Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz entropy #73099 üzenetére
Szerintem a 160-ra rak egy lépést még, nem egyből a max licitedre ugrik.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
entropy
tag
E-bayen licitálok egy órára már pár napja. Egyelőre elég jó áron fut és csak én bideltem rá. Beállítottam max bidet 230-ra, mert úgy tudtam, hogy úgy működik, hogy, ha az alap bidemre jelenesetben 150-re 160-at rak valaki, akkor a max bidig valamilyen egységenként (pl. 10 euro) automatikusan növekszik a bidem. De most kicsit elbizonytalanodtam. Úgy van, hogy ha most vki 160-at rak, akkor nekem automatikusan egyből 230-at bidel az ebay?! azt nem akarnám...
-
Reverting
őstag
válasz vadászcsiga #73097 üzenetére
Volt barna is a Superoceanbol milano szijal, de az a szij utangyartott volt, amugy a kucsuk szerintem jol ment hozza, persze a fekete, mert a barnahoz barna jar... na az tenyleg eleg fura...
Az IWC-t mar csak azert is kertem h vegre legyen a kezemben, persze ebbol csakis a fehet kellene...
Az h mennyivel tobbek ezek az orak... hat nehez ugy... az teny h a Legend Diver kategoriakon feljebb mutat... oldalrol megszebb mint szembon... a Rolex azert utos volt... minden porcikaja a helyen... A bretyo nem volt uj, azon latszott par hasznalati nyom, de egyebkent erezni lehet h ezek mar "mas kavehaz" de pl a kezemen az olcso steinhartal sem ereztem h nagyon melle lottem volna... Ja es a szijadat tobben is megdicsertek...
Davosa kezihuzos nagyon ott van amugy... dress oraban vegyetek figyelembe... 170e -20% a babosnal...
Legend Diver 565e.
Bertyo 600e
Roller 4500Euro ha jol emlekszem...Az Opinel 3490ft. extrametal No:08
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
condy
senior tag
válasz JackFeryll #73077 üzenetére
Nem!
De aki pont erre vágyik, annak biztos többet is...[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Reverting
őstag
En is kintvoltam, es jo sokan voltak, de kicsit azert vicces volt mikot az utott kopott skx007-ert 40e akarnak meg a citizen buvara... hanyas kozeli allapotban... Szoval van egy par aki hulyenek nez mindenkit, es csodalkozik h nem ad el semmit... Persze volt a masik oldal is pl: orintek joval jobb aron voltak kint mint a tutus arak... Ja Tomi a jon a jovo heten 5-600 db orient... Mako XL fekete ha van arra csapjal ra de elvileg az Ur hiv ha lesz de inkabb toled vennem... Alapjaban veve pozitiv volt a nap.... nem vettem mast mint egy kest persze nem a borzen... persze az is volt...
De megtapiztam par jo orat is...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
bbuffy
senior tag
válasz dilajoska1 #73090 üzenetére
Patek first.
[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
válasz dilajoska1 #73080 üzenetére
Hát hogy van leírva? Úgy.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Bati0501
őstag
válasz Sholom #73085 üzenetére
SSC009,SSC007,esetleg még a kedvencem:SSC081-ebből (is) több változat létezik,korábban belinkeltem már őket.
Jól értem,h 17-18 mm vastag órát akarsz?
Iletve ekkora átmérővel sztem Parnis környékén kellene nézelődni(legalább jócskán marad a keretből),nem igazán vannak ekkora ilyen stílusú órák-amennyire én tudom. -
Sholom
tag
Sziasztok!
Edifice EF-527L-1A
Tudtok ehhez hasonló dizájnos órát ami vastagabb és kicsit nagyobb (jobb ha nem arany de a bőr szíj és a hasonló számlap követelmény)? Ez 11,4 mm. Jó lenne valami ami 17-18mm körüli és átmérőben is kicsit nagyobb, 47-48mm tokos.
Keret max. 100e.
-
TheZukker
tag
válasz vadászcsiga #73081 üzenetére
Tényleg. De megoldotta..
-
rtivi
csendes tag
Ahogy mondják, minden annyit ér, amennyiért megveszik. Természetesen annak, aki megveszi. Nekem azonban speciel nem ér annyit.
-
Misi1979
őstag
Nem, bár a pointeres doxák tényleg ritkák. A számlap meg tényleg szép. Véleményem szerint ez kb a felét éri, de a szerelem vak, mint tudjuk..és ez így van jól!
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
vadászcsiga
félisten
Gyönyörű szép de nekem ennyiért inkább egy junkers 6050-es.
Jól látom hogy az eladó valami tányért használ háttérnek és egyben deritésnek? -
dilajoska1
őstag
Apámmal vitatkozunk hogy hogy kell ejteni azt hogy Patek Philippe vagy fordítva Philippe Patek :-) . Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Ereshkigal
őstag
Valakinek biztosan. Ha nem rohan az ember, és nem ritkaságokra vágyik, akkor ebből a pénzből kijön négy szép Doxa is.
-
JackFeryll
őstag
Szépen fel lett újítva ez a Doxa számlap, de szerintetek ez ér ennyit ?
-
rtivi
csendes tag
válasz kronómalac #73071 üzenetére
Bele lehet erőltetni a 19-be a 20-ast, de nem szép. Magyarán randa. Csak végszükség esetén! Nem véletlenül találták ki a méretet. Fémmel meg ne is kísérletezzél!
[ Szerkesztve ]
-
bigdaddylaza
tag
válasz entropy #73070 üzenetére
uh de szép kis csaszik..megint kell vennem óratartó dobozt,hogy láttam a képeket...szombaton megyek orosz óra talira,ott még nem voltam..de fotókat láttam kaja pia beszélgetés ismerkedés családias lesz remélem..már várom...plussz 12darabos hol érdemes venni,?néztem a vaterát neten,de hátha van olcsobb vagy tudtok kis kaputköszi..
[ Szerkesztve ]
-
kronómalac
újonc
Olvastam itt feljebb, hogy a 19-es fülhöz ajánlottátok a 20-as méretű szíjat, hogy simán elbírja. Azt szeretném kérdezni, hogy igaz ez fém szíj esetén is? Pontosabban titánium, 21-es fül méret bebírná a 22-es szíjat?
Csak azért kérdezem, mert a 20-as mellett elég látványos az az kis hézag (bár lehet, hogy csak nekem) 21-es méretben meg nagyon ritka, ráadásul a sötétebbik matt szürke titánium kellene, nem polírozott, amit én csak 20 és 22-es méretekben találtam.Lili estélyi ruhában és kabátban ébredt...
-
entropy
tag
válasz bigdaddylaza #73069 üzenetére
Jah, ha ilyen messze vagy, akkor érthető.
Egyébként ezen a linken elérhetitek a képeket, nincs túl sok és azok se jó minőségűek, szóval akinek nincs ingerenciája hozzá, az inkább hagyja ki
-
entropy
tag
válasz bigdaddylaza #73066 üzenetére
Szerintem feelinges volt, de tényleg csakis profival vennék órát. Mondjuk van ott egy becsüs, aki ingyen megnézi mindenkinek az óráját...
-
entropy
tag
válasz Misi1979 #73064 üzenetére
Igen, az a bizonyos eladó ki is fejtette, hogy miért Érthető persze. Én azért próbáltam az érdekesebb órákról képeket csinálni és előtte megkérdeztem mindig az eladót. Mindenki megengedte kivéve ezt az egy embert Nála egyébként elég komoly órák voltak, minden nagy svájci márkából volt neki kb...
-
KelemenUhr
aktív tag
Bár nem az órabörzén, de a Kecskeméti zsibpiacon én is lőttem egy apróságot. Egy Primato márkájú régi kis diver aprópénzért. A feliratok szerint 17 kavicsos svájci szerkezet (kézihúzós), csavarós hátlap, acélbetétes plexi, csavargatható lünetta. A plexit leszámítva szép állapotban van, még a lume is világít egész korrektül.
Hol jár, hol nem, valószínűleg túlhúzták meg van még egyéb hibája is. Már megkerestem vele Dzsana mestert, hogy érdemes-e kezdeni vele valamit, ha esetleg nem, akkor kidobtam az ablakon egy gyros árát. A fórum hatására egyre jobban vágytam egy diverre, meg egy vintage órára, meg valamire, amit tudok natoval használni, ha sikerül kipofozni, akkor hármat egy csapásra.
Szerk.: Elnézést a telefonos képekért!
[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
entropy
tag
Na eljöttem a börzéről. Kevert érzéseim vannak...
Nagy élmény volt, érdekes emberek voltak kint: az öreg órásbácsitól a jól öltözött, elegáns kereskedőn át (vintage watches) a "nem szabad fényképezni az óráimat és nem leszek se kedves, se segítőkész" eladóig minden. És persze mackónadrágos, sportcipős eladó is volt, akitől sosem mernék "nemkézihúzós" IWC-t, vagy breitlinget venni. Ilyeneket árult.
Ja, és volt egy falusi búcsús fazonra emlékeztető cigány árus is, aki miután nem akartam megvenni a poljot óráját 25-ért elkezdte mutogatni a gyűrűket, karkötőket és egy rózsaszín trabant (!!!) matchboxot is... Lényeg, hogy mindenképp rám akart tukmálni valamit. Miután nem sikerült és mentem volna tovább még megkérdezte gyorsan, hogy gázpisztoly nem-e érdekel Vicces volt.Órában volt minden, ami létezik... Csak okosórát nem láttam nagyjából. Természetesen mechanikusból volt a legtöbb, főleg régifajták (Dzsanának mennyország ).
Volt egy nagyon szép 60-as években gyártott Real Madridos óra is egyébként NOS állapotban, bár nem néztem meg olyan tüzetesen és nem is vagyok profi, szóval akár egy felújított is lehet. Mindenesetre 26 ezerért árulták és biztos lehetett volna alkudni...Nálam a pálmát egy IWC vitte (beépítés), amin gyönyörű, barna bivalybőr szíj volt (az ára egyébként 280k forint, de ebből is biztos lehetett volna alkudni):
Vannak még képeim, de sajnos csak telefonos és tudom, hogy néhányan allergiásak itt a rossz minőségű képekre
-
teratti
senior tag
válasz JackFeryll #73059 üzenetére
Én nem mint vevő hanem erősen nyálcsurgatni mennék el egy ilyenre bár nem tudom milyen a felhozatal nyilván nem a tucatórák miatt keresnék fel egy ilyen rendezvényt.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
entropy
tag
Létezik olyan IWC amit nem lehet kézzel húzni? Most fogtam a kezembe egyet.
-
Misi1979
őstag
-
entropy
tag
Egyébként ide valaki nagyon profi órással kéne jönni, mert annyi "csúcsszuper különleges" eladó óra van bagóért az eladók szerint, hogy félnék bármit is venni úgy, hogy nem vagyok profi. Láttam egy rotary automata moonphases órát, ami állítólag totál egyedi, valami üzletember klubnak készült megrendelésre. A szerkezet benne teljesen egyedi!
35k forintért adják, az új ára pedig 80-90k forint. Nekem eléggé sántít a dolog[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz Blackhole13 #73048 üzenetére
Valaki már linkelte ezt az ebayes eladót, nulla értékeléssel, DFI nevének farvizén, nem éppen hihető, biztos nem én leszek az első akit órát vesz tőle.
fagyalllo: a DFI miért csinálna magának egy új nullás acc-ot? Mondjuk tény hogy a termékek egybeesnek a dfi profiljával, de ez nem biztosíték semmire.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
fagyalllo
őstag
válasz Blackhole13 #73048 üzenetére
Mechanikus órát nem igazán illik leejteni a padlóra, a karcokért aggódnék legkevésbé.
Az ebay-es hirdetés elég érdekes, a dutyfreeisland régi motoros, sokan vásároltunk már tőle. A helyedben írnék neki, hogy valóban ő árulja-e akciós áron az órákat.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Blackhole13
senior tag
Hülye kérdés, de mint az órák világába belépni készülő halandó, érdekelne, mondjuk egy hardlexes vagy ásványi üveges órával mennyire kell hímestojásként bánni? Ha lerakom az asztalra és véletlenül leesik a parkettára, akkor azt még kibírja? Esetleg, ha a kezemen van, és lekoccolom a ajtófélfát?
Más:
ennek lehet hinni, esetleg itthon okosba lehet hasonló áron? -
entropy
tag
Itt vagyok a hotel mercureban az órabörzén. Akit érdekel és teheti nézzen el szerintem ide (déli pu. Után 1 megálló 18as villamossal) mert nagyon komoly több ezer óra van. Csere-bere-eladom tök komoly (én most vagyok itt először)
-
jackal79
aktív tag
válasz vadászcsiga #73044 üzenetére
Értem Én
Akkor úgy érzem a Carbon lesz piros varrással -
evo87
őstag
válasz Tothgera30 #73037 üzenetére
Ez valóban elegáns és szép. Viszont én azon ritka egyének közé tartozom, akik valóban használnak stoppert és a telefonom meg nem szeretem piszkálni miatta. Ha pedig mindkettő napenergiás, akkor így is, úgy is mindegy, hogy mennyire szippantja lefelé.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
jackal79
aktív tag
válasz vadászcsiga #73041 üzenetére
Fehér varrással szolidabb lenne?
-
Tothgera30
Ármester
Egy ilyen esetleg nem tettszik? Sokkal érték-, és időtállóbb, használtan is magasabb áron eladható. Az Ana-digi órákkal az a baj hogy eléggé szívják az elemet/akksit, nekem is volt, szerettem, de ha tényleg egyszerű kell, akkor alap Miyota szerkezetest nézz, ne bonyolítsd digitális résszel.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Óravásárláson töröm a fejem. Az Orient Mako mellé szeretnék egy másikat, egy komolyabb Casio személyében. Noha régebben szerettem a kronográfos órákat, mostanság inkább az egyszerűbb számlaposok tetszenek. Mivel a Casio több olyan órát is készít, ami 3 mutatós, de egy kis digit kijelzőn elérhetőek plusz funkciók, ezért ilyenekből néztem ki két elegánsabb példányt:
és
Az első leginkább a küllemét illetően tetszik, de már régi modell, épp ezért nem tudom mennyire elérhető még. A második előnyei között ott van a zafír üveg, valamint a rádiós óraállítás, de cserébe majd' egy 20-assal drágább és kevésbé vízálló.
Ti melyiket javasolnátok közülük és miért? Esetleg valakinek van tapasztalata velük?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
entropy
tag
válasz vadászcsiga #73034 üzenetére
Hát, én is törtem rajta a fejem, mert azért látszanak a tokon használat nyomai (nálad jobban én se értek az órákhoz, az biztos). De apró kis karcok csak, ki lehet políroztatni az tuti. Mondjuk egyelőre nem néztem utána és nem tudom mennyibe kerülhet.
A pontosságot most már figyelem és ha tartja ezt az átlagot, akkor kb. 10-12 mp-t siet naponta, de majd kiderül...
Járástartalékot pedig egyelőre nem tudok mérni, mert nem bírom levenni a kezemről, de ha le is veszem, akkor folyamatosan a kezemben van és nézegetem Mindenesetre egyelőre baromi jó vételnek tűnik[ Szerkesztve ]
-
-
tacto
aktív tag
válasz gyulagy #73032 üzenetére
Szia, ezeket nem ismerem.
Nekem van egy Victorinox Swiss Army oram, svajci kezihuzos Unitas 7497-el, korrekt, szep kidolgozasu kis (nagy) ora, teszi szepen a dolgat. Ez persze egyedi tapasztalat, altalanossagban nem ismerem.
Ez ez a ceg:
[link]
Lehet, naluk erdemesebb korulnezni, ha epp ilyesmik a hivoszavak. Magyarorszagon nem tudom, forgalmazzak-e. -
Dzsana
senior tag
Ó, a tegnapi nap elment mellettem, piknik volt egész nap, pedig erõsen gondolkodtam a Le Locle-ban én is. Hát errõl lemaradtam, pedig jó vétel volt, gratula.
És nem csak az IWC miatt lennék újra 14 éves!http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
ronin s8
senior tag
-
Veron
addikt
Srácok!
A Certina DS Podium órámhoz (amit a Skagen helyett vettem) szeretnék egy sportos fekete bőrszíjat. 19-es szíj kellene hozzá, de az viszonylag ritka, ellenben a 18-as és 20-as méretűekkel. Mit gondoltok az utóbbi kettőből melyik méret lenne kevésbé ronda a 19-es fülön?
Kösz!
Veron"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
-HTC-
tag
-
-
condy
senior tag
válasz WiZARD #73014 üzenetére
Na ez a gond. Amíg csak az árusítãs (és velejárói) törvénytelen, addig mindig lesznek akik bepróbãlkoznak.
És ezt sem veszik elég komolyan. Nem tudok róla, hogy ezért űlt volna valaki.
De nem csak az órák: ruha, cipő, napszemüveg, digitális tartalom...[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz Sungoo #72989 üzenetére
ezt:
hamis
"Aki árut - a versenytárs hozzájárulása nélkül - olyan jellegzetes külsővel, csomagolással, megjelöléssel vagy elnevezéssel állít elő, amelyről a versenytárs, illetőleg annak jellegzetes tulajdonsággal rendelkező áruja ismerhető fel, vagy ilyen árut forgalomba hozatal céljából megszerez, tart, illetőleg forgalomba hoz, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő".
(Btk. 296. §)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-HTC-
tag
válasz vadászcsiga #73010 üzenetére
Igen Te tudod, mert volt már szerencsénk egymáshoz!
Remélem pozitív élmény volt a velem való üzlet!Igyekszem mindenben a leg korrektebben eljárni, hogy örömet szerezhessek másoknak, és ne okozzak csalódást
Én is ezt várom el másoktól!
[ Szerkesztve ]
-
entropy
tag
-
BAti77
aktív tag
válasz Tothgera30 #72994 üzenetére
A régit cseréled az új tipusra?
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
T0rnad0
addikt
válasz TimeCenter #73002 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ Gondoltam, hogy így működik, biztos csak egy japán órákat gyűjtőnek nem felelt meg.
Most nézem, a nemrég vett 7900B is Made in Thailand -
TimeCenter
tag
válasz T0rnad0 #72987 üzenetére
Mint a multinacionális gyárak beleértve a CASIO-t is több földrészen de a saját gyárában készíti a termékeit. Pl. a CASIO-nak van gyára ugye Japánban, Kínában, Thaiföldön, Dél-Koreában és Taiwanon is. Ahogy az Audi-nak és a Mercedes-nek is van Németországon kívül gyára pl. Magyarországon.
A katalógusban az óra képe alatt látod a típusszámot, a szerkezetszámot inverzben, majd utána egy karikában, hogy melyik gyárában gyártja ( itt T - THAILAND ).
Ettől ez még eredeti, ahogy az AUDI TT és a MERCEDES B class is. -
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #72967 üzenetére
Meg van még a párnatokos fellãngolás?
Találtam én is egy lehetséges alternatívát. Bár egy kicsit retro.Ja! Sajna nem automata...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest