Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen TV-t vegyek?
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
zsolt501
üzenetére
köszi a többieknek is
igen ez rémlett nekem is, hogy volt már, hogy a szerelők is azt mondták a 100/100 se jó.
Van ház erősító a padláson majd tekerek rajta kicsit vissza, ha megunom és máshol is lesz kockásodás.
Oled706.nak nem volt gondja vele.
Egy időbe rendszeresen tavasz/ősz jártak a szerelők "hozzám" egy idő után már csak az oszlopra az utcai erősítőn állítani mert a hideg/melegre mindig elmászott a jel aztán 1x csak megszűnt következő alkalommal kérdeztem amikor nem kellett jönni időszerűen mi történt magatoktól állítjátok
mondták nem kaptak újfajta erősítőt ami magát szintezi vagy kompenzálja nem tudom lényeg stabil a jelszintCI kártya csere csak azért merült fel mert a Philipssel volt küzdés az elején és az is eshetőség volt, hogy azzal nem szeretik egymást mert csak a tuner rész "fagyott" le szóval mivel van nem volt gond a próba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mondták nem kaptak újfajta erősítőt ami magát szintezi vagy kompenzálja nem tudom lényeg stabil a jelszint
Vhiktor