- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- TV antenna és jelerősítés
Aktív témák
-
djDanee
csendes tag
Szia magi20!
Én is így jártam csak kicsit régebben... megvettem a T43ast minden frankó... de wifit nem használtam, nem kerestem... aztán kellett volna és hopp sehol se találta a gép...neten a serial szám alapján megnéztem és kellene lennie benne, aztán szét szedtem és kiderült, sajnos azt eltávolították belőle! Az antenna kábelek üresen lógtak tréül' össze szigszalagozva:S
Most hajtom bele a kártyát jó ideje, mert nem jó bele akármelyik sajnos:S
Mivel fél év után vettem észre nem mentem vissza a boltba (használtan vettem) én nem vitatkozok ennyi idő után, mert csak csunya vége lenne szerintem, és nem hiszem hogy hasznom lenne belőle...azért egy privátban megírhatnád nekem hol vetted a gépet, nagyon kíváncsi vagyok! -
Gondwana
addikt
Ez szerint nincs is benne WiFi (lehet tenni bele, de nincs, csak az antenna)
-
Gondwana
addikt
Ha úgy lennének tervezve, hogy hálózati használat mellett le kellene szedni az akkut, akkor azt szerintem Nagykékék ráírták volna (OK, hogy egy FuSi vagy MSI vagy ... melyik gyártót nem sértem meg - nem írta volna rá, de egy IBM...) szerintem...
Hallottunk már olyant, aki leszedegette, de előbb kimúlt az akkuja, mint aki nem szedegette le. T42 óta nem tölt rá mindig, ha konnektort lát (nekem szimpatikusabb mondjuk a T42 féle változat a mostani T60 féle stratégiánál).
Ami biztos kinyírja az akkut, az a hideg (azt hiszem, már 6 fok alatt, bár a víz 4-en kristályosodik és zúzza le a lítium-elektróda pórusait). Ami mégjobban, az a meleg (50 fok felett). Azt is sokan leírták már sok helyen, hogy 50% körül töltve tárolni a legegészségesebb az akkunak. -
Major Major
senior tag
Elméletileg a Li-Ion akksiknak nem tesz jót a meleg, ezért hálózatra téve a gépet jobb kivenni, és távol tartani minden hőforrástól. (hűtőbe rakni pl.
)
http://en.wikipedia.org/wiki/Li-ion_batteryGyakorlatilag, sokak szerint, semmi különbség. Nekem konkrét tapasztalataim nincsenek...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Xbox One
- Yettel topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest