- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icm
tag
válasz
phranxinatra #92870 üzenetére
GS-hez még: ebben egyetértek. vagyis abban, hogy a Spring Drive és a Hi-Beat az ami miatt érdekes. Én a GMT-t nem kedvelem, nem volt sose de számomra hasztalan komplikáció. Az alap GS sem csúnya, de semmi extra egy svájci se tud ennél semmivel se többet. Talán némelyikben Breguet spirál a hajszálrugó, hm annyival több. Svájciakért nem vagyok oda, főleg ezek az egykaptafa szerkezetes tokozások miatt. A komplikációk számomra a day-date funkcióban csúcsosodnak ki ami a szerkezetet illeti, ezt japán vonalom is megkapom úgy, hogy nem töprengek azon, hogy vajh ez most saját szerkezet-e... nekem ez fontosabb. A GS-re visszatérve a day-date hiánya zavar a Spring Drive esetén, lehet lesz majd amiben van, én pl örülnék neki de ha nem akkor is örülni fogok a Spring Drive-nak
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Renault, Dacia topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Mikrotik routerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest