- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Milyen széket vegyek?
- Egérpad topik
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
DroneZ^ #35159 üzenetére
OTA -t is lehet, csak érdemes csinálni visszaállítást is. Minden problémát nem küszöböl ki, de néha hasznos lehet. Ha nem is minden OTA után, de felmerülő problémák esetében érdemes azzal is próbálkozni.
Feltéve, ha más nem oldja meg. Például egy 10 másodperces áramtalanítás.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
DroneZ^ #35156 üzenetére
OTA és IMG telepítés folyamata.
Ha nem volt IMG telepítés, akkor gondolom külön egyszer sem csináltál gyári visszaállítást? Az lehet használt volna.
De az is lehet, hogy amúgy is IMG telepítés lett volna a vége.
Telegram -on fent van a V592 OTA és IMG is. Utóbbival lenne érdemes próbálkozni a fenti leírás szerint.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
DroneZ^ #35154 üzenetére
Telegram -on úgy látom V592 a legfrissebb, amiből van IMG. Azzal érdemes próbálkozni.
Szerk.:
De ugye az IMG frissítés folyamata más, mint az OTA -nak. Feljebb kérdeztem, hogy IMG -vel volt -e már dolgod.Amíg bekapcsol a TV, addig még van esély a felélesztésre. Mindegy, hogy bootloop, vagy leáll a logó után. Még ha nem is 100%, de esély van rá.
-
pistabyte
tag
válasz
DroneZ^ #35148 üzenetére
Nekem sokat segített,hogy úgy mint a telóknál előhoztam a fejlesztői beállítások menüpontot, és ott a maximum háttérben futó folyamatokat lekorlátoztam 2-re.
Érezhetően gyorsabban betölti nálam így a plexet is,mert én csak azt használom.Fent van a YouTube sok ilyen videó-val. Android tv optimize,tweak,best settings stb...
-
mrmft
senior tag
válasz
DroneZ^ #23186 üzenetére
Itt Asusok vannak a kornyezetemben: RT-AX58U, RT-AX86S, ROG Rapture GT6, ROG Rapture GT-AX6000. TV-k: C725, C635, C805 szeriasak, itt nincs problema, hogy nalad mukodni fog-e azt passzolom. PC-ken Intel AX201, AX210 kliensek vannak. Vezetekeles teljesen megszuntetve, minden is WiFi-n csatlakozik.
Telekomos routered beallitasival lehet erdemes lenne babralni, valamilyen WiFi-radar appot tolts le, es nezd meg mit ajanl mint szabad csatorna, lehet belenyultal egy olyanba amit rajtad kivul meg 4 szoszedod szinten hasznal, ezert nem megy PC-n a net. A magasbb csatornakon altalaban kevesebb az interfrencia, gyorsabbak. Viszont a TV nem kezeli le oket. -
mrmft
senior tag
válasz
DroneZ^ #23180 üzenetére
Van meg abban az intervallumban mas csatorna is. Routered topicjaban is kerdezz ra, ott van valamilyen beallitasi problemad. Itt hibatlanul mennek az alacsonyabb 5GHz csatornak is, nem no a ping rajtuk ennyire meg. Ha Asusod van a sajat beallitasaim at tudom kuldeni, probald meg azokkal..
-
nagymolnar
tag
válasz
DroneZ^ #17500 üzenetére
Azért dugdossák, mert a TCL arról híres, hogy javít 1-2 hibát és elbasz 5 jó dolgot... Nekem (és még sokaknak itt a fórumon) lefrissített úgy, hogy ki volt kapcsolva az auto update. De elcseszte a Plexet és még pár dolgot, de pl. a menüsáv jó volt benne. Full format és mentem vissza 470 IMG-re. Azóta jó a plex. Az fontosabb....
-
Saccco
nagyúr
válasz
DroneZ^ #17495 üzenetére
A verzió: V8-T615T03-LF1Vxxx
Telepítés
Telegram csatornán követhetőek a frissítések.
Illetve itt egy mega link.OTA - Over the Air, ez a letölthető frissítés
Közben az új beta verzió már a 9-dik iterációnál jár.
Ha baj van, akkor IMG-vel tudsz visszajönni régebbi verzióra, pl. a 470 IMG.szerk.: Jelenleg az 503 a legújabb, illetve a beta 999.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The First Berserker: Khazan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo 3
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest