Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz Nimda #231596 üzenetére
"A Ciziten sokkal robusztusabbnak tűnik, mégis az adta meg magát előbb."
Dizájn alapján lehet, hogy robusztusabbnak tűnik, de kézbe véve szerintem máshogy gondolnánk, az alapján, hogy behorpadt a hátlapja (30 és 100bar között horpadhatott be, mert 30bar után még újraindult, 100bar után már nem).
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz Nimda #231596 üzenetére
A Citizen csak tűnik, hasonlóan a Seiko 5 Sports órákhoz nem búváróra, ezért nem is úgy méretezik. A koronazár nem befolyásol ilyen tesztet, hiszen ott se a menet tömít.
Szerintem egy F-91W is meglepően jó eredményt produkálna, bőven elegendő mindenki számára.jocoka75: a 6R35 új szerkezet, sokmindent változtattak a 15-höz képest, senkinek nincsenek megbízhatósági tapasztalatai róla, talán csak a márkaszerviz találkozott pár darabbal. A gyári pontosság a garantált szélsőértékek, ennél jóval pontosabbak szoktak lenni, a napi 4-5 mp. se irreális elvárás. A Sumo legfőbb erőssége a nagyon szépen megmunkált tok.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Nimda
addikt
válasz Sungoo #231595 üzenetére
Sorry, én ezt a komplett órára értettem, nem konkrétan a szerkezetre, rosszul fogalmaztam
Amúgy eljátszottam a gondolattal, hogy vajon az eltérő működési elv, illetve az alkatrészek anyaga, fogaskerekek száma, nem e befolyásol valamit, de lényegében ha a tok, illetve a szigetelés, üveg, kellően ellenáll, akkor elvileg mindegy milyen szerkezet van benne. A Ciziten sokkal robusztusabbnak tűnik, mégis az adta meg magát előbb. Ha jól láttam a Dugena koronazáras, előnyére lehet.
[ Szerkesztve ]
-
jocoka75
tag
Sziasztok!
A Seiko Sumo -ról mi a véleményetek ?
6R35 szerkezet megbízható?
Napi járás eltérésnek +25/-15 másodpercet írnak én soknak találom , be lehet kalibrálni napi 4-5 másodpercre ?
Soha nem volt még Seikom , érdemes megvenni?
Előre is köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz Sungoo #231592 üzenetére
A szerkezeteknek közük nincs a vízállósághoz.
A Rolex sem kvarcot küldött a Mariana-árokba.A toknak, az üvegnek, és a tömítéseknek kell bírniuk a nyomást. (de ezt te is nagyon jól tudod)
És ez a kvarcóra is simán (elméletileg) kibírná az 1200 atmoszféra nyomást.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
-
Nimda
addikt
-
momcrew
tag
Kedvezményes Karácsonyi Karóra Katalógus Kiárusítás a harödveröapróne
-
Talala
senior tag
válasz pulutodurumo #231581 üzenetére
köszi, kiindulásnak jó lesz.
Jelenleg citizen a fő irány. BN0110, PMT56, AW1410, ilyesmiket keresek.
-
pulutodurumo
addikt
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Külföldi oldalakat tekintve honnan ajánlott az óra vásárlás ?[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz csabulaxi #231155 üzenetére
Ma a nagy unalomban ismét ránéztem. 1 gen. narancs Monster 7s26.
Most 48 mp a sietés.
Azaz 18 nap alatt + 6 mp.
Szerintem ez k@rva jó.
Most imádom."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Ruszki
senior tag
válasz trassher #231568 üzenetére
Azokat is néztem!
dzsi23
a 44mm nem olyan nagy...
Vagy még mindig mindent az Orient M-Force Bravo-hoz hasonlítok!Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Ruszki
senior tag
válasz dzsi23 #231564 üzenetére
Hát nem az biztos!
Dan Henry-t már néztem régebben is.
Nem csak ezt a tokformát de a többit is!
Igaz ugyanez vonatkozik a Spinnaker-re is!
Polarstar is linkelt valami hasonló tokformát ha jól emlékszem de az valami orosz volt.
Sajnos, ha megvennék minden olyan órát ami megtetszik akkor már nem lenne hely a lakásban, de pénz sem a bankszámlánAz optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
-
Szulita28
senior tag
válasz sztikac #231553 üzenetére
Ez azért nem olyan bonyolult.
[link]
A kronometer.hu-n is szerepelt egy adásban, ha jól emlékszem.Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
Miyota 6S21-el gondolom nagy bajok nem lehetnek. 3 évet írnak az elem élettartamára, ez függ mennyit használom a chrono funkciót.
Mondjuk ez a havi +/-20 sec elég tág intervallum. Csak a szokásos japán "ez a legrosszabb eshetőség" hozzáállás?[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
fagyalllo
őstag
válasz #97571072 #231544 üzenetére
Olcsóbb telefonnal.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
futizoli
tag
válasz 5-ös kezelő #231533 üzenetére
Nem, a 'rendes neptunra gondoltunk.
Neptune SE 960727[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz zez-zez #231521 üzenetére
Nem jó, és nem csak a jó háromszoros ár miatt. A mp mutató ugyanaz, mint Favinové - nem mutat, aránytalan, próbáltam /pirosban/. Azért kösz. - Melyik órámra? 5 szettet rendelnék kapásból Meranomról, óriási üzletről maradnak le tatár barátaink. Szinte minden fekete / sötét számlaposra ezt raknám. Pillanatnyilag a tökéletes Vosztok számomra /a gizda csuklóm és gyönge közellátásomat figyelembe véve / : 420916, sima bezel, fehér mutatószett, prémium acél korona, vágott skék v fekete Zuluval /Terakote shop, Ali/.
Van egy ilyen új Neptunom, ha erre gondoltatok. Nekem becsillognak az indexek szélei, félretettem. [link]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
topi66
aktív tag
Én erre gyúrok [link]
-
zez-zez
tag
válasz 5-ös kezelő #231518 üzenetére
5-ös kezelő, melyik számlapra terevzed a fehér mutató készletet?
-
zez-zez
tag
-
futizoli
tag
válasz futizoli #231513 üzenetére
Na ennyi volt, el is fogyott...
5-ös kezelő: ha nincs készleten nincs mit tenni sajnos. Amit zez-zez linkelt nagyon jó minőségű mutató, sokat rendeltem már tőlük. Rá kell szánni azt az összeget. A kékeszöld számlapos Neptun 'élőben gyönyörű, sokkal jobban szeretem a sima zöld számlaposnál.
zez-zez: fekete nekem is jól jönne, bár én mostanában inkább színesben utazom.
[ Szerkesztve ]
-
zez-zez
tag
válasz 5-ös kezelő #231518 üzenetére
Tessék https://www.ebay.de/itm/All-White-Classic-Amphibian-Diver-Watch-Hands-Vostok-2416b/153686940292?hash=item23c8749a84:g:U8cAAOSwNHldpzK1
Cseppet hosszabb a percmutató ami jó és még inkább a mpmutató ami nagyon jó. Lume gyenge közepes -
5-ös kezelő
senior tag
válasz futizoli #231513 üzenetére
Fehér mutatószettre vágyom inkább, de nem csinálnak évek óta. Nincs protekciód náluk véletlenül? Neptun 960 SE a nem kapható kékeszöld színben tetszik, legalábbis a képen.
Ha a pénz nem számítana, elvinném Cerakote(?) bevonatozni a gyári nikkelezett mutatókat. De utána még luméztetni is kellene, sztem nem gazdaságos. Bár a szépségért áldozatot kell hozni időnként.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
zsoca67
tag
ATV , Somos András
-
futizoli
tag
Ha esetleg valaki ritkán elérhető narancs Neptunra vágyik, most még egy-két óráig megveheti. Most kaptam értesítést...
Neptune SE 960743 -
dzsi23
addikt
Csak nálam egy örökkévalóség, mire teljesen betölt a Seiko butik új oldala? [link] Minden más oldal rendben működik, de Seikoéknál a kőkorszakban érzem magam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest