- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
-
belashx
senior tag
Itt a link V653-hoz.
Ez nem fogja megszűntetni a problémád, de nem árthat. :)Csak DV anyag lejátszása közben tudsz váltani Dolby Vision Fényes, és Sötét között a képbeállítasokban. Azt csekkold.
Töltheted "hivatalos" helyről is, de hirtelen ezt találtam.
-
Kiskutya
veterán
Dv: "További előnye, hogy a metaadatok nem csak a film elején, egyszer, de akár minden képkockával együtt is továbbíthatóak, azaz minden pillanathoz, jelenethez egyedi (dinamikus) beállítások is rendelhetőek. Így biztosak lehetünk benne, hogy egy éjszakai jelenet is a mi tévénken legoptimálisabban fog megjelenni (mert az adott képsorok színei is hozzá lesznek igazítva a TV technológiájához), nem csak egy kezdeti (statikus) beállítás alkalmazható, amely azután az egész film alatt érvényben marad."
-
belashx
senior tag
Nekem is ilywn gondom volt Dolby Vision tartalmaknál anno. Ha nálad is ez a szitu, akkor DV film lejátszása közben tedd át a másik módba. (DV Fényes/Sötét) Fogalmam sincs, most melyikben van nálam, mert 1 éve nem taperoltam. :)
Van ezen kívül is beállítás, de az a környezet alapján állítja a tv fényerejét. Azokkal kezdtem(még szerviz menüben is kikapcsoltam az erre vontakozó cuccot), de nálam a fenti dologtól lett jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Iqos cigaretta
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Soundbar 2 év garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest