Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
5-ös kezelő #90991 üzenetére
Csak először szerettem volna felhúzni teljesen. Így most hármat tekertem rajta, aztán viselem.
-
Tempus Fugit
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #90991 üzenetére
- Ez a gyerek nagyon belőtte magát!
- Akkor itt az 5-ös kezelőre lesz szükség...Igazán (3) mutatós darab Polonic!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Tempus Fugit #90974 üzenetére
Én nem hasonlítok az avatáromra. Viszont az édesbátyám lehetett a modell, ezért választottam.
Polonic : Viseld, ne húzd.Gratula. Ma jártam be a Váci utca környéki órásboltokat. Szerencsére semmi nem tetszett meg. Bár a Fortis szerviz kirakatában volt néhány szép darab. Pl. Spacematic tokban Pilot Professional számlapos.
-
polonic
félisten
Köszönöm
Meddig szabad húzni kézzel az órát? Azt éreztetni fogja, hogy elég?
-
von toth
tag
válasz
balintka2009 #90987 üzenetére
Sokminden, de ha nincs órás ismerősöd a közelben akkor ne vedd meg.
Az inkább, hogy mondjuk 2 naponta siet egy percet. Azt még be lehet állítani, meg szervizelni, de ha belefutsz komolyabb kopásokba, rugótörésbe az már drágább mulatság lehet.
-
balintka2009
csendes tag
"Ha egy Seiko 5 pár percig jár és leáll" akkor mi a baja? Gondolom nem azért áll le mert nem húzódott fel eléggé :-)
-
balintka2009
csendes tag
Sziasztok! Körübelül mennyit ér egy 1980-as Seiko 5? Fekete hátlapos, átlagos állapotban.
-
@mriya@
őstag
válasz
excalibur36 #90958 üzenetére
Nagyon változó a minőségük.
Sokat napi egy perc köré lehet csak belőni.
Sokuk hajszálpontos. -
g0n21
senior tag
válasz
vadászcsiga #90973 üzenetére
Vannak, akiket megnyugtat, hogy teljesen japán.. (pl.engem
).
sok helyen olvastam azt, hogy ugyanazzal az eljárással készül, ugyanolyan gépeken, azonos anyagokból...
De akkor mégis miért drágább a japán? Ha minőségérzetileg számít, hogy japán, akkor azért,ha a sznobokat büntetik így, akkor meg is érdemeljük... -
fagyalllo
őstag
válasz
Tempus Fugit #90974 üzenetére
-
karcsi3
tag
Sziasztok ,
A kérdésem az lenne mi a különbség az snzh55k1 illetve az snzh55j1 között ,mert én képről semmit nem látok próbáltam utána olvasni. Azt találtam, h a j-t japánba csinálják míg a k-t nem ,tényleg ez a különbség ,illetve minőségben ez érződik ?
-
Szabikaa20
őstag
Valakinek egy Panerai? 10:10 antikosnál 1,5milla doboz,papír 2 szíj...Most rakta ki FB-ra...
-
Dzsana
senior tag
válasz
excalibur36 #90958 üzenetére
Ő se tudja, de biztos jó, a szovjet alapokra épült, azok meg jó werkek.
-
törölt tag
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #90956 üzenetére
Jutalékot akartam írni!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #90954 üzenetére
Jutalékot nem? Vagy életjáradékra gondoltál néhány fém gomb miatt?
Trassher
Longines, vagy a bulova? -
petyus80
tag
Hamilton órákról mi a vélemény? Találtam egy használt kvarc szerkezetes (ETA 251.271) Jazzmaster órát ami tetszene. Bringázáshoz szeretnék egy kvarc órát venni és kaucsuk szíjjal eltudnám képzelni magamnak.
-
Szabikaa20
őstag
M1ó,Dzsana: Azt hiszem ezért az infóért járulékot fogok kérni vagy licitre bocsájtom!
-
Dzsana
senior tag
válasz
excalibur36 #90948 üzenetére
Ja, a Poljot meg a 31 kő nem fér össze. A Poljotnak a 2416-os szerkezete 29 köves, a Wostoké 31 köves. Ha wostok, akkor az már egy orosz szerkezet, ha Poljot, az még szovjet fejlesztésű, régebbi konstrukció. De ezt nem úgy kell érteni, hogy rosszabb, csak 30 évvel régebbi modell. Megmondom őszintén, ezt az újabb Wostokot nem ismerem, a régi Poljottal nincs baj.
-
@mriya@
őstag
válasz
excalibur36 #90948 üzenetére
Ha 31 köves a szerkezet, akkor az Vosztok 2416.
-
excalibur36
senior tag
Szavazásra bocsátom a kérdést.
Tojás, vagy fekete számlapos tetszik jobban?
Az órában ilyen szerkezet ketyeg: 31 köves mechanikus automata szerkezet
(Poljot 2416) erről tudna valaki mondani valamit,(megbízhatóság, pontosság ilyenek) -
M1ó
csendes tag
válasz
Szabikaa20 #90945 üzenetére
Ezt az infót én is megköszönném..
-
BAti77
aktív tag
válasz
Szulita28 #90943 üzenetére
Nekem Longines-om van. Nagyon jól finiselt, felső kategóriás tokozás jellemzi a márkát, Top-COSC minősítésű ETA szerkezetekkel...
Bulova-m nem volt sosem. Az eredetileg svájci márka most tudtommal a Citizen Watch Co. önálló leányvállalataként létezik. Van egy "swiss made" vonulata ami ETA és Ronda szerkezeteket tokoz, kb. Tissot-Certina minőségben, illetve egy japán szegmens, ami többnyire quartz modelleket készít (pl.: Precisionist).
Szerintem vállalható márka és akadnak szép modelljei is. -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
excalibur36 #90940 üzenetére
2416-6008820 Red October - kötőjellel írva a referenciaszámot már ad találatot a Gúgli, amit néztem, abban zafírt írnak.
-
@mriya@
őstag
válasz
excalibur36 #90940 üzenetére
Ásványi üveg.
-
excalibur36
senior tag
Ezen tényleg csak plexi van (300m!)?
[link]
Mert amúgy nekem nagyon tetszik, csak valahogy a plexi nem... -
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #90932 üzenetére
Ja, a tegnapi képeken még kopott gombokkal volt. Meg tudnád kérdezni, honnan szereztek rá, és mennyiért?
-
balintka2009
csendes tag
Telefonról vagyok nem tudok képet küldeni de mit gondoltok Az Elves régi mechanikus órákról? 1950-1960 as kb. Meg lehet őket venni? Természetesen működő képes
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #90932 üzenetére
Nálam a fülméret kizáró ok. Csak bizonyos típusoknál viselem el ha kisebb mint 20mm.
Aranyosság, szimmetria...erő egészség -
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #90924 üzenetére
Köszi!
Nekem nagyon tetszik és nem volt csalódás!Inkább azért volt csalódás,mert azt hittem felújítsák nekem.Szervízt kapott és két új nyomógombot a plexijét meg elöbb políroztam!De ezeket leszámítva minden ok! Igen a szíj cseppet keskeny jó lett volna ha 20mm,de ezen azert ne múljon!
A Ruhla arányosabb volt szerintem is!
Dzsana:Igen a számlap miatt kellett ez a Doxa! 55-ös gyártmanyú a verket még nem tudom milyen van benne.Az airforce-on pedig új gombok vannak!
És a múlt héten volt szervizelve!A tok szép a számlap is azért,a plexit elöbb políroztam.A belsö lünetta azért elég szar azt cserélni kellene! :/
-
excalibur36
senior tag
válasz
vadászcsiga #90917 üzenetére
Szép nagyon!
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szulita28 #90928 üzenetére
Persze, csináltam már egy jó pár moddolást, de csak az átépítést vállalom, hozott anyagból. A tulajnak kell beszereznie a szükséges hozzávalókat, nekem sem időm nincs vadászgatni, sem felelősséget nem akarok a kínai utángyártott alkatrészekre vállalni. Volt már, hogy rossz számlapot kaptam...
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #90927 üzenetére
A maga 46x44-es befoglaló méreteivel nem tűnik olyan kicsinek, és 18-as pilóta szíjon nem mutat ám olyan rosszul.
-
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #90924 üzenetére
Miért volt csalódás? Szerintem pofás darabok.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #90920 üzenetére
Jó ez, ilyen idős óráktól ne is várj 100%-ot. A Doxa számlapja nagyon szép állapotban megmaradt, csak a lakk érett rajta, a tok meg szépen felújítható. Az Air Force gombjai talán krómozhatóak, az enyémek közül kettőn is kellene, de még nem jutottam el odáig, hogy megnézzem. Venni elég drága, 6000 Ft körül van a két gomb. A tok-számlap meg szépnek tűnik, a belső forgatható lünetta a gáz, mert azt nehéz szerezni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
busman #90922 üzenetére
Az nagyon jó. Az enyémnek közel sem ilyen jó az eredménye, nem figyelem számszerűleg de mintha pár nap használat után nem a pontos időt mutatná.
Szabika20
Grat. Hogy tetszik a sturmanszki? Nekem élőben csalódás volt, őrültem hogy kiderült róla hogy a leírással ellentétben nem acél, így legalább vissza boltolthattam
Pici is, 18-as szíj, nem adta magát na -
busman
veterán
SKX Pepsi 50 nap alatt 7.......hét másodperc.
-
mykee
csendes tag
válasz
excalibur36 #90915 üzenetére
Régebben én is néztem, de nem nagyon találtam már sehol, uh szerintem kifutott jó ideje. De ha találsz vmi forrást, szólj
Nekem is a kék számlapos jött be nagyon. Sőt, ezeken még az Orient logó is szolidabb, nekem jobban tetszett mint a mostani
-
icm
tag
válasz
Randham #90839 üzenetére
Nem SARB hanem SCVS (Spirit) de ugyanúgy 6R15 van benne, ez még csak a B verzió, lehet neked már a C-s van.
Járástartalék: mivel koronáról húzható, így nem nehéz teljesen felhúzni. Múltkor néztem 52 óra jött ki buzerálás nélkül, még járt utána már nem játszadoztam. Elhittem az 50 órát. Szombat reggel felhúzod koronáról, végigpiheni a hétvégét és hétfőn amikor ismét felveszed még van benne szufla. -
vadászcsiga
félisten
válasz
excalibur36 #90909 üzenetére
Nekem meg van az eredetije csak fekete számlappal.
Nagyon szép kis hommage. Tömör szemes fémszij, koronazár, 39,5mm-es majdnem eredeti méret. -
fagyalllo
őstag
válasz
tupacamaru #90913 üzenetére
Igen, lecserélték a mutatókat.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
excalibur36 #90909 üzenetére
-
consono
nagyúr
-
condy
senior tag
válasz
phranxinatra #90901 üzenetére
Már vártam, hogy mikor szólsz te is hozzá.
Való igaz, semmivel nem bántott meg. Nem is vagyok sértődött.
Azt is elismerem, hogy a nevezett úriember tudása, és az órák közötti jártassága kiemelkedő. Szerény személyem nyomába se ér. Ha hiszed, ha nem ez sem zavar.
De viszont mindent lefikázni, lesz@arozni...
Ezért alapveltően személyes sértettség nem is lehet bennem, csak nem bírom (mint már említettem) a spanyol viasz illatát. Ennyi!
Részemről a téma lezárva!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest