- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
q13579
senior tag
Köszönöm.
Időközben megoldottam a dolgot. Elég érdekes... Olyat még nem láttam, hogy linux se észleljen valamit. És feletébb zavaró volt, hogy úgy nézett ki a dolog, mintha benne sem lenne a kártya.
Igazából arra sem tudom a választ, hogy a lenovo oldalán található illesztők miért nem jók ehhez és hogy a saját updaterje miért nem rakta fel ezt is...
Úgy kellett külön kikeresnem, hogy pontosan milyen adapter van a gépben, majd ahhoz ennek megfelelően az Intel honlapjáról leszedni egy külön progit, ami észleli és aktiválja.... -
-
mdk01
addikt
Köszi a segítséget tegnap azt figyeltem hogy ugye van IP címem a routerhez(tudtam is sikresen csatlakozni hozzá), de nem volt a routerhez csatlakoztatva a net...sztem.
Mivel a szomszédből jön az áldás,csak találgatok
Ma bekapcsotlam a gépet és ment.
WLAN-hoz kicsit még láma vagyok.Köszi a segítséget
-
-
Tim82
félisten
500 MHz-ig a Katmai volt, nem? Ha jól emlékszem, így hívták... Akkor mégis jól emlékeztem. Ehh... a régi szép idők...
A memória aranyárban van (256-os modulért egyes pofátlanabb
eladók akár 10-12k-t is elkérhetnek), sajnos.
HDD-ből meg 120 GB fölött nem biztos, hogy az egészet látja, tehát nincs értelme 120 GB-nál nagyobbat venni bele. Ja és mindenképpen PATA csatolós kell...
-
hali!
átnéztem a dobozát, amiben elhoztam tőled, de nincs benne lemez.egyébként én mindig mindent elraktározok. nem emlékszem úgy, hogy kaptam volna tőled. lehet, hogy ide akartad adni őket, csak lemaradtak. ha legyártottad őket, és meglenne még esetleg nálad akkor igényt tartanék rájuk.
üdv! -
Kiss67
senior tag
Ez a progrm ez nagyon jó. Köszönöm szépen. Előtte telepítenem kellett valami windows keretrendszert 2.0 talán, mind1 , szuper.
Csak játszottam a gondolattal egy kisit, mert most nincs erre fordítható pénzem, csak előtte egy asztali gépem volt (E6700) és kiváncsi voltam a lehetőségeimre. Meg vagyok vele elégedve.Talán majd egyszer kicseélem a vinyót nagyobbra, meg a cpu-t egy dothan-ra. -
Kiss67
senior tag
A vinyóra azt írja ki az everest hogy 5400 fordulatszámú.
Gyártó Hitachi
Merevlemez család Travelstar 5K80
Fizikai formátum 2.5"
Formázott kapacitás 40 GB
Lemezek 1
Adatrögzítõ felületek 2
Fizikai kiterjedés 100 x 70 x 9.5 mm
Max. tömeg 95 g
Átlagos forgási késleltetés 5.5 ms
Forgási sebesség 5400 RPM
Max. belsõ adatsebesség 450 Mbit/mp
Átlagos fejpozicionálási idõ 12 ms
Sávváltási idõ 2.5 ms
Max. fejpozicionálási idõ 23 ms
Csatoló Ultra-ATA/100
Pufferelt adatsebesség 100 MB/mp
Puffer mérete 8 MB -
-
Kovács84
aktív tag
Biztos igazad van, akkor még a gépnézegetési stádiumomban voltam. Melyiket érdemes megvenni a Sonyt vagy a Sanyit, ugyanis keresgéltem a IBM honlapján és az X61s-hez való 8 cellás Panasonicnak az FRU-ját beírtam a google-ba és kidobta, hogy akinek ilyen akkuja volt az visszacserélték mert cseppet tűveszélyes volt. Szval Sanyi vagy Panni?
