Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
Lenne par kerdesem az automata orakkal kapcsolatban.
Kineztem egy 37mm-es Seiko NH35a-s orat , reklamozzak hogy turazashoz, uszashoz vagy hegymaszashoz is nagyon jo. Szerintem azert ez koltoi tulzas lehet, nem?
Egy finom onfelhuzos oraszerkezet azert eleg erzekeny lehet a razkodasra. Csak erdekel h pl futast vagy a hasonlo razkodast mennyire viselne el alkalmankent. (Nem tervezett futas pl a buszra)
Az ora pontossagat a hideg es meleg is befolyasolja, tehat az evszakok, jol gondolom?
Milyen hangosan ketyeg vajon? Ejjeli csendben vajon hangosnak tunik? Eleg csendes kornyeken lakunk, elszoktunk a hangos varosi zajtol.
Mar elegge leszukitettem mit szeretnek, ez az egyik ora. Masik az nagyobb, egy 42mm-es Wenger, ami a meretaranyosan kinyomtatott es az alkaromhoz tett orapapir szerint eppen a csuklom egyik szeletol a masikig tart, es a l2l-ja 5cm. Nincs nagy csuklom kb 17cm. De ennek ellenere ez sem nez ki rosszul, persze ez nagyobb modernabb stilust kepvisel.
Hat, szivem szerint mind a kettot megvennem, de egyellore csak egyiket fogom.
A Wenger sima elemes valtozat, tehat kb nem igenyel napi-heti torodest, amig az automatanak lelke vanaz en vilagomban amolyan steampunkos - steam nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest