- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
joco77
csendes tag
Sziasztok! Van egy külső floppy meghajtom, nem usb-s. T40-eshez, port replikatorra rádugtam de nem érzékeli, kell leszedni valami drivert hozzá?
Köszi előre is. Jocó
-
joco77
csendes tag
Sziasztok! Még régebben vásároltam egy T40-est, nincs semmi baja teljesen elégedett vagyok vele, nagyon jo kis gép. A kérdésem az lenne hogy, érdekességképp egy garicsekkolásra kipróbálnám az IBM weboldalán a dolgot - tudom hogy már nincsrá gari - csak hogy mit irnak. Honnan tudom meg a seria számát? mert a tipus száma megvan a laptop hátoldalán de semmi több...
Ötletek?
Nagyon köszi előre is! Jocó
-
joco77
csendes tag
Sziasztok! Apróbb technikai problémám lenne, hogy szeretném a billentyűzetet lezárni itthon a T40-esemen és utánanéztem neten, az asztali gépeken azt irják hogy: Windows embléma+L: A billentyűzet zárolása. Nos a TP-men nem igazán találok ilyen gombot.... :-( hol találom ezt meg a gépemen? Vagy valami más ötletetek nincs amivel csak a billentyűzetet tudnám lezárni/zárolni (közben persze menne a gép - letöltés/zene minden....) Nagyon köszi előre is!!
-
joco77
csendes tag
Sziasztok! Ha a T40-esmhez veszek egy dokkolót és csatlakoztatom, akkor tudom ugy használni hogy ki van nyitva a laptop? És a portok amik a laptopon vannak azok működnek igy is vagy csak a dokkolon lévők mennek? Köszi előre is!
-
joco77
csendes tag
Sziasztok! Leszedtem az Access IBM progit a Lenovo weboldalárol (eddig nem volt a T40-esemen...) és ha megnyomom a billentyűzeten a kék Access IBM gombot nem történik semmi... :-( Elvileg akkor be kéne jönnie a programnak? Lehet buta kérdés vagy valamit elnéztem?
-
joco77
csendes tag
Sziasztok! Van egy T40-es gépem és olvasom a hozzászolásokat itt a forumon, ez a ThinkVantage Access Connections-t érdemes feltenni a gépre? Mire jo ez a progi? Nem igazán értek hozzá... Köszi előre is.
Aktív témák
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- !! MacBook Air M3, 15,3", 8/256 GB, Midnight Black, 2027.11-ig garanciás. Hibátlan!! Mint az ÚJ!!
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest