Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddyreal
csendes tag
válasz
Misi1979 #32593 üzenetére
de mi van, ha én használtan akarok venni, és mondjuk az eladó az orexben vette, csak elhagyta a számlát? Mert akkor ezek szerint a Tissot arra akarja kényszeríteni a vásárlóit, hogy mindenki boltban vegye, és csak újan, a használtat meg ha már nem kell, dobja ki...
Ok, értem azt is, hogy sok a hamisítvány, de nekik lenne, érdekük, hogy nem terjedjen tovább...odamegy valaki, kiderül, hogy hamis, máris nem veszi meg. De persze ez munka, amihez meg gondolom nincs kedvük. Engem pont az visz el a márkától, hogy ennyire nem támogatják a vásárlókat. -
young78
tag
válasz
freddyreal #32584 üzenetére
A Tissot óráknak nincs egyedi sorozatszámuk, a garanciakártya alapján az eladás helyét lehet a kód szerint ellenőrizni. Vegyél olyat, amihez van dokumentáció, a vaterás órákról pedig a hirdetés alapján meg lehet mondani, melyik igazi, melyik nem.
-
WiZARD
addikt
válasz
freddyreal #32595 üzenetére
Szerintem nincs minőségbeli különbség a kettő közt. Nem jobb vagy rosszabb egyik se. Szimplán más, találd ki neked melyik tetszik jobban, melyik kényelmesebb...
Én a B-Uhr -ból vennék kézihúzósat, az automatáim mellé, csak annak nem tetszik annyira a számlapja, így marad az automata, amit azért nem bánok
-
freddyreal
csendes tag
válasz
WiZARD #32591 üzenetére
én sem azért mondtam, csak ha nagyon nem lenne olcsóbban, akkor ezen az áron is jó kedvvel venném meg, nem úgy, mint egy tissot-t 180-ért :-)
Nekem a marine chronometer sorozat teszik...ez a fehér-kék nagyon bejön :-) Csak nem tudom, hogy automatát, vagy kézi felhúzósat....ez az unitas 6498 jobb, mint a 2824? Csak mert drágább -
csabulaxi
senior tag
válasz
csabulaxi #32583 üzenetére
Kíváncsiságból ellátogattam a JEANRICHARD honlapjára, nagyon megtetszettek az órák és amit ajánlok a termékek képei ÓRIÁSIRA nagyíthatóak.
-
Misi1979
őstag
válasz
freddyreal #32585 üzenetére
Gondolom megunták a sok behozott hamisítványt, plusz őket is meg lehet érteni, szigorúan üzleti szempontból: ha eredetit akarsz venni, vásárolj márkaboltban, üzletben.
Emögött még van egy olyan dolog is, ha egyszeri emberkénk bevisz egy gagyit, közlik vele, hogy ez bizony hamis, megrendül a bizalma a márkában. Hogy miért van ez? Jó kérdés. De 99%, hogy többet nem vesz Tissot-ot, sőt, terjeszti is, hogy hogy járt. Az az 1% meg az, akinek piszkálja a hiúságát, hogy kell neki egy eredeti ebből a márkából.
-
Zozzer888
addikt
válasz
freddyreal #32588 üzenetére
Nagyon szép ez a Bulova
Amúgy igen, ez a baj a PRC200-zal is...szép meg minden, de 10ből 9hamisítvány...ez úgy rombolja az egészet...:S
-
WiZARD
addikt
válasz
freddyreal #32590 üzenetére
nekem sincs nagy bajom a hivatalos árával, de azt hittem tudsz valami jobbat :p
(egy 44-es automata Nav-B -t akarok rendelni)
-
freddyreal
csendes tag
válasz
WiZARD #32589 üzenetére
hááát ennek őszintén szólva még nem néztem utána, csak abból következtettem, hogy eddig minden keresett órára volt valamilyen kicsit olcsóbb ajánlat. Akár külföldről, akár fórumról.
Jelenleg még kiélvezem a bulova-t, így nem vetettem bele magam a keresésbe :-)
De egyébként a hivatalos 114 ezret sem érzem olyan soknak, lehet, hogy még annyiért is megvenném, ha eljutnék oda -
WiZARD
addikt
válasz
freddyreal #32588 üzenetére
Steinhartra milyen olcsóbb forrást tudsz?
-
freddyreal
csendes tag
válasz
Dzsana #32586 üzenetére
ez ok, de a szakszervíz épp az aki nem vállal ilyesmit...pedig nekik kell lennie a legnagyobb tapasztalatuknak, és apróságok alapján is ki kellene tudniuk szúrni a csalást..
Mondjuk nem csak emiatt mondtam le róluk....a túlárazottság sem tetszett. Rájöttem, hogy jobb jelenleg kevésbé hypeolt márkát választani. Nem rég sikerült egy Bulovát beszerezni, tökéletes vitrin állapotban, még a fóliák is rajta voltak, ETA A07.211 -es szerkezettel 150 ezerért. Ugyanez tissot-ban, 7750-el, 220-250 ezer között mozgott....ami ráadásul nagy eséllyel még hamis is lehet.
De ami most tetszik, az a steinhart...boltban 114 ezer a 2824-essel szerelt óra, tissot-ból ugyanezzel a szerkezettel 180... persze mindkettőt be lehet szerezni olcsóbban innen-onnan, de valószínűleg az árkülönbség marad. -
Dzsana
senior tag
válasz
freddyreal #32585 üzenetére
A hamis kvarc Tissot-kban is ugyan az az ETA szerkezet van, mint az eredetikben, mivel nem drága. Így elég nehéz megállapítani, hogy eredeti-e, tényleg csak márkaképviselet tudja. A mechanikusoknál nem tudom, mi a helyzet, lehet, ott nem ETA werk van benne.
-
freddyreal
csendes tag
válasz
young78 #32579 üzenetére
pénzért sem :-( elvileg hozzá sem nyúlhatnak, és nem mondhatnak róla semmit. Lehet, hogy már annyira jók a hamisítványok, hogy az ilyen megbízott szakszervíz nem tudja megkülönböztetni a kamut az igazitól, és így a gyártó letiltatta őket, mert nincs meg a megfelelő szaktudásuk
-
freddyreal
csendes tag
válasz
Miamiquake #32578 üzenetére
nem voltam bent, meg konkrétan nem is nekem kellene. Telefonon érdeklődtem, de kategórikusan elutasítottak, azzal az indokkal, hogy ők nem csinálhatnak ilyet, menjek igazságügyi óraszakértőhöz...
Pedig semmit sem kellene tenniük, csak a sorozatszámot beütni a gépbe, hogy tényleg stimmel-e, és kinyitni, hogy az a szerkezet van-e benne, aminek kell lennie, meg max ránézni a számlapra, hogy stimmel-e. Még papír sem kérnék róla, csak mondjanak valamit. Ezen a ponton döntöttem el, hogy tissot órát nem veszek. Szerencsére az utolsót amim volt még normálisan sikerült eladnom, de ezek alapján, hogy a szervíz így átt a tulajdonosokhoz, tuti nem kell a termékük, mert ha el akarom adni rohangálhatok 5-10 ezer Ft-os szakvéleményekért, mivel annyit hamisítanak belőlük, hogy anélkül kb senki nem hiszi el, hogy eredeti. -
csabulaxi
senior tag
Az új sem rossz
de a régi talán jobban tetszik, a 2 korona tuti.
-
Mosanke
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek aki segített a menetrendben.
-
-
Dzsana
senior tag
válasz
freddyreal #32576 üzenetére
Itt Szegeden a Babós nekem azt mondta, hogy 5000 Ft-ért írásos szakvéleményt adnak.
-
young78
tag
válasz
Fontos, pont a Vaterás ügyek után írták ki, hogy nem vállalnak. Ingyen biztosan nem.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
Hivatalos márkaszervízben pánik szerű gyorsasággal kértem volna ki a panaszkönyvet a helyedben. Hát ha ott nem mondják meg akkor sehol...
-
Dr.Zoo
őstag
Off:
ha valakit érdekel, eladó az automata Nisus.
Természetesen az itteni fórumosoknak önköltségi áron, érdeklődni privátban!On.
-
freddyreal
csendes tag
Sziasztok!
Ha egy Tissot óráról szeretném megtusni, hogy eredeti-e (nem antik, ma is kapható darab), akkor hova érdemes menni? Hol van olyan órás, aki ezt nagy bizonyossággal meg tudja állapítani?
A hivatalos Tissot márkaszervíz lepattintott, hogy ők ilyesmivel nem foglalkoznak...ami érdekes, hogy ennyire nem fontos a márka számukra, hogy meg sem próbálják kiszűrni a hamis darabokat.
Szóval egy megbízható órás üzlet, vagy szervíz kellene, ahol megnézik, esetleg kinyitják, és meg tudják mondani, hogy ok-e.
Előre is köszönöm -
törölt tag
válasz
Miamiquake #32563 üzenetére
-
Misi1979
őstag
vessetek a mókusok elé, nekem egész bejön ez a divatóra.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
tupacamaru #32561 üzenetére
Azt mondom én is, de a cégnél van szép mutató garnitúra is, meg zafír üveg is, de a csillogó ezüst számlap az bejön.
-
Empsepo
senior tag
Halljátok, engem egy ilyennel simán palira lehetne venni. [link]
Mondjuk ha jobban megnézi az ember, ( 1.20-tól ) azért az a másodpercmutató elég furcsán viselkedik.Az a legkomolyabb, hogy beütöd hogy Breitling és már dobja is a replika lehetőséget.
Érdekes.Most nézem, hogy másodpercstoppos is.
-
WiZARD
addikt
asszem egy kevés pénzt el tudnék szórni újdonságokra, amik a Baselworld-ön jelennek meg....
-
braunthadam
újonc
Sziasztok fórumozók!
Látom sokan érdeklődtetek órák felújításával kapcsolatban! Ha esetleg ilyen típusú gondotok vagy kérdésetek van bátran keressétek fel ezt a céget! Én náluk csináltattam már több órámat is (Lognies, Doxa, IWC, Omega) .Gyönyörű és precíz munkát végeztek!
Csak ajánlani tudom! -
csabulaxi
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
Érdekes, én biztosan más markerrel és mutatókkal csináltam volna, de érdekes.
-
csabulaxi
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Mosanke #32550 üzenetére
A Keletiből elsétálsz a Garay utca - Nefelejcs utca kereszteződésig (kb. 3 perc). Ott felszállsz a 79-es trolibuszra (az a végállomás). Elmész vele a Kassák Lajos utcai megállóig (kb. 15 perc - utolsó előtti megálló).
Átmész a Dózsa György út túloldalára, és kicsit visszafelé sétálva megérkeztél!
Hazafelé ugyanez, csak ellenkező sorrendben - és nem kell visszamenni a Dózsa György út túloldalára!
Sok sikert!U.i: Most látom csak, hogy priviben kérted, küldöm úgy is.
-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Kérnék egy gyors segítséget a fővárosiaktól. Írjátok meg privátban, hogy a Keleleti Pu.-tól hogyan jutok el a Herbária Zrt. központi irodaházig, címe: 1134 Budapest, Dózsa György út 144. Tömegközlekedéssel. Metro, busz vagy villamos.
Előre is köszönöm. -
Gabor970
addikt
képesek vagytok ezeknek a senkiházi szarjankóknak -párthovatartozástól függetlenül- a dolgain rágni a gittet?
-
Gabor970
addikt
válasz
#24334592 #32539 üzenetére
Köszönöm a tippeket W124 ügyben
Nem azzal van a probléma, hogy nem találnék megfelelőt. Még idehaza Szegeden is van egy pasi, aki kevesett futott drága youngtimerekre van specializálva, tőle is lehetne venni jókat. Egy ilyen autó, kb két milla. ....végülis, már csak 1,950,000 hiányzik
majdnem megvan!
Mobile.de-n nézegettem, bizony egy teljesen patika alig futott darabér nem ritka még a 10e EUR sem.
Volt régen mercim (W116 280SE) azóta szeretnék ismét egyet! -
törölt tag
válasz
Miamiquake #32529 üzenetére
mit szedsz tesa?
itt nem divat az adásvételi...ötujjas szerződés van és elég...
ha meguntam szólok és viheted valami jelképes összegért.Illetve, ha esetleg egy fehér DB9-ed lenne, cserélhetünk.Jelige: ráfizetek
(#32530) Gabor970 svájcban nézelődj.Rengeteg a kevés km-es példány, mert van ugye nyári autó, meg téli autó.A többség úgyis 5 percre lakik a legközelebbi autópályához, tehát a km nagyrésze mégcsak nem is faluban keletkezett.Hátránya a bulinak, h importálni kell mert nem EU.
-
Dzsana
senior tag
válasz
KelemenUhr #32537 üzenetére
Itthon Magyarországon egyetlen ember tudja megcsinálni, és ha megvan a kliséje, akkor 9500 Ft, ha neki kell megcsinálnia, akkor 15.000 Ft körül van. Ezen felül külföldre lehet küldeni, ami 30.000 Ft körül van. ha kell az itthoni elérhetősége, priviben szívesen megadom.
-
KelemenUhr
aktív tag
Egy régebbi óra számlapjának átfestéséért körül-belül mennyit szoktak elkérni?
-
Attila!
tag
http://index.hu/video/2013/04/22/kell-e_luxusora_a_kepviseloknek/
-
Gabor970
addikt
válasz
Miamiquake #32529 üzenetére
én egy olyan képet szeretnék, amin tőlem valaki rolexet vásárol új árán, és az abból kapott pénzből megvásárolok egy 20 éves W124-es Mercedest a 85 éves Jürgen bácsitól 64,000km + végig vezetett szervízkönyvvel
Na ennél nincs is nagyobb álmom!
-
NoOne1976
őstag
Adott egy Doxa, ami még a nagyapámé volt. Ezt látom a hátulján:
40 002 71
421905
Ki mit olvas ki ebből? -
csabulaxi
senior tag
Az Orient Mako lopott lünettáját lecserélném.
Nem tudjátok csereszabatos-e másik órával, olyannal ami nem festett, hanem acél színű, egybe öntött?
ilyesmiesetleg betétet cserélni ilyesmire
esetleg?
-
törölt tag
még 7et kell aludnom baselworld-ig.Remélem a tervezett keddi látogatáson "kevesen" lesznek (104.000 látogattak ki tavaly).
a belépőt svájciasan mérik 60 frankért
ON2: hihetetlen mennyire nem látványos óra ez a migauss
nyugodtan tudtam otthon hordani, 1-2 embert leszámítva sima fémórának nézték
volt olyan is, h rákérdeztek hol lehet ilyen szép replika órát venni és mennyiérttovábbra is stabilan 4-4.5sec-kel siet.(Ritkán
veszem letudom letenni).Ami meglepett, hogy pár percnyi UV sugárzás hogy begerjeszti a "világítását" még felhős időben is, anélkül, h direkt nap érné... -
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #32513 üzenetére
Szia!
Még sehol, igazából csak az ára érdekelne
(Nyáron használom csak ezt az órát (és akkor is csak ritkán) és kíváncsi vagyok mennyiből lehetne "helyrepofozni". Illetve képet tudsz küldeni a szíjról? (az ár jöhet akár privátban is)
Köszi
-
Misi1979
őstag
-
Misi1979
őstag
válasz
Miamiquake #32505 üzenetére
Bizsereg a pókösztönöm
-
Watch
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tudtok nekem olyan órást ajánlani, aki öreg órákat újít fel ? -
kerub99
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nemrég vásároltam egy seiko ska 371 p1 kinetic diver típusú karórát.
Szerintetek megbízható,tartós ez a szerkezet!
A szerkezet száma 5m62-oblo kinetic.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest