- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
Bandikut
tag
Meg tudnád mondani, hogy körülbelül mikor volt erről szó? Utána néztem a neten, és úgy tűnik ez egy ismert probléma - nem csak a TP-nél, de pl. az újabb Dell notiknál is - hogy a BT és a WiFi csak együtt kapcsolható ki-be. Megoldást viszont nem találtam rá Windows alatt.
-
Bandikut
tag
válasz
KilgoreTrout #4127 üzenetére
Köszi, megnéztem, de a BIOS-ban nincs ilyen lehetőség.
-
Bandikut
tag
válasz
parandroid #4124 üzenetére
Természetesen van (Intel Pro 3945ABG - szerintem mindegyik x61-ben van WiFi) és a legfrissebb driverek vannak fent. A WiFi-t csak a hardware kapcsolóval tudom ki-bekapcsolni, kikapcsolva viszont a BT sem működik.
-
Bandikut
tag
válasz
parandroid #4117 üzenetére
Feljön, de csak a BT-t lehet kapcsolni rajta.
-
Bandikut
tag
Biztosan én vagyok nagyon béna, de nem megy a dolog. Az Access Connection alatt nem lehet a wifi-t kikapcsolni és a Location Profile-ban sem tudok olyat létrehozni, ami kikapcsolt wifi-t és bekapcsolt bt-t eredményezne.
Pls írja már le valaki hogyan kell ezt megoldani, akár magánba is, ha ez olyan triviális, hogy nem érdemes a topikot terhelni vele!
-
Bandikut
tag
Sziasztok!
Meg lehet azt oldani, hogy a wifi-t kikapcsoljam, de a bluetooth működjön? A gép egy x61s.
-
Bandikut
tag
válasz
Kovács84 #3798 üzenetére
3 féle akksi van hozzá:
1. Slim (4 cellás, 2000 mAh) - csak az x60s/61s-be jó
2. Enhanced (4 cellás, 2600 mAh) - jó az x60/x61/x60s/x61s-be
3. High Capacity (8 cellás, 5200 mAh) - szintén jó mindegyikbeAz üzemidő (és persze a súly és méret is) a kapacitással arányosan nő.
Létezik még egy ún. Extended Life akku is, ami az Ultrabay csatlakozón keresztül megy rá a gépre, ez a normál akkuval együtt használható (de értelemszerűen Ultrabay ilyenkor nem használható). A gyári akkuk Sony vagy Sanyo gyártmányúak.
-
Bandikut
tag
válasz
Kovács84 #3791 üzenetére
8 cellás létezik utángyártottban is, de nem hiszem, hogy annyival olcsóbb lenne, hogy megérje. Én pont fordítva jártam, a gépem gyárilag 8 cellás akksival jött és így nem fér bele a Tucano 12"-es tokba. Az IBM alkatrészraktárából rendeltem 4 cellás akksit, egy korábbi hsz-ban megtalálod az elérhetőségüket, biztosan postázzák is az árut. Rendeléshez az FRU számot kell megadni (a lenovo.com weblapon ki tudod keresni), de ha kell megnézhetem a gépemen. Fizetés előre utalással vagy postai csekken.
Arra vigyázz a rendelésnél, hogy legyen az akkuhoz az a kis felcsavarozható műanyag elem, hogy kitöltse a teljes helyet (ez az x60/61-hez nem kell, de az x60s/61s-hez igen!). Utángyártotthoz nem mindig adják!
-
Bandikut
tag
Sziasztok!
Egy X61s RAM upgrade-hez kérem a segítségeteket. Az egyik bővítőhelyen egy 1 GB-os Samsung modul van, a rajta levő matrica szerint: 1GB 2Rx16 PC2-5300S-555-12-A3. A másik, szabad helyre szeretnék egy 1 GB-os modult tenni, mire kell figyelni a vásárlásnál?
Másik kérdésem: Tudtok-e megfizethető forrást gyári IBM/Lenovo akku vásárlására?
köszönettel,
Bandikut
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós kamerák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 26
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Macbook Pro M2 Max 32GB ram 1TB
- ÚJ DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest