- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
fudi2002 #29907 üzenetére
most mivel a EUSport és az M4Sport szinte ugyan azt adja egy jó fél órája a EUSporton megy az atlétika itt eddig nem láttam a hibát
#29912 zsolt501
köszi kipróbálom majd
Plexbe le van tiltva a transzkódolás, azért érdekes a dolog mert sokáig a Pc is wifin volt és nem volt gond most kezdte a szarakodást a 4K filmekkel a Philips is meg a TCL is ami a helyére került -
bnorci71
addikt
válasz
fudi2002 #29871 üzenetére
gyors jelentés
Pr-telekom saját Amiko Ali3712 HD boxa HDMI kábellel természetesen
Jel78 Minőség 90 a box szerint
kép blokkosodás kockásodás a vízilabda alatt nem volt, kép megállás volt helyett ami nyilván box hiba. Tehát az antenna jelet a 2 tuner másként kezeli viseli stb.Háttér elszíneződést/szín váltást a vízilabdán saját tunerrel sem láttam. Tornán viszont igen most az megy boxról tehát erre még nincs válaszom.
#29873 Cartmenn
ahogy gab1ka írja a méretnek ehez semmi köze csak a felbontás a lényeg.
Illetve ha jól tudom mert profi nem vagyok egy szar bitrátájú tömörítést hiába van jó a felskálázó algoritmus akkor is szar lesz a végeredmény.
Anno a Samu LE40C630 ami egy 2010 FHD model. Kapott virágbolti 480p de lehet volt 360p anyag is saját lejátszóra, nem kicsit csodálkoztam a minőségen ahogy felskálázta 1080p-re, de az Oled706-nak se okozott gondot az FHD tv adás 4K felskálázás.
Ha igazak a pletykák -szolgáltató szerelői mondták- akkor itt talán annyi előnyöm van hogy a Pr nem nyúl a kapott jelhez azt adja tovább amit a tv társaságtól kap, míg más szolgáltatóknál állítólag van/lehet átkódolás ami bitráta romlással jár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest