Aktív témák
-
joco77
csendes tag
Sziasztok! Van egy külső floppy meghajtom, nem usb-s. T40-eshez, port replikatorra rádugtam de nem érzékeli, kell leszedni valami drivert hozzá?
Köszi előre is. Jocó
-
joco77
csendes tag
Sziasztok! Még régebben vásároltam egy T40-est, nincs semmi baja teljesen elégedett vagyok vele, nagyon jo kis gép. A kérdésem az lenne hogy, érdekességképp egy garicsekkolásra kipróbálnám az IBM weboldalán a dolgot - tudom hogy már nincsrá gari - csak hogy mit irnak. Honnan tudom meg a seria számát? mert a tipus száma megvan a laptop hátoldalán de semmi több...
Ötletek?
Nagyon köszi előre is! Jocó
-
joco77
csendes tag
Sziasztok! Apróbb technikai problémám lenne, hogy szeretném a billentyűzetet lezárni itthon a T40-esemen és utánanéztem neten, az asztali gépeken azt irják hogy: Windows embléma+L: A billentyűzet zárolása. Nos a TP-men nem igazán találok ilyen gombot.... :-( hol találom ezt meg a gépemen? Vagy valami más ötletetek nincs amivel csak a billentyűzetet tudnám lezárni/zárolni (közben persze menne a gép - letöltés/zene minden....) Nagyon köszi előre is!!
-
joco77
csendes tag
Sziasztok! Ha a T40-esmhez veszek egy dokkolót és csatlakoztatom, akkor tudom ugy használni hogy ki van nyitva a laptop? És a portok amik a laptopon vannak azok működnek igy is vagy csak a dokkolon lévők mennek? Köszi előre is!
-
joco77
csendes tag
Sziasztok! Leszedtem az Access IBM progit a Lenovo weboldalárol (eddig nem volt a T40-esemen...) és ha megnyomom a billentyűzeten a kék Access IBM gombot nem történik semmi... :-( Elvileg akkor be kéne jönnie a programnak? Lehet buta kérdés vagy valamit elnéztem?
-
joco77
csendes tag
Sziasztok! Van egy T40-es gépem és olvasom a hozzászolásokat itt a forumon, ez a ThinkVantage Access Connections-t érdemes feltenni a gépre? Mire jo ez a progi? Nem igazán értek hozzá... Köszi előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest