- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Milyen széket vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Adnál érte közel 200k-t? Ennyiért már nagyon jó órákat lehet venni, igaz, nem ennyire extravagánsakat.
[link][ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Bling95
őstag
Szerintetek egy kek ray-hez milyen szíj menne nyarra ami egy kicsit konnyedebb mint a fem ?
Gondolom valami szovet lenne jo mert a bor nyaron bebudosodik -
Dzsana
senior tag
-
titán
-
Sungoo
addikt
válasz nostromo73 #31088 üzenetére
Én a 3. és a 4.-re szavazok.
-
Dzsana
senior tag
válasz Neurotoxin #31089 üzenetére
Köszönöm-köszönöm, a Tissot érdeme, nem az enyém! Bár ezzel titkot árulok el, de ha jól emlékszem, 800 Ft volt a beszerzési ára.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
-
Dzsana
senior tag
válasz nostromo73 #31084 üzenetére
Pedig azokból azért lehet találni, vaterán is szokott lenni, e-bay-en is, a barátomnál is biztos van pár darab.
-
nostromo73
tag
válasz Dzsana #31082 üzenetére
szívből jött.....
Annak idején nagyon vadásztam a Poljot 70-es években használt Aviator 3133 chronojára, de itthon csak egyet találtam nagyon ramaty állapotban, egy kitűnő állapotút a gyári fémszíjával meg egy szds csuklóján... azonnal megkérdeztem hogy mennyiért válna meg tőle...de sajnos nem adta -
Dzsana
senior tag
válasz nostromo73 #31078 üzenetére
Köszönöm szépen az elismerésedet! Nagyon sok időt elvesz a feleségem és a lányaim szerint, de én mégis úgy érzem, hogy nem haladok. Itt van most is 4 óra darabokban, restaurálnom kellene őket, de mindig elmegy az idő. Muszáj némi pénzt most már visszaszereznem, mert átestem a ló túloldalára, és kell visszaforgatnom egy kis pénzt.
-
nostromo73
tag
válasz Misi1979 #31079 üzenetére
Az utcán is azt látom ( mert persze figyelem ) hogy a sok replica meg ice foss mellett, ki-ki a pénztárcájának függvényében, jó minőségű és igényes órát hord, sőt van aki még a saját egyéniségéhez-külleméhez valót is ..ami szerintem jó jel...hátha felnőtt korba lép itthon is az óra kultúra.......
ui: tudom hogy a Replica eredendően nem bűn, de itthon másként csapódik le
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz nostromo73 #31077 üzenetére
Ez így van, ezért is jó, ha az ember leírja, hogy a vaterás ZOKNI77 hamis órákat is árul. Mert a google mindent indexel
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
nostromo73
tag
válasz Dzsana #31070 üzenetére
Ahogy itt figyelgetem a dolgokat, azt látom hogy a legtöbb ember, most már egy óra vásárlás előtt, tájékozódik ( fórumok stb ).. és ez szerintem nagyon jó dolog mert, így talán a csalódás is kevesebb.
Ennek ellenére az ilyen " ELADÓK" mégis hülyének nézik az embereket, de valószínű hogy egyre kevesebb ügyfelet tudnak megtéveszteni ( remélhetőleg ). -
Dzsana
senior tag
válasz stevewonder #31074 üzenetére
Igen, azt tokozzák be a kínaiak is, a G10.211-et, tehát egy mezei órás eredetinek hiszi. Csak hát az összes többi nem eredeti benne...
-
stevewonder
aktív tag
-
Dzsana
senior tag
-
Dzsana
senior tag
válasz nostromo73 #31068 üzenetére
EREDETI KÍNAI! Csak a véletlen műve, hogy mellette kínai GPS-eket árul! Ha meg kéred, hogy vizsgáltassátok be együtt, elzárkózik előle, személyes találkozó meg nincs! Messze kerülendő!
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz stevewonder #31067 üzenetére
Nehéz megmondani, az arany szabály, hogy amennyit a piac ad érte. Mivel ritka, és minden elfogultság nélkül tényleg szép, szerintem felvernék az árát min. 150-170$-ig. Szerencsére én a töredékéért jutottam hozzá, de hát nem minden a pénz.
-
nostromo73
tag
válasz profi91 #31040 üzenetére
"-Ellenkező esetben ha óráshoz viszi és akár csak a hátulját is leveszi abban az esetben a GARANCIÁT ELVESZTI és mi nem tudunk foglalkozni a továbbiakban a termékkel!!!
- A termékeim EREDETI termékek és a kérdésekben nem vagyok hajlandó/ kötekedő-okoskodó-miért ennyi-miért annyi-replika-másolat kérdésekre/
-Saját költségre bárki bevizsgáltathatja ahogy jó páran ezt meg is tették"Érdekes, ha saját költségre bevizsgáltatom, akkor nem ugrik a garancia....de egyébként tilos felnyitni ....na persze.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz Mosanke #31062 üzenetére
Máris? 4 napja kelt el itt Szegeden Tissot óra, a vevő meg Győri, épp hogy megkaphatta. Ne titkold már el azt a hirdetés, légyszi oszd már meg. A belinkelt képed alapján még új képet is lusta volt készíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz Mosanke #31060 üzenetére
Ezt én is néztem a vaterán, és pont meg is kaptam az értesítőt, hogy átátllították fix. 30.000 Ft-ra, de mire lenyomtam volna, el is kelt. Ez egy 1950-es gyönyörűséges nagy 38 mm-es Tissot, 30-ért ajándék volt!
[ Szerkesztve ]
-
Mosanke
senior tag
válasz Dzsana #31059 üzenetére
Valóban. Bocs ennyire nem figyelek de nálam nem nagyon látni külön a fehéret meg az ezüstöt. Majd átállítom a monitor felbontását.
Más : - ez az óra vajon mikor készülhetett? Én a mutatók formájából gondolom, hogy valamikor talán még a háború előtti években.
Ha igen, akkor alig fiatalabb nálam.[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz Miamiquake #31056 üzenetére
Nem röhög! Sokkal jobb, mint óratartóban, mert ott elvetemedik a szíj, így meg megmarad eredeti formájában. Az alaplapi dobozom s kiváló, ráadásul át szintes, és szivaccsal bélelt!
Most egyébként ezeket újítottam fel, és készítettem elő eladásra:
Egy bicolor PobedaMeg egy dátumos Poljot:
-
Dzsana
senior tag
válasz Miamiquake #31054 üzenetére
Eladni??? Tissot-t nem adunk el! Pláne nem egy fekete számlapos ilyen jó állapotban lévő Campinget, nem tudsz másikat mutatni. Megy szépen a videókártya dobozába!
-
pohár
félisten
-
young78
tag
válasz Miamiquake #31039 üzenetére
van az 100 is...
-
profi91
tag
válasz Miamiquake #31039 üzenetére
Csak mert ezt írja, de én kételkedek benne:
- A termékeinkre minden esetben van garancia. A garancia ideje megtalálható a kijelölt helyen!
- A garancia minden esetben gyártói garancia ami azt jelenti hogy ha bármilyen szerkezeti problémát észlel azt azonnal nekünk kell jelezni.
-Ellenkező esetben ha óráshoz viszi és akár csak a hátulját is leveszi abban az esetben a GARANCIÁT ELVESZTI és mi nem tudunk foglalkozni a továbbiakban a termékkel!!!
- A termékeim EREDETI termékek és a kérdésekben nem vagyok hajlandó/ kötekedő-okoskodó-miért ennyi-miért annyi-replika-másolat kérdésekre/
-Saját költségre bárki bevizsgáltathatja ahogy jó páran ezt meg is tették. -
profi91
tag
Nekem túl olcsónak tűnik.
-
WiZARD
addikt
válasz Attila! #31033 üzenetére
itt válaszolt a kérdésre Ikuo Tokunaga
A lényeg, hogy a hardlex olcsóbb, és ezért használják, hogy jobb ár/érték arányú órát csinálhassanak.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Attila!
tag
Ertem, koszi.
Mondjuk azt mar nem,hogy mert kepesek egy zafirt tenni bele. -
tupacamaru
veterán
válasz t-bali3 #31030 üzenetére
Általában írják hogy koronával vagy nélküle kell érteni a méretet. De ha átmérőt írnak és nem szélességet, akkor nagy valószínűséggel a lünetta átmérőjére gondolnak. Szerintem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
t-bali3
senior tag
Ha egy óra méretét megadja a gyártó, abba bele kell érteni a koronát is vagy csak a tok átmérőjét?
-
seiko
senior tag
válasz Attila! #31023 üzenetére
Valamilyen keményített ásványi üveg, állítólag eléggé karcálló.
Jóbarátom legalábbis hosszú ideje nyúzza, mindenféle külsérelmi nyom nélkül."Hardlex is a Seiko proprietary type of hardened mineral crystal and comes in at least two different varieties (what goes in Seiko 5's is not the same quality of what goes into ISO divers). Hardlex is closer to 7 in the Moh's scale, but is much more flexible than sapphire. IOW's sapphire is harder but more brittle. Hardlex will scratch easier but resists impact much better."
-
seiko
senior tag
válasz macikos #31019 üzenetére
Nincs érdekeltségem az üzletben, de mikor én keresgéltem Orange Monster-t, nem találtam 45 ezerért az ebay-n úgy, hogy benne legyen a vám+áfa is, és kapjak itthoni garanciát.
Természetesen nincs semmi baj azzal, ha másnak ez jobban tetszik, de én inkább Fehér úrtól venném, és szereznék rá acél karcsatot. -
-
WiZARD
addikt
válasz stevewonder #31014 üzenetére
Igen, 18as.
Ha nem tévedek, akkor 1.8mm a standard stift. átlag szíjhoz jó ez.
De létezik vékonyabb, és vastagabb is.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz stevewonder #31011 üzenetére
A szíj szélessége / fülek közti távolság a lényeg, ezt kell megadni.
Illetve a vastagság is számít.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
stevewonder
aktív tag
Kis segítség kellene megint. Rugós stift cserénél mire figyeljek? Milyen méretet kell megadnom rendelésnél? A teljes stift hosszát vagy amilyen széles a felfogatásnál?
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Seiko Black/Orange Monsterből már csak az újat lehet kapni? Nekem a régi sokkal jobban tetszik.
-
tricktrick
csendes tag
-
evo87
őstag
Kék Mako helyzetjelentés (ha még nem unjátok ):
Ma volt két hetes az óra, és összességében a két hete beállított (atom)pontos időhöz képest jelen pillanatban 15 másodperces késésben van. Úgyhogy azt hiszem meg lehetek elégedve vele. Rettentően megszerettem, néha még alvásnál is magamon felejtem, teljesen hozzámnőtt. Jó vétel volt, így utólag köszi mindenkinek a segítséget és tanácsot.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest