- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
"Az volt a furcsa amúgy hogy pl. fh5-nél be tudtam kapcsolni a HDR-t és változott is a kép, de ha a TV nem írja ki hogy HDR10 -ben van akkor a kép nem HDR csak legfeljebb a jel amit a készülék kap az."
Hmm nekem csak átvált game módba és szép élénkek a színek, de nem írja ki, hogy HDR a TV. Most akkor ez így nem jó?
-
Lapalacs
csendes tag
Lehet hülyeséget írok, meg nem tudom milyen oprendszer van a pc-n, de ha WIN, gépházon belül rendszer/kijelző menübe ha bekapcsolod a HDR-t, átkapcsol a tv? [link]
Vagy a tv-n a HDMI fejlett szabvány be van kapcsolva? (Beállítások/rendszer/Speciális videó/HDMI fejlett szabvány, persze konkrét TV modellszámot sem tudok, csak tapogatózok)
szerk.:Közben olvasom már sikerült -
kenicsab
tag
-
kicsi444
csendes tag
-
Imi1981
veterán
Pár hónapja már pont nem használok emby-t de android tv-n mindig is jól működött! Google tv -n is biztos jó lesz. Jellyfint kipróbáltam ( emby ingyenes butább verziója) és ez is működik bár a feliratokat valamiért nem tudja betölteni. Szerintem ez emby-n működik rendesen. De kodiban is használható az emby az embycon vagy emby kodi kiegészítővel és ott tutira működik rendesen.
Celtis#21953
Igen DV esetén jobban látszik de nálam hdr10 -nél is látszik jobban mint sdr esetén. Local dimming ott lekapcsolhatná a ledeket és probléma megoldva de valamiért nem teszi.
Ha nagy felületen van sötét / fekete jelenet ott viszont brutál jól lelövi a ledeket és korom fekete a kép! Pi élete filmben van ilyen jelenet mikor felülről mutatja a csónakban messziről és csak a csónak látszik körülötte korom fekete a kép. Az oled szintű szinte . Ja és akkor a fekete sáv is korom fekete lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2041, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest