- UHD filmek lejátszása
- Újabb koronát kapott a Gigabyte alaplapja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
djDanee
csendes tag
Szia magi20!
Én is így jártam csak kicsit régebben... megvettem a T43ast minden frankó... de wifit nem használtam, nem kerestem... aztán kellett volna és hopp sehol se találta a gép...neten a serial szám alapján megnéztem és kellene lennie benne, aztán szét szedtem és kiderült, sajnos azt eltávolították belőle! Az antenna kábelek üresen lógtak tréül' össze szigszalagozva:S
Most hajtom bele a kártyát jó ideje, mert nem jó bele akármelyik sajnos:S
Mivel fél év után vettem észre nem mentem vissza a boltba (használtan vettem) én nem vitatkozok ennyi idő után, mert csak csunya vége lenne szerintem, és nem hiszem hogy hasznom lenne belőle...azért egy privátban megírhatnád nekem hol vetted a gépet, nagyon kíváncsi vagyok! -
Gondwana
addikt
Ez szerint nincs is benne WiFi (lehet tenni bele, de nincs, csak az antenna)
-
Gondwana
addikt
Ha úgy lennének tervezve, hogy hálózati használat mellett le kellene szedni az akkut, akkor azt szerintem Nagykékék ráírták volna (OK, hogy egy FuSi vagy MSI vagy ... melyik gyártót nem sértem meg - nem írta volna rá, de egy IBM...) szerintem...
Hallottunk már olyant, aki leszedegette, de előbb kimúlt az akkuja, mint aki nem szedegette le. T42 óta nem tölt rá mindig, ha konnektort lát (nekem szimpatikusabb mondjuk a T42 féle változat a mostani T60 féle stratégiánál).
Ami biztos kinyírja az akkut, az a hideg (azt hiszem, már 6 fok alatt, bár a víz 4-en kristályosodik és zúzza le a lítium-elektróda pórusait). Ami mégjobban, az a meleg (50 fok felett). Azt is sokan leírták már sok helyen, hogy 50% körül töltve tárolni a legegészségesebb az akkunak. -
Major Major
senior tag
Elméletileg a Li-Ion akksiknak nem tesz jót a meleg, ezért hálózatra téve a gépet jobb kivenni, és távol tartani minden hőforrástól. (hűtőbe rakni pl.
)
http://en.wikipedia.org/wiki/Li-ion_batteryGyakorlatilag, sokak szerint, semmi különbség. Nekem konkrét tapasztalataim nincsenek...
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- UHD filmek lejátszása
- Újabb koronát kapott a Gigabyte alaplapja
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Elemlámpa, zseblámpa
- Arc Raiders
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Flow X13 Ryzen 9 6900HS 16 GB DDR5 6400 1 TB SSD RTX 3050 Ti 1920 1200 120Hz
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)