-
Atlantis
veterán
Igazad lehet, a hétvégén ráeresztettem az Ati frissítést és felrakott valami ilyesmit. Előtte nem volt fent CC és volt "&" jel. Meg is nézem, ha hazaértem.
Gondwana: ez még bonyolultabb. inkább kerestem egy "&" jelet és vágólapra tettem, majd beillesztettem, ahová kellet.
-
Gondwana
addikt
Szóval egy 2000USD-s gép igenis adjon lehetőséget arra, hogy további 1-200USD-ért meglegyen ez a kényelme annak, aki erre vágyik. Most mondjam azt, hogy még az acer-eken is elő szokott fordulni dokkolócsatlakozó?
Szegmentálódás... Az X300 csak a zászlóshajó, Shadowfax írta, hogy készülnek más gyöngyszemek is, egészen 17"-ig.
Ha az X300-ba tettek volna docking csatlakozót, a billentyűzet lyukas lenne a helyénél -
-
karesz501
senior tag
Valamint a jól bejáratott hangerőszabályozó gombok már egy sorba kerültek, pedig a jelenlegi felosztásban nagyon jól használhatóak még sötétben is. Oda se kell nézni...
Mondjuk világít a Thinvantage gomb, de ezt pont lesz..., szóval nem érdekel, mert az is jól tapintható egyből a T60-amon.
Úgy tűnik egy darabig még nem cserélem a kicsinyemet (de főleg az X300 ára miatt...), kiszolgál még egy pár évet mellettem szerintem -
karesz501
senior tag
Én másra asszociáltam, ez van. A drágaságot megszoktam már, de azt, hogy ilyen aránytalanul sokkal többe kerülnek (és főleg a prémium kategóriás) számítástechnikai termékek, az szerintem nem normális.Téma részemről lezárva, inkább dolgozok tovább és nyomom a 10.000EUR -ós prémiumomat, hogy X300 -asom legyen az év végén
-
karesz501
senior tag
Én ezt tudom, csak azt hittem, hogy a Lenovo direktben adja, hiszen a konfigurátorban lehet választani ilyet is
Szóval nem csak ACER-ekhez
Nem annyira átverés ez, ennyire nem kell sarkítani a dolgot. Csak egy kicsit szarul esik, hogy ehhez képest itthon aranyárban mozognak a TP-k
-
karesz501
senior tag
A garancia nem minden esetben van így, vannak új gépeik is (amelyek mellett az a kis sárga napocska bigyó látható) és olyanok is amelyekre 1-3 év IBM szervízgarancia van.
Oda kell figyelni.ÁFA kérdésben tanácstalan vagyok, mármint hogy ezzel mi a helyzet. Elvben egy szimpla csomag mint amit az unokatesómék küldenek, viszont vhogy be kéne rá fizetni ha törvényesen szeretnék eljárni.
Nem olvassa e sorokat egy ex-VPOP-s?
-
Kovács84
aktív tag
Áfát kell, de vámmentes bármiféle számítástechnikai eszköz. A garancia gépenként eltérő, mindegyiket el kell olvasni és mailben érdeklődni, mert a honlapon és az e-bayen is más adatok vannak, pontosabban a honlapon kevesebb gépet hidetnekm mint az e-bayen.
"MACK 3 YEAR EXTENDED WARRANTY (WORLDWIDE COVERAGE)"
"In most cases, Mack will refer you to a Lenovo/IBM Authorized service center near you, however Mack reserves the right to have you (the customer), send the defective merchandise to their service center. International customers (Outside of the US) will always be referred to a Lenovo/IBM Authorized Service Center. Mack will undertake all costs involved with repairing your defective product." -
Ringman
félisten
Tényleg helyszíni. Nem is tudom miért írtam szervízgaranciát.
A többinél viszont világgarancia van.Akkor ennek az a hátránya/előnye h csak rajtuk keresztül javíttatható, de házhoz jönnek, viszont külföldön nem lehet ingyen szervizelni (hivatalos márkaszervízen keresztül)?
-
karesz501
senior tag
No igen, ebben azért igazad lehet (mondjuk egy kövezésre előjegyeztelek, mert valami sípszót hallottam a háttérből
), hiszen mint mondtam praktikusabbnak találom használat közben a wide kijelzőt, de a szememnek meg a "szépérzékemnek" vagy érzetemnek a 4:3 ami testhezáll. Szerintem csak megszokás kérdése lenne a dolog...
Csak vhogy nehezen tudom elfogadni, hogy azért kell majd váltsak mert nincsen más, és nem pedig azért mert a software-es oldalról olyan jól támogatott és kihasználható egy wide kijelző, hogy legközelebb mindenképpen olyat szeretnék. Ennyi.szerk.: elfelejtettem mondani, hogy Jehova
-
dabadab
titán
Nem ertem en ezt a dolgot: beleraktam a gepbe egy masik HDD-t, gond nelkul ment, a sajat HDD-je meg egy masik, tok ugyanolyan T41-ben szinten ment. Visszaraktam a HDD-t a gepbe, a ketto igy egyutt tovabbra sem megy. Most mi van, harom ev utan elhidegultek es valni akarnak?...
-
Atlantis
veterán
Akkor lehet ilyen, ha a user nem vigyáz.
Eladtam a T41p-met, erre egy hónap múlva mondja a srác, hogy kiesett egy billentyű. Mondom: mi a fene? Aztán mikor látta megnyúlt képemet, kibökte,lehet, hogy a macskája is ludas a dologban...
Csakúgy magától én sem hiszem, hogy előfordul ilyen.
-
Sipi
addikt
Ebben tuti biztos vagy? A ThinkWikin olvashatók olyan megjegyzések, hogy a Windows-ban (Power Managerből) beállított töltéskezdési, -végzési értékek Linux alatt is megőrződnek. Ott pedig nincs ehhez hasonló program, ami futhatna.
Én úgy tudom, a T4x-es sorozattól az akkuvezérlő elektronika már nagyon intelligens, és ezeket az értékeket is tárolja. (T23-nál még nincs ilyen.) Az ACPI alrendszer egy-egy "kivezetéseként" a megfelelő fájlba kell írni a számokat, ami közvetlenül az akkuba íródik.
Sipi
-
Atlantis
veterán
Amilyen beszédes nevük van az ott lévő elemeknek, tuti kilőnék valami olyat, amit nem kéne.
78 alkalmazás fut WinCMD-vel és Explorerrel együtt. Azt se tudom, mik, de a céges gépemen csak 27-28 szokott lenni, igaz ott nincs víruskergető, de az csak 1. Mi lehet a ~45 többlet?
-
tototos
addikt
hát nekem se jön be annyira
Akkor marad 2 lehetőség. T60 core duo vagy T60 core 2 duo
-
Sipi
addikt
[OFF]Köszönöm!
Külön köszönöm gratulációd. Azért olyan vadul nem állítgattam... A teszt eredménye csak annyit hozott, hogy _alaphelyzetben_ fogyaszt olyan 12-13W-ot, az összes többi mágia ezen csak alig változtat. Bütykölőknek egyesével is lehet állítgatni, ki is próbáltam, de egyszerűbb _egy_ darab programra bízni az összes energiagazdálkodási trükköt.
Jelenleg egy XP is fityeg a gépen, ez alapján gratulálj még egyszer: igaz, hogy az XP-n átlagosan csak kicsivel fogyaszt többet, mint Linux alatt, de időnként felmegy akár 18W-ra is. Holott csak ültem és néztem a gépet. Tehát az átlagos fogyasztás valamivel többre jön ki.
Egyébként az eredeti tulaj anno 1 órát mondott átlagos akkuidőre, nálam másfélre ment fel. Hiába azonos kb. a két átlagfogyasztás, egy viszonylag gyenge akkut (még ha csak rövid időre is) 18W-tal terhelni túlzás.Engem akkor is meglepett a dolog. Ez a processzor még nem igazán energiatakarékos, a mai metódusok jó részét nem ismeri. Kb. annyiban merül ki, hogy gyors és lassú, az alrendszer részeit sem lehet teljesen kikapcsolni, ha nem használod. Egy mai gépen, ha nem használod az USB-t, a Bluetooth-t, lekapcsol. Wordözés közben alig pár dolog működik a gépben. Ehhez képest azért fura dolog.[/OFF]
Más. Ha jól emlékszem, Te irkáltál anno utángyártott akkukról. Milyen tapasztalatod van velük? Mennyivel halnak korábban? Mennyire melegszenek?
Sipi
-
Sipi
addikt
Az jó, csak nekem a világ legérdekesebb akkuja van. Eredetileg 3600mAh (ez lehet az eredeti akku, a mai utángyártottak 4000-4400-asok), ebből 3300 van még benne. A leadott feszültség (a li-on akksik általános romlásával ellentétben) NŐTT, az össztöltése minimálisan csökkent. A használat első 40-50 percében szépen, lineárisan fogyogat, majd 50-60%-os töltöttség után hirtelen leesik 5%-ra. (Pontos értéket nem tudok, mert mire odanézek, mindig a hibernálásra figyelmeztető feliratot látom.)
Ebből azt látom, hogy kb. hozza eredeti akkuval a mai normákat, csak ez már nem mai és nem norma.
A fogyatás két dolog miatt érdekes: Linux alatt el tudtam-e érni kisebb fogyasztást, illetve a mai, energiatakarékosabb processzorokhoz, chipsetekhez képest ez az "őskövület" mennyivel fogyaszt többet.
Eddigi infóim szerint a T23 vezet, ami elég gáz a technológiára nézve.
Sipi
-
Athanáz9
aktív tag
Az Office Word tökéletesen működik, ott nincs .doc file lefagyás. ennek ellenére újra installáltam (nem lemezről, mert azom nincs): A lefagyás csak a Win Intéző és a TotalComm-ben jelentkezik. Természetesen a TC-t is többször újratelepítettem, semmi eredmény.
Az Outlook Express-t nem tudom, hogy kéne újratelepíteni. -
Terminus_
aktív tag
Gyanítom, hogy előbb-utóbb az X-et is eléri a wide mizéria. Igazából a piac igényli a szélesvásznat és ezt a TFT gyártók is tudják. A T61-nél az egyik indok a wide-ra, hogy már nem nagyon gyártanak 4:3-as notebook paneleket.
Vannak találgatások, hogy talán kártyaolvasót is kap az új T. Ha ez igaz akkor több fronton is megtörik a jég. Az, hogy ez jó e vagy rossz sokan másképp fogják gondolni, bár tény hogy a ThinkPad vásárlói között sok a konzervatívabb felfogású ember. Állítólag a kinézet T60-hoz képest nem fog sokat változni, ami várható is azok után, hogy a T20-as, T40-es sorozatok sem különböztek sokban a sorozaton belüli társaiktól (a T30 meg nyilván nem).
Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy vajon marad e még a régi logó, vagy teljesen eltűnik az IBM felirat. De ezt pár hét múlva úgyis megtudjuk, mint ahogy a többi részletet is. Addig is reménykedem, hogy nem lesz a Z61t-hez hasonló szellőzőnyílás a gép alján (mert pont emiatt tántorodtam el a Z61t-től.) és megtartják azt a jó tulajdonságot, hogy CardBus és ExpressCard slot is van a gépben és ha netalántán tényleg lesz kártyaolvasó, akkor nem egy USB csatlakozót áldoznak fel.
T_ -
krece
csendes tag
Köszi a választ!
Az R-ekre és a Z-kre alapvetően csak 1 év van, de lehetőséged van kiterjeszteni 3 évre. Kb. 40K, és 1 hónapod van rá, ha jól rémlik. De érdeklődj utána a részleteknek!
Értem. Viszont ha kifizetek +40k-t a garancia kiterjesztésére, akkor már bőven az eredeti ár fölött vagyok, egy R60-as gép esetében. Ügyes...
Az R nyilvánvalóan sokkal rosszabb vétel.
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de a garancián kívül miért rosszabb vétel?
A paraméterek tekintetében csak a bill. segédfény hiányában látom a különbséget, de gondolom van más különbség is. Tényleg hetek óta olvasom a topikokat, csak sokáig más gépek is benne voltak a pakliban, szóval az egyéb különbségek az R és a T sorozat között még nem derültek ki számomra.
Ha a 14-es kijelző is SXGA+-os, akkor én azért megtartanám a T-t.
Szerintem ránézésre 1024x768 volt a képernyő felbontása, de ezt már nem is néztem meg konkrétan, miután kiderült a többi turpisság. Gyorsan kikapcsoltam a cuccot, nehogy az legyen a gond, hogy sokat használtam
A következő gépet meg ezek után bekapcsolnám a helyszínen. A windows elég gyorsan feláll rajta, majd az eladók szépen kivárják, úgyis ott vannak egész nap.
Így lesz, a fene vigye el. Most már verem a fejem a falba, hogy nem ezzel kezdtem, de egyrészt nem foglalkozom jó ideje hardverekkel ilyen szinten, másrészt meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen megtörténhet...
amúgy azt nézted, hogy a lenovo jótállási jegyén szereplő konfig mennyire fedi a valóságot? Csak a honlapon vannak hülyeségek (pl.: CPU esetén ellentmondás a cím és a leírás között), vagy teljesen összekeverték a gépeket?
Hát ez az... A boltban csak azt néztem a garijegyen, hogy tényleg 3 év-e a garancia. Aztán itthon vettem észre, hogy nem stimmelnek a paraméterek a garanciajegyen. Mert ugye a dobozon, a gépen ennek nincs semmi nyoma. Szóval f*sz voltam, nem kérdéses, de ennek ellenére azt mondom, hogy alapvetően a bolt hibája az egész.
Még egyszer köszi a választ, nyitásra ott leszek náluk és körültekintőbb leszek... -
FőDudu
veterán
A félreértés ott van, hogy a 8 cellás akkuhoz adnak egy adaptert, amit a végére kell csavarozni. Ha ezt rácsavarozod, akkor belemegy az X60s-be is.
Én amikor az X60-ról X60s-re váltottam, akkor először néztem mint jani a moziba, mert nem volt jó a nagy akku a kicsi gépbe..
....
Aztán leesett, hogy a 8 cellás akku dobozában van valamilyen műanyag toldalék.
Azt rátéve már jó volt.
Viszont simán átrakni az akkut nem lehet, mert az a toldalék nem engedi. Leszereléshez
meg csavarhúzó kell.
Bocsi, ha félreérthető voltam! -
FőDudu
veterán
Mindkét gép volt már nekem.
Az akku nem ugyanaz....
Az X60 nagy akkuja 5200mAh, a kis akkuja 2600mAh (cilinderes).
Az X60s kis akkuja 2000mAh (ez lapos), a nagy akku szintén 5200mAh.
Ugyan mindkét nagy kapacitású akku 14.4V 5200mAh (75Wh), de x60-as akku nem jó az S-be.
Kis akkuval nincs üzemidő különbség, mivel a 2000/2600mAh kiegyenlíti az eltéréseket.
Végeredményben kb fél óra üzemidő van az S-es javára a nagy akkuval. Nagy akkuval viszont elbukod a 28/20mm-es különbséget, mert a nagy akku ugyanolyan vastag (28mm) mindkét géphez.
Magyarul: kis akkuval használva ugyanúgy 3 óra körüli időt mennek, nagy akkuval az X60 megy kb 7 órát, az X60s megy 7-8 óra között (és van kb 10dkg előnye a súlyt tekintve).
Egyébként melegedésben alig van eltérés, mert jó a hűtésük. A melegedés inkább a palmrest jobb részén jelentkezik, ahol a wlan kártya van. Töltés közben kb 50 fokig felmehet a hőfok.
Mondjuk elég durva használat mellett a nagy akkut is le lehet meríteni kb 3.5 óra alatt. Amikor a tetű OS X-et ráraktam, akkor valamiért fullon járatta a procit. Csak akkor nem zabálta az akkut, ha a biosban lekorlátoztam minimumra. Fura módon nem volt olyan taszk ami okozhatta volna. Egyszerűen ilyen volt. Még minimális sebességre korlátozva sem jött ki 5 óránál több a nagy akkuból.
Vista esetén is kb 5 óra a max ami kijön. Egyszerűen annyival többet eszik.
[Szerkesztve] -
FőDudu
veterán
Bele lehet gányolni, de ez túl megy az egyszerü user képességein.
A Biosban lévő PCI-ID táblát kell az idegen kártyához igazítani.
És akkor még mindig fenneáll a kérdés: mennyire idegen.
Intel 2100, 2200 kártyát berakva még működhet a led is, hiszen a kártya fizikailag is megegyezeik, csak a rátöltött bios más. Ralink, atheros és egyéb chipsetek esetén már nagyon valószínű, hogy nem megy majd az állapot jelző led 8amit a driver kapcsolgat és nem az FN-F5 (thinkpad hotkey driver)).
Én is csináltam már custom bios-t, de ettől még nem lesz gyári a kártya.
Ezen kívül még a wlan drivert is meg kell hekkelni, hiszen az is pci-id-ra van irva.
Lehet, hogy ha felteszed a legfrisebb drivert a gépedre, akkor meg fogsz lepődni... (mert nem talál wlan kártyát a gépedben). -
FőDudu
veterán
Mielőtt tanácsolsz valamit, illik meggyőződni a dolog hitelességéről!
T41-ben az IBM-es wlan Mini-Pci kártyákon kívül csak a pcmcia wifi kártyák mennek gond nélkül.
Minden más minipci kártyára 1802-es hibakódot dob (és csak gányolással kelthető életre) és nem hajlandó bootolni amíg a biosban ki nem kapcsolod a wifi kártyát (vagy ki nem veszed). Ennek az az oka, hogy a PCI ID bios szinten bele van verve. Azaz megadták mit egyen meg és mit ne (csak IBM-es ID-t). Létezik megoldás a 1802-re, egy kis progit kell lefuttatni bootos cdről vagy pendrájvról vagy bármiről (no1802.com). Ez kikapcsolja a biosba bevasalt ellenőrzést. Nem százas a dolog, ugyanis minden bios belépés után meg kell tenni, valamint a wlan jelző led sem fog működni.
Ezen kívül a T4x-es notikban a kijelzőbe van építve az antenna. A foglalat meg kb. a touchpad alatt van. Ha a kijelzőben nincs benne az antenna, akkor megint csak gányolással lehet belerakni a wifit. A kijelzőt szétszedni elég macerás, valamint a csavarokat takaró öntabadós nylon takarókat is elég gáz sérülés mentesen leszedni. Antennát lehet rendelni a budafoki úti IBM raktárban (5-10USD), de a beszerelése elég gáz. Azt szokták csinálni, hogy az antenna fém részét berakják zsugor-csőbe, aztán a palmrest alatt helyezik el (a PCMCIA foglalat tövében elfér az egyik, jobb oldalon meg a másik). Nem lesz kiváló a vétel, de jobb mint kilógó pcmcia wifivel járkálni. Az antenna meglétéről könnyen meg lehet győződni. A kijelzőbe felmegy a forgáspontnál az antenna kábel. 14.1''-os gépnél a wifi a bal oldali fekete kábel (a BT a fehér).
Nagyjából ennyit kell tudni a wifi bővítésről...
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Béta iOS-t használók topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- További aktív témák...
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- Dell Latitude 5490 14" HD i5-8250U 16GB DDR4 256GB SSD gar
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest