Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robcsi30
csendes tag
na végig olvastam a paypal magyarnyelvű LÚZERmanualját. Amit nem értek hogy ha fel akarom tölteni a paypalos számlám, akkor minek kéri a bankkártya számom ha úgyis a netbankomból kell utalnom közvetlenül az Unicredithez (ők kezelik a paypal számláit)?! Csináltam paypal accot, van ebayesem (15db 100%-osom, régen német ebayeztem, de akkor egyik ismerősömnek volt német bankszámlája, arról utaltunk régen), ebayból van egy olyan "opció" hogy át tudom linkelni a paypalos accom közvetlenül az ebay alá. Át is dob oda, csak félek kiadni a paypalos accom linken keresztül.......
De ezt a bankkártyás dolgot akkor sem értem, minek kéri a paypal? (boccs az offért, de valszínűleg én vagyok hozzá a LÁMA, hátha itt megvilágosodom)
-
Dzsana
senior tag
válasz
Zen Master #20575 üzenetére
Nálunk is mindig ilyen kupi van az erkélyen!
-
-
Misi1979
őstag
válasz
robcsi30 #20567 üzenetére
Csakis paypal! Más módon ne is fizess ebay-en keresztül, kivétel, ha ismered az eladót.
A paypal amúgy nem a sátán műve, sőt, tökhasznos és biztonságos dolog is, már csak ezért is "megéri", hogy csinálj magadnak egy kontót. Nem bonyolult, költsége kb párszáz ft, amit jóvá is írnak rögtön. A pénz, ha paypalen fizetsz, azonnal levonódik a számládról és jóváíródik az eladóén. Tehát ideális esetben aznap, másnap már postázza a cuccot. Kérdés persze, hogy honnan jön az áru, ha eu, akkor viszonylag gyors a szállítás, ha tengerentúl, esetleg távolkelet, akkor szállítási módtól függően egy hónap is lehet, ameddig vársz türelmesen
Nagy jóság az ebay és paypal, én rendszeresen használom őket, sosem volt gondom velük, sőt, minden esetben jó áron szereztem be, ami kellett.
-
robcsi30
csendes tag
válasz
WiZARD #20566 üzenetére
ebay-es accom. van, de sajnos nem tudom hogyan működik a paypal+hogy mennyibe kerül a tranzakció (pénzutalás) ha a bankomon keresztül utalom. Illetve hogy milyen árfolyamon váltja át a Ft-ot, mennyi idő amíg oda ér a pénz, mennyi időbe telik a postázás stb.
Ti egyébként az ebayes rendeléseket hogyan szoktátok kifizetni?
-
seiko
senior tag
válasz
Miamiquake #20554 üzenetére
A Sub nagyon rendben van, látszik, hogy volt ízlésük az elvtársaknak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest