Új hozzászólás Aktív témák
-
szizoka
csendes tag
(#7260)
Úgy néz ki elem csere megoldotta -
szizoka
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Azt produkálja a tv-m (50p615 android), hogy a távirányítón hiába nyomom folyamatosan az adott gombot, azt csak 1 kattintásnak veszi. Pl hangosításnál, videóba tekerésnél is nyomogatnom kell sokszor a gombot és lassú mire a megfelelő értékhez érek.Hogyan tudnám elérni, hogy normálisan működjön?
(régebben nem volt vele probléma, pár hete van így)
Köszönöm előre is! -
szizoka
csendes tag
Sziasztok!
Hivatalosan fenn van a 636, valamelyikőtök próbálta már? Tapasztalatok?
-
szizoka
csendes tag
Sziasztok!
Elég nagy (számomra) problémába ütköztem! Kérem aki tud segítsen, vagy ha csak ötletet ad a megoldásra annak is örülnék.
Tegnap este HBO Go-n minden probléma nélkül néztem a sorozatom. Mai nap kapcsolom be a tv-t és nem várt működés fogadott.
A kép bal szélén az alábbi szöveg jelenik meg (pár másodpercenként ciklikusan megjelenik majd eltűnik).Próbáltam milyen funkciók működnek : youtube megy(de ott is bevillog ez a szöveg), HBO go nem indul, beállításokban rendszerfrissítésre sem nyílik meg semmi.
Mit kezdhetnék ezzel??
Előre is köszönöm a segítséget. -
szizoka
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy 50p615 - öt.Tudna valaki linkelni frissítést ehhez a készülékhez? Sajnos nem találtam hozzá.
Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest