Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
-
arn
félisten
Schwarzi most miben nyomja [link] sok szempontbol lehet peldakep.
-
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #263396 üzenetére
Tavaly áprilisban kicsit olcsóbb volt, 102k-ért vettem + a fém szíj most 42k. Csak a zafír hiányába tudok belekötni.
Érdekes mód a B500-as, aminek a számlapja kissé hajaz a casioakokra acél szíjjal, csak 105k: [link] A 600-as eddig nem jött ki, pedig eddig mindig tavasszal jött ki az új modell, ha jól láttam. Itt van a full acél Casioak, viszont, ez meg 193k, igaz csavaros a hátlapja, és a szia is komolyan talán, a csatja mintha nem ilyen vékony kis lemez, hanem normális vastagságú acél csat. [link] -
Ceree
senior tag
Sracok, lyukra futottam az uj oradobozommal. A parnak kerulete joval nagyobb mint a csuklom, az osszes femszijas ora benan all benne, mert nem lehet oket becsatolni. Erre van valakinek mento otlete? A parnak sajnos ragasztva vannak, nem opcio, hogy meretre lehet oket faragni
-
Szezonzáró bobozàs.
-
SeatZola
őstag
Abban tudtok tanácsot adni, hogy Iphone-ra milyen járás-eltérés monitorozó programot érdemes használni?
-
SeatZola
őstag
válasz
SeatZola #263274 üzenetére
Na Srácok!
Megvan a döntés a MIDO Multirfort Chronometer vs MIDO Ocean Star 600 Chronometer kérdésben. Köszi a tippeket mindenkinek. A végeredmeény az lett, hogy megveszem mindkettőt.
A Multifort már ma meg is érkezett. Élőben csodálatosan szép óra! Brutál nagynak hat, pedig csak 42-es. A számlapon pompásan játszik a fény. A rakott indexek full igényes kidolgozásúak. A werk pedig iszonyat szépet mutat a hátlapon.
-
fagyalllo
őstag
-
Churpik
tag
Ez mi lehet?
-
driv4r
aktív tag
-
-
csabulaxi
senior tag
-
driv4r
aktív tag
válasz
fagyalllo #263366 üzenetére
Én ezt értem, de a linkelt cikkekben, fórumokon pont azon megy a huzakodás, hogy egyik fennmaradt fotón se látható a "5 Sports", és akkor biztos a mamája vette neki Hong Kongban, stb stb. Abban mondjuk teljesen igazad van, nem a felirat léte, vagy nemléte dönti el, mit fogad el a nagyérdemű egy bizonyos modellnek. Abban meg talán másnak van igaza, ha azt gondolja, a mostani Seiko 5-nek kb. semmi köze szegény Bruce Lee-hez. De lehet, hogy téved ez a bizonyos valaki:)
Amúgy én kérem szeretem a Seiko-t.
És ezt most egyáltalán nem úgy mondom, mint anno a Gálvölgyi a foci kapcsán, gyorsan, kicsit riadt hangon, félrehajtott fejjel.
-
driv4r
aktív tag
válasz
SOAD19 #263363 üzenetére
Pont tegnap linkeltem a másik topikban két Bruce Lee cikket, ezt és ezt.Mondjuk nem igazán értem, mi köze akár a régi, akár az új Seiko 5-nek Bruce Lee-hez és az órájához, akár JDM, akár Hong-Kong verzió volt. Egyik fennmaradt fotón se látható "5 Sports" felirat, meg hát azért a 6139-6010 mégis csak egy kronó volt. A Fratello cikk meg nagyvonalúan elintézi ezzel az állítással: Bruce Lee famously wore Seiko 5 Sports watches, a linken viszont egy olyan topik van, ahol ahány hozzászóló, annyi vélemény és rekonstrukciós értelmezés. Na mindegy, biztos két perc alatt eladják, de azért ez kicsit olyan izé, "holdórás" húzás.
-
lenox
veterán
Nekem annyira nem rossz. De van hozza masik is.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
5-ös kezelő #263348 üzenetére
Pár napja próbálom magam rábeszélni a 36-os Seiko homage-ra, szintén tőlük. Eddig ellenálltam.
Pedig Ali-n már bent volt a kosárban is, de aztán mégse.
Az is egy kisebbfajta legenda, ahogy néztem külföldi fórumokon meg YT-on. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
ricsik #263331 üzenetére
Addig is kellett egy olcsóbb, de minőségi darab. Csak a Hruodland-nál láttam egyenes füleket, de az kiesett a nagyobb méretei, sárga mutatói és esetleg gyengébb minősége miatt. Ez az Escapement Time 40-es, és még ezt is nagynak érzem (vastag bőrszíjjal lehet picit csalni optikailag). Viszont igen jó minőség, a szerkezet első munkanapján 10 óra viselés alatt másodpercen belül van, nem rossz egy kínai automatától. 17 cm feletti csuklóra ajánlom.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Memmaao #263346 üzenetére
Te aztán jól csinálod, big respect;) vettél nagyobb forgatót, hogy lehessen újabb órád, ügyes;)
Nekem se tetszenek az Evolvens órák, főleg a korai “taktikai” modellek voltak olyan kicsit baltával faragottak. De hálistennek nem vagyunk egyformák, ha valakinek bejön, vegye, vigye, minél többet. Semmi egyéb bajom velük, a tetszés - nem tetszés egyéni szoc. probléma, a tulaj elszántsága és kitartása meg tanulságos szál lehet, valószínűleg Magyarországon még a (kvázi) micro brand építés sem egy egyszerű sztori. Amit meg az ügyfél kezelésről írtál, az is pozitívum. -
válasz
driv4r #263341 üzenetére
Nekem sem tetszenek formára az evolvens órák. De egyediek! És István egy iszonyatosan jófej ember! Küldtem nekik videót, hogy a moduláris forgató kicsit hangos. Felhívott, elmondta, mi az oka és azt is, hogy a második széria is kivezetésére kerül, érkezik a harmadik széria, mert sokan nem nem értették, hogy mi ez a moduláris rendszer, nem rendeltek motor egységet, stb. Felajánlotta, hogy amint kész a 3. széria, küld nekem 4 forgatót és a futárral küldjem vissza a régi szettet. Több, mint egy órát beszéltünk telefonon. Nagyon nagyon normális fazon! Holnap jön az új forgató. Ebben minden egység motorizalt, így most a.4 egység már 4 órát fog hajtani. Szóval kell még egy óra. 🙈.
-
roseben
junior tag
válasz
fagyalllo #263336 üzenetére
Addíg húzni amíg tönkremegy. Gondoltam ha a dátumot se mindegy mikor állítom akkor érdemes megkérdeznem, hogy egy automata órát amit a rotor használatára terveztek elsősorban nem e tudok ártani vele ha többször forgatom a koronát "mint kéne". De köszi a választ.
Plutodurumo: Szintén köszi. -
csabulaxi
senior tag
-
Oraalkatrész kellene projektemhez.
Van amit még tudnak csinálni. -
Ma voltam az Evolvens műhelyben. És igen! Volt egy karóra ami tetszett!
(A többi 300 féle nem) -
mqm
senior tag
Kis elfeledett Lorus, kapott egy kis csukló időt.
-
roseben
junior tag
4R35 szerkezetet túl lehet húzni a koronával?
-
ricsik
őstag
válasz
5-ös kezelő #263327 üzenetére
Nem úgy volt, hogy a másikat veszed, amelyiknek klasszikusabb a tokfüle?
-
válasz
5-ös kezelő #263327 üzenetére
Lehet, de nem hiszem. Tart már vagy 2006 óta és nem tudok szabadulni. Okosóra mánia egy ideig megakasztotta. Most meg szinte csak a moonwatch van rajtam. Asszem ez Grail watch lett. 🙈😅 de sebaj.
-
zola96
senior tag
Egy kis segítséget szeretnék. Kisebb méretű (így G-shock kiesik) kontrasztos (fekete számlap, fehér vagy sárgás/zöldes index) órát keresnék ismerősnek 60-70 ezer forintig. Nézegettem ECO-drive Citizeneket. Fém szíj nem kell, textil vagy gumi szíj. Köszi srácok!
-
SOAD19
addikt
válasz
vinczetibor #263320 üzenetére
A küklopsz orvosolható, leszedhető. Az nekem se jön be túlzottan, ha az indexek nagyon tükröződnek.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
vinczetibor #263304 üzenetére
Felteszek ide egy képet a tegnap érkezett Seiko Alpinist SPB121 órámról. Nagyon vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban.
Rájöttem, hogy a túlzottan tükörszerűen csillogó indexek, számok, mutatók valamint a küklopsz az ami zavar. Különben meg szép...
-
Szerintem hagyjuk a Sectort...
-
orbit76
tag
Hello! Előre bocsátom, nem értek az órákhoz. De mindig volt és lesz is. Nnna. Vásárolni kell. Kettőt néztem ki.
Sector Oversize
vagy
Citizen Eco Drive
Nekem két hasonló óra és mindkettő tetszik, de csak egy maradhat...
Melyik a megbízhatóbb, jobb, pontosabb?
Melyik az ajánlottabb óraértő szemmel? -
MARVEL
tag
Sziasztok! Adott két darab kék számlapos Tudor Black Bay. Mindkettőt a Chrono24-en hirdetik, pár Forintnyi különbséggel, majdnem ugyanannyiért. Szinte teljesen megegyezik a két óra, egy apró különbséget leszámítva! A 12 óránál található index, eltérően néz ki! Az egyiknél sokkal jobban le vannak kerekítve a lume szélei, míg a másiknál ez egyenesebb, továbbá az index vége az egyiknél jobban el van nyújtva. Most melyik a normális? Melyik a defektes? Változott a gyártástechnológia? Vagy a dizájn?
-
@mriya@
őstag
válasz
Szirtimorc #263300 üzenetére
A mutatóit nézted már?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Saskakas18 #263284 üzenetére
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
pulutodurumo #263302 üzenetére
Azért vigyázz vele. Nekem ma reggel jött meg a zöld Alpinist és egyelőre szokjuk egymást. A sajtófotókon sokkal visszafogottabb, mint az életben. Iszonyatosan csillog-villog minden egyes részlete. Számomra zavaróan. Külön-külön majdnem minden részlete tetszik, de egyben már túl sok. Remélem, hogy megbarátkozom vele, mert szeretném hordani. Egyelőre várom hozzá a fémszíjat, mert a gyári bőrszíjjal számomra használhatatlan. Annyira merev a szíj, hogy a csuklóm két oldalát nyomja, miközben az óra hátlapja nem ér hozzá a kezemhez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest