Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
-
belashx
senior tag
Itt a link V653-hoz.
Ez nem fogja megszűntetni a problémád, de nem árthat. :)Csak DV anyag lejátszása közben tudsz váltani Dolby Vision Fényes, és Sötét között a képbeállítasokban. Azt csekkold.
Töltheted "hivatalos" helyről is, de hirtelen ezt találtam.
-
Kiskutya
veterán
Dv: "További előnye, hogy a metaadatok nem csak a film elején, egyszer, de akár minden képkockával együtt is továbbíthatóak, azaz minden pillanathoz, jelenethez egyedi (dinamikus) beállítások is rendelhetőek. Így biztosak lehetünk benne, hogy egy éjszakai jelenet is a mi tévénken legoptimálisabban fog megjelenni (mert az adott képsorok színei is hozzá lesznek igazítva a TV technológiájához), nem csak egy kezdeti (statikus) beállítás alkalmazható, amely azután az egész film alatt érvényben marad."
-
belashx
senior tag
Nekem is ilywn gondom volt Dolby Vision tartalmaknál anno. Ha nálad is ez a szitu, akkor DV film lejátszása közben tedd át a másik módba. (DV Fényes/Sötét) Fogalmam sincs, most melyikben van nálam, mert 1 éve nem taperoltam. :)
Van ezen kívül is beállítás, de az a környezet alapján állítja a tv fényerejét. Azokkal kezdtem(még szerviz menüben is kikapcsoltam az erre vontakozó cuccot), de nálam a fenti dologtól lett jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest