Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Természetesen az érzéssel nem lehet vitatkozni.
Szerintem akkor ehhez neked minimum az nvidia shield tv pro 2019-es médiaboxra van szükséged az AI felméretézése miatt. Kevés olyan TV -van ami ezt jobban csinálja. Vannak természetesen, de azok a "nagyobb" márkák jóval drágább magasabb kategóriájú TV- i.Egyébként ha tényleg elállsz és másikat veszel akkor oszd meg kérlek itt is a tapasztalataidat, hogy tudjuk hogy ebben hol áll ez a TV.
Amúgy én is a shielden keresztül nézem a 1080p mert jobb a felméretezése. De én nem mondanám azt hogy a c728-am-é rossz lenne. A különbség igazán a rosszabb minőségű 1080p-k esetén jelentős.
A felméretezés meg szoftveres. Így h a 4K képekkel elégedett voltál, akkor ez nem a kijelző hibája, hanem egyszerűen ez ilyen. Kizárt hogy a tiédbe más szoftver kerüljön. Egy frissítéssel lehetne még próbálkozni.
Én el tudom fogadni, hogy neked ez nem elég. -
rankesz
veterán
Azért arra készülj fel hogy a q8Xrat-hoz képest jóval gyengébb lesz a hang, onkyo logo ide vagy oda... Nekem is egy qe55q82rat várja a dobozban az új gazdáját, egyelőre nem hirdettem meg, de nekem a képe kevésbé tetszik mint a tcl-é, na meg a hdmi 2.0-as 2060 superrel sokkal bajosabb előcsalogatni a 4k 120hz vrr-t, 4.2.0-s színmélységgel, egyik nap nagy nehezen beállítottam egyedi felbontást, polaritást stb létrehozva, másnap már nincs jel fogadott mikor beállítanám, stb. Tcl-nél ez sima liba
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Léghűtés topik
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux Mint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- További aktív témák...
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest