Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dSERiES

    senior tag

    válasz zoarden #236126 üzenetére

    Imádom, nagyon nagyon kényelmes nekem (18cm csukló). A magasságától féltem egy picit, mert láttam ahol 14.5mm-nek írják (1, 2), máshol meg 12mm-nek (1; az új szériát meg megint 14.5-nek :U ). Úgy voltam, hogy a 14.5 az már elég meredek (magasabb, mint egy SRPD / SKX). Az enyém 12mm és a zafír egy nagyon picit domború rajta.

    Sajnos nem hordom most annyit amennyit szeretném, esténként párszor (étterembe, stb.) csak. A számlap az fotón / szóban leírhatatlan: szinte minden szögből más színe van és más az átmenet mértéke a széleihez (feketébe).
    A bőrszíj az teljesen OK szerintem, egy olyan Hirsch minőség tuti van.. (Talán először ők szíjat is gyártottak, aztán lett óra).

    Innen vettem: ChronoClass. Nagyon jó tapasztalatom volt velük, ajánlom nektek is. Van még náluk Phoibos (jajj, de tetszenek :((( :( :DDD ), meg pár más microbrand is.
    Megkérdeztem, hogy in-EU shippelik-e, még aznap jött a válasz, hogy igen, Csehországból. Megrendeltem, másnap a kezemen volt az óra. UPS-el küldték, 1 nap, 300 EUR cakk-pakk.

    @#236125zoarden: ha már Citizen szóba került, NY0040-50W / NY0040-09W

    ⊿sff⊿

Új hozzászólás Aktív témák