Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
nebancsa #216173 üzenetére
Akartam írni az előző kommentembe, de gondoltam nem lövöm el: én sem datejusttal kezdtem, csak ott volt szervizelési problémám.
Ahogy azt a hszt kerestem, néztem a regi kommentjeim is: Eco-drive Citizen, Thomas earnshaw, vintage seikok meg citizenek (ilyenek vannak most is), sőt, a steinhart O1B-re nagyon sokáig vágytam, de egyszerűen nem tudtam összespórolni rá (2014)
aztan mire sikerült, addigra beleszerettem a 6138-8020ba...szoval tudom milyen leszervizeltetni 20-ért egy SKX-et, amit 40-ért vettem (2015).
Sőt, vintage orat többért felujittatni, mint amennyit érni fog... csak azért mert ahogy láttam lelakva, és bekattant, hogy ez lehet még gyönyörű. Dzsanànak is rengeteget köszönhettem ilyen szempontból, mert olcsón szervizelt és valaszolt a kiváncsi kérdéseimre és megtanultam érteni a szerkezeteket.Azota tapasztaltam valamennyit, és tudom hogy ha az ember nem hobbista vagy másodállásban órás, akkor nem azért ker sokat, mert szemét, hanem mert ahhoz hogy minőségi eszközökkel es anyagokkal dolgozzon, ahhoz pénz kell.
Es értem hogy simán lehet szerkezetet cserélni, de egy 4r** (nh35) 50$ netről, plusz valaki azt beszereli, stb, nem biztos hogy jobban jossz ki, mint egy szervizzel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest