álmodozok? Mire érted ezt?
Randomban nem érdemes ezt a taktikát javasolni, igazából a chat funkció is fölösleges. Ez nem új. Többek között azért is, mert sok ***** szerint jó amikor 15-en 150 egérlyuk felé támadnak.Vagy randomban nem győznek a lemmingek? Nem lennék ebben biztos, eddig nem két győztes lemming meccset láttam.
-
zozimoto
aktív tag
Csak tudnám miért dadogok ha képet teszek fel?
-
Linkin
senior tag
Sp-vel hogy a rákba nem tudom a t-34 testét átlőni eddig nagyon nem jön be a tank a páncélja az igen de az ágyuja az fos
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem bírtam ki és lecseréltem a VK3002DB-t a Pantherra. Na ennél jobb döntésem se sok volt a wotban! Ez mennyire király gép a VK-hoz képest. Stockként felszerelés nélkül első csatában jött is egy 3rd class master badge. Élvezet ezzel menni pedig a top ágyú még meg sincs. Igaz valóban nem klasszikus med mert elég lassú de sniperkedni asszem tökéletes lesz.
-
klezzz
tag
Hi!
Makettvilágos bónusz kódot vennék/kérnék, ha van fölös valakinek! (nem a meghívókód, többet kapott és csak egyet használt fel stb. ) THX -
Arpee78
senior tag
válasz
Chris0321 #50058 üzenetére
A scout sem akar csak úgy meghalni, ezért inkább a többi tankkal tart mivel alig van hp-ja és ezért hamar kilövik. Ha a többi tankkal tart ugyanúgy kilőhetik, de legalább amíg él kevésbé lesz hasznára a csapatnak. Egyébként én scouttal, abban a helyzetben a néptelen(lemming átellen) oldalra mennék.
Plusz mint már írtam a lemingek cak egy gombot ismernek a W-t, az S-t nem ezért hiába is fednék fel a scoutok az ellenséget a másik irányból b*sznak visszamenni a bázisra védeni.
Ez a mindenfelé támadós népeknél is ugyanúgy előfordul. Hányszor volt, hogy az áttörhetetlen falon mégis átcsúszik egy gyors scout/med, és annyi az artyknak, aztán valaki mehet vissza resetelni...Arról nem is beszélve, hogy a több tank amikor megáll nem tud fedezékbe húzódni a létszámuk miatt.
Nem is azt mondom, hogy egy szűk csatornába másszon mindenki. Kanyi képén(bocs) azon a ~400x500 méteres fennsíkon szerintem hatékony tud lenni 10-11 jármű, egymás zavarása nélkül.
Igen, Lakeville pont nagyon jó és nagyon rossz a lemmingeknek. Nagyon jó, ha a városba lemmingeznek és nagyon rossz ha az általad említett helyre. A kettő között van, ha a völgynél feleslegesen sokan védenek és ugyanennyien mennek a városba.
(#50062) Chris0321
Azt a kevéske spontán együttműködést is nehezíti ez a hülye mindenfelé támadunk szokás. Tudom, hogy lehetetlen és kísérletezni sem érdemes, de a 30 másodperc alatt el lehetne dönteni hova legyen a támadás és hova védekezés. Lakevillen nem nehéz eldönteni, de nyomban lenúb lemmingeznék, ha valaki néhány védőt javasolna a völgybe.(#50068) vhw
Ez a "csak előre, nem megyünk védeni" nyavalya mindkét taktikát egyformán sújtja. A mindenfelé támadásnál sok ütközőponton gyakran csak 1-2 tag "támad". Ezeken átgyalogol mondjuk 2-3 és meg sem állnak a bázisig...
Az egyik oldalra rohant 14 ember sem fog megindulni egyszerre mindent legyűrve, ugyanúgy, mintha csak 8an mentek volna oda. Viszont ha a másik oldalon pirosodik, akkor a 14ből hány embernek kell átcammogni a másikra?
8-9 egy oldalon nálam már lemmingezés jelent, ez rendben van, sőt ez a legjobb, ha a bázist kellő erő védi a megfelelő helyen. A 14 méginkább lemming, de ott bajság lehet a bázis védelmével, kissé nyugtalan lennék. Ha meg a másik oldalon pirosodik(10?), akkor nem kell mind a 14-nek átcammogni a másik oldalra. Mondjuk 8 visszamegy védeni, a maradék 6 pedig elfoglalhatja a pirosak bázisát, ugye ők sem mennek vissza... -
myckey
veterán
válasz
#95904256 #50071 üzenetére
nagyjából ilyen Tiger-BDR feeling
Távolabbról kell vele csipegetni
ágyúja úgy 6.7 sec körül tölt,ha van rammer is
egész pontos
átütése se rossz (van rosszabb)
jól mozog
páncélzata akad,de akár a többi Franica Heavy...ennek is rossz a kialakításapár oldallal fentebb valaki jól összefoglalta a tulajdonságait,typ 59 géppel összehasonlítva.
írd be a keresőbe a gép nevét.
-
törölt tag
válasz
babferi #50072 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy bunker lesz.
De legalább a lightos dolgok ellen mutathatna valamit...
Ezt valaki meglátja, rálő, mint a mágnes, tutira benyeli a golyót...
Tény, hogy a láncot nem dobálja le túl sűrűn, de hamar elfogy a HP.Ja, a másik dolog. A tűzerő...
Azzal mit lehet tenni? -
törölt tag
Ez az akciós FCM50t nem túl acélos.
Mindent benyel, keveset sebez.szerk.: A jelenlegi akció keretében a Leopard jobban hozza a krediteket.
-
vhw
addikt
válasz
Arpee78 #50061 üzenetére
Randomban sokszor még akkor sem hajlandóak megfordulni az emberek, ha 2-3 tank valóban perckig feltartja az ellenséget (-> lenne kényelmesen idő védekező pozíciót felvenni a megfelelő helyeken míg elhullanak, netán még direkt segítséget adni nekik). Hiába pingelsz, taposod a helpet, nem fog működni. Mikor már elindul a saját bázis foglalása, sokan még akkoris az ellenség zászlója felé nyomulnak.
Egy árva scout villantása után (amibe akár bele is hal pillanatok alatt) gondolod érdemben fog válaszolni egy random csürhe? Annyi ideje sincs reagálni, mint a fentebbi esetben. Az 1-2 kétségbe esve visszarohanó védő, még ha időben is érkezik a resethez, már 2-3szoros túlerővel áll szemben. Innentől már betyár dolog megvédeni a bázist. De ha az ellenség soraiban sem mindenki hülye, akkor lesz 1-2 tank, akik belemásznak a védők arcába, lökdösik, lövik őket, megakadályozva a resetet.
Nem kell mindenhol egyszerre támadni, de lehetőleg mindkét oldalra kerüljön tank (nem feltétlen 50-50% elosztással).
Az egyik oldalra rohant 14 ember sem fog megindulni egyszerre mindent legyűrve, ugyanúgy, mintha csak 8an mentek volna oda. Viszont ha a másik oldalon pirosodik, akkor a 14ből hány embernek kell átcammogni a másikra?
Nem tök mindegy, hogy hol parkolja a tankját. Mert rendezetten támadni úgyse fog, ez tény. -
jahrn
senior tag
válasz
Napfénysüti #50064 üzenetére
En a VK DB-n a 8,8-at hasznalom (illetve hasznaltam, osszegyult rajta a 96.900 xp a 8.5 peccsre) es ugyan az az agyu finoman szolva is keves mar oda, de azert intezi a dolgat. A problema a 7.5cm-rel h a kissebb kaliberu lovedekek nagyobb tavolsagra tobb pen-t veszitenek mint a nagyobbak es sulyosabbak. A dmg/shot kulonbsegrol ne is beszeljunk.
-
törölt tag
Csípem, mikor az arty inkább beugrik a vízbe, nehogy killem legyen...
Ezzel mit nyer? -
Pete55555
addikt
Azért vannak epic pillanataim
Malinovka, IS délről indulunk, megyek fel a hegyre, jön egy PZ4, Black Prince, meg egy M4 45. Pz lejön, megkerül, a 2 heavy meg jön utána, hogy szétszedjenek, gyors tolatok, forgatom a tankomat, kilövöm a Pz-t, és bemegyek a hullája mögé
BP halt, 2-t kapott arcba, M4-45-nek csak egyet tudtam adni, mert kiszedett az arty, hiába mozogtam, de azért jó volt
(#50060) Napfénysüti Legyen meg a fogpiszkáló, az az elsődleges
-
Chris0321
veterán
válasz
Arpee78 #50061 üzenetére
Most sima csatáról van szó ahol arról, hogy együttműködés jobb ha lemondasz. A tankok nem mennek oda ahova a típusuk miatt kellene, nem úgy használják ahogy kellene, megállnak a nyílt mezőn nézelődni mikor több arty is van az ellenségnél és az ellenség is simán rálát.
-
Arpee78
senior tag
Még mehet arra a felderítő, kanyipicske személyesen. Egyetlen felderítő által láthatja a csapat kik jönnek ott, ennek függvényében tudnak reagálni; vagy megtolni az ellenség zászlója felé, vagy vissza védeni a bázist.
Azon a pályán rendszerint felmennek J4-be a hegy mögé, plusz maradnak a középső átjárónál is. Itt kétfelé szeparálódnak, egyik csoport sem tud érdemben besegíteni a másiknak. Átbaktatni pedig idő. Tegyük fel minkét pontnál támad 3-3 tankunk, de az ellenség hirtelen megjelenik 6 tankkal J4-nél. Külön külön vsz ledarálja a 3-3 tankot.
Ha a bázis védelme a szempont, természetesen opció mindkét lehetséges útvonal letámadása, de kevesebb létszámmal ezzel azonos védelmi erő mutatható fel kicsivel hátrébb. Nem is a középső átjárónál, hanem nagyjából a bázis közelében. 3-4 ott kempelő jármű, plusz 1-2 északról visszatérő erősítés(mert a scout időben felfedi a támadókat) sok mindent meg tud állítani. Hiába vannak közel a bázishoz, nem fogják tudni befoglalni. Ott pont a foglalókörön alig van fedezék, de ott van egy csomó épület ami a védőknek tökéletes. Ezzel a védekező üzemmóddal megspóroltak pár tankok, amelyek jól jönnek a túloldalon támadásnál.
Ez az üresen hagyjunk egy teljes szárnyat még soha nem vezetett semmi jóra.
De nem hagynak üresen egy szárnyat, mindössze egyik szárnyon támadnak, a másikon védekeznek. Ideális esetben azonos valószínűséggel lesz bukás a bázis elfoglalásából és a támadó oldal összeomlásából, az átcsoportosításokat is figyelembe véve. Tudtommal CW/TC-n szokásos ez a taktika. Most mondod azt, hogy az rush és nem állnak meg, de ez csak részben érvényes.
A rush a nagyon szétszóródott ellenfélnél működik, tehát a zöld oldal viszonylag egy kupacban nagy tempóval nyomul, így a szétszóródott pirosakat részletekben tudja felszámolni. Mint tudjuk randomban ez nem szokás, még 10 2000 eff-es player is megáll és félpályán játszik valami támadunk/védünk egyveleget, pedig a rush randomban még jobban működne.
A megállástól függetlenül, a pálya közepén összetalálkozó két támadó fél közül a számbeli fölényben lévő győz, legalábbis valószínűbb. Egy aránylag összefüggő zónára kellene minél nagyobb létszámmal támadni, ha a terep megfelelő(a fenti képen az), akkor ez a zóna is nagyobb lehet. A nagyobb létszámhoz, pedig a részleges védekezés segít.
Randomban a mindenfelé támadással több egymástól távoli zónára különülnek a népek, ezek között pedig nagyon sok idő az átcsoportosítás.(#50057) jahrn
Szerintem ez a kis védekezés, nagy támadás taktika szinte minden pályán jobban működik, mint a mindenfelé támadunk taktika. Tudnál egy screenshotot mutatni ahol nem, térképpel, tankokkal.
Esetleg a kis pálya+gyors tank kombinációnál – azaz low tier-nél – működhet a mindenki támad módszer, de akkor is egy zónában. Ha meg foglalnak, van idő visszamenni. -
Napfénysüti
nagyúr
Holnap ha a WG is úgy akarja végre le tudom cserélni a VK3002DB-t Pantherre. Mi a javasolt fejlesztési sorrend a Párducnál? Alig várom már eddig a VK német vonalon talán a legnagyobb csalódásom.
-
RAiN91
őstag
ISU152 a BL10-el milyen? Nem tudom ezt vegyem-e meg, vagy elinduljak a SU122-54 felé.
-
Chris0321
veterán
válasz
Arpee78 #50054 üzenetére
Nem pont erről a pályáról írtam, hanem általánosságban.
Álmodozzál csak. A scout sem akar csak úgy meghalni, ezért inkább a többi tankkal tart mivel alig van hp-ja és ezért hamar kilövik. A kép amiről beszéltél a kezdés utáni pár másodpercben készült ezért fél percen belül a bázis üres lesz az artyk kivéve(már ha vannak). Plusz mint már írtam a lemingek cak egy gombot ismernek a W-t, az S-t nem ezért hiába is fednék fel a scoutok az ellenséget a másik irányból b*sznak visszamenni a bázisra védeni. Arról nem is beszélve, hogy a több tank amikor megáll nem tud fedezékbe húzódni a létszámuk miatt. Az ellenségnek viszont csak annyi a dolga, hogy töltsön és lőjjön ami azt jelenti, hogy sec perc alatt a túlerőből semmi nem lesz.Pl. ezen a pályán a lemingek rittig, hogy a bal oldali keskeny árjárón próbálnak áttörni, ahol 1-2 tank simán kiszedi az első 2-3 tankunk amik utána szépen akadályozzák a többit nem csak a továbbjutásban de a lövésben is. Ha jól emlékszem tegnap volt olyan csatánk itt, hogy a csapat nagy része az előbb említett részre ment, egy tank a városba és kettő középre. A középen elindult tankok féltávig nem jutottak már halottak voltak, a városba elindult is. Én a bázison maradtam, hátha így többet tudok lőni. Persze a lemingek 2-3 elől haladó tankját azonnal kiszedték és a támadás meg is állt. Ez viszont nem zavarta őket mert ugyanúgy próbáltak átjutni még akkor is mikor alig voltak páran és az ellenség túlerőbe került ott is a helyett, hogy a fokozatos visszavonulást választották volna, hogy az ellenséget akadályozzák a kilőtt tankjaink.
Egy másik csatában ezen a mappon pedig a top tankjaink, 5-ös csatában (volt köztük churchill is és pár KV-1)az I-es bázisról indulva a 0-a vonalában elindult szépen a hegyre, a E-F 7-nél lévő ütközőpontot teljesen szabadon hagyva. Én már nem emlékszem mivel voltam, valamilyen közepes tankkal és a hegyre indultam. Mikor láttam, hogy mi folyik visszafordultam és mentem a szabadon hagyott részre. Naná, hogy addig az ellenség már átjött ott és csak a szerencsének köszönhetem, hogy nem lőttek ki bár nem egy lövést kaptam. Bementem B3-ba ahol az eleve arra menő tankok segítségével sikerült megállítani a foglalást, arra most hirtelen nem emlékszem nyertük-e vagy sem de az biztos, hogy nem ért véget a csata pár perccel az után, hogy elkezdődött a bázisunk befoglalásával ha kicsivel több ellenség jön át a szabadon hagyott átjárón mert akkor nem biztos, hogy sikerül megvédeni a bázist.
-
jahrn
senior tag
-
vhw
addikt
válasz
Arpee78 #50054 üzenetére
Alulra nem ment senki, ahogy a képen látjuk. Talán még egy felderítő sem.
A csapat egyszercsak azt veszi észre, hogy foglalják a bázist, akkor már régen késő visszamenni védeni, 3 tank pillanatok alatt befoglalja.Ehelyett a középső átjáróhoz legalább 2-3-4 tank oda megy, felfogja őket, láthatja a csapat, hogy kik jönnek ott. Ennek függvényében tudnak reagálni; vagy megtolni az ellenség zászlója felé, vagy vissza védeni a bázist.
Ez az üresen hagyjunk egy teljes szárnyat még soha nem vezetett semmi jóra. Még irányított körülmények között sem (CW, század), nemhogy random csatában, ahol 10 tank húz 15 felé.
-
Arpee78
senior tag
válasz
myckey #50045 üzenetére
Kb nem válaszoltál semmit.
(#50046) Chris0321
A képen nem úgy néz ki, hogy a pálya legkeskenyebb része felé haladnak.
pár tank simán feltartja őket A megállunk mikor túlerőben vagyunk jelenség - skilltől függetlenül - a random csaták sajátossága, de még ebben a stílusban is a több jármű előnyben van a kevesebbel szemben, általában. A kivétel, ha nincs elég hely/fedezék, ekkor ugye valamelyik jármű nem tud érvényesülni, de ez hely/fedezék hiány nem igaz a fenti képen.
...ha védtelen a bázis az ott maradt artykat... Miért lenne védtelen a bázis/arty? Még ott van egy rakás tank, plusz a scout - aki remélhetőleg teszi a dolgát - időben felfedheti a másik oldalon jövőket.
(#50049) vhw
Azt a fél ellenséges csapatot azon a helyen a saját csapat harmada is elpusztíthatja, de a minimum, hogy elég időt nyer.
A hivatalos fórumon nem rég volt lemming téma. Készítettem oda szép grafikákat:
[link]
[link](#50053) krisss93
Ez igaz. Hogy melyik útvonal kritikus nem csak a tereptől függ, hanem a játékosok helyzetétől is. -
Chris0321
veterán
válasz
Arpee78 #50038 üzenetére
Az, hogy az idióta lemingek a pálya legkeskenyebb részén akarnak áttörni ahol persze pár tank simán feltartja őket. Közben a pálya többi részére ment tankokat(már ha ment egyáltalán valaki) simán lenyomja a túlerő. Plusz ha védtelen a bázis az ott maradt artykat is hamar kinyírják amik így nem tudnak támogatást nyújtani a pár tankban megakadt lemingvontnak akik persze nem mennek vissza resetelni a foglalást, mert minek. Így volt "egy" olyan csatád ahol alig lőttél valamit, ha véletlenül győztök is valami csoda folytán alig kapsz érte valami kreditet. Ez főleg akkor nagyon idegesítő ha duplázó vagy mint most 5*-ös csatárol van szó. Hiába írja ki a játék a csatába betöltő képernyőn, hogy a bázis befoglalása a jobb megoldás mert nem hoz annyi plusz kreditet mint ha a legalább a tankodnak megfelelő sebzést kiosztod.
-
myckey
veterán
válasz
Arpee78 #50038 üzenetére
ne viccelj már!
azért 1-2-3 tank nem árt a húzósabb helyekre,kapásból a medek,felderítők ezért vannak,hogy feltérképezzék az ellen vonulását.
aztán ha sehol senki,akkor 1-2 gép nyugodtan átrohanhat hátba verni őket.
de ezen nem akadok fenn.
szerinted az úgy majdnem jó,szerintem meg totál nem jó.
van ez ígyna baszki!
most elárultamNyunyu
jó de nem pont erre gondoltam.
ezek most Túl a csúcson-t játszottak -
SoulReaver
veterán
Nem volt semmi a meccs... bár elbuktuk, mert a csapatban kevesebb volt a heavy, mint az ellennél, de azért az IS-4 -re és IS-7 -re rá hoztam a szívbajt...
mind2 -őt pattintottam folyamatosan, én meg gold-al szedtem őket ahol tudtam... A mi artyaink, nem nekem segítettek sajnos és engem sem ez a két mászter szedett ki, hanem az ellen arty-k :S pedig örültem volna, h egyedül le aratom az ellenség 2 top tankját..
-
Linkin
senior tag
Gift shopból hogyan kell venni?
Beléptem de mikor azt kéri hogy a bankot válasszam ki ott nincsen magyarország -
Arpee78
senior tag
válasz
Moleman #50032 üzenetére
Szóval a bázis védelme miatt minden irányba támadni kell, lefedve a térkép teljes szélességét. Aham, egyéb indok?
(#50034) myckey
Áruld el mire mész a fontos pontoddal, ha nincs ott egy szem ellenség sem, vagy sok-sok ellenség van, de a társaid sehol? Tán már nem is olyan fontos pont?Egy pont fontossága változó, attól függően hol vannak az ellen/baráti járművek.
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Nagyon adják az 5ös tankok a kreditet-mint valami fasza prémium tank
Most főleg PZIV-el tolom és mit ajánlotok rá felszerelést?érdemes ventit felrakni?Tényleg nem emlékszik vki,hogy a PZIV régi ágyúja mennyivel volt pontosabb mint a mostani 75-ös?Mert az tuti jobb volt -
Arpee78
senior tag
válasz
kanyipicske #50018 üzenetére
Sosem értettem miért tartják fontosnak a mindkét oldalra támadást a népek. Honnan ered ez?
-
Jolet
őstag
köszi a válaszokat! én is azzal használom és tetszik a kis tankocska :-)
-
Chris0321
veterán
válasz
kanyipicske #50018 üzenetére
Én hétköznap is találkozom lemingekkel. Ilyenkor szépen elküldöm őket melegebb éghajlatra, védem a másik szárnyat amíg tudom aztán mikor a túlerő lenyom még szidom őket egy kicsit csak, hogy érezzék a törődést.
-
RAiN91
őstag
Minden második pálya Sandriver..
-
Jolet
őstag
a T-44-et ti melyik ágyúval használjátok?
-
Djuree
félisten
válasz
psycroptic #50019 üzenetére
jobb ám
lóri az vmi istentelen fos volt... -
psycroptic
őstag
Researched:
Bat Chatillon 25 t researched. Undistributed experience spent: 200000. Free Experience spent: 0.Végre eladhatom ezt a fostaliga lórit, remélem a batchat jobb lesz.
-
Tenken
őstag
PzIV-re mit érdemes tenni? Venti, rammer alap, de mi jó még? EGLD?
Olyan brawleres 105-ös fajtát csináltam. Gondolkodtam még optikán is esetleg. -
đe$|re
senior tag
KV1:
Győzelem!
Csata: Sand River 2013. április 13. 9:22:56
Jármű: KV-1
Szerzett tapasztalat: 2 023
Szerzett kredit: 105 978
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd -
vendingo
veterán
válasz
SoulReaver #50009 üzenetére
Úgy értettem, hogy a repeszromboló vagy a sima?
-
vendingo
veterán
KV-1S-be illetve a Tiger top ágyujába milyen ammo a jó? (goldot leszámítva)
-
SoulReaver
veterán
-
Pocok256
veterán
Ez a mai reggel nem sok jót tartogat most teszi össze az mm már 4. jére 5 db IS -el a 4 es szintű kis csóri artymat .... és a többi sem tier 4 es vagy 5 ös tank volt
-
AAntii
őstag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni a world of tanks játékosait, hogy a manapság 660-as nvidia kártyák mellé kapható wotos kupon mennyire piacképes? Hogyha eladható, akkor lehet kicsit tovább nyújtózkodom, mint ameddig a takaró ér, mivel én inkább az fps-ek megszállottja vagyok (talán azért is, mert ha rákattannék erre a játékra, akkor még eggyel több függőséget kellene kordában tartani, elég addiktív játéknak tűnik.
Köszönöm a segítséget!
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Pocok256 #49999 üzenetére
Én pár napi játék után úgy tapasztalom, hogy mindegy szinte mi van odaírva, mert úgyis tök random, hogy az átütés sebez-e... Az igaz, hogy az ágyúnál megadott magasabb közepes penetration értékű ágyúval többször mondja a rádiós, hogy "went right trough", csak épp mindegy mert a damage az alig valami, a megadott alsó érték köszübén...
Akkor nálam úgy tűnik fixen minuszos a random faktor
Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest