Aktív témák
-
sghu
csendes tag
Bizalmam egyelőre töretlen. Már csak azért is, mert a cégben van már másik 3 T60-as és semmi bajuk.
Igazából nagyon örültem, hogy egyáltalán még kapni lehetett. Mivel nekem a munkám miatt kell a legalább 1024-es függőleges felbontás, ráadásul sokat utazom, fontos, hogy könnyű legyen a cucc. Szóval ez a gép tkp. tökéletes nekem. Kicsi, könnyű, gyors és remélem tartós is lesz.
-
zoszt
tag
Több mint másfél éve stabilan jól megy egy T43-ason. Csak párszor volt olyan, hogy leállt és utána nem kapcsolt vissza a gyári beállításokra, hanem épp kikapcsolva hagyta a ventit. NHC-t nem szereti, de már korábban említetem indítás után ha kilövöm a NHC-t, a leszabályozott beállítások megmaradnak, úgyhogy ez sem gáz.
-
Scalpel
senior tag
Én nem is a chipeket szidtam, hanem ha nem korrekt gyártó ülteti őket nyákra... akkor a nyákkal lehet esetleg baj. Ráadásul az olcsó moduloknál a minőségellenőrzés is elmarad. Míg a Kingston és a Kingmax is korrektül ellenőriz általában. Feltételezem a Lenovo is ellenőriz, és kiszortírozza a hibás nyákú/chipű modulokat, és korrket beszállítója is van. Ergó a gyárilag beszerelt modul korrekt minőségű darab kell hogy legyen. Hova lenne akkor a hírnév, ha nem így lenne.
Egyébként én még nem szedtem szét az enyém. De lehet 2Gigára felbővítek nemsoká, majd megnézem, hogy 2*512, vagy 1*1024 van-e benne és hogy ki fia borja gyártotta. -
adnoctum18
senior tag
Az biztos,hogy asztalihoz képest nagyon jó!
Amúgy nem tudja valaki miért van az,hogy a venti kb két percenként bekapcsol,megy egy 20mpt és leáll?
Lehet ezt valahol szabályozni?
Esetleg NHC-ban?
Nem annyira zavaró,csak mégis jobban szeretem ha csendben van!
Átlagos használat,tehát net mellett. -
adnoctum18
senior tag
-
Shadowfax
addikt
-
bundee_rbk
csendes tag
Mily meglepő, tök ugyanaz a konfig. Hát akkor majdnem a Tiedet vittem el, mert azt is megmutatta a csávó, az még fel se volt bontva. Az enyémre meg már épp nyomatta fel az XP-t, azaz már kész is volt vele, úgyhogy inkább azt hoztam el.
Azért egy 1400x1050-es kijelzőnek örültem volna. Gondolom Te is
A memóriakérdés meg lassan olyan lesz mint a digitfényképezőknél, a kötelező pluszkiadás
[Szerkesztve] -
sssent
senior tag
Ha hálózaton van a gép, akkor onnan kapja a kraftot, nem az akkuról. Tehát ilyenkor csak az akku önkisülése ami levinné 80%-ra a töltöttséget. Ez meg a jó ég tudja meddig tart, amíg meglátszik. Szerintem napokig, ha nem hetekig. Ha kihúzod a töltőt mindjárt elindul majd lefele. És ha visszadugod a beállított töltöttségi szint felett, akkor láss csodát, nem tölt majd vissza 100%-ra, hanem marad ahol volt. Különben a töltés onnan is látszik, hogy ilyenkor zölden pislog az akku ikon. Vagy narancsban.
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
100%-on áll mintha nem hagyná abba a töltést a beállítás ellenére. Jól van ez így?
Persze, hogy jó. Az a kijelző a töltöttségi szintet jelzi - ha teljesen feltöltődött, akkor a töltési automatika lekapcsol, de ezt külön nem jelzi egy integető kéz, hogy ''Hahó, kész vagyok!''. -
clemson
csendes tag
Igazabol semmi extra nincs benne hogy mennyi kene es hogy hogyan bovitsd ! A lenyeg az az hogy a windows masfelszeresre allitja a lapzoofajlat a memoriahoz kepest tehat ha van 512 akko lesz 768!Onnan lehet ezt tudni ha rosszul van beallitva a lapozofalj ha a vinyo sokat tolt meg alladoan megy meg akkor is amikor nem kene!Ha jatszol veel akkor 1GIga kell ha csak wordozll akkor 512 is eleg ha tervezed felrakkni a vistat akkor min 1GIGA!Tehat semmi extra, mindneki tudja hogy nem szoveget szerkesztesz es DVD-zel vele hanem esetleg meg mast is akarsz pl jatszani vayg CAD akkor jobb az 1 giga!!Ennyi can benne!
Roviden ennyi!
Aktív témák
Hirdetés
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus Tuf Gamer laptop makulátlan állapotban
- Apple Macbook Air 15 M4 256 gb Garanciális/számlás Ráadás Magic Mouse 2
- ThinkPad X280 27% 12.5" FHD IPS i5-8350U 8GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest