- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
Celtis
veterán
@coolabácsi
Mivel én korábban más eredményre jutottam a Firestickkel, a leírásod alapján nekiálltam megint végigpróbálni. Azt kell mondjam, hogy neked van igazad. Nem elég a sticken a match frame rate-et bekapcsolni. Vagy a sticken a game mode ON vagy a tv-n a DV game mód kell, hogy biztosan ne legyen akadás.
Hozzá kell tegyem, hogy néha game mode nélküli beállítással is elértem akadásmentes lejátszást, de ez nem volt stabil. Oda-vissza állítgatva, ugyanazokkal a beállításokkal később megint akadt.A hócipőm tele van ezzel a tv-vel.. Egyáltalán mit jelent ha a firestick game módban játszik le egy filmet. Mi a különbség a nem game módhoz képest?
-
mikrofon
veterán
Semmi köze nincs a TV-nek a Firestick beállításaihoz. Nem véletlenül van külön topikja és általánosságban javasolt beállítás. A folyamatos Game mód bekapcsolása pedig kifejezetten elrontja így általánosságban az élményt Firesticken is és TV-n is.
De persze lehet hogy neked ez jön be, de ne nevezzük általánosságban jó beállításnak, mert aztán jönnek a sz@r a TV, sz@r a képe Hsz-ek.[ Szerkesztve ]
-
Till@
tag
válasz mikrofon #29803 üzenetére
Pedig más lehetőség nincs.Tudom nem tökéletes megoldás, de még mindig jobb így, mint látni az "akadozást". Értem én hogy sok embert nem zavar, de attól még sok embert zavarhat és szeretnének valamilyen megoldást.
Amennyiben tudsz jobbat , szívesen alkalmaznám, de ilyen nem lesz.@Celtis Ugyan ezt tapasztaltam én is, mint amit leírtál.
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz bnorci71 #29797 üzenetére
Mindenképp tedd rendbe a gagyi F-csatlakozót a koax végén,de ha Digi a szolgáltató,akkor a széteső kép az szinte a "védjegye" mióta a románok eladták Mr Jászainak.Leginkább Mozi mód ajánlott,és egész biztos sok a 100as Nálam SDRmódban árnyékos szobában bőven elég a 30.
Hamarosan kész lesz Vhiktor Yt csatornáján az optimális beállításokat tartalmazó videó, addig is ajánlom nézz rá 835 beállításaira ,az jó kiindulási alapnak."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
bnorci71
addikt
válasz nicu71 #29805 üzenetére
megtaláltam a jel/minőség oldalt 99/100% vagy fordítva, F csatit mozgattam nem volt gond a képpel. Pr-telekom a szolgáltató, de már ez is 4IG tag.
Igen a 100 fényerőt már veszem lefelé szerintem a Local DIming szólt bele ennyire nem maxon volt hanem eggyel lejjebb a csúszka.
Várom a Vhiktor képbeállításait, addig vagy a 835 bár nem tudom egy más típus mennyire lesz használható. Vagy találtam ezt 845-re.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Celtis
veterán
válasz bnorci71 #29806 üzenetére
Tv adásnál a local dimming ne legyen max, csak közepes.
Egy focimeccsen ki lehet próbálni miért. Miközben a kép jobb oldalán látható a tv műsor a bal oldalon a local dimming menüben lépkedni kell a max és közepes között OK gomb nyomás nélkül és alaposan figyelni a hatást a képen, főleg mozgás közben. (lüktető háttérfény, sötétebb folt a világos elemek körül.) -
G-Bali
senior tag
Lehet volt kérdés ,de nem találom ...
Alzán van ahol oda van írva hogy "+3 év regisztráció után " és van ahol nincs ...De nem úgy van ,ha ott vasárolsz ,akkor a TCL oldalon 30 napon belül regisztrálsz akkor megkapod a +3 évet ...?! vagy én néztem be valamit ....
-
bnorci71
addikt
válasz Celtis #29807 üzenetére
Pontosan ezt láttam a kézi meccsen és nem volt maxon. LD vagy már igen
de igy már tudom mit kel keresni állítgatni ha nem tetszik mert én csak egy on/off kapcsolót kerestemELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz G-Bali #29812 üzenetére
Na ez jó kérdés
ahogy néztem a regisztrációs oldalt a vételárat és a számlaszámot is meg kel adni. Ebből azt gondolnám a TCL pontosan látja majd hogy a promócióst vagy a nem promócióst vetted.
Én biztosra mennék.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
-
szaki58
aktív tag
Üdv!
Van-e valakinek tapasztalata a C855-ös modellel? Biztosan jobb a 845-től, de mennyivel jobb? -
bnorci71
addikt
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
Nagyon belassult a 8 éves Sony w755c, és a család nyávog
Valami jó, nem túl drága megoldást keresek a helyére, és itt jött szembe a TCL. Ha butaságokat írok-kérdezek, akkor bocs
Alzánál kinéztem a 75C745 modellt (350huf), de picit visszaolvasva elbizonytalanodtam.
Látom mindenki a 805-öt veszi, és a 745-ről voltak rossz vélemények is. :/Ami nekünk fontos, az a streaming appok (netflix, youtube, prime, hbo), a playstation5, és hogy a talpnak középen kell lennie (99cm széles bútoron van)
Max a nagy sporteseményeknél nézünk tv adást, és azt is antenna segítségével...
Usb-ről néha megy 1-2 film.....Szerintetek erre a felhasználásra megfelelő lehet a 745? Néztem még a C655-öt és a T7B-t is 330e huf-ért....nekem szemre azok is jónak tűnnek - bár az 50hz, csak a lassúságtól félek. Megéri a 745 a 20e huf felárat? Illetve a 805 a 70e felárat?
Köszi a véleményeket.
Üdv
B"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
bnorci71
addikt
válasz RobexX10 #29816 üzenetére
Köszi
Hát tegnap a szívbajt hozta rám beüzemeléskor.
Elkezdtem a beüzemelést, csatornakeresés lefut, semmi. Ohh én hülye antenna kábel nincs bedugva meg a CI kártya se. Kikapcs. Hiba javít. Bekapcs. Nincs kép. illetve van csak olyan mintha nem lenne háttér világítás. WTF. Kikapcs. Mindent kihúz. Bekapcs. Minden OK. Na akkor ellőről egyenként. Antenna bedug OK. CI kártya bedug OK.
Fogalmam nincs mi lehetett.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Beri78
őstag
válasz Celtis #29826 üzenetére
Apple tv-vel használjuk egy ideje, azzal megy majd a gyerek szobájába . De még így is olyan dolgokat produkál, ami már alkalmanként elviselhetetlen a család többi tagja számára Amúgy még mindig egy "hibátlan" kijelző, csak a több perces bekapcsolás, vagy ha kodi-t be kell rajta kapcsolni....az egy rémálom az android 6-tal
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Lackó1984
junior tag
-
vitya_95
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónapja egy 55C805
majdnemboldog tualjdonosa vagyok. Netflix és Plex fut a TV-n, a V028 elvesztése óta sajnos én is tapasztalom az akadásokat, szaggatásokat, továbbá a DV fényes - dinamikus képüzem váltásokat. A kérdésem az lenne, leginkább azokhoz a fórumtársakhoz, akik Apple TV 4k 2022-vel használják a készüléket, hogy tapasztaltak-e akadást lejátszás közben? Wifi elérés nincs a helységben, viszont, ha az Apple kütyüje ezt a problémát megoldaná beruháznék egy ethernetes példányra.[ Szerkesztve ]
-
Till@
tag
válasz vitya_95 #29829 üzenetére
Apple-ről nem tudok nyilatkozni.
Ha csak azért vennéd mert nincs wifi, csak vezeték, akkor egy ax-es routert hozzáférési pontként üzemeltetve lesz wifid a meglévő hálózaton, + Fire stick 4K Max gen2 ami biztosan megoldja a problémát.Igaz 2 kütyü lesz, de cserébe olcsóbb. -
Imi1981
veterán
-
-
szana8
tag
válasz vitya_95 #29829 üzenetére
Hello,
Nekem 65-ös 805 van Apple TV 4k 2022-vel ethernet-el összekötve. Én meg vagyok vele elégedve nem látok különösebb akadást rajta. Meg nálunk almás szinte minden így az inegráció sem utolsó. Infuse illetve NF megy. TV-n nekem is voltak gondok a lejátszással még plex-el is. -
vitya_95
csendes tag
-
boborján2
aktív tag
Ha már téma volt az x,y,z fps filmek helyes lejátszása, akkor kérdeznék egyet.
A tv csatornák esetén hogy van megoldva ez az fps kérdés? Nyilván ők 25 vagy 50 fps tartalmat tolnak, de a filmekből hogyan szereznek be 25 fps verziót? Vagy az mielőtt bekerül az adáslebonyolítóba maguk készítenek valamilyen módon egy konverziót?
Egy régi led tv-n megnézve ugyanazt a filmet mkv -ripben ,kb nézhetetlen , ugyanaz a film tv forrásból a tvhez képest teljesen rendben van.Hogy működik ez a dolog?
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
ezozo
tag
Sziasztok!
Egy kis TCL 32S5400AF vásárlásán gondolkodok,de kicsit tartok az androidtól.
Sok okos kütyü ami androidos egy idő után belassul,fagyogat,akadozik a kezelő felület,ezekkel mi a helyzet?
Hasonló tudású LG sajnos drágább,webOS négy magos procival fűrgén dolgozik és stabílnak mondható,de kipróbálnék egy androidost,persze ha nem problémás tipusok.
Válaszokat előre is köszönöm!LG 50UK6950PLB-POCO X3 Pro 8/256-Ps4 Pro-Ender3 v2
-
blakey
titán
válasz boborján2 #29836 üzenetére
Többnyire felgyorsítják a filmeket, sorozatokat, de ritkán előfordul, hogy normálisan átkódolják, ahogy pl. mi tennénk Handbrake-kel, de ez nagyon ritka. A gyorsítást elég könnyű észrevenni, mert sűrűn hibázik az oldalra irányuló pásztázás esetében.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
bnorci71
addikt
válasz Celtis #29807 üzenetére
Ma talajtorna közben azt vettem észre, hogy a padló színe változik
Ez azért elég durva hiba a helyi fényerő közepesen volt most levettem alacsonyra.
Már vívásnál is láttam hasonló anomáliát csak nem tudtam eldönteni a terem fénye megvilágítása változik kék/zöld és ez az oka vagy az anomália.Más
Jel/minőség az antennán 100/100% mégis időnként törik össze a kép. CI kártya van itthon több fajta is kicseréltem egy másikkal de ugyan az. Most csak olimpia megy. Ez helyi hiba vagy közvetítés.
Bekapcsoláskor írja a tv hogy CI kártya eltávolítva majd szinte rögtön utána hogy behelyezve. Ez normális?ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
nicu71
addikt
válasz bnorci71 #29841 üzenetére
Elképzelhető hogy közvetítés,vagy bármi más,de nem hinném hogy a tv hiba, ugyanis az olimpia alatt nálam is volt,de talán egyszer-kétszer,és csak ott és akkor.
A CI card nálam egy ezeréves UPC, /még nem volt ok hogy kicseréljék vodásra,meg már minek is,azt se tudjuk ,mi lesz ha a 4IG bevadul/bekapcsoláskor kiirja hogy üdvözöl,és azonosítás,ez kb 2 másodperc .Nem tudom nàlad mi okozza ..."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Cartmenn
tag
Hát jó kérdés, eléggé belépőszintű TV ---az árúkeresőn a pár vélemény szerint is megosztó pld a sebessége ---4 mag között is van különbség ,meg a memória is hozzá (mennyivel pörög ,vagy épp mikori fejlesztés stb --ehhez én se értek ) Van egy xiaomi HDs stic-em egy LG nem okos TVhez,az is 4magos 1gb rammal --hát nem a sebességről híres de YT vagy netflix nem akad azért
-
zsolt501
nagyúr
válasz bnorci71 #29841 üzenetére
100/100-as jelnél is képes a TV törni a képet, ez olyankor tud előfordulni (nálam is történt ilyen) amikor a jel erősség túl erős és ilyenkor a túl erős jellel a TV nem tud mit kezdeni, nálam a Samsung TV-n előszeretettel fordult ez elő, aztán ráuntam és szoltam a Digi-nek hogy van ilyen kép hiba nálam, kijöttek a szerelők műszerrel rámértek a koaxra és tényleg túl erős volt a jel, beraktak a kábelre egy jel csillapítót és a hiba megszűnt, a jel erősség és a minőség így is maradt 100/100-as de már hiba nélkül.
Szóval ha nálad is túl erős a koaxon a jel akkor lehet ilyen kép törés (kockásodás) érdemes szólni a szolgáltatónak.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
bnorci71
addikt
válasz zsolt501 #29845 üzenetére
köszi a többieknek is
igen ez rémlett nekem is, hogy volt már, hogy a szerelők is azt mondták a 100/100 se jó.
Van ház erősító a padláson majd tekerek rajta kicsit vissza, ha megunom és máshol is lesz kockásodás.
Oled706.nak nem volt gondja vele.
Egy időbe rendszeresen tavasz/ősz jártak a szerelők "hozzám" egy idő után már csak az oszlopra az utcai erősítőn állítani mert a hideg/melegre mindig elmászott a jel aztán 1x csak megszűnt következő alkalommal kérdeztem amikor nem kellett jönni időszerűen mi történt magatoktól állítjátok mondták nem kaptak újfajta erősítőt ami magát szintezi vagy kompenzálja nem tudom lényeg stabil a jelszintCI kártya csere csak azért merült fel mert a Philipssel volt küzdés az elején és az is eshetőség volt, hogy azzal nem szeretik egymást mert csak a tuner rész "fagyott" le szóval mivel van nem volt gond a próba.
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
zsolt501
nagyúr
válasz bnorci71 #29847 üzenetére
LG TV esetén van kompenzálás, túl erős jel esetén vissza tud venni, van benne ilyen funkció, legalábbis azokban amiket én láttam benne volt.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
vidaila
senior tag
Emagon (emag viszi/hozza) garanciáztatással volt már valakinek tapasztalata?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest