- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
zsolt501 #29845 üzenetére
köszi a többieknek is
igen ez rémlett nekem is, hogy volt már, hogy a szerelők is azt mondták a 100/100 se jó.
Van ház erősító a padláson majd tekerek rajta kicsit vissza, ha megunom és máshol is lesz kockásodás.
Oled706.nak nem volt gondja vele.
Egy időbe rendszeresen tavasz/ősz jártak a szerelők "hozzám" egy idő után már csak az oszlopra az utcai erősítőn állítani mert a hideg/melegre mindig elmászott a jel aztán 1x csak megszűnt következő alkalommal kérdeztem amikor nem kellett jönni időszerűen mi történt magatoktól állítjátokmondták nem kaptak újfajta erősítőt ami magát szintezi vagy kompenzálja nem tudom lényeg stabil a jelszint
CI kártya csere csak azért merült fel mert a Philipssel volt küzdés az elején és az is eshetőség volt, hogy azzal nem szeretik egymást mert csak a tuner rész "fagyott" le szóval mivel van nem volt gond a próba.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest