Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- E-book olvasók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszar90
aktív tag
Az biztos
-
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #80987 üzenetére
Kösz hogy szólsz! Szerencsére az srp481-ről a múltkor letettem mikor kifogyott, de jobb is mert a 605-ös sokkal jobban tetszik. Most még meg kell várnom amíg befut egyik ismerősöm órája, de még lehet hogy az idén megrendelem!
Tényleg, azt még nem is kérdeztem hogy a lume milyen az srp605-ösön, az skx009 szintjét megüti?[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
RCTiv
tag
válasz 5-ös kezelő #80924 üzenetére
Szia!
Én lehet, hogy eladom majd az összes órámat, és veszek helyettük egy komolyat és hát nekem van egy nomos tangente-m is Keresselek ha úgy alakul? Nem holnapi történet, mert jól elvan mindegyik, csak a mostani órám mellett nem hordok mást.
amúgy üdv srácok, olvasgatlak titeket
-
condy
senior tag
Van egy 20 docsis óra. Viszonteladó árulja, akihez valszeg postán, futárral, stb. érkezett. Kínában pici gondos kezek összeakják, akiknek van főnökük, és a főnököknek is van főnöke, annak meg családja. Mindnyãjuknak meg kell élni ugye...
Akkor mennyibe is van ez az óra?
Vajon ennyiért jó lehet?[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Land
veterán
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #80944 üzenetére
Na jó!Vesztettem...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Benzoldog
tag
válasz TimeCenter #80164 üzenetére
TimeCenter!
És ezek a modellek rádiójel vezéreltek is lesznek, vagy csak Eco-drive-sok?
Illetve érdeklődnék, hogy ez a modell 316L acélból van? : [link][ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
Philip Watch hol áll a táplãlékláncban?
Nincs véletlenül valakinek tapasztalata? Milyen a minősége? Még élőben nem láttam.[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Reverting
őstag
válasz KelemenUhr #80934 üzenetére
Vajon mennyire kopik meg, vagy mibol lehet ez a bezel? Nekem is nagyon bejon, de ez a kiallo "potty" ha valami festett alu akkor eleg lehangolo...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
senior tag
Hello
Hol erdemes Budapesten Orient Defendert megnezi/venni?
Koszi!Youth hides the key to salvation
-
phranxinatra
aktív tag
MEREDITHGRAY vaterás eladó elérhetőségeit nem tudja esetleg valaki?
-
Takuun
aktív tag
Honnan érdemes most Seiko Stargate-et venni (piros mutatóval)? Olyan hely érdekelne, ahonnan biztosan megkapom és nem hamisítvány. Természetesen az ára is fontos tényező lenne!
-
busman
veterán
A TPU bőrt hogyan tudom megkülönböztetni az igazi bőrtől? Jó a kérdés?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
huszar90
aktív tag
Kieső csavarok, elszabadult alkatrészek, ilyet még olcsó japánok között se hallani.... szomorú
-
Lien
aktív tag
Misi1979: Kaposvári vagyok, de Pécsen tanulok így a kettő között ingázom. Közben kihúztam, hogy megálljon az óra.
belan: Ha tényleg ez a hivatalos szervize egy Tissotnak, akkor valószínűleg beviszem ide. -
belan
addikt
válasz Dr.Zoo #80959 üzenetére
W.D.L. SERVICE KFT ide vigyétek jó szerviz én mindig itt csináltatom a oramat ja és certina garancia jótállási jegy be ez hivatalos certina tissot szerviz millennium center Lien vidd el hátha jó árat mondanak rá
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
vadászcsiga
félisten
válasz Paddington #80961 üzenetére
Mire lehet még kepes az az ember aki ilyen uv színű kendőn fotózza az óráit?
-
Paddington
csendes tag
válasz trassher #80815 üzenetére
Esetleg erre is nézz rá: SNZF17 vs. SNZF29
Nekem a 29 kompaktabb, de a keresésednek a 17 jó választás lehet.
Steinhart Nav B Chrono II 44 mm és Davosa Argonautic eladó
-
Dr.Zoo
őstag
Nekem pénteken egy "sima" nagyszervízre 47e birodalmi forintot mondtak az Orexben....
Enyém, igaz itt "csak" egy csavar szabadult el.: [link]
Szerk.: valamiért nem engedi beilleszteni, ezért link!
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Lien
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy 3,5 éves Tissot karórám. És a minap amikor az időt elsejére állítottam, akkor hallottam, hogy valami eléggé hangosan zörög. Megfordítottam, hogy lássam a hátulját és ezt találtam. Egy nagyjából 3 mm hosszú és 1 mm széles darabka letörött valahonnan az órából.
Óra hátulja.
Hova érdemes vinni illetve mennyi lehet a szervizeltetése? Az biztos, hogy most levettem és nem is fogom hordani addig, amíg nem lesz meg a szervizelésre a pénz. -
Pé
senior tag
Luxus karóra valakinek ? Baromi jó hamisítvány!
Ha nem fordítva lenne rajta a lünetta akkor már-már azt hinném eredeti -
Cha-b
senior tag
válasz Misi1979 #80952 üzenetére
Köszi, akkor valszeg hanyagolom egyelőre ezt a forgató dolgot, mivel csak 1 automatám van ezért nem létszükséglet, ami tetszik az meg ku*va drága.
Igazából csak azért akartam, hogy amikor leteszem az órát akkor lenne egy fix helye, ami mellesleg jól is néz ki.
Majd tavasszal/nyáron visszetérek rá, ha veszek egy "rövidgatyás" órát, mert a DS 1 ahhoz túl elegáns nekem.[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
-
WiZARD
addikt
-
Cha-b
senior tag
Kínából ti mernétek forgatót rendelni ? [link]
Vagy inkább hanyagoljam? Ha mindenki ellene van, akkor meg sem kérdezem, hogy mennyi a szállítás.Elektromos cigihez rendeltem már ezt-azt Kínából, és nem is volt velük semmi baj, de egy ilyennél már annyi is elég lenne a keserűséghez, ha mondjuk hangos a motor hiába működne megfelelően.
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szabikaa20 #80941 üzenetére
Az enyém olcsóbb, templom mindenhol van
-
Szabikaa20
őstag
válasz Szabikaa20 #80941 üzenetére
Most nézem egy csomó hamis órát eladott már az eladó és szlovák...
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #80938 üzenetére
Az igaz! De ha erröl a feléröl nézzuk akkor egy ilyen is jó időt leolvasni nem kell azért 100dodót fizetni!
Ez mi ez? Alpha amii Parnis??
[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
válasz vadászcsiga #80938 üzenetére
Arra ez is jó:
[link]...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szabikaa20 #80937 üzenetére
Időt leolvasni jó
-
Szabikaa20
őstag
válasz karcsi3 #80931 üzenetére
Az hogy már az Invicta se jó,nem még egyik leányválalata...A másik hogy 50dollár az óra+33,29dollár a posta amerikából és mivel amcsiból jön 15,11 a vám(import áru) akkor ott vagy ahol a part szakad (98,3 dollár)és annyiért már rendes órát veszel magadnak mondjuk innen,de akár Magyarországról is!
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz trassher #80815 üzenetére
Nem tudom mennyit szánsz rá, de szerintem ez a legszebb diver:
Seiko Stargate skz327-3Mióta egyik topictárs (talán Deskdiver) kirakta, álmaimban is előjön, biztos lesz egyszer egy ilyenem!
[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
-
karcsi3
tag
Sziasztok
Erről mi a véleményetek ? -
5-ös kezelő
senior tag
-
Misi1979
őstag
válasz vadászcsiga #80921 üzenetére
Eredeti, 25k-ért már vihető, olx-en is fent van hónapok óta..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Szabikaa20
őstag
vadászcsiga: Szerintem pár év múlva sokat fognak érni...
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
O1-en én is gondolkodok amíg lehet ETA-val kapni de minek.
-
5-ös kezelő
senior tag
2836-2 szerkezet dupla dátumos, ez meg szimpla. Nem? Szerencsére nekem nem jön be. A Nomos 213-ért jobb lett volna. De majd egyszer. Addig esetleg egy Steinhart Ocean One 350-380 juróér... De minek azt is. Inkább forgató kellene; egy órásnál láttam egy ventilátor - szerűt, sok-sok óra volt rajta, és több forgástengelye volt. Mennyi lehet egy olyan vajh?
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
attb2
újonc
ETA 2836-2 eszerint az oldal szerint dupla dátumos szerkezet.
-
vadászcsiga
félisten
Ez jó vétel nem? Feltéve ha eredeti
-
Gempas 70
aktív tag
Jó estét az Uraknak! Engedjetek már meg egy gyors kérdést.. Victorinox Diver 500-as ban ETA 2892.A2 van. Az renbben levő szerkezet? 1200 Chf körül van és egy lányismerősöm ezt találta ki magának.. Köszönöm!
-
5-ös kezelő
senior tag
-
TripleB
senior tag
válasz Ereshkigal #80914 üzenetére
Költői kérdés volt. De igazán másolhatnák ezt a vintage vonalat, örülnék neki.
Igen, sajnos a nikkel nem haverom. Elég sok fémnek az ötvözője sajnos."Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
attb2
újonc
-
Misi1979
őstag
válasz zenwalk #80909 üzenetére
Van, törődni kell velük:
- jobban kell vigyázni rájuk - érzékenyebbek az ütődésekre, mechanikus behatásokra.
- naptárral rendelkező óránál az óraállítás bizonyos időpontban tilos, erre ügyelni kell
- ha nem hordod x napig és nem húzod fel a nemhordás közben (tételezzük fel, hogy koronáról is húzható), akkor leáll az óra -> állíthatod be újra a pontos időt, napot -> lásd előző
- bizonyos időközönként (5-7 év) szervizeltetni kell, ami az óra árához mérhető összeg is lehet (szerkezettől függően 10-100e Ft kb. - bár sokan elfelejtik, de a quartz órákat is szervizeltetni kell néha...)A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
zenwalk
senior tag
válasz Ereshkigal #80911 üzenetére
Mivel én nem hordanám minden nap az órát, sajnos gyakran állna meg, akár több napra is. Ez jelent valami gondot az óra számára?
-
TripleB
senior tag
válasz vadászcsiga #80910 üzenetére
Hogy miért nincsenek ilyenek titánból...
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
zenwalk
senior tag
Certina órákról mi a véleményetek? Sosem hallottam még erről a márkáról (mondjuk ez nem jelent semmit). Nekem is nagyon megtetszett a DS1. Az automata óráknak van valami hátrányuk a nagyobb pontatlanságon kívül?
-
vadászcsiga
félisten
Steinhart csinálhatna valamit saját kútfőből is. Valami nem túl nagy tökös divert
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz vadászcsiga #80901 üzenetére
Nagyon gondolkodom, hogy megtartom.. leszervizeltettem és néha hordom. Harmadik ruszki órám
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
trassher
addikt
válasz vadászcsiga #80897 üzenetére
Azért nincs rajta dátum mert egy milsub homage. Ettől függetlenül nekem nagyon tetszik.
Redmi Note 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PlayStation 5
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